Şu motorların güzelliğine bak yaa bu motora sahibim ama hala bakmaktan gözümü alamıyorum ne kadar şanslı insanlarız
Şu motorların güzelliğine bak yaa bu motora sahibim ama hala bakmaktan gözümü alamıyorum ne kadar şanslı insanlarız
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Bu fotoğraflarda Beyaz GTR Altın gibi parlıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar önümüz malum kış herkesinde garajı yok bizim apartmanın arkası otopark ama yağmurdan koruyacak bir yer olmadığı için moto garajlara bakıyorum bakarken bunu gördüm gerçekten çok işlevsel gözüküyor kar da yağsa sorun olmaz gibi rahatlıkla bırakılabilir gibi siz nedersiniz
http://www.motobakkal.com/?urun-3006-MOTO-CADIR.html
@Cakalaz
hyosung aşkınmı kabardı yoksa yine gel f ile takaslayalım sana kırmızı gtr vereyim :D
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
@cakalaz Renk budur işte, turuncu siyah 600 rr hakkında ne düşünüyosun ?
@ Felon :
Hyo askım her zaman var kardeşim. Fakat takas olayı olmaz. Belki, Bu kızımın yanında bir de kardeş hyo alırım
@ Osman_22 ;
Evet, Bana Göre Hyosungun En güzel Rengi Turuncu olanıdır.Cok ilgi ceker, Cok beğenlir ve daha kalıplı gözükür
600RR Güzeldir, Hostur, Agresiftir, Kıvraktır. Yalnız Rahat değildir, F ile RR arasında cok cok farklar var. mesela Gecen yıl 600RR lı bir arkadasımız ile gittiğimiz gezide, 30 km içinde 2 kez durdurdu bizi, fakat bende tık yoktu Alacağınız motor Rahat olmalı, yormamalı, fakat istediklerinizi karsılayabilmeli
Bu arada ; Temiz bir 600RR bulmak, Temiz bir Hyosung Bulmak kadar zordur 2009-2010 Altındaki 600RR lara bakmamanızı tavsiye ederim Tabi istisnai durumlar da olabilir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
2007 yılındaki hyosungum en baştaki gözlüklü benim diğeri en baştakini belki tanırsınız eskiden bu formda aktifti @playboy_77
@ gugukk;
Kardeşim Sen motoru kaca almıstın ? Bu beyaz GTR ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Dostum benimkisi biraz düşeşe geldi 5 aylık motor ve üzerinde zerre çizik yoktu 7250 tl ye geldi izmitten aldım bu motoru görmesem 0 almayı düşünüyordum.
yapılabilecek güzel şeyler var aslında bende ön amortisörlere bakımda 10 w yada 15 w koyucam hangisini önerirsiniz birde balata olarak tvsye ebc yok brenta varmış frenleri iyileştirmek adına ön arka değiştiricektim ebc olsaydı ne diyorsunuz brenta hakkında ilk defa duyduğum bir marka
@cakalaz
Bencede en kalıbını gösteren renk turuncu siyah, cünkü arkadan baktığında mesala alt taraf ve arka taraf siyah, üstte capcanlı turuncu renkli bi depo ben kaslıyım diye bağırıyo.
Mesela düz siyahtada durum tam tersi depo karanlıklar icinde kaybolmuş, motor kalıbını göstermiyo.
Rahatlık konusuna gelince valla o kişiden kişiye değişir bence, ama tecrübem yok bilemiyorum ama cok önemli bi konu oda.
Bu arada ben ne düşünüyosun derken sadece dış görüntüyü kastetmiştim, yani benim icin en önemli şeylerden biri dış görünüş, o yüzden yamaha severim ben en yırtıcı görüntü onda bence r1 - r6 arı kafalar cok deli duruyo.
Honda sevmeyen biri olarak, 600 rr a karşıda cok bi sempatim yok ama turuncu rengi bi ayrı duruyo bence,
Bu arada son bir şey daha sorcam, hyosungtan sonra direk 600 f' e gecmiştin galiba, benzin sarfiyatı 3 kat arttımı ? yada ne kadar arttı hyosung'a oranla ve bu durum biraz kötü olmadımı düşük yakıta alıştıktan sonra ?
Vay be hayalimdeki motosikletlerden.. İnşallah bizimde olur
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Benzin fiyatları düşerse benimde hayalimde olacak
Ben Hyosungtan Sonraki sıralamam;
Kawasaki ER6F
Suzuki GSX600F
CBR 600F
ER6F Ve Suzuki GSX600F ; 100 KM'de 4 litre civarında yakıyordu. hyosung da zaten 100 km de 3 litre civarında yakıyordu.
CBR ise 100 km de 6 litre ortalaması yakıyor Diğer 600'lüklerden sonra CBR azcık sarstı ama performansına göre normaldir tabi
600RR için,
Su an CBR600RR alacak olsam kesinlikle Turuncu siyah olmalı Rize'De bir tane vardı, yıllardır hastayım o motora Tabi o renk için temizini nasıl buluruz bilinmez
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İlerde çok uzun yol hayallerim var bu motorla olmaz tabi bi sport touring bulmak lazım ama yinede ss 4 silindirlerin tadına da bakmayı çok istiyorum
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Evet 4 Silindir fakat Yakıtı düşük. 77 beygir 220 KG civarlarında bir motor
Gökhan ile TRabzon 'a giderdik, neredeyse ayı yakardık Hyo vardı onda 250 Deli olurdu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Biraz araştırdım ama millet biraz daha fazla yazmış sanki, 5.5 civarı deniyo genelde. Er6 ile aynı yakacaksa 4 silindir daha iyi olur heralde
tip olarak bizimkisi bunlardan daha iyi tek kötü yanı sesi
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)