Faik hocam forumu başından beri takip ediyorum.Artık sadece sen değil hepe beraber site olarak bekliyoruz motorunun gelmesini Şaka bir yana umarım hayırlısıyla biran önce gelir motorun.
Faik hocam forumu başından beri takip ediyorum.Artık sadece sen değil hepe beraber site olarak bekliyoruz motorunun gelmesini Şaka bir yana umarım hayırlısıyla biran önce gelir motorun.
"Beni öldürmeyen şey güçlendirir"
evet faik kardeşim aynen DREAMER357 gibi bende takip ederim forumu sabırsızlıkla bekliyoruz. inan kendime almış kadar sevineceğim
hayırlısıyla gelir inşallah.
Faik motoru al da bir ıslatalım yahu
Tez zamanda kavuşursun inş.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
by_moto kardes saolsın zaten sıteye dert oldu hem buraya hem hfc ye
asım kardes hakkaten alıyımda motoru bı ıslatalım yahu demı...saolun guzel dıleklerınız ıcın
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
benim de size anlattığım şey o motorun sadece görüntü motoru olduğu..ayrıca sanırım acemi birisin benim ne demek istediğimi motoru alıp 5000 km kullandıktan sonra anlayacaksın o kasa 250 cc motora ağır geliyor motor sürekli zorlanıyor ve belli bir süre sonra sorun çıkmaya başlıyor.. bana kalırsa 125 cc ile flört edip bir süre sonra 500 cc de olayı pişirmeye başlaman ... daha sonra da 600 cc ile işin zevkini alıp keyfini çıkarman en mantıklısı olur hem az zarar edersin hem de rahat edersin..
neyse kapora verilmiş.. olay bitmiş.. ben başka bir şey yazmıyacağım artık güle güle kullan kazasız belasız her daim tekerin düz bassın
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Ney göre kime göre zorlanıyor. Motorun anasını ağlatırsan hangi kasaya koyarsan koy zorlanır.
Evet görüntü motoru, ama senin söylediğin anlamda değil.. Güzel görünen bi makina..
Sınıfının en yüksek özelliklere sahip motoru. Kore ürünü ve fiyatı japonlara göre düşük olduğu için 600lük motorlara parası yetmeyenler alıyor.
Görünüşe aldanıp ne aldığının farkında olmayınca bi süre sonra kesmiyor tabi.. Sonra yüklen motora..
Sonra?? Hyo dayanıksız oluyor.... Bana göre öyle bişey yok.. 10.000 km'ye dayandı maşallah saat gibi
[B]Motosiklet haritadaki iki nokta arasına anlam katan bir makinedir !!! [/B]
10.000 km bişi değil dostum.. arkadaşım 2004 gs500 ü sattığında km si 28.000 falandı ondan sonra alan kullanıcı şuan 56.000 km küsürde rutin bakımları hariç sorun çıkartmadı.. ben sadece fikrimi söyledim sizlerle veya hyo ile alıp veremediğim yok 0 km hyo alana kadar 500 cc 4 japondan birini almak daha avantajlı.. neyse bu konu uzar gider herkesin motoru kendine güzel
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
10.000 de olan benim motorum Daha fazla artıramadım
50.000 km olduğunda bu konuya tekrar eğiliriz
[B]Motosiklet haritadaki iki nokta arasına anlam katan bir makinedir !!! [/B]
ii bakalım ....... + 2525252525
Faik al şu motoruda gezelim be bilader.
Sevgiler.
Arkadaşlar motorum çok yakıyor neden acaba 20 ytl benzin alıyorum 100 kmde kırmızıya geliyor benzin almaktan yoruldum fazlada hız yapmıyorum 120 ile filan gidiyorum sizce sorun nedir acaba
Benzin in 3.65 YTL olduğunu göz önünde bulundurman gerekiyor ... Artı hız lı gitmen önemli deil fazla devirli kullanırsan çok yakar motor... Eğer yine Fazla yakıyo diyorsan Hava filtreniş felan temizletmen gerekiyo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
anladım devir olarak 8000 devirde vites değiştiriyorum muhtemelen dediğin gibi hava filtresi kirlenmiştir hava filtresi için depoyu sökmek gerekiyor galiba yanlışmı biliyorum
Evet depo yu sökmen ve temizletmen gerekiyor... Bu arada sen Yalowa nın neresindesin ??? Benm evim de Altınova Atılım sitesinde
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzel bişe ama benim gibi asgari ücretlileri aşar :p
3,520 den aldım bugun ben benzın yaw 10 liraya 5 litre bile olmadı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
@cakalaz bende altınovadayım ama subaşı kalıcı konutlarındayım yakınız demekki senle müsait olduğunda görüşelim istersen
Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)