@bugay
uzun yol da nası hic sorun cıkardımı motor sana ? bide konya istanbulmu yapıyosun ?
@bugay
uzun yol da nası hic sorun cıkardımı motor sana ? bide konya istanbulmu yapıyosun ?
Ali motorunun maşallah var kalkarken tek tekere geldi galiba fazla yapmanı tavsiye etmem kafa tarafındaki kaynakları çatlatıyormuş altın elbiseli adamda diyordu birde şu arabaların arasından nasıl geçiyorsunuz ben bir türlü cesaret edemiyorum
Kamerayı nereye nasıl montajladınız ben tek elimle telefonu tutarak çekmeyi düşünüyorum bazen Işıklarda bende hep orta sınıf binek arabalarla kapışırım dayanamam. Onun dışında 70-80 tın tın ekonomi yaparak giderim
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
hocam bi kere zincir koptu istanbula gelirken ama o motordan kaynaklı bi sorun değil kilit ters takıldığından(tamircideki eleman ters takmış) dolayı yolda zorlanınca atmış. Otobanda 130 - 140 devam ettim konya - istanbul yaparken, ankaraya kadar 110 - 120 gitmiştim, rahatsızlık yok. Uzun yolda tek rahatsızlığı bel ve toto ağrısı, çözüm ise kalın pamuklu bi bez koy selenin üstüne. Bel için de tek el gazda diğer el depoda (arkadaşının omzuna kolunu dayamış gibi) çok rahat yol alınabiliyor.
Konya - İstanbul bi kere yaptım motoru getirirken. Konya civarında ilçeler falan dolanıyodum genelde. Zaten konyada da şehir içi kullandığımda 15 km yolda 2 kere ışıkta duruyodum dümdüz şehir geniş yollar, aslında %100 şehir dışı gibi kullanmış sayılırım
bursada öyle boş aralık bulamıyoruz malesef yollar çok dar araya girmeye korkuyorum bana yada motora bişey olmasa birinin arabasını çizerim diye
---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:40 ----------
arkayı kaldırmayı yapana kadar kaç tane kaplumbağayı telef etti acaba
Anladım, ben almadan önce sorduğum herkez motoru bana öyle bi kötülediki, gözümde nerdeyse bi cin malına yaklaşmıştı ama genede denemeden ne olduğu anlaşılmaz diye aldım, motor zaten cok iyi bide düşük beklentiyle alınca bana tank gibi geliyo şuanda.. :D
benim motorda bu resimdeki gibi calışıyo gösterge benzinin hemen yanındaki şey (tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hararet göstergesi galiba) hic yanmadı... bi video buldum youtube ta o gösterge calışıyo ?
http://www.youtube.com/watch?v=bKz_hCMk6u8
şimdi anormallik bendemi ? yoksa bu gösterge sadece gt 650 r damı calışıyo ? yada hararet göstergesiyse uzun yola cıkıp motoru baya bi sıkıştırıncamı devreye giriyo ?
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
taze taze gazladım geldim ama bugünde rüzgarlı hava 170kmh max. =0 eğim + kamera aparatı
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Yarın (Pazar günü) hava güzel görünüyor.
Ortaköy kahvaltısı ya da Tekirdağ gezisine ne dersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------
Aloooooooooooooooooooo
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
Yahu burası İstanbul. Sen Konya'dasın heralde.
Yav ben İstanbul'dayım öğrenin artık
Şehir kısmını tersine çevirdim artık daha belli herhalde
Ok kardeşim o zaman sorun yok. Yarın kaçta, nerede buluşuyoruz? Nereye gidiyoruz. [
Aloo. Başka gelen?
Kahvaltıyı dışarda yapmayı pek sevmem ancak çay + tost vb. şeyler severim onun için geniş çaplı bi kahvaltıdansa çayır çimen gezisi orda da ufak bi piknikimsi bişeyler yapalım
Sonuçta İstanbullu olan sizlersiniz ben her türlü uyarım
aklıma gelen bi örnek;
Böyle orman içinde dere kenarı yemek yenecek orda kendin pişir kendin ye vb. biyerler olsa olur hani
---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:27 ----------
hyocular b.çekmece sahil toplaşmasındalardır onlardan pek ses çıkmaz şimdilik.
Arkadaşlar ben kısmetse yarın Ortaköy'de daha önce kahvaltıya gittiğimiz Suadiye&Marmaris Cafe'de sabah saat 10:00 civarlarında kahvaltıdayım.
Bu arada daha önceden bilgisi olmayan arkadaşlar için. Sınırsız kahvaltı ve çay 7 Tl'idi en son. Heralde halen aynıdır. Gün içindeki yemek çeşitleri ve fiyatlar da çok uygun ve önünde motorunuzu rahatlıkla park edebileceğiniz yer var. Gelmek isteyen gelir.
Mekanı rahat bulabilmeniz ve fikir edinebilmeniz için önceden aynı yer de toplandığımız fotolardan birini ekliyorum. Fotodan tam Ortaköy meydanında olduğunu zaten anlarsınız.
Kahvaltı olmasa başka bişeyler olsa yav bi güzel güzel uyumak istiyorum yarın
Şu an bu konu içerisinde 83 kullanıcı var. (0 üye ve 83 misafir)