Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Kasım 2011, 18:14
osman_22 adlı üyeden alıntı
@felon orjinal olması lazım 2011 nakedlarda o far ve ufak grenaj
o modeller henüz Türkiye'ye gelmedi bizdeki cometlar eski yuvarlak kafalı olanlar
zenon adlı üyeden alıntı
@Falon o faz mondialin fari :D demirci arkadaşlardan rica ile ek aparat yaptırdık kendimiz taktik Chronix de bir guzel boyadı normalde gumus gri :D
hm şimdi buldum Mondial 150 MC Roadracer ın farı sanırım gayet yaratıcı bi çalışma olmuş ve çok iyi durmuş
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
23 Kasım 2011, 18:50
Kırılan aynayı kaynattırmak için gittim, 25 TL olur dedi. Aldım geri geldim, ben konyada 5 TLye hallettim bu nasıl iştir?
-
23 Kasım 2011, 19:01
bugay adlı üyeden alıntı
Kırılan aynayı kaynattırmak için gittim, 25 TL olur dedi. Aldım geri geldim, ben konyada 5 TLye hallettim bu nasıl iştir?
ben cengiz abinin aynayı kaynattırdım boyası dahil herşeyi orjinal gibi 15 tl ... burası istanbul konya ile farkı bu... ;)
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
23 Kasım 2011, 19:01
bugay adlı üyeden alıntı
600f aynası değilmiydi seninki? sıfırının tanesi 30lira olması lazım zaten başka bi yere git durumu anlat sıfırına 30lira veremem öğrenciyim vs 10liraya yapabilirmisin diye yaparlar.ama racing motosiklet aynası diye görünce pahalı sanıyolar
-
23 Kasım 2011, 19:30
Felon adlı üyeden alıntı
hm şimdi buldum Mondial 150 MC Roadracer ın farı sanırım gayet yaratıcı bi çalışma olmuş ve çok iyi durmuş
Evet aynen o :D Aslinda mondialin agressif diye modelinin farını yapacaktık ama tr de yokmuş :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
23 Kasım 2011, 19:33
Felon adlı üyeden alıntı
600f aynası değilmiydi seninki? sıfırının tanesi 30lira olması lazım zaten başka bi yere git durumu anlat sıfırına 30lira veremem öğrenciyim vs 10liraya yapabilirmisin diye yaparlar.ama racing motosiklet aynası diye görünce pahalı sanıyolar
evet f aynası, konyada 5 TLye yaptırdım daha geçtiğimiz yaz. bi arkadaşa vercem okulunda atolyelerinde yapabiliyolarsa yaptırcam ona yapamıyolarsa başka biyerlere sorcam.
-
23 Kasım 2011, 20:36
ilk Hyo'mu Rize'de Naked olarak kullanmıstım Yani grenajların tamamı sökülü haldeydi.
Hala tadını unutamadım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
23 Kasım 2011, 22:13
2011 modelde oturma selesi nasıl çıkartılıyor akşam karanlıkta baktım ama bulamadım motoru yakında kış için yatırıcam aküyü sökmem gerekiyor ama seleyi çıkartmayı bulamadım
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
24 Kasım 2011, 02:24
Felon adlı üyeden alıntı
bende bi keresinde uzunları yakıcam diye sağ kütükteki on of tuşundan motoru stop etmiştim
sende karadenizliydin dimi o zaman normaldir arada oluyor bize öyle
bu fotoğrafı daha önce gördüğümdede sormuştum ama yine sorayım nakeddaki farı nasıl yaptınız nerden aldınız
çok iyi olmuş , bu arada senin motor hala nakedmı grenajlar sadece çizikmi yoksa bağlantı yerleride kırıldımı.
Çizilmişti derin çizikler ufak tefek 1-2 çatlak deponun yanında da taa metale kadar çizik. Motosikletin grenajlarını tamire verdim. Şuan herşey yapıldı daha fırsat bulup alamadım.
Yan kuyruklardan 1 tanesi hariç full boya yedi motor. 500TL ye Maslaktaki Hasan ustaya yaptırdım. Daha görmedim motosikleti.
Şimdi bana yan grenaj stickerı lazım güzel bişeyler
Bir de aklında olsun herkesin ST kanuni alanların hepsinin depo boyalı :D. Türkiyeye gelen depoları burada bir boyacı ile anlaşıp boyatıyormuş ST kanuni.
Özellikle sedefli beyaz motoru olanlar dikkat etsin depo ile grenaj farklı renktir sebebi işte bu sonradan atılan boya. 2009 2010 motorlarınıza da biri boyalı derse şaşırmayın diye söylüyorum.
Birde belki başkasına lazım olur 2011 motosikletlerin boyası su bazlı boyadır. Ve gayet kaliteli boyaymış
gugukk adlı üyeden alıntı
2011 modelde oturma selesi nasıl çıkartılıyor akşam karanlıkta baktım ama bulamadım motoru yakında kış için yatırıcam aküyü sökmem gerekiyor ama seleyi çıkartmayı bulamadım
Yolcu oturma selesi ile sürücü selesinin yakınında 10 veya 12 anahtarla somunları söküyorsun sonra koltuğun plastiğini oturduğu oyuktan birazcık kastırarak çıkarıyorsun.
Benzin deposunu sökmek 2011lerde kuyruk grenajlarının depoya yakın kısmındaki alyanları gevşetmen gerekiyor.
-
24 Kasım 2011, 02:28
teşekkürler bilgilendirme için amma zorlaştırmışlar
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
24 Kasım 2011, 03:08
zenon adlı üyeden alıntı
Konuyla pek alakası yok ama ;
Bu motor cin malı değil kanuni hyo gt 250 r mantığıyla satılan bi motor,
orjinal ismi madass tam bi stunt motoru son hızı 120.
cok rahat tekerede geliyo ama 2 zamanlı değil(2 zamanlı olsa runner gibi falan uzun süre tekerde gidilirdi)
Motor 4 bin küsürdü sirkecide sormuştum yanlış hatırlamıyosam eğer, inşalah ellerinde kalır bu getirdikleri motorda 2 - 2500 tl aralığına düşerse alırım...
OFF road icinde müsait bi motor.
http://www.youtube.com/watch?v=Dw3aZ9ep4sc
-
24 Kasım 2011, 09:21
UNdocab adlı üyeden alıntı
Çizilmişti derin çizikler ufak tefek 1-2 çatlak deponun yanında da taa metale kadar çizik. Motosikletin grenajlarını tamire verdim. Şuan herşey yapıldı daha fırsat bulup alamadım.
Yan kuyruklardan 1 tanesi hariç full boya yedi motor. 500TL ye Maslaktaki Hasan ustaya yaptırdım. Daha görmedim motosikleti.
Şimdi bana yan grenaj stickerı lazım güzel bişeyler
Bir de aklında olsun herkesin ST kanuni alanların hepsinin depo boyalı :D. Türkiyeye gelen depoları burada bir boyacı ile anlaşıp boyatıyormuş ST kanuni.
Özellikle sedefli beyaz motoru olanlar dikkat etsin depo ile grenaj farklı renktir sebebi işte bu sonradan atılan boya. 2009 2010 motorlarınıza da biri boyalı derse şaşırmayın diye söylüyorum.
Birde belki başkasına lazım olur 2011 motosikletlerin boyası su bazlı boyadır. Ve gayet kaliteli boyaymış
aynen benim depoda aslında sarı üstüne kırmızı atmışlar ama benim depo ilk sahibinden garantiden değişmiş ben ondan sanıyodum eğer seninkide boyalıysa st hepsini boyatıyo olabilir.ama 2009da bi seride boyalı değil depolar kanuni stickerlarıda çıktığında depoda iz kalmıyo mesela.
ama %90ında stickerı çıkartınca iz kalıyo vernik farkı çıkıyo öyle olanlarda boyalı depolar olmuş oluyo demekki
-
24 Kasım 2011, 14:48
Felon adlı üyeden alıntı
aynen benim depoda aslında sarı üstüne kırmızı atmışlar ama benim depo ilk sahibinden garantiden değişmiş ben ondan sanıyodum eğer seninkide boyalıysa st hepsini boyatıyo olabilir.ama 2009da bi seride boyalı değil depolar kanuni stickerlarıda çıktığında depoda iz kalmıyo mesela.
ama %90ında stickerı çıkartınca iz kalıyo vernik farkı çıkıyo öyle olanlarda boyalı depolar olmuş oluyo demekki
Geçen sene motoru satmaya niyetlendiğim de götürdüğümüz usta bu depo boyanmış demişti , ilk sahibiyim ne boyasından bahsediyorsun diye çıkışmıştım , kanuninin foyası ortaya çıktı..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
24 Kasım 2011, 15:41
bahsettiğiniz farklılık deponun sac metal..grenajların plastik olmasından kaynaklanıyor olabilir mi ?
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
24 Kasım 2011, 15:47
jonturka adlı üyeden alıntı
bahsettiğiniz farklılık deponun sac metal..grenajların plastik olmasından kaynaklanıyor olabilir mi ?
hmm olaya mühendis bakış açısıyla bakmak farklı oluyor tabi
-
24 Kasım 2011, 18:00
bygrm adlı üyeden alıntı
ben cengiz abinin aynayı kaynattırdım boyası dahil herşeyi orjinal gibi 15 tl ... burası istanbul konya ile farkı bu... ;)
nerde yaptırdın bana da yaptırsak ordan
-
25 Kasım 2011, 00:25
jonturka adlı üyeden alıntı
bende motoru ilk aldigimda boyle dusunuyodum. Ama boya altini gordum oyle degilmis.iki boya farki kolay goruluyor
-
25 Kasım 2011, 15:48
selam arkadaşlar size bi kaç sorum olcak kullanıcılarına sorayım dedim
1.st ile hyo. arasındakı fark ne ? hangisi iyileştirildi ?
2.hangisi daha çok tutuluyo ?
3.kronik sorunları neler yada varmı (çünki nete bakıyorum 2010 model 2011 model 3 bin 5 bin deki motorlarını satıyolar ? )
şimdiden çok teşekkürler ;)
-
25 Kasım 2011, 16:29
crazy_81 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar size bi kaç sorum olcak kullanıcılarına sorayım dedim
1.st ile hyo. arasındakı fark ne ? hangisi iyileştirildi ?
2.hangisi daha çok tutuluyo ?
3.kronik sorunları neler yada varmı (çünki nete bakıyorum 2010 model 2011 model 3 bin 5 bin deki motorlarını satıyolar ? )
şimdiden çok teşekkürler ;)
selam
1-hyosung 2008 yilinda yine koreli bir marka olan s&t motors tarafindan alındı .s&t ler enjeksiyonlu hyosunglar karbrotorludur.s&t lerde devir kesici vardir.hyosunglarda devir kesici yok.
2-ikiside tutuluyo.fakat yeni model almak daha mantiklidir.
3-karbrotorlu olanlarda (devir kesici olmadigindan)kullanicidan kaynakli kirank kirma olaylari oluyordu ama 250 cc lik motorla 200 km gormeye calismazsan boyle biseyin olacagini hic sanmiyorum.birde bazilarinin devir kadrani bozuluyodu ve on sag amortisor belli bir kmden sonra cogunda keceden yag kaciriyor.satilik motorlara gelirsek temiz kullanilmis bir motorun kesinlikle sorun yaratmayacagi kanaatindeyim.
son olarak klavyemde Turkce karakter olmadigindan boyle yaziyorum kusuruma bakmayin arkadaslar...
-
25 Kasım 2011, 18:38
Bu sabah 2006 model Honda kırmızı siyah 600F motorum Avcılar Denizköşkler Caddesi üzerinde bulunan açık otoparkın içinden direksiyon kilidi, disk kilidi ve halat kırılarak çalınmıştır:(( Plakası 34 FKC 38. Yardımcı olursanız sevinirim. Aklınızda olsun.Telefonum 0536 883 62 13 Bir bilgi vermek isteyenler bu numarayı kullanabilir.
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler