Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler hava filtrenize 2şer tane karşılıklı toplam 4 delik açmanızı öneririm motor rahatlıyo ve açık hava filtresi gibi ses yapıyo.özellikle yüksek süratte hava filtresinin çıkardığı sesi duymanız lazım ducati yanında sönük kalır yakıtıda etkilemiyo bu olay denedim yakıt tüketimi aynı ama ilginçtirki deliklerden sonra motorda bi rahatlama var özellikle yüksek süratlerde 160 ve sonrası ivmelenmede...
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaslar performans acık fılıtresı takan oldumu? Felon dedıgın gıbı ılla rahatlayacaktır hava sırkılasyonu degısıyo fakat spor fılıtre kıtıyle etkısı cok daha ıyı olucaktır. Daha once sordum cevap veren olmadı. Enjektor memelerını buyuten oldumu egzoz ve fılıtreyle berebar? Bırde ırıdyumbujı ve bujı kabloları kullanan varmı arkadaslar ıcınızde

osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...624886/detay/?
    http://www.ebay.com/itm/Hyosung-GT25...item35b3669dca

sahibinden.' deki adamı aradım fazla ilgilenmedi icinde karburatörle ilgili aparatlar ve hava filtresi var dedi yanlış duymadıysam ebaydan araştır, sen getirtemessen ben getirtirim dedi bide....
    daha önce 2 tane numune getirmiş ikiside satılmış...

iridyum bujileri 3 gün önce taktım, sabah soğuk havada, saat 8 civarı motor zor calışıyodu, cok rahatladı şimdi ilk marşta calışıyo...

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Merhabalar arkadaşın hyosung unda yağ göstergesinde hiç yağ görünmüyor.Sağa yatırsam bile görünmüyor acaba motorda yağ mı yok ? Ayrıca hyo kaç litre yağ alıyor ve hangi yağı önerirsiniz ?
    HONDA

hocam enjeksıyonlusu için biseyler varmı?

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşın hyosung unda yağ göstergesinde hiç yağ görünmüyor.Sağa yatırsam bile görünmüyor acaba motorda yağ mı yok ? Ayrıca hyo kaç litre yağ alıyor ve hangi yağı önerirsiniz ?
    o derecede bile orda yağ göremiyorsan durum vahim. en son motul ve ipone'nun V motorlar için ürettiği yağı denedim ikiside fena değildi.
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    arkadaşlar motoruma kavuştum motor çok temiz ve izmitten istanbula kadar geldim hiçbir sorununa rastlamadım sağolsun satan arakadaşta çok iyi birisiydi. Neyse fotolara gelelim

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı osman_22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun bol bol resim ceker koyarsın artık... ne heycanlısındır şimdi kendimi hatırladımda 4. motorum olmasına rahmen son gün diyil son 10 gün falan alcağım sıralar uyuyamıyodum :D

ben her motorumda heyecanlanıyorum her sene ayrı motor alıyorum ama yıne de heyecanlanıyorum. bu arada sana özelden sorduğun soru için cevap verdim... ama eminim inanamazsın ama inan gerçek msn adresimide yazdım

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aman aman ne yapıyorsun kardeş hala soruyormusunyagın lt ne kadar kı motordan pahalımı ac alt tıpayı boşalsın varsada yoksada yenisini koy 1,4-1,50 lt alır normalde yanlış hatırlamıyorsam

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Motor bu kadar eksiltir mi ? Daha 3000 4000 km oldu yağı değişeli.
    HONDA

osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    @uniqe ortalama 2 bin km de bi değişmek lazım, 4 bin de bir yapan da var 500 km de yapanda, bence cok zorlamamak lazım motorun ömründen yemeye gerek yok 50 lira icin...

@fearlesboyy hocam inandım ve inan şaşırmadım bile düşündüğüm gibi bi cevap aldım....

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı osman_22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @uniqe ortalama 2 bin km de bi değişmek lazım, 4 bin de bir yapan da var 500 km de yapanda, bence cok zorlamamak lazım motorun ömründen yemeye gerek yok 50 lira icin...

@fearlesboyy hocam inandım ve inan şaşırmadım bile düşündüğüm gibi bi cevap aldım....
    bu yüzden diyorum ya kımse alınmasın ama benim gözümde her modelın fiyatı bellı bu yüzden şimdi o rakamları buraya yazsaydım kıyamet kopardı ... o modellerde motoru olanlar yada daha üstü o fiyatları duysalardı benım aldıklarıma 40 tane bahane bulup kulp takarlardı.ki bunlar umrumda değil.ki aldıgım tüm motorları konusunda ustalık sahibi motorcu arkadaşlarıma baktırıp onaylarını aldıktan sonra alıyorum.turuncu hyomu hataydan alan genç geçen aradı teşekkür etti.ilk hyomu sattıgım mersindeki hatta burda üyedir kendisi saffet abi sürekli görüşürüm yani ben sattıgım ve aldığım her motorun arkasındayım.

arkadaşlar bisey sormak ıstıyorum . görüntü harici 2011 hyolar da alt yapı ve motorda değişiklik varmı ? 2011 ler daha az yakıyomuş barız fark varmı

2008 ST Kanuni ile Ankara'da aranızdayım...

Merhaba,
    Arkadaşlar motorumu satın aldım. Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    hayırlı olsun kazasız belası sürüşler dilerim. Kış gelmesiyle birlikte 2. el alımlar çoğladı

ozkancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R + 206 RC
    Alıntı aycanborea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    Hayırlı olsun kardeş, allah kaza bela vermesin!
    Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermessen; gün gelir en sağlam yerinden kopar,canın yanar !

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl olur yaw. 54 bin mi yanlışın olmasın. bunların göstergesi 30 binden yukarıyı gösteriyormu. Ben daha hiç canlı olarak göremedim. Birgün gelip o gösterge ile resim çekinmek isterim
    neden göstermesin benim şuan 30.000 oldu ve bir çok arkadaşımv ar 50.000 km yi geçen +düzgün kullanırsan kranktı vs kırmıyo adam gibi kullanana ömürlük
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

Motosikleti
    st gt250r 2011
    Alıntı aycanborea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    Hayırlı olsun, allah kazadan beladan uzak tutsun

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tophane buluşması fotoğrafları http://hyosungfanclub.com/smf/index.php?topic=1243.0
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

MF-Hyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Selam arkadaşlar nasılsınız? Uzun zamandır yazmıyordum Kırıkkale de okuyoruz malum motoru da götüremedik oraya motorsuz bi şekilde bende yazıları okumakla yetiniyorum :D Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun bu arada beyaz hakikaten çok temiz gözüküyor guguk Allah kaza bela vermesin.

Motosikleti
    gt250r gri-siyah
    Arkadaşlar sağolsun acayüp abi 916. sayfada yazmış motorumu binmeye zamanım olmadığı için satıyorum. Kendisinin de yakından tanıdığı bir motordur. İsteyen gelip görebilir.

bu da ilanı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2312826/detay/

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler