st kanuni kullanan arkadaslar varsa nası sorunlu bi motor mu alınır mı ne dersiniz ??
st kanuni kullanan arkadaslar varsa nası sorunlu bi motor mu alınır mı ne dersiniz ??
walla ben 0 st kanuni almayı düşünüyorum yada 2. eli olursa yıne st kanuni her yönden iyi dıolar hiç bişe yoksade çok geniş bayisi yedek parça garantısi var dıe düşünuyorum o bana cazip geldı
iyi bakalım sen al .. o zaman konuşma benle ;) illa her markayı satın alıp deneyecek miyim ? bu motor görüntü motoru bu bir ikincisi o kasaya o motor küçük geliyor .. kilosuna beygir gücünü böl bakalım 1 hp ye kaç kilo düşüyor.. merak etme en çok 6 ay sonra sıkılacaksın yanından bir gs 500 bir er 5 bir cbf 500 geçecek sen hyo ile tozlarını yutacaksın biz sadece akıl verdik almak veya almamak karşı tarafa kalmış... ayrıca tecrübenin altındaki motora göre olup olmadığını anlayamazsın son olarak bir söz vardır.. ne motorlar gördüm üstünde adam yok ne adamlar gördüm altında motor yok .. hadi görüşürüzz
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
selam arkadaslar....ikinci el bi hyo alıcam insallah.ama kafam biraz karısık..alıcam motor kanuni gtr değilde hyosung gt250 r olsa yasadığım sehirdeki kanuni servisleri bu motorun kendi servisi gibi işler mi??
Evet işler... Artık Kanuni adı altında Hyo lara bakmak zorundalar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
beklıyıp 2.el almak dha iyi die düşünyorum ama ben alırsamm en aşağa 2 yıl kulancam
bencede 2. el al 2 yıl kullanmazsız bence daha erken satarsın..buyutmk için.boşuna para gitmesin bence..
bence hyo al snn şimdiki motorunla cbr 125 arasında pek fark yokkii..
hyo al bence...
Dostum ben motorumu sewiyorum fark yok ama hawa soğutmalı işte !
Uzun yola dayanıklı deil ondan deişiyorum
Bu arada artık öğrenci ewime interneti de bağlattım daha sık burdayız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
en sewdiğim renk bidee....alrsan giresundan istanbula gelmem valla çakoo dağ bayır gezeerizz senle
gezeriz be kardeşiim ama bu seneye kaldı artık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bak abinden uyarı geldi Doğru söylüyo bence de
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bur-k@ hocam senın anlayamadıgın sey bu makına 250 cc lık sen kalkmıs bana gs500 falan dıyosun bu bır ıkıncısı benım onlarla yarısacagım fıkrıne nerden kapıldın onu anlamadım neden tozlarını yutayım kı cok manasız geldı bana...kalıbına kucuk derken neyı kastetını anlamadım bu motoru 600 cc dıye alan yok zaten herkes altındakı makınanın 250 cc 29 bg oldugunu bılıo ve ona gore alıyo beklentı cok olsa bu motordan dersınkı kalıba bak ama gıtmıo...race oldugun ıcın o da cunku 600 racelerle kıyaslanıo....
ben hala alamadım motoru 15 ı gıbı gelıcek dedıler motor ıcın ama hala ortada bı motor yok beklıoruz bakalım kaporayı verdım onun dısında bı gelısme yok...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)