Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Eylül 2011, 20:56
@Felon
Burada konuşulmuştu yine sanırım, en iyi performans için şimler değiştiriliyordu, tam numaralarını hatırlamıyorum ama bir arkadaş bir Hyosungu modifiye yapan bir siteden okuduğunu söylemişti, senkron ayarının ne kadar etkili olacağı bilinmez ama bu kesin gibi
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Reklamlar
-
21 Eylül 2011, 21:29
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
@Felon
Burada konuşulmuştu yine sanırım, en iyi performans için şimler değiştiriliyordu, tam numaralarını hatırlamıyorum ama bir arkadaş bir Hyosungu modifiye yapan bir siteden okuduğunu söylemişti, senkron ayarının ne kadar etkili olacağı bilinmez ama bu kesin gibi
Şim değişimi (sübap ayarı) ihtiyaca göre yapılır. Yani bu motora şu şim kullanılacak diye bir şey yok. Hatta aynı silindirin içindeki 4 şimin kalınlığı bile farklı olabilir.
-
21 Eylül 2011, 21:35
Ben onların yalancısıyım
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
22 Eylül 2011, 11:16
arkadaşlar bu haftasonu eskişehirdeki motosiklet şenliğine gelmek isteyen var mı?
Biz birkaç arkadaş gitmeyi planlıyoruz. Gelecek olan varsa grup halinde gidebiliriz
-
22 Eylül 2011, 18:39
UNdocab adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu haftasonu eskişehirdeki motosiklet şenliğine gelmek isteyen var mı?
Biz birkaç arkadaş gitmeyi planlıyoruz. Gelecek olan varsa grup halinde gidebiliriz
Len olum butun Racingcileri toplayıp gideceksiniz valla hepiniz beni beklersiniz bak :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
22 Eylül 2011, 21:29
önceki sahibinin kabiliyet eseri olan depodaki eziği yaptırdım şimdi 2seçenek var
1 depoyu komple boyatmak
2 sadece tank pad olan yerde boya hasarı olduğundan oraya biraz daha kalınca bir tankpad yaptırmak.
Sanırım 2.seçeneği seçeceğim
Kuralkandan gaz teli aldım ama sipariş sepetinde ürün gözükmüyo bu normalmi? ürün istediğim bayiiye gelince ararlarmı yoksa ben bayiyi arada yoklamam lazımmı?
bu arada mtv vergisini ödemeyen varmı? ben baktım geçikme faizi sadece 1lira yazıyodu.1lirayı görünce ödemedim bir dahaki ay öderim
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
22 Eylül 2011, 22:28
zenon adlı üyeden alıntı
Len olum butun Racingcileri toplayıp gideceksiniz valla hepiniz beni beklersiniz bak :D
yok yav. bunlarda hayat belirtisi yok ki
-
22 Eylül 2011, 23:09
olabilir aslında bi kaç gt250r toplanıp gitsekmi ? varmı gelebilecek olan ?
[COLOR="#FF0000"][/COLOR][B]Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz ! ! ![/B] :wiinkk:
-
23 Eylül 2011, 11:02
.RocknRoLLa. adlı üyeden alıntı
olabilir aslında bi kaç gt250r toplanıp gitsekmi ? varmı gelebilecek olan ?
ohoo biz gidiyoruz
Şu alet çok hoşuma gitti çok mantıklı birşey
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Origi...item1e65fc93e2
-
23 Eylül 2011, 12:11
Merhaba Arkadaşlar ;
Ben Afyon dan Mehmet Ali . Sessiz sedasız tüm konuyu yavaş yavaş okudum sayılır . Pazartesi günü bende sizden birisi olacağım için oldukça heyecanlıyım . Haftasonu nasıl geçecek bilmiyorum .
Alacağım makine ilanı : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2528607/detay/
Sanırım uzun süreli bir arkadaşlığımız olacak . Tavsiye etmek istediğiniz birşey varsa benim için çok değerli olacak .
Saygılar ,
-
23 Eylül 2011, 12:13
zenon adlı üyeden alıntı
euheuhe asıl hepiniz bekleyeceksiniz
UNdocab adlı üyeden alıntı
bizim yollar da bunu kullanırsan bir bakmışsın motor yok..
Felon adlı üyeden alıntı
Kuralkandan gaz teli aldım ama sipariş sepetinde ürün gözükmüyo bu normalmi? ürün istediğim bayiiye gelince ararlarmı yoksa ben bayiyi arada yoklamam lazımmı?
bu arada mtv vergisini ödemeyen varmı? ben baktım geçikme faizi sadece 1lira yazıyodu.1lirayı görünce ödemedim bir dahaki ay öderim
bazen aramıyorlar çünkü kanuni gönderirken şu kişi içindir diye göndermiyor sanırım,veya bazen gönderiyor bazen göndermiyor.. satış sonrası hizmetleri aramanı tavsiye ederim. MTV gelince ben 2008den beri ödemiyorum , bir gün kapıma dayanırlar.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
23 Eylül 2011, 12:58
CTRLALTDEL adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar ;
Ben Afyon dan Mehmet Ali . Sessiz sedasız tüm konuyu yavaş yavaş okudum sayılır . Pazartesi günü bende sizden birisi olacağım için oldukça heyecanlıyım . Haftasonu nasıl geçecek bilmiyorum .
Alacağım makine ilanı :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2528607/detay/
Sanırım uzun süreli bir arkadaşlığımız olacak . Tavsiye etmek istediğiniz birşey varsa benim için çok değerli olacak .
Saygılar ,
kaça anlaştın ?
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
23 Eylül 2011, 13:06
jonturka adlı üyeden alıntı
kaça anlaştın ?
6.800 TL , uygun mu ? pazartesi noter satışı yapıyoruz.
-
23 Eylül 2011, 14:59
izmir içi satılık temiz hyosung gt250r arıyorum arkadaslar temiz olması bnm ıcın önemlı izmir içi satıcak arkadas varsa numaram 0554 860 57 98
-
23 Eylül 2011, 15:02
6.800 TL , uygun mu ? pazartesi noter satışı yapıyoruz.
baktıysan motora iyi ise fiyat uygun.
bunun dışında ufak bir checklist;
1-Ruhsattan modeline bak. Gerçekten 2010 mu.
2-Lastikler gerçekten 4000 km mi kontrol et.
3-Garanti belgelerini iste, bakımlarını kontrol et.
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
23 Eylül 2011, 15:33
jonturka adlı üyeden alıntı
baktıysan motora iyi ise fiyat uygun.
bunun dışında ufak bir checklist;
1-Ruhsattan modeline bak. Gerçekten 2010 mu.
2-Lastikler gerçekten 4000 km mi kontrol et.
3-Garanti belgelerini iste, bakımlarını kontrol et.
@jonturka ; ilgin için teşekkür ederim
ilandaki telefon motor sahibinin babası , tabi konuyla alakası sınırlı ailesel bir durum var sanırım . ruhsatına bakıcam modeline ve şasi numarasına . 4.000 km içerisinde motora çok büyük eziyetler etmedilerse beğeneceğimi umuyorum . garanti belgeleri mevcutmuş onları da alıcam gidince.
lastikleri zaten orjinali de berbat , açıkcası nasıl kontol ederim bilmiyorum . daha önce denediğim shinko takılı gt250 r motorlar hakikaten fren performansı çok kötüydü . yaza çıkarken michelin leri çekerim büyük ihtimalle .
grenajlar sıfırında da aynı mı (yazılar renkler vs??) yani boyalı olup olmadığını resimlerde anlayamadım ... yorumunuz nedir lütfen ??
-
23 Eylül 2011, 16:40
@jonturka ; ilgin için teşekkür ederim
ilandaki telefon motor sahibinin babası , tabi konuyla alakası sınırlı ailesel bir durum var sanırım . ruhsatına bakıcam modeline ve şasi numarasına . 4.000 km içerisinde motora çok büyük eziyetler etmedilerse beğeneceğimi umuyorum . garanti belgeleri mevcutmuş onları da alıcam gidince.
lastikleri zaten orjinali de berbat , açıkcası nasıl kontol ederim bilmiyorum . daha önce denediğim shinko takılı gt250 r motorlar hakikaten fren performansı çok kötüydü . yaza çıkarken michelin leri çekerim büyük ihtimalle .
grenajlar sıfırında da aynı mı (yazılar renkler vs??) yani boyalı olup olmadığını resimlerde anlayamadım ... yorumunuz nedir lütfen ??
Harbiden 4 bindeyse alet uygun, hatta cok uygun yani, ama gıcır gıcırmı harbiden 4 bindeki alette cizik bile bi kac tane ufak ya olur ya olmaz...
Bu arada bu gün caddebostan, erenköy taraflarınıda (tam konumu bilmiyorum) düz kırmızı bi gt 250 r gördüm arkasındada bi bayan oturuyodu, burdan mı acaba o arkadaş..
Bu arada motoru ilk aldığımda söylemiştim benim motoru bağlamışlardı ehliyetsizlikten;
cekiciye ; 100
otoparka; 20
muaynesizlik cezası; 60
arac sahibinn aracı vermesi : 210
banada ehliyetiz arac sürmekten ceza gelcek nerdeyse 2 ay oldu hala ceza maza gelmedi bi 600 civarıda bana gelcekmiş;
1000 tl civarı bi ceza ödemiş olucam toplamda;
ehliyet almamamında bi nedeni var polislik istiyorum polisliktede ehliyetli adamları yunus yapmıyolar;
akrabosi yapar motora merakı var diye
yanlış öğrenilen şeyleri düzeltmek zor olur diye (freni tek parmakla sıkmak, iki parmakla sıkmak, motorun sadece solundan inmek-iki tarafınıda kullanarak inmek...vs nedenlerden dolayı) SIFIRDAN hic motor bilmeyen adamı ehitmek istiyolar..
Şimdi ben bu cezayı yedim ama böyle de bi cıkmaz durum var, benim plakada acılır kapanır plaka, ogs den bu parayı cıkarmaya karar verdim şimdiden yaklaşık bi 30 olmuştur 330 defa falan gectimmi iş tamamdır 11 de 1 ini tamamladım yani...
-
23 Eylül 2011, 17:26
osman_22 adlı üyeden alıntı
Harbiden 4 bindeyse alet uygun, hatta cok uygun yani, ama gıcır gıcırmı harbiden 4 bindeki alette cizik bile bi kac tane ufak ya olur ya olmaz...
Bu arada bu gün caddebostan, erenköy taraflarınıda (tam konumu bilmiyorum) düz kırmızı bi gt 250 r gördüm arkasındada bi bayan oturuyodu, burdan mı acaba o arkadaş..
Bu arada motoru ilk aldığımda söylemiştim benim motoru bağlamışlardı ehliyetsizlikten;
cekiciye ; 100
otoparka; 20
muaynesizlik cezası; 60
arac sahibinn aracı vermesi : 210
banada ehliyetiz arac sürmekten ceza gelcek nerdeyse 2 ay oldu hala ceza maza gelmedi bi 600 civarıda bana gelcekmiş;
1000 tl civarı bi ceza ödemiş olucam toplamda;
ehliyet almamamında bi nedeni var polislik istiyorum polisliktede ehliyetli adamları yunus yapmıyolar;
akrabosi yapar motora merakı var diye
yanlış öğrenilen şeyleri düzeltmek zor olur diye (freni tek parmakla sıkmak, iki parmakla sıkmak, motorun sadece solundan inmek-iki tarafınıda kullanarak inmek...vs nedenlerden dolayı) SIFIRDAN hic motor bilmeyen adamı ehitmek istiyolar..
Şimdi ben bu cezayı yedim ama böyle de bi cıkmaz durum var, benim plakada acılır kapanır plaka, ogs den bu parayı cıkarmaya karar verdim şimdiden yaklaşık bi 30 olmuştur 330 defa falan gectimmi iş tamamdır 11 de 1 ini tamamladım yani...
kasksız motor sürmüyorsak ehliyetsiz de sürmeyelim . ehliyet de kanuni bir korumadır .
-
23 Eylül 2011, 17:47
devletimiz sağolsun ehliyet sınavlarını 2-3 ayda bir yapıyor
1 gün ara ile ehliyeti kaçırdığım için 22 ekimdekine girmem gerekiyor
her ay yapılsa şu sınav çok daha güzel olacak ehliyetzedeler için
-
23 Eylül 2011, 17:55
şu anki ehliyet sistemine bile karsıyım ben. ki bazı arkadaslar daha kısa süre olsun istiyor...
Ehliyet Hayatında bir kez alıyorsun. Senede en fazla 2 veya 3 sınav olması gerektiiğini düşünüyorum.
Direksiyon derslerine katılımın zorunlu olmasını, ve direksiyon derslerinin en az 25 gün olması gerektiğini savunuyorum her fırsatta...
Ki ben Bir Sürücü Kursu Sahibiyim ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler