Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Ekim 2011, 18:53
ayrıca konu başlığı açmak istmeiyorum arkadaşlar ; şu two brothers egzos u hyo lar için nerden temin edebiliriz bir bilgisi olan var mıdır ?
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Reklamlar
-
17 Ekim 2011, 19:45
Xetanor adlı üyeden alıntı
ayrıca konu başlığı açmak istmeiyorum arkadaşlar ; şu two brothers egzos u hyo lar için nerden temin edebiliriz bir bilgisi olan var mıdır ?
ben görmedim Türkiye'de Hyo için 2brothers.
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
17 Ekim 2011, 22:20
ne gerek var al 350liraya tigerı bu motor için en iyi ses tigerda başka egzos arama.he twobrothers ın ses tonu azzzcık daha hoş olabilir ama 700-1000lira vermeye değermi ? hani motor 1000cc 4silindir olsa headersdan komple değişirsinde sen çift silindir 250cc motora ne yaparsan yap sesi güzel çıkmayacak
ayrıca bizim motorlar için konuşuyorum performans egzos motoru dynoya çıkartmadığın sürecede performansa katkısı olmadığı gibi yakıtı arttırır son hızı düşürür.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
18 Ekim 2011, 00:26
Zippo's adlı üyeden alıntı
Mat siyah mıydı rengi? Freelesboy (yanlış yazmış olabilirim) du sanırım sahibi. evet 4000 Tl idi fiyatı.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
18 Ekim 2011, 11:50
Felon adlı üyeden alıntı
ne gerek var al 350liraya tigerı bu motor için en iyi ses tigerda başka egzos arama.he twobrothers ın ses tonu azzzcık daha hoş olabilir ama 700-1000lira vermeye değermi ? hani motor 1000cc 4silindir olsa headersdan komple değişirsinde sen çift silindir 250cc motora ne yaparsan yap sesi güzel çıkmayacak
ayrıca bizim motorlar için konuşuyorum performans egzos motoru dynoya çıkartmadığın sürecede performansa katkısı olmadığı gibi yakıtı arttırır son hızı düşürür.
dikkate aldım kardeşim, fikirlerin için ayrıca teşekkür ediyorum..
-
18 Ekim 2011, 19:37
arkadaşlar hyo250 sürekli dip gazda max max ş.içi ve ş.dışı nekadar yakıyor
-
18 Ekim 2011, 19:46
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8671234/detay/
2006-2007 modellerden bu kadar temizleri kaldımı hala ya
-
18 Ekim 2011, 21:15
dikkate aldım kardeşim, fikirlerin için ayrıca teşekkür ediyorum..
rica ederim
devran35 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hyo250 sürekli dip gazda max max ş.içi ve ş.dışı nekadar yakıyor
4,5litre max gip gazda enjeksiyonlu versiyon için.
uzun yoldada 90a sabitleyince 3,5-3,6ya düşüyo ama 2011ler yakıt tüketiminde daha cimri
@osman_22
ilan yayından kalkmış kaçırdık makarayı
-
18 Ekim 2011, 22:19
@felon Adam gördü demek utancından kaldırdı, aslında ilandaki "temiz" kelimesinide kaldırmasıda kafi'ydi, 3 tl lik sprey boyayla boyamışlar motoru yazıktır ya :D
@devran35 dip gazda bencede 4,5 litre civarı, şehir ici fazla abartmadan ayarında bi agresif sürüşlede (sürekli düşük vites yüksek devirlerde) de 4. litre civarı
-
18 Ekim 2011, 22:47
max 4.5 sa çok iyi ya bazıları 5 litre falan yakıyormuş. bu standart egzoz ve lastık olculerıyle sanırım. arkadaşlar hyo nun motoruyla oynayan varmı ? enjektörleri değiştirip filitre egzoz la daha giderli olup aynı yaktığını duydum bunun doğruluk payı nedir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5232285/detay/ arkadaşlar forumdan bu motoru tanıyan varmıdır ? bu motorun evveliyatı hakkında objektif yorumlarınızı bekliyorum. arkadaşa ulaşmaya çalıştım ama aradığımda teli kapalıydı . eğer sorunsuz bi motorsa vede uygun bi indirim olursa gidip alıcam şuan kredi çekmek için uğraşıyorum
-
18 Ekim 2011, 22:51
max 4.5 sa çok iyi ya bazıları 5 litre falan yakıyormuş. bu standart egzoz ve lastık olculerıyle sanırım. arkadaşlar hyo nun motoruyla oynayan varmı ? enjektörleri değiştirip filitre egzoz la daha giderli olup aynı yaktığını duydum bunun doğruluk payı nedir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5232285/detay/ arkadaşlar forumdan bu motoru tanıyan varmıdır ? bu motorun evveliyatı hakkında objektif yorumlarınızı bekliyorum. arkadaşa ulaşmaya çalıştım ama aradığımda teli kapalıydı . eğer sorunsuz bi motorsa vede uygun bi indirim olursa gidip alıcam şuan kredi çekmek için uğraşıyorum
forumdan cakalaz adlı üyenin arkadaşının motor kendiside forum üyesi ama nick i aklıma gelmiyo
motor hakkında herhangibirşey bilmiyorum ama bence uygun
-
18 Ekim 2011, 23:02
[/COLOR]
Xetanor nickli arkadaşımızın motoru...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
18 Ekim 2011, 23:44
saolun arkadaşlar xetanor la konusmadan once bılen yakından goren yorum yapabılecek olan varmı ? iskenderundandan gıdıcem eğer anlaşırsak. otobusle getırme sansımız varmıdır ?
-
19 Ekim 2011, 00:00
Arkadaşlar motor arayışlarım hızla devam ediyor buradaki motoru tanıyan varmı geçmişi nedir nasıldır kime aittir.Gidip bakıcam çok temiz diyor bakalım nasıl çıkacak sahibi ile anlaştık gibi bakalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1138635/detay/
-
19 Ekim 2011, 00:28
6.000tl fiyat bencce gayet uygun dağa ne indirimi yapsın adamada yazık :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
19 Ekim 2011, 01:50
@ devran35 6 bin tl ye 2010 model cok iyi adam fiyatı daha düşürmez bence, düşürse bile cok komik bi miktarda olur oda, yani adamın acısından bakmak lazım olaya bide, son fiyatı zaten yazdım diyo...
@ gugukk 2011 model cok iyi secim bence, bende benimkini sattığım zaman, 2011 2. el bakıcam direk, son model motor km side ortada, sahibi ilk defa vitesli sürmeyi bu motorda öğrenmediği sürece hic bi sorun olcağını sanmıyorum....
-
19 Ekim 2011, 01:58
alper150zc adlı üyeden alıntı
6.000tl fiyat bencce gayet uygun dağa ne indirimi yapsın adamada yazık :D
hocam amacım motoru oldurmek degıl ama ıskenderundan gıdıcem yol parası gıt gel uzeıne al bakım yapcaz falan yıne +500 600 gıder. Pazarlıık sunnettır
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
arkadaslar otobusle motor gettıren oldumu? Nekadar bagaj parası ıstıyolar bıde hyo otobus bagajına sıgıyormu
-
19 Ekim 2011, 11:18
hocam amacım motoru oldurmek degıl ama ıskenderundan gıdıcem yol parası gıt gel uzeıne al bakım yapcaz falan yıne +500 600 gıder. Pazarlıık sunnettır
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
arkadaslar otobusle motor gettıren oldumu? Nekadar bagaj parası ıstıyolar bıde hyo otobus bagajına sıgıyormu
bakım yapmayacağına dair garanti verebilirim, çünkü yeni yaptırdım bakımlarını...üzgünüm ama gerçekten bu fiyatın altına düşemem. bende motor alacam ama dimi bana da yazık
-
19 Ekim 2011, 12:13
hocam amacım motoru oldurmek degıl ama ıskenderundan gıdıcem yol parası gıt gel uzeıne al bakım yapcaz falan yıne +500 600 gıder. Pazarlıık -sunnettır
[COLOR="Silver"]
ben de biliyorum bu motoru...gidişinde bir sorun yok..o kadar geziler, uzun yollar yaptık hiç tık demedi..arkadaşda titiz zaten bakımlarını eksik etmiyor..
sende piyasasına bakarsan bunun fiyatının uygun olduğunu göreceksin.zaten bakmışsındır..bence daha zorlamanın anlamı olmaz..
alırsan bakım yaptırmana gerek yok çünkü motorun en son bakımı yapılalı 3 hafta oldu olmadı..
masraflara gelince;
-noter masrafını sayma bikere..hangı motoru alırsan al o masrafı yapacaksın zaten..
-iskenderun dısından motor alacaksan yol, otobüs masrafını yine mecbur yapacaksın
bu masraflar sadece bu hyo için geçerli değil yanı..her halukarda yapacaksın bu masrafları ;)
ben ankaradan motorumu 60 tl ye getirmiştim otobüsle..aklında bulunsun;)
-
19 Ekim 2011, 13:09
saolun arkadaslar masraf derken sahsı masraflardan bahsettım zaten yol noter kargo vs. xetenor ark. Yazmıs zaten sımdı yenı gordum. Arkadasım yanlıs anlama amacım motoru oldurmek degıldı o fıyatı 2008/9 lara ısteyen var tabıkı bızde mal sattık anlarız yanı halınden. daha yuksekte yazabılırdın yanı bellıkı sende sıkısmısın ama benımde su ara maddı zorluklarım var. Bırbırımızı anlayıp kırmadan anlasırsak bu ıs olur gıbı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 222 kullanıcı var. (0 üye ve 222 misafir)
Bu Konudaki Etiketler