Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @felon, tecrübe olarak altından kalkarsın ama yerinde durmazsın sen, 299dan aşağı inmezsin boşver hyo ile devam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Merhaba arkadaşlar ben 2 sene önce gt250r mı satmıştım şimdi tekrar almak istiyorum acaba sıfırmı alsam yoksa inci elmi daha mantıklı olur. Gönlümde 600rr var ama benzin masrafı yüzünden almıyorum en uygunu gene gt250r gibi siz nedersiniz

ozkancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R + 206 RC
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar ben 2 sene önce gt250r mı satmıştım şimdi tekrar almak istiyorum acaba sıfırmı alsam yoksa inci elmi daha mantıklı olur. Gönlümde 600rr var ama benzin masrafı yüzünden almıyorum en uygunu gene gt250r gibi siz nedersiniz
    Kesene göre kardeş ancak uygun fiyata 2011 model satanlar oluyor takip edip onlardanda alabilrisin! Ben öyle yaptım 2011 model 7,500'e aldım. Alıpta binemeyenler veya ailesi karşı çıkanlar oluyor sahibinden.comdan filan takip etmeni tavsiye ederim!
    Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermessen; gün gelir en sağlam yerinden kopar,canın yanar !

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @felon, tecrübe olarak altından kalkarsın ama yerinde durmazsın sen, 299dan aşağı inmezsin boşver hyo ile devam
    aynen ya önce kendimi kontrol edebilmeyi öğrenmem lazım
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    TVS Apache RTR150 2011 Opel Corsa D 2011
    Alıntı osman_22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kask ve yüzdeki hasar tamamda
    adam ciğerim patlamış yazmış bide ya, mont giyse bile bi işe yaramazdı,
    Gerci cokta net bi bilgim yok bu konuda ama bildiğim kadarıyla sadece dirseklerde ve omuz başlarında koruma oluyo
    bazılarında var bazılarında yok ama harici olarak gögüs korumaları var aynı sırt koruması gibi ciğerinin patlaması için sert bir zemine oldukça süratli çarpmak gerekir olayı tam olarak anlamadım ya adam biraz uçmuş ilan detayında yada 9 canlıymış ciğeri parçalanıpta yaşayan insan çok azdır

ozkancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R + 206 RC
    Öncelikle allah kimseye kaza bela vermesin ark.daş belkide biraz abartmış olabilir ama motorun halide pek iyi görünmüyor.
    Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermessen; gün gelir en sağlam yerinden kopar,canın yanar !

Motosikleti
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen ya önce kendimi kontrol edebilmeyi öğrenmem lazım
    tehlikeli makine cidden mahallede bir abinin var bir kere dene fırsatı buldum ara sokaka olduğundan trafikte yoktu o yüzden daha kolay oldu kullanması ama gazı biraz açtın mı hyodan sonra insan uzay mekğine binmiş gibi hissediyor birde bana çok yüksek geldi boyum kısa olduğu için

Alıntı cagatay16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tehlikeli makine cidden mahallede bir abinin var bir kere dene fırsatı buldum ara sokaka olduğundan trafikte yoktu o yüzden daha kolay oldu kullanması ama gazı biraz açtın mı hyodan sonra insan uzay mekğine binmiş gibi hissediyor birde bana çok yüksek geldi boyum kısa olduğu için
    bende 1.83 boy var altımda oyuncak gibi kaldı öncelikle hyodaki gibi devasa depo yok
    Ve bu motorda tekere gelmesin diye kafayı baya basmış arkadaş o yüzden daha alçak

uzay mekiği ne demek mermi gibi gidiyo bende 150yi geçmedim(artçı olarak 2 70 gördüm) ama bu gidişte arkadaşın depoyu fulleyecem yada kiralıyıcam bi tane

Motosikleti
    bende 1.83 boy var altımda oyuncak gibi kaldı öncelikle hyodaki gibi devasa depo yok
    Ve bu motorda tekere gelmesin diye kafayı baya basmış arkadaş o yüzden daha alçak

uzay mekiği ne demek mermi gibi gidiyo bende 150yi geçmedim(artçı olarak 2 70 gördüm) ama bu gidişte arkadaşın depoyu fulleyecem yada kiralıyıcam bi tane
    şehir içinde baya bir sıkıntı yaşatır alışana kadar o gaz tepkimesiyle ama aldın mıda evladiyelik olur bence benim boy 165 cm ve sele yüksekliği tahminen 80 82 cm civarıdır o biraz zorladı beni benim kullandığım tamamen orjinal ayardaydı amortisörleri bu arada eldiven almışsın kışlık mı onlar nerden kaça aldın benimde bir takım kışlık almam lazım

şehir içinde baya bir sıkıntı yaşatır alışana kadar o gaz tepkimesiyle ama aldın mıda evladiyelik olur bence benim boy 165 cm ve sele yüksekliği tahminen 80 82 cm civarıdır o biraz zorladı beni benim kullandığım tamamen orjinal ayardaydı amortisörleri bu arada eldiven almışsın kışlık mı onlar nerden kaça aldın benimde bir takım kışlık almam lazım
    yok vardı zaten eldiven hudsondan almıştım fuarda 50liraya.kışlık sayılır korumaları baya iyi ama ben yaz kış kullandım.Yazında çok sıkıntı olmadı.ama sen bana bakma herkes sıcaktan eridiği günlerde birazcık sıcakladığım oluyor ben biraz garibim terlemem, kolay üşümem vs his yoksunu bir insanım
    dizliklerimde var ama bu motorda dizlik takmaya acıdım bide emanet zaten
    trafikte çok sıkıntı büyük motor çok çabuk hararet yapıyo ama herşeyine değer.Bırak hararet yapsın bırak çok yaksın ah ah

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı bygrm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah Sevindimm

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

eyvallah çok sevindimm

Çok güzel hareketler bunlar diyiyorum. Bizim Hyo ların bu fotoğrafları gururlandırıyor. Sürücüde önemli tabii
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

Teknika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Model Hyosung GV250 EFI Aquila Full Siyah
    Ben artçı diye bunlara derim.

*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***

Br akıllara zarar abi rio festivali zamanında gitmek var ah ah

Motosikleti
    yok vardı zaten eldiven hudsondan almıştım fuarda 50liraya.kışlık sayılır korumaları baya iyi ama ben yaz kış kullandım.Yazında çok sıkıntı olmadı.ama sen bana bakma herkes sıcaktan eridiği günlerde birazcık sıcakladığım oluyor ben biraz garibim terlemem, kolay üşümem vs his yoksunu bir insanım
    dizliklerimde var ama bu motorda dizlik takmaya acıdım bide emanet zaten
    trafikte çok sıkıntı büyük motor çok çabuk hararet yapıyo ama herşeyine değer.Bırak hararet yapsın bırak çok yaksın ah ah
    gidişi sesi duruşu yeter zaten diğerleri hiç önemli değildir bencedesıcak ve soğuk benide etkilemez özlliklede soğuk hudson internetten alayım dedim ölçüyü nasıl alıcaz eldiven için

---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:20 ----------

hocam böyle artçım olsun rioya motorla giderim ben

gidişi sesi duruşu yeter zaten diğerleri hiç önemli değildir bencedesıcak ve soğuk benide etkilemez özlliklede soğuk hudson internetten alayım dedim ölçüyü nasıl alıcaz eldiven için

---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:20 ----------

hocam böyle artçım olsun rioya motorla giderim ben
    eldivende beden nasıl anlaşılır onu bilmiyorum gel bi hafta sonu istanbula gider alırız hocam

beyler şu hava filtresinin kutusunda sağ tarafta bulunan siemens marka parça bozuk sanırım hani motor boğuluyo gibi oluyo diyodumda şimdi olay tamamen patlak verdi motor 5000devirde çalışıyodu açtık temizledik olmadı o parçanın tamiri vs si nasıl yapılır yardımcı olabilcek varmı_?
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...z-veriyor.html

Motosikleti
    eldivende beden nasıl anlaşılır onu bilmiyorum gel bi hafta sonu istanbula gider alırız hocam
    hondanın eğitimleri için bir daha ki ay gelmeyi planlıyorum haber veririm sana o dediğin parça oksijen sensörü mü eğer oysa yeniyle değiştir tamir olsada sorun oluyor arabalardan biliyorum

osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R

resim iyimiş, http://www.hyosung.co.za/gt250r.html sitede son hız 155 yazıyo resmi sitemi diyilmi cözemedim bide afrikanın sitesi galiba :S

anladığımız kadarıyla büyük ihtimalle benim bu parça arızalı kuralkandan fiyatına bakıyım dedim ama bu parça hangi kategoride bulamadım

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r

hayalimin motoru ya kısmet olur belki bigün alırım ama önce tecrübe tecrübe tecrübe :D şakaya gelmicek bi makina

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler