Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Ekim 2011, 14:26
Xetanor adlı üyeden alıntı
bakım yapmayacağına dair garanti verebilirim, çünkü yeni yaptırdım bakımlarını...üzgünüm ama gerçekten bu fiyatın altına düşemem. bende motor alacam ama dimi bana da yazık
Memleket trabzon benimde :D hemşeriyiz, akcabattanım, trabzonda nasıl kullanışlı oluyomu hyo ? genelde herkezde cross varda orda 2-3 yılda bi giderim 2-3 haftalığına, kuzenlerde motor oldumu cok süper sarıyo crossla dağ bayır yaylalara cıkmak... hyo'ylada sahil yolundan merkezi yerlerde falan takılınır heralde... ama o da süper olur sahilden karadeniz turu...
Reklamlar
-
19 Ekim 2011, 14:47
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Mat siyah mıydı rengi? Freelesboy (yanlış yazmış olabilirim) du sanırım sahibi. evet 4000 Tl idi fiyatı.
evet iyi hatırladın kardeşim benimdi mat siyahtı 4000 sattım
-
19 Ekim 2011, 15:07
osman_22 adlı üyeden alıntı
Memleket trabzon benimde :D hemşeriyiz, akcabattanım, trabzonda nasıl kullanışlı oluyomu hyo ? genelde herkezde cross varda orda 2-3 yılda bi giderim 2-3 haftalığına, kuzenlerde motor oldumu cok süper sarıyo crossla dağ bayır yaylalara cıkmak... hyo'ylada sahil yolundan merkezi yerlerde falan takılınır heralde... ama o da süper olur sahilden karadeniz turu...
aynen dediğin gibi hemşehrim, sahil yolu ve merkezden başka bi yere çıkamıyoruz burada. sırf yaylaları gezmek için 250 lik bir cross almayı bile düşünüyorum. bir daha geldiğinde bize de haber ver ki beraber gezelim..
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
-
19 Ekim 2011, 16:52
aynen dediğin gibi hemşehrim, sahil yolu ve merkezden başka bi yere çıkamıyoruz burada. sırf yaylaları gezmek için 250 lik bir cross almayı bile düşünüyorum. bir daha geldiğinde bize de haber ver ki beraber gezelim..
Bayramda İstanbuldan trabzona gittim. Yaylaya çıktığımda motor saçmaladı :S 1. viteste debriyajı tam sıksam bile olduğu yerde stop ediyordu.Fazla gaz vere vere kullanmak zorunda kaldım. Köye indiğimde düzeliyordu. Sen yaylaya çıktın mı motorla bahsettiğim durum varmıydı sende?
-
19 Ekim 2011, 16:57
UNdocab adlı üyeden alıntı
Bayramda İstanbuldan trabzona gittim. Yaylaya çıktığımda motor saçmaladı :S 1. viteste debriyajı tam sıksam bile olduğu yerde stop ediyordu.Fazla gaz vere vere kullanmak zorunda kaldım. Köye indiğimde düzeliyordu. Sen yaylaya çıktın mı motorla bahsettiğim durum varmıydı sende?
yaylaya çıktım ama senin bahsettiğin durum olmadı. camiboğazı yaylasına gittik arkadaşlarla hatta 2 hyo vardı 2 sinde de sorun olmadı. senin motoru temiz hava çarptı galiba
-
19 Ekim 2011, 18:24
Valla bilmiyorum ne olduğunu ama iki defa köye inip 2 defa yaylaya çıktım ikisinde de aynı durum oldu. Hava filitresi 5000km civarındaydı. Şuan 8300km de şimdi bile gayet temiz durumda o zaman çok daha temizdi.
-
19 Ekim 2011, 18:25
yaylaya çıktım ama senin bahsettiğin durum olmadı. camiboğazı yaylasına gittik arkadaşlarla hatta 2 hyo vardı 2 sinde de sorun olmadı.
senin motoru temiz hava çarptı galiba
eyvallah Allah razı olsun,
bu arada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1023160/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...666867/detay/#
0 ayarında cok az kullanılmış motor almak isteyipte yeterli bütcesi olmayanlar icin bu 2 ilan ve bunun gibi bir sürü mevcut, motorların 2006-2007 model olduğuna bakmayın, sezonda sadece evin bahcesinde geziyo bunlar...
-
19 Ekim 2011, 18:30
bence geri geri geziyolar motor km yapmasın dıye tiplere bak yaa
-
19 Ekim 2011, 18:53
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar.Motorum gaz yemiyor.Karbüratörlü modelinden kullanıyorum.Karbüratör komple temizlendi tüm ayarları yapıldı.Fakat bir türlü gaz yemiyor verim alamıyorum.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.Nerden olabilir ? Problemi bir türlü bulamadık.
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
-
19 Ekim 2011, 19:27
Valla bilmiyorum ne olduğunu ama iki defa köye inip 2 defa yaylaya çıktım ikisinde de aynı durum oldu. Hava filitresi 5000km civarındaydı. Şuan 8300km de şimdi bile gayet temiz durumda o zaman çok daha temizdi.
hava değişiminden ve rakım yüksekliğinden kaynaklandığı bariz belli.. Başka bir sebep aramamak gerekir bence dostum
-
19 Ekim 2011, 22:38
Evet doğru kardeşim, havadan kaynaklanıyor, tamamen oksijen ile alakalı, yani motorunda bir sorun yok arazi araçlarında bile bariz çekişte düşme yaşanıyor,
Temiz hava çarpmiş demek ki
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
yesilius2 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar.Motorum gaz yemiyor.Karbüratörlü modelinden kullanıyorum.Karbüratör komple temizlendi tüm ayarları yapıldı.Fakat bir türlü gaz yemiyor verim alamıyorum.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.Nerden olabilir ? Problemi bir türlü bulamadık.
Bujileri kontrol ettin mi? Veya başka buji takıp deneyebilirsin? İlk akla gelen buji oluyor
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
19 Ekim 2011, 22:46
yesilius2 adlı üyeden alıntı
pipoları sök, nemli yada ıslak olup olmadıklarını kontrol et. eğer nemli yada ıslak ise buji şase yaparak elektriği motor bloğuna atlatıyordur ve benzini yakmadığı için alet gaz yemiyordur.
pipoların ıslak olması durumunda yapman gereken şey:
buji yollarında oluşan ısı farkı yüzünden meydana gelen rutubet / buhar / suyu tahliye etmek amacıyla motor bloğunda çok ufak delikler vardır. bu delikler zamanla yol şartları yüzünden tıkanır ve tahliye görevini yerine getiremezler. pipoları söktükten sonra (bujiyi sökme) ince çelik tel yardımıyla tıkalı olan bu delikleri aç. sonra wd40 gibi bir pas sökücü ile delikleri temizle ve hava tut. sonrada 2 adet yeni buji al ve eskilerini çöpe at.
bu gaz yememe durumu ninja ile benimde başıma geldi, gaz açıp uzayacağım anda sanki biri motoru arka maşadan tutup çekiyor gibi devir saatinde ani 1500 - 2000 devir civarında düşmeler, motorda öksürmeler vs vs. meğerse yukarıda bahsettiğim tahliye delikleri tıkanmış ve bujiler rutubet yüzünden ıslandığı için sürekli şase yapıyormuş. neyseki eski haline döndü alet. ne kadar ıslak olabilirki diye düşünme, ninja'nın buji yollarından neredeyse yarım bardak su çıktı...
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
19 Ekim 2011, 23:13
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
overcloud: çok teşekkür ederim.yarın hemen bakıcam .
---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:10 ----------
Tıkanması ihtimal olan delikler tam olarak nerde anlıyamadım ? Pipoları söktüm.Bujiler üstünde ? tam olarak delikler nerde bulunuyor.
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
-
19 Ekim 2011, 23:54
gt250r'da nerededir bilmiyorum. ninja'da motor bloğunun öne bakan kısmında (ön tekerleğe doğru bakan kısım radyatörün arkası diyeyim) pipolar ile aynı hizadaydı. grenajları komple söküp bakman lazım ama üzeri toz yada çamur ile kaplıysa farkedilmesi çok zor olacaktır. sen öncelikle pipoları söküp nemli olup olmadığına bir bak ama bujileri hemen sökme ki motora pislik toz toprak girmesin.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
20 Ekim 2011, 12:39
slm beyler... model yükseltmeyi planlayan varsa elimde 2006 22800km'de CBR 600F var, hyosung 250R 'a geçmeyi planlıyorum... sebep yakın zamanda yurt dışına çıkcam, motorsuz kalmak istemiyorum ama nakit de lazım.. önceden de hyosung vardı bende baya memnundum.. daha hızlı satabileceğim, daha ucuz ama güzel bir motor istiyorum... hyo 250R da uygun benim için.. ilgilenen olursa sahibinden.com link'i aşağıda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9383985/detay/
-
20 Ekim 2011, 13:52
hocam hayırlısı olsunda cbr dan sonra hyo bisiklet gibi gelmesin ? bide bişey sormak istiyorum sakin kullanım ve agresif kullanımda 100 km de kaç litre yakıyor
-
20 Ekim 2011, 14:33
ya gelcek illa ki.. ama mecburiyet yani... 600F ömürlük motor, ben gittiğim yerde yine bi tane temiz bulur alırım mutlaka zaten ama şimdilik motorsuz kalmama adına böyle olcak... valla ben genelde agresif kullanıyorum, 240km falan yapıyo 16litre ile... 100km'de 6.5 falan yakıyo işte
-
20 Ekim 2011, 15:41
arkadaşlar en sonunda motoruma kavuştum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1138635/detay/ bu ilandaki motoru aldım yarın satış için notere gidicem çok sevinçliyim
-
20 Ekim 2011, 16:17
hayırlı olsun resimlerdende anlaşıldığı kadarıyla 0 bir motorsiklet ayaklıkları temiz aşınmamış almışsınız motruda umarım zorlanmamıştır kazasız belasız sürüşler
-
20 Ekim 2011, 16:23
Onyx250 adlı üyeden alıntı
slm beyler... model yükseltmeyi planlayan varsa elimde 2006 22800km'de CBR 600F var, hyosung 250R 'a geçmeyi planlıyorum... sebep yakın zamanda yurt dışına çıkcam, motorsuz kalmak istemiyorum ama nakit de lazım.. önceden de hyosung vardı bende baya memnundum.. daha hızlı satabileceğim, daha ucuz ama güzel bir motor istiyorum... hyo 250R da uygun benim için.. ilgilenen olursa sahibinden.com link'i aşağıda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9383985/detay/
mesaj attım sana kardeşim.... bi bakarsın..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler