Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı osman_22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @felon orjinal olması lazım 2011 nakedlarda o far ve ufak grenaj
    o modeller henüz Türkiye'ye gelmedi bizdeki cometlar eski yuvarlak kafalı olanlar
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Falon o faz mondialin fari :D demirci arkadaşlardan rica ile ek aparat yaptırdık kendimiz taktik Chronix de bir guzel boyadı normalde gumus gri :D
    hm şimdi buldum Mondial 150 MC Roadracer ın farı sanırım gayet yaratıcı bi çalışma olmuş ve çok iyi durmuş
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kırılan aynayı kaynattırmak için gittim, 25 TL olur dedi. Aldım geri geldim, ben konyada 5 TLye hallettim bu nasıl iştir?

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kırılan aynayı kaynattırmak için gittim, 25 TL olur dedi. Aldım geri geldim, ben konyada 5 TLye hallettim bu nasıl iştir?
    ben cengiz abinin aynayı kaynattırdım boyası dahil herşeyi orjinal gibi 15 tl ... burası istanbul konya ile farkı bu... ;)
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    600f aynası değilmiydi seninki? sıfırının tanesi 30lira olması lazım zaten başka bi yere git durumu anlat sıfırına 30lira veremem öğrenciyim vs 10liraya yapabilirmisin diye yaparlar.ama racing motosiklet aynası diye görünce pahalı sanıyolar

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hm şimdi buldum Mondial 150 MC Roadracer ın farı sanırım gayet yaratıcı bi çalışma olmuş ve çok iyi durmuş
    Evet aynen o :D Aslinda mondialin agressif diye modelinin farını yapacaktık ama tr de yokmuş :D

Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

600f aynası değilmiydi seninki? sıfırının tanesi 30lira olması lazım zaten başka bi yere git durumu anlat sıfırına 30lira veremem öğrenciyim vs 10liraya yapabilirmisin diye yaparlar.ama racing motosiklet aynası diye görünce pahalı sanıyolar
    evet f aynası, konyada 5 TLye yaptırdım daha geçtiğimiz yaz. bi arkadaşa vercem okulunda atolyelerinde yapabiliyolarsa yaptırcam ona yapamıyolarsa başka biyerlere sorcam.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    ilk Hyo'mu Rize'de Naked olarak kullanmıstım Yani grenajların tamamı sökülü haldeydi.
    Hala tadını unutamadım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    2011 modelde oturma selesi nasıl çıkartılıyor akşam karanlıkta baktım ama bulamadım motoru yakında kış için yatırıcam aküyü sökmem gerekiyor ama seleyi çıkartmayı bulamadım
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    bende bi keresinde uzunları yakıcam diye sağ kütükteki on of tuşundan motoru stop etmiştim sende karadenizliydin dimi o zaman normaldir arada oluyor bize öyle
    bu fotoğrafı daha önce gördüğümdede sormuştum ama yine sorayım nakeddaki farı nasıl yaptınız nerden aldınız
    çok iyi olmuş , bu arada senin motor hala nakedmı grenajlar sadece çizikmi yoksa bağlantı yerleride kırıldımı.
    Çizilmişti derin çizikler ufak tefek 1-2 çatlak deponun yanında da taa metale kadar çizik. Motosikletin grenajlarını tamire verdim. Şuan herşey yapıldı daha fırsat bulup alamadım.
    Yan kuyruklardan 1 tanesi hariç full boya yedi motor. 500TL ye Maslaktaki Hasan ustaya yaptırdım. Daha görmedim motosikleti.
    Şimdi bana yan grenaj stickerı lazım güzel bişeyler
    Bir de aklında olsun herkesin ST kanuni alanların hepsinin depo boyalı :D. Türkiyeye gelen depoları burada bir boyacı ile anlaşıp boyatıyormuş ST kanuni.
    Özellikle sedefli beyaz motoru olanlar dikkat etsin depo ile grenaj farklı renktir sebebi işte bu sonradan atılan boya. 2009 2010 motorlarınıza da biri boyalı derse şaşırmayın diye söylüyorum.
    Birde belki başkasına lazım olur 2011 motosikletlerin boyası su bazlı boyadır. Ve gayet kaliteli boyaymış

Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2011 modelde oturma selesi nasıl çıkartılıyor akşam karanlıkta baktım ama bulamadım motoru yakında kış için yatırıcam aküyü sökmem gerekiyor ama seleyi çıkartmayı bulamadım
    Yolcu oturma selesi ile sürücü selesinin yakınında 10 veya 12 anahtarla somunları söküyorsun sonra koltuğun plastiğini oturduğu oyuktan birazcık kastırarak çıkarıyorsun.
    Benzin deposunu sökmek 2011lerde kuyruk grenajlarının depoya yakın kısmındaki alyanları gevşetmen gerekiyor.

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    teşekkürler bilgilendirme için amma zorlaştırmışlar
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet aynen o :D Aslinda mondialin agressif diye modelinin farını yapacaktık ama tr de yokmuş :D

http://www.hasmotor.com/urun/mondial_aggressive.jpg
    Konuyla pek alakası yok ama ;
    Bu motor cin malı değil kanuni hyo gt 250 r mantığıyla satılan bi motor,
    orjinal ismi madass tam bi stunt motoru son hızı 120.
    cok rahat tekerede geliyo ama 2 zamanlı değil(2 zamanlı olsa runner gibi falan uzun süre tekerde gidilirdi)

Motor 4 bin küsürdü sirkecide sormuştum yanlış hatırlamıyosam eğer, inşalah ellerinde kalır bu getirdikleri motorda 2 - 2500 tl aralığına düşerse alırım...
    OFF road icinde müsait bi motor.
    http://www.youtube.com/watch?v=Dw3aZ9ep4sc

Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çizilmişti derin çizikler ufak tefek 1-2 çatlak deponun yanında da taa metale kadar çizik. Motosikletin grenajlarını tamire verdim. Şuan herşey yapıldı daha fırsat bulup alamadım.
    Yan kuyruklardan 1 tanesi hariç full boya yedi motor. 500TL ye Maslaktaki Hasan ustaya yaptırdım. Daha görmedim motosikleti.
    Şimdi bana yan grenaj stickerı lazım güzel bişeyler
    Bir de aklında olsun herkesin ST kanuni alanların hepsinin depo boyalı :D. Türkiyeye gelen depoları burada bir boyacı ile anlaşıp boyatıyormuş ST kanuni.
    Özellikle sedefli beyaz motoru olanlar dikkat etsin depo ile grenaj farklı renktir sebebi işte bu sonradan atılan boya. 2009 2010 motorlarınıza da biri boyalı derse şaşırmayın diye söylüyorum.
    Birde belki başkasına lazım olur 2011 motosikletlerin boyası su bazlı boyadır. Ve gayet kaliteli boyaymış
    aynen benim depoda aslında sarı üstüne kırmızı atmışlar ama benim depo ilk sahibinden garantiden değişmiş ben ondan sanıyodum eğer seninkide boyalıysa st hepsini boyatıyo olabilir.ama 2009da bi seride boyalı değil depolar kanuni stickerlarıda çıktığında depoda iz kalmıyo mesela.
    ama %90ında stickerı çıkartınca iz kalıyo vernik farkı çıkıyo öyle olanlarda boyalı depolar olmuş oluyo demekki

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    aynen benim depoda aslında sarı üstüne kırmızı atmışlar ama benim depo ilk sahibinden garantiden değişmiş ben ondan sanıyodum eğer seninkide boyalıysa st hepsini boyatıyo olabilir.ama 2009da bi seride boyalı değil depolar kanuni stickerlarıda çıktığında depoda iz kalmıyo mesela.
    ama %90ında stickerı çıkartınca iz kalıyo vernik farkı çıkıyo öyle olanlarda boyalı depolar olmuş oluyo demekki
    Geçen sene motoru satmaya niyetlendiğim de götürdüğümüz usta bu depo boyanmış demişti , ilk sahibiyim ne boyasından bahsediyorsun diye çıkışmıştım , kanuninin foyası ortaya çıktı..
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

jonturka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Hyosung GT250R
    bahsettiğiniz farklılık deponun sac metal..grenajların plastik olmasından kaynaklanıyor olabilir mi ?
    - Abi 1000'lik mi bu ?

-

Alıntı jonturka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahsettiğiniz farklılık deponun sac metal..grenajların plastik olmasından kaynaklanıyor olabilir mi ?
    hmm olaya mühendis bakış açısıyla bakmak farklı oluyor tabi

Alıntı bygrm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben cengiz abinin aynayı kaynattırdım boyası dahil herşeyi orjinal gibi 15 tl ... burası istanbul konya ile farkı bu... ;)
    nerde yaptırdın bana da yaptırsak ordan

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı jonturka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende motoru ilk aldigimda boyle dusunuyodum. Ama boya altini gordum oyle degilmis.iki boya farki kolay goruluyor

Motosikleti
    CBF 250 i sattık 600f te sıra :)
    selam arkadaşlar size bi kaç sorum olcak kullanıcılarına sorayım dedim
    1.st ile hyo. arasındakı fark ne ? hangisi iyileştirildi ?
    2.hangisi daha çok tutuluyo ?
    3.kronik sorunları neler yada varmı (çünki nete bakıyorum 2010 model 2011 model 3 bin 5 bin deki motorlarını satıyolar ? )
    şimdiden çok teşekkürler ;)

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Alıntı crazy_81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar size bi kaç sorum olcak kullanıcılarına sorayım dedim
    1.st ile hyo. arasındakı fark ne ? hangisi iyileştirildi ?
    2.hangisi daha çok tutuluyo ?
    3.kronik sorunları neler yada varmı (çünki nete bakıyorum 2010 model 2011 model 3 bin 5 bin deki motorlarını satıyolar ? )
    şimdiden çok teşekkürler ;)
    selam
    1-hyosung 2008 yilinda yine koreli bir marka olan s&t motors tarafindan alındı .s&t ler enjeksiyonlu hyosunglar karbrotorludur.s&t lerde devir kesici vardir.hyosunglarda devir kesici yok.
    2-ikiside tutuluyo.fakat yeni model almak daha mantiklidir.
    3-karbrotorlu olanlarda (devir kesici olmadigindan)kullanicidan kaynakli kirank kirma olaylari oluyordu ama 250 cc lik motorla 200 km gormeye calismazsan boyle biseyin olacagini hic sanmiyorum.birde bazilarinin devir kadrani bozuluyodu ve on sag amortisor belli bir kmden sonra cogunda keceden yag kaciriyor.satilik motorlara gelirsek temiz kullanilmis bir motorun kesinlikle sorun yaratmayacagi kanaatindeyim.

son olarak klavyemde Turkce karakter olmadigindan boyle yaziyorum kusuruma bakmayin arkadaslar...

Motosikleti
    Honda 1000 rr repsol 2016
    Bu sabah 2006 model Honda kırmızı siyah 600F motorum Avcılar Denizköşkler Caddesi üzerinde bulunan açık otoparkın içinden direksiyon kilidi, disk kilidi ve halat kırılarak çalınmıştır:(( Plakası 34 FKC 38. Yardımcı olursanız sevinirim. Aklınızda olsun.Telefonum 0536 883 62 13 Bir bilgi vermek isteyenler bu numarayı kullanabilir.
    kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler