Götürmedim değil götüremedim ailem izin vermedi ya ama inşallah seneye nisan mayıs gibi havalar ısınınca çok ısrar edecem ilk uzun yol deneyimimi yaşayacam
arkadaşlar, malumunuz motoru yeni aldım ve tam tanımıyorum. Bana temel bakım bilgilerini yazabilecek var mı? Buji kaç tane ve nerede? Zincir,yağ,filtreler ne zaman değişir? Bakım malzemeleri internetten nereden alınır? Yağ filtresi ve hava filtresi nerede? Yağ ne tip kullanılır? ve aklınıza gelen bakım ile ilgili beni uyaracağınız konular..
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Hava kuru olsun yeter yine çıkartırım arada ben
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
arkadaşlar kışın ne sıklıkla bınıyosunuz motora
Bugün gt 250 r ın yağını değiştirdik 2 tane castrol power 1 10 40 koyduk motor kendine geldi İçindende 800 gr yağ çıktı.
HONDA
@ uniqe naaptınız siz hocam ya :D cıkan 800 gr yağda ne haldedir kim bilir, motor yağsız bırakmaya gelmez hele bide sabıkalı bi hyosung modelinden bahsediyoruz :D
Yarın 3 motor sezon kapaşını yapıcaz, diğer iki arkadaşımdada cbf 150 var, ufak bi kumburgaz-zeytinburnu gezizi yapıcaz, sonra motoru dükkana koyup kaldırcam, bi iki ilgilenen arkadaş var zaten fiyattı düşürmeye calışmazlarsa satıcam, nisanda 2.el 2011 kasa alırım, satılmassada durur dükkanda yatar nisanda havalar güneş yüzü gördüğüm gibi cıkartırım
2012 GT250R! Bu model Türkiyeye 2015de gelir artık ))))
Buda GT650R! Fabrika çıkışlı stock haliyle gerçek karbonfiber grenajlar
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
aboww cok fena yapmışlar motorda bı gelıstırme vardır ıns. :D
3 motor sezon kapanışı yaptık cerrahpaşadan cıktık yola, topkapıdan e-5'e cıkıp hafif hafif tatlı tatlı gazlayarak kumburgaz yaptık.Yol 27-28 dakka sürdü, ama bol bol boşluk bulduk ve 120-130 arası baya kitleyip baya gittiğimiz oldu. Seyran pastanesinde oturup cay-pasta sohpet falan yarım saat takılıp kalktık. git gel toplamda 110 km civarı tuttu.. Havalar malum bozuyo, son demi yaşadık bu gün :D Bide kumburgaza girişte bi viraj var, cok güzel tam yüksek hızda motoru yatırmalık...
Motorumu satmaya karar verdim ve satmadan fotoğraflarını foruma koymak istedim...
Anadoluda hyodan anlayan usta yok mu yav ana sayfaya konu açıp sormak istemiyorum hadi vardır birileri ya
senf fotolar gozukmuyor hocam
ya becerip yukleyemedım resımleri birazdan tekrar deneyeyım
images.us kullan kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)