Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    Alıntı Xetanor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakım yapmayacağına dair garanti verebilirim, çünkü yeni yaptırdım bakımlarını...üzgünüm ama gerçekten bu fiyatın altına düşemem. bende motor alacam ama dimi bana da yazık
    Memleket trabzon benimde :D hemşeriyiz, akcabattanım, trabzonda nasıl kullanışlı oluyomu hyo ? genelde herkezde cross varda orda 2-3 yılda bi giderim 2-3 haftalığına, kuzenlerde motor oldumu cok süper sarıyo crossla dağ bayır yaylalara cıkmak... hyo'ylada sahil yolundan merkezi yerlerde falan takılınır heralde... ama o da süper olur sahilden karadeniz turu...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mat siyah mıydı rengi? Freelesboy (yanlış yazmış olabilirim) du sanırım sahibi. evet 4000 Tl idi fiyatı.
    evet iyi hatırladın kardeşim benimdi mat siyahtı 4000 sattım

Motosikleti
    Uzun bir süre olmayacak...
    Alıntı osman_22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Memleket trabzon benimde :D hemşeriyiz, akcabattanım, trabzonda nasıl kullanışlı oluyomu hyo ? genelde herkezde cross varda orda 2-3 yılda bi giderim 2-3 haftalığına, kuzenlerde motor oldumu cok süper sarıyo crossla dağ bayır yaylalara cıkmak... hyo'ylada sahil yolundan merkezi yerlerde falan takılınır heralde... ama o da süper olur sahilden karadeniz turu...
    aynen dediğin gibi hemşehrim, sahil yolu ve merkezden başka bi yere çıkamıyoruz burada. sırf yaylaları gezmek için 250 lik bir cross almayı bile düşünüyorum. bir daha geldiğinde bize de haber ver ki beraber gezelim..
    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    aynen dediğin gibi hemşehrim, sahil yolu ve merkezden başka bi yere çıkamıyoruz burada. sırf yaylaları gezmek için 250 lik bir cross almayı bile düşünüyorum. bir daha geldiğinde bize de haber ver ki beraber gezelim..
    Bayramda İstanbuldan trabzona gittim. Yaylaya çıktığımda motor saçmaladı :S 1. viteste debriyajı tam sıksam bile olduğu yerde stop ediyordu.Fazla gaz vere vere kullanmak zorunda kaldım. Köye indiğimde düzeliyordu. Sen yaylaya çıktın mı motorla bahsettiğim durum varmıydı sende?

Motosikleti
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayramda İstanbuldan trabzona gittim. Yaylaya çıktığımda motor saçmaladı :S 1. viteste debriyajı tam sıksam bile olduğu yerde stop ediyordu.Fazla gaz vere vere kullanmak zorunda kaldım. Köye indiğimde düzeliyordu. Sen yaylaya çıktın mı motorla bahsettiğim durum varmıydı sende?
    yaylaya çıktım ama senin bahsettiğin durum olmadı. camiboğazı yaylasına gittik arkadaşlarla hatta 2 hyo vardı 2 sinde de sorun olmadı. senin motoru temiz hava çarptı galiba

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Valla bilmiyorum ne olduğunu ama iki defa köye inip 2 defa yaylaya çıktım ikisinde de aynı durum oldu. Hava filitresi 5000km civarındaydı. Şuan 8300km de şimdi bile gayet temiz durumda o zaman çok daha temizdi.

osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    yaylaya çıktım ama senin bahsettiğin durum olmadı. camiboğazı yaylasına gittik arkadaşlarla hatta 2 hyo vardı 2 sinde de sorun olmadı. senin motoru temiz hava çarptı galiba
    eyvallah Allah razı olsun,

bu arada
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1023160/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...666867/detay/#

0 ayarında cok az kullanılmış motor almak isteyipte yeterli bütcesi olmayanlar icin bu 2 ilan ve bunun gibi bir sürü mevcut, motorların 2006-2007 model olduğuna bakmayın, sezonda sadece evin bahcesinde geziyo bunlar...

bence geri geri geziyolar motor km yapmasın dıye tiplere bak yaa

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda Hornet 900
    Arkadaşlar.Motorum gaz yemiyor.Karbüratörlü modelinden kullanıyorum.Karbüratör komple temizlendi tüm ayarları yapıldı.Fakat bir türlü gaz yemiyor verim alamıyorum.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.Nerden olabilir ? Problemi bir türlü bulamadık.
    En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.

Motosikleti
    Valla bilmiyorum ne olduğunu ama iki defa köye inip 2 defa yaylaya çıktım ikisinde de aynı durum oldu. Hava filitresi 5000km civarındaydı. Şuan 8300km de şimdi bile gayet temiz durumda o zaman çok daha temizdi.
    hava değişiminden ve rakım yüksekliğinden kaynaklandığı bariz belli.. Başka bir sebep aramamak gerekir bence dostum

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650

Evet doğru kardeşim, havadan kaynaklanıyor, tamamen oksijen ile alakalı, yani motorunda bir sorun yok arazi araçlarında bile bariz çekişte düşme yaşanıyor,
    Temiz hava çarpmiş demek ki

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

Alıntı yesilius2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar.Motorum gaz yemiyor.Karbüratörlü modelinden kullanıyorum.Karbüratör komple temizlendi tüm ayarları yapıldı.Fakat bir türlü gaz yemiyor verim alamıyorum.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.Nerden olabilir ? Problemi bir türlü bulamadık.

Bujileri kontrol ettin mi? Veya başka buji takıp deneyebilirsin? İlk akla gelen buji oluyor
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı yesilius2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pipoları sök, nemli yada ıslak olup olmadıklarını kontrol et. eğer nemli yada ıslak ise buji şase yaparak elektriği motor bloğuna atlatıyordur ve benzini yakmadığı için alet gaz yemiyordur.

pipoların ıslak olması durumunda yapman gereken şey:

buji yollarında oluşan ısı farkı yüzünden meydana gelen rutubet / buhar / suyu tahliye etmek amacıyla motor bloğunda çok ufak delikler vardır. bu delikler zamanla yol şartları yüzünden tıkanır ve tahliye görevini yerine getiremezler. pipoları söktükten sonra (bujiyi sökme) ince çelik tel yardımıyla tıkalı olan bu delikleri aç. sonra wd40 gibi bir pas sökücü ile delikleri temizle ve hava tut. sonrada 2 adet yeni buji al ve eskilerini çöpe at.

bu gaz yememe durumu ninja ile benimde başıma geldi, gaz açıp uzayacağım anda sanki biri motoru arka maşadan tutup çekiyor gibi devir saatinde ani 1500 - 2000 devir civarında düşmeler, motorda öksürmeler vs vs. meğerse yukarıda bahsettiğim tahliye delikleri tıkanmış ve bujiler rutubet yüzünden ıslandığı için sürekli şase yapıyormuş. neyseki eski haline döndü alet. ne kadar ıslak olabilirki diye düşünme, ninja'nın buji yollarından neredeyse yarım bardak su çıktı...
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda Hornet 900
    overcloud: çok teşekkür ederim.yarın hemen bakıcam .

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:10 ----------

Tıkanması ihtimal olan delikler tam olarak nerde anlıyamadım ? Pipoları söktüm.Bujiler üstünde ? tam olarak delikler nerde bulunuyor.
    En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    gt250r'da nerededir bilmiyorum. ninja'da motor bloğunun öne bakan kısmında (ön tekerleğe doğru bakan kısım radyatörün arkası diyeyim) pipolar ile aynı hizadaydı. grenajları komple söküp bakman lazım ama üzeri toz yada çamur ile kaplıysa farkedilmesi çok zor olacaktır. sen öncelikle pipoları söküp nemli olup olmadığına bir bak ama bujileri hemen sökme ki motora pislik toz toprak girmesin.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    CBR 600F
    slm beyler... model yükseltmeyi planlayan varsa elimde 2006 22800km'de CBR 600F var, hyosung 250R 'a geçmeyi planlıyorum... sebep yakın zamanda yurt dışına çıkcam, motorsuz kalmak istemiyorum ama nakit de lazım.. önceden de hyosung vardı bende baya memnundum.. daha hızlı satabileceğim, daha ucuz ama güzel bir motor istiyorum... hyo 250R da uygun benim için.. ilgilenen olursa sahibinden.com link'i aşağıda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9383985/detay/

hocam hayırlısı olsunda cbr dan sonra hyo bisiklet gibi gelmesin ? bide bişey sormak istiyorum sakin kullanım ve agresif kullanımda 100 km de kaç litre yakıyor

Motosikleti
    CBR 600F
    ya gelcek illa ki.. ama mecburiyet yani... 600F ömürlük motor, ben gittiğim yerde yine bi tane temiz bulur alırım mutlaka zaten ama şimdilik motorsuz kalmama adına böyle olcak... valla ben genelde agresif kullanıyorum, 240km falan yapıyo 16litre ile... 100km'de 6.5 falan yakıyo işte

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    arkadaşlar en sonunda motoruma kavuştum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1138635/detay/ bu ilandaki motoru aldım yarın satış için notere gidicem çok sevinçliyim

Motosikleti
    TVS Apache RTR150 2011 Opel Corsa D 2011
    hayırlı olsun resimlerdende anlaşıldığı kadarıyla 0 bir motorsiklet ayaklıkları temiz aşınmamış almışsınız motruda umarım zorlanmamıştır kazasız belasız sürüşler

Motosikleti
    Alıntı Onyx250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm beyler... model yükseltmeyi planlayan varsa elimde 2006 22800km'de CBR 600F var, hyosung 250R 'a geçmeyi planlıyorum... sebep yakın zamanda yurt dışına çıkcam, motorsuz kalmak istemiyorum ama nakit de lazım.. önceden de hyosung vardı bende baya memnundum.. daha hızlı satabileceğim, daha ucuz ama güzel bir motor istiyorum... hyo 250R da uygun benim için.. ilgilenen olursa sahibinden.com link'i aşağıda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9383985/detay/
    mesaj attım sana kardeşim.... bi bakarsın..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler