Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Ekim 2011, 23:28
Reklamlar
-
24 Ekim 2011, 23:39
Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi bu adamada motorunada sonuna kadar kefilim.
Onlarca (belki yüz) gt - gtr gördüm bu arkadaşın motor kadar sağlıklı çalışana daha rastlamadım. Kendiside zaten çok nazik ve üzmeden kullanıyor.
Düşünen varsa 3 e 5e bakmasın adam akıllı motor arayan alsın hayrını görsün. Motoru dinleyen direk alır gider o derece.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
25 Ekim 2011, 00:58
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
25 Ekim 2011, 12:39
Arkadaşlar, bende 2010 model gt 250r var. enjeksiyonlu. Motorumda şöyle bir sıkıntı var. eksozdan benzin atıyor. yani benzinin bir kısmını yakmadan atıyor. Dün egsoza bir kap tuttuk. bariz damla damla benzin atıyor. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan var mı hiç aranızda.. değilse neden olabilir acaba?
-
25 Ekim 2011, 14:22
m.fatih06 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, bende 2010 model gt 250r var. enjeksiyonlu. Motorumda şöyle bir sıkıntı var. eksozdan benzin atıyor. yani benzinin bir kısmını yakmadan atıyor. Dün egsoza bir kap tuttuk. bariz damla damla benzin atıyor. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan var mı hiç aranızda.. değilse neden olabilir acaba?
egsozu mu boşalttırdınız? Sesi için orjinal egsozla oynayanlarda görmüştüm bunu.
-
25 Ekim 2011, 14:25
ateşleme veya hava ile sıkıntın olabilir, bujini ve hava filtreni temizle olmadı değiştir..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
25 Ekim 2011, 14:25
acayüp adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi bu adamada motorunada sonuna kadar kefilim.
Onlarca (belki yüz) gt - gtr gördüm bu arkadaşın motor kadar sağlıklı çalışana daha rastlamadım. Kendiside zaten çok nazik ve üzmeden kullanıyor.
Düşünen varsa 3 e 5e bakmasın adam akıllı motor arayan alsın hayrını görsün. Motoru dinleyen direk alır gider o derece.
Ya acayüp usta sen bari cevap ver anadoluda yok mu sağlam usta? Yoksa mecbur avrupaya götürcem motoru güvenebilceğim, tanıdığım biyer yok.
-
25 Ekim 2011, 15:00
benzin attığından amin misiniz su buharıda atıyor olabilir havayla çekilen su buharı yanmaz ve egsozdan su olarak çıkar benzin atma olayını ilk defa duydum eğer benzini yakmadan atarsa motorun rolantide sarsıntı yapar stop edecekmiş gibi çalışır bu durum var mı yoksa su buharıdır o kaba koyduunuzda ayırt edilmesi zordur benzin kokar yine ancak kibrit atarsanız içine belli olur
-
25 Ekim 2011, 15:13
bugay adlı üyeden alıntı
Ya acayüp usta sen bari cevap ver anadoluda yok mu sağlam usta? Yoksa mecbur avrupaya götürcem motoru güvenebilceğim, tanıdığım biyer yok.
Avrupaya kime götürücenki bu işin iki ucu bo.. değnek
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
25 Ekim 2011, 16:23
-
25 Ekim 2011, 17:51
bugay adlı üyeden alıntı
egsozu mu boşalttırdınız? Sesi için orjinal egsozla oynayanlarda görmüştüm bunu.
Egsozu boşaltmadım ama, benm motoru aldığım çocuk, egsozun uc kısmından iç tarafında tornavida ile delik açmı, çok ses çıksın diye...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
cagatay16 adlı üyeden alıntı
benzin attığından amin misiniz su buharıda atıyor olabilir havayla çekilen su buharı yanmaz ve egsozdan su olarak çıkar benzin atma olayını ilk defa duydum eğer benzini yakmadan atarsa motorun rolantide sarsıntı yapar stop edecekmiş gibi çalışır bu durum var mı yoksa su buharıdır o kaba koyduunuzda ayırt edilmesi zordur benzin kokar yine ancak kibrit atarsanız içine belli olur
Dün akşam farkettim zaten. Şimdi aklıma şüphe düştü su buharı mıydı acaba diye. akşam tekrar bakıp neticeyi bildireyim. ayrıca dediğiniz gibi herhangi bir sarsıntı yok. çalışmasında da sıkıntı yok. marşa basınca gaz vermeden otomatik çalışıyor. Stop edecekmiş gibi de olmuyor. ama son zamanlarda bariz şekilde yakıt sarfiyatım arttı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
cagatay16 adlı üyeden alıntı
Dün akşam farkettim zaten. Şimdi aklıma şüphe düştü su buharı mıydı acaba diye. akşam tekrar bakıp neticeyi bildireyim. ayrıca dediğiniz gibi herhangi bir sarsıntı yok. çalışmasında da sıkıntı yok. marşa basınca gaz vermeden otomatik çalışıyor. Stop edecekmiş gibi de olmuyor. ama son zamanlarda bariz şekilde yakıt sarfiyatım arttı.
-
25 Ekim 2011, 18:07
bugay adlı üyeden alıntı
bi garaja gidiyim bakiyim ne var orda
Bu arada bugün dar yolda arabaların sağından geçerek boğazın girişine doğru giderken grenajı kaldırıma sürttüm alt sağ tarafta çizilme ve ufak bi çatlama oldu sen çok patlıyodun bilirsin napılır buna
Hacı senin grenajlar allaha emanet duruyodu zaten temiz çıkma grenaj bulman en iyisi ama çatlağın olduğu yere göre eritilip plastik kaynak yapılabilir
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
25 Ekim 2011, 19:16
-
25 Ekim 2011, 19:30
bugay msn den bul beni 1-2 tavsiye ereyım.
UĞUR
4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
-
25 Ekim 2011, 19:36
[/COLOR]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
havalar yaza göre daha soğuk lmaya başladı buda motor ısınana kadar geçen süreyi artırıyor ve yatık sarfiyatıda artıyor delik açıldı demişsiniz eğer burda çıkan gaz fazla ise ve egsoz gazının az miktarda içeri giren kısmınıda dışarı atmasını sağlıyorsa oda yakıtı artırır ha içini boşaltmışsınız hada bu şekilde bir delik açmışsınız ama çok küçük çivi deliğiyse bişey olmaz motoru görmeden uzaktan yorum yapmak zor oluyor var sayımlar üzerinde konuşuyoruz ancak birde yakıt sarfiyatın hava filtresi kirliliğinden de olur
-
25 Ekim 2011, 21:32
uğuR1000 adlı üyeden alıntı
bugay msn den bul beni 1-2 tavsiye ereyım.
ekledim
-
25 Ekim 2011, 21:41
bugay adlı üyeden alıntı
ekledim
davet gelmedı email nedır.
UĞUR
4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
-
25 Ekim 2011, 21:43
ŞOK OLDUM GERÇEKTE NE OLMUŞ HAKKARİ ŞEHİDİMİZ KAÇ TANE.???
http://www.heparsakarya.org.tr/index...erler&Itemid=1
-
25 Ekim 2011, 22:11
-
25 Ekim 2011, 23:13
uğuR1000 adlı üyeden alıntı
davet gelmedı email nedır.
özele bakar mısın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler