zaten 20 ytl 5,5 litre geliyor
arkadaslar ısımın agırlıgından dolayı vakıt bulamadım forma gırmeye herkese tekrardan meraba...
bayıı ıle konustum motoru beklıodum 15 ı gıbı bana ole solemıslerdı ama sparıslerde gecıkme oldugunu soledı ve motorun temmuz 15 ı gıbı gelecegını soledı yanı bı ay daha beklıcem ne yazıkkı ezıyet gıbı ya cok canım sıkıldı ama herseyde bı hayır vardır dıye kendımı avutuyorum bu sure ıcınde
bakalım nolcak....alınca hepınızı gezdırcem
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Sabreden derviş muradına ermiş, şurda ne kaldı sanki durdun durdun az daha sabret bilader. Sonrasında hep birlikte gezeriz. Bu arada bir arkadaşımı motorla gezdirdim geçen gün, tutturdu bende alıcam diye. Ankaraya bir Hyocu daha
arkadasLar Hyosung Gtr 250R iLe basLangıç yapmak herangi bi sorun getirir mi..yani yapıLabiLir mi ?? bir sorun oLur mu ??
faik abi aLınca iLk bana söLicek bende konu açcam ordan öğrenirsiniz artık buraya değiLde taziye tebrik ve kutLamaLar'a bakın artık..
Orgazma Dudak Büktürür
Bu modeL ile başlanabilir... Sadece kendine hakim olabilen bir insan olmanız yeterli... Dikkatli ve gaza gelmeden yavaş ça kendinizi geliştirirseniz gayet rahat bir motosiklet sürücüsü haline gelebilirsiniz
Ama tavsiyem : 150 lik ile başlanmasıdır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben yeni aldım ve 20 gündür biniyorum 600 alacktım ama maddi imkanlar iyikide almamışım dedim buna binince 200 racer ım vardı ondan buna binince çok büyük fark var bence GT 250R dan başlangıç motoru olmaz.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Evet arkadaslar.bende cbr 125 den sonra geçiceğim ikinci makina olarak düşünüyorum hyosung gt 250 r'yi.Bakalım nolcak.Sonumuz hayrola....
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
arkadaslar bu motor baslangıc motoru ıcın bıraz fazla hem kalıplı ve agır hemde 30 bg az gıbı gorunsede ıyı bır guc...
by_moto kardes sana ozelden fotolarla gonderırım sende acarsın tazıye kutlamalar kısmına motoru....ama hakkaten yılan hıkayesıne dondu...
eskıden para yok motor vardı sımdı parayı verıp alıcam motoru motor ortada yok nasıl ıs anlamadım bende ama vardır bundada bır hayır bakalım nolcak...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Beyler aranızda arka çamurluğu (plakalık) iptali yapan varmı? Aslında illaki vardır ama acaba foto paylaşmanız mümkünmü?..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
eyvallah baba, 10 numara oldu bu..!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
estafurullah önemli değil
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
1 haftadır kullanıyorum,daha önce hiç motor kullanmamıştım, ama inanın keşke daha hızlısı olsaydı diye bir kaç kere içimden geçirdiğim oldu. Çünkü 600 den son anda vazgeçip aldığım bir motordur hyo250gtr.
Aslına bakarsak, dikkatli, düşünceli, tutarlı ve iradeli olan birisi için bence bu motor başlangıç motorudur. Aksini idda eden varsa, buyursun gelsin görsün nasıl kullandığımı. Çünkü hayatımda hiç vitesli motor kullanmamıştım, (bir kaç dakikalık mobilet deneyimim var) 1 hafta oldu kullanalı...2 defa artçı olarak bindiğim 600 lüklerden sonra sanki biraz buruk bıraktı beni. Yinede rodajdan sonrasını bekliyorum, 300 km yaptım neredeyse, belkide 1000 den sonra dedikleri gibi keyif vermeye başlayacak.
Bekleyip göreceğiz.
Sevgiler.
mobilet bayağı sürmüşlüğüm vardır geçen sene abimde vardı..bakalım bu sene alabilecek miyizz..ve birçok kez mondial 50 tt ve tvs scooty pep+ kullanmışlığım vardır..
e_devils1903@hotmail.com benim msn'im faik abi..ekle başlığa varana kadar sen söyle ben açayım.. şimdiden hayırlı olsun..
Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)