çok güzel çok imrendim havalar düzelsede aktif geziler yapsak bu soğularda binesim gelmiyor çok üşüyorum
çok güzel çok imrendim havalar düzelsede aktif geziler yapsak bu soğularda binesim gelmiyor çok üşüyorum
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Kesinlikle çok dolu bir motor bu hyo gerçekten çok kalıplı birde silindiri çok olsaydı daha iyiydi 4 silindir halini ve sesini çok merak ediyorum nasıl olurdu acaba
Cep yakardı o zaman.Hyonun olayı parası az olan, parası olupta benzine balya balya yatırmak istemeyen aynı zamanda kalıplı ve boylu olan (olmasa bile) kaslı motor seven insanların ihtiyacını karşılamak.
Ali abi(Felon) linki buraya eklemeyince ben ekliyim dedim(saygılarla).
Gezi videosu ; http://www.youtube.com/watch?v=ZqLre...ature=youtu.be
arkadaşlar
resimler harıka bende sızınle gelmeyı planlıyordumkı sadece 250 cc 'ler denılınce hayal kırıklıgına ugradım acıkcası malesef 600 f'ci arkadaşlar sizler kadar aktif degiller birdahi sefer bende aranızdayım
Arkadaşlar 2 haftadır motora binmiyordum bugün bindim fakat uzun farları yaktığımda lcd gösterge panelinin üzerinde uzun far işareti yanardı artık yanmıyor ne olmuş olabilir farlar düzgün çalışıyor ama o ışık yanmıyor sorun değil ama merak ettim
sarsıntıdan göstergedeki dipsiz ampul patlamıştır
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Teşekkürler arkadaşlar şuanda sorun yok zaten muhtemelen ampul patladı 1-2 hafta sonra artık soğuklardan binilmez olucak yeni sezonda servise sokup baktırırız
ama farlar yanıyor lcd göstergedeki tüm düğmeler yanıyor sadece lcd göstergesinin oradaki ampül yanmıyor muhtemelen ampül pörtledi
Motor daha rodajdayken istanbuldan ayvaliga gidiyorduk.bandirmaya feribotla oradan motorlarla gideçektık.biri benim sagdaki farlari acan dugmeyle oynamis ben bozuldu sanmistım 250km selektore basarak gittim ) mola verdigimizde arkadasa soyledim sagina soluna bakti gozlerine inanamayip dugmeyi acti benim de sol isaret parmagim kurtulmus oldu. Buda boyle bi animdi))
Telefondan yazmıştım kimse bişe yazmamış forum boş biraz galiba. Meydanı boş bulmuşken bir resim yükleyeyim bari
Uploaded with ImageShack.us
bende bi keresinde uzunları yakıcam diye sağ kütükteki on of tuşundan motoru stop etmiştim sende karadenizliydin dimi o zaman normaldir arada oluyor bize öyle
bu fotoğrafı daha önce gördüğümdede sormuştum ama yine sorayım nakeddaki farı nasıl yaptınız nerden aldınız
çok iyi olmuş , bu arada senin motor hala nakedmı grenajlar sadece çizikmi yoksa bağlantı yerleride kırıldımı.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
@felon orjinal olması lazım 2011 nakedlarda o far ve ufak grenaj
@Falon o faz mondialin fari :D demirci arkadaşlardan rica ile ek aparat yaptırdık kendimiz taktik Chronix de bir guzel boyadı normalde gumus gri :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)