Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı tt Adnan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar,
    uzun zamandır yazamıyorum. iyidir inşallah herkes. kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diliyorum. allah daha beterinden saklasın. Keyifli sürüşler herkese.
    Adnan
    Hoşgeldin baya bi fazla zaman oldu galiba seni hiç hatırlamıyorum

ilginç bir olay söyleyeyim sebebini alnayamadım. Dün radyatörün dandik vidalarını değiştirecektim biraz gevşettim sonra arkadaş bende alyan başlı var al bunu bundan bul tak dedi. Vida falan satan yere gittim istediğim gibi bulamadım öyle kaldı.
    Sonra yola çıktım yolda kornaya bastım ama korna sesi kesilmiş horoz gibi ötmüyodu. 2 saat trafikte kornasız gittim meğer çok kullanıyomuşum ben yandan yola girenleri uyarmak için 6-7 denemenin sadece 1 tanesinde düzgün çaldı. Eve gittim baktım soketlerde bişey yok. Gevşey olan vidayı sıktım ses düzeldi ilginç vesselam.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    st gt250r 2011
    Alıntı bygrm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun uğuur gösterge bozuldu demisşsin nesi var ?
    ortadan çatladı... hızın sadece onluk ve yüzluk kısımlarını görebiliyorum yani 65 ile giderken göstergede 6 yazıyor.. saat kayboldu ama yakıt ve km göstergeleri hala çalışıyor... öyle acaip birşey oldu işde =)

---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 10:00 ----------

Alıntı osman_22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haydaa 2 gün önce tanışmıştık hatırlarsan, o kadarda beğenmiştim motorunu nazaramı getirdim naaptım.
    Cidden gecmiş olsun ama.. 0 alınan motora zarar gelmesi nası sinir edici bi durumdur tahmin edebiliyorum ama cok düşük hızda yan yatmalarda hasarsız geri kalkmıyo heralde bu motor benimkinide kuzenim düşürmüştü gidona bağlı gaz kolu demiri kırılmıştı, grenajdada ufak cizikler... Ama sana bişey olmamış, asıl önemli olanda bu, motoru yaptırma işi bi şekilde halloluyo..

Sanada cok gecmiş olsun, o olaydan bende cok cektim önceden sadece taksileri kolluyodum ani sağa dönmesinler diye, şimdi tüm sapaklarda bütün araclara karşı temkinli gidiyorum..

benimde aklıma drekt sen gelmiştim =)))) şaka bir yana tabiki içim acıdı ama yapcak birşey yok iki teker üstündeysen göze alıcaksın bu tarz şeyleri ... allah hepimizi beterinden saklasın

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    @UNdocab
    ilginç bir durum, herhalde şasiyi oradan alıyordu sende gevşetince irtibat koptu çoğu yer boyalı olduğu için
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Motosikleti
    st gt250r 2011
    Alıntı tt Adnan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar,
    uzun zamandır yazamıyorum. iyidir inşallah herkes. kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diliyorum. allah daha beterinden saklasın. Keyifli sürüşler herkese.
    Adnan
    saolasın Adnan.. sana da keyifli sürüşler...

ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    bugun farkettim motoru ilk calistirmada hafif gaz verip birakinca subap sesine benzer tiz 1 ses geliyor fakat rolantide duyulmuyor nedenini bilen var mi arkadaslar butun huzurum kacti ??

jonturka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Hyosung GT250R
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...389143/detay/?

Şu ilana bakan olursa bilgisi olsun sakat bir ilan. Daha önce şu ilanla satılmıştı;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle

2. ilanda motorun sticker'ları var. Diğer resimde yok. Grenajlar boyalı yani. Kilometresi de bozulduğuna göre muhtemelen kafadan bir yere girdi. Bu renk bir motora bakmıştım. İlgilenen olursa arasın egzozunu sorsun. Arrow egzoz varsa kaçın. O motor yaramaz
    - Abi 1000'lik mi bu ?

-

Motosikleti
    GT250R
    cümleten s.a. keyifler nasıl beyler? bi süredir yoktum. okuyamadığım kısımları okudumda özellikle kaza yapanlar çook geçmiş olsun. acaip üzüldüm. neyseki manevi kayıp yok.
    [COLOR="#FF0000"][/COLOR][B]Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz ! ! ![/B] :wiinkk:

MF-Hyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    A.s. Forum sakinleşti yav bi anda ne ayak

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:42 ----------

Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav ben gitmeye çekiniyorum okul daha yeni başladı şimdi kask mont vb. sınıfa götürülmez ki
    Ama kaskı motora bağlayıp eldivenleri de bagaja atıyorum, şimdi montu da bisiklet kilidiyle kolundan motora bağlamayı düşünüyorum dizliği de oralara bi yere atarım

Var mı benim kadar zahmete giren

zaten okula git gel 10TL benzin yakacağından arada bi gidebilirim
    Bişey olmaz nolacak ne gerek var o kadar zahmete Lisedeyken tam tesisat geliyorduk. Sen 2 kaskla filan gelirdin sınıfa

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar Senkron ayarı sente ayarı hakkında bilgisi olan varmı?
    Bu motoru uzun yıllar kullanma fikrimi kesinleştirdim artık benim ihtiyacımı tamamen karşılıyor onun içinde motoru kusursuzlaştırmak istiyorum sonuçta kendim biniyorum.
    Senkron ayarı kaç km ye gelmiş motorda yapılmalı? Ve yaptırabilceğimiz hassas senkron ayarı cihazı olan bir usta biliyomusunuz?
    Sübap ayarı nedir yapılması gerekirmi? şöyle bir konu buldum şu anahtardan bulursam kendimde uğraşmak isterim http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...i-anlatim.html

bunun dışında gaz telimi değiştiricem
    @rocknrolla as
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    @Felon
    Uzun yıllar kullanma fikri güzel fikir Ali
    Büyük cc motorların derdi ve masrafı çok, bunun kadar rahat binemezsin, bunda kafan rahat, istediğin gibi takıl
    Valla bende motor almadım ama yapacaklarım hakkında bir liste oluşturmaya başladım bile şimdiden 20 tane oldu
    Kesin kararlaştırınca yayınlarım
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Senkron ayarı sente ayarı hakkında bilgisi olan varmı?
    Bu motoru uzun yıllar kullanma fikrimi kesinleştirdim artık benim ihtiyacımı tamamen karşılıyor onun içinde motoru kusursuzlaştırmak istiyorum sonuçta kendim biniyorum.
    Senkron ayarı kaç km ye gelmiş motorda yapılmalı? Ve yaptırabilceğimiz hassas senkron ayarı cihazı olan bir usta biliyomusunuz?
    Sübap ayarı nedir yapılması gerekirmi? şöyle bir konu buldum şu anahtardan bulursam kendimde uğraşmak isterim http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...i-anlatim.html

bunun dışında gaz telimi değiştiricem
    @rocknrolla as
    Kadıköyde değerleri alet ile ölçen yerler var arkadaş gidecekti o biliyor ona bi sorarım.
    Bu motorda sübap ayarı yok gibi birşey, shim var çünkü. Çok fazla km 60 70 bin gibi rakalmardan sonra shimler değişir.

Motosikleti
    2010 Hyosung GT250R
    Alıntı .RocknRoLLa. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cümleten s.a. keyifler nasıl beyler? bi süredir yoktum. okuyamadığım kısımları okudumda özellikle kaza yapanlar çook geçmiş olsun. acaip üzüldüm. neyseki manevi kayıp yok.
    Can senin kasktan alıyorum. Var mı bir şikayetin ?
    - Abi 1000'lik mi bu ?

-

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı jonturka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Can senin kasktan alıyorum. Var mı bir şikayetin ?
    scorpion exo-450 bendeki. memnunum gayet. ses alma olayı cok fazla olmasada var. ama genel anlamda memnunum. ben alırken model olarak cok fazla yoktu ve exo750-100 ler fiyat olarak daha tuzluydu. bende 450 sini aldım. Geçen gün aliye bot almak için motomax'e gitmiştik. yeni modeller gelmiş ve harikalar. özellikle exo750-1000 ler fiyat olarak düşmüş, modeller şekil ben alırken yoktu ne yazıkki. kask ihtiyacım olsa sanırım yine scorpion alırım exo 750- yada 1000.
    [COLOR="#FF0000"][/COLOR][B]Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz ! ! ![/B] :wiinkk:

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    nitro aikido tavsiye ederim
    aldım kullanıyorum her hangi bir problem yaşamadım ses konusunda 100 km için tatmin edici geldi bana
    düşünün derim

Motosikleti
    2010 Hyosung GT250R
    scorpion exo-450 bendeki. memnunum gayet. ses alma olayı cok fazla olmasada var. ama genel anlamda memnunum. ben alırken model olarak cok fazla yoktu ve exo750-100 ler fiyat olarak daha tuzluydu. bende 450 sini aldım. Geçen gün aliye bot almak için motomax'e gitmiştik. yeni modeller gelmiş ve harikalar. özellikle exo750-1000 ler fiyat olarak düşmüş, modeller şekil ben alırken yoktu ne yazıkki. kask ihtiyacım olsa sanırım yine scorpion alırım exo 750- yada 1000.
    Exo-450'yi ne kadara almıştın. Şu an 300 tl. Yeni modeller geldi diyosun da beden olarak çok sınırlı. Exo-750'de çok güzel modeller var ama M'den aşağısı yok. Olsa anında alırdım. Exo-450 Gurou alıcam senin modelinden Ankara'daki şubeden istettim. Scorpionlar yüzü ince olanlar için on numara kask. Onlarca kask taktım daha rahatını görmedim. Yüzey çok iyi oturuyor ve ağır olmasına rağmen hissettirmiyor.

---------- Post added at 15:41 ---------- Previous post was at 15:37 ----------

Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nitro aikido tavsiye ederim
    aldım kullanıyorum her hangi bir problem yaşamadım ses konusunda 100 km için tatmin edici geldi bana
    düşünün derim
    Nitro akido kafama hiç oturmuyor. Yanaklarımın alt kısmını hep boşta hissediyorum. Eğer yüze tam oturan bir kask denediyseniz Aikido'daki eksikliği farkediyorsunuz. Ben motomax'deyken iki arkadaş Aikido alıyordu. Alt taraf boşta kalmıyor mu sizde de diyene kadar farkında değillerdi. Sonra aa evet biraz boş sanki burası dediler. Rahatsız kask bence. Burun aparatı da yamuk
    - Abi 1000'lik mi bu ?

-

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı jonturka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Exo-450'yi ne kadara almıştın. Şu an 300 tl. Yeni modeller geldi diyosun da beden olarak çok sınırlı. Exo-750'de çok güzel modeller var ama M'den aşağısı yok. Olsa anında alırdım. Exo-450 Gurou alıcam senin modelinden Ankara'daki şubeden istettim. Scorpionlar yüzü ince olanlar için on numara kask. Onlarca kask taktım daha rahatını görmedim. Yüzey çok iyi oturuyor ve ağır olmasına rağmen hissettirmiyor.

---------- Post added at 15:41 ---------- Previous post was at 15:37 ----------

Nitro akido kafama hiç oturmuyor. Yanaklarımın alt kısmını hep boşta hissediyorum. Eğer yüze tam oturan bir kask denediyseniz Aikido'daki eksikliği farkediyorsunuz. Ben motomax'deyken iki arkadaş Aikido alıyordu. Alt taraf boşta kalmıyor mu sizde de diyene kadar farkında değillerdi. Sonra aa evet biraz boş sanki burası dediler. Rahatsız kask bence. Burun aparatı da yamuk

saylan umarım aynı renkden almazsın. farklı bi renk al istersen ))))

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------

bunun beyazıda var da getirtmiolarmış.Şans bendeki. yerinde olsam exo750 alırdımç ben 300 e almıştım + vizör parası

Motosikleti
    2010 Hyosung GT250R
    saylan umarım aynı renkden almazsın. farklı bi renk al istersen ))))

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------

bunun beyazıda var da getirtmiolarmış.Şans bendeki. yerinde olsam exo750 alırdımç ben 300 e almıştım + vizör parası
    ya başka renk satmıyolar ki. Yurt dışında çok güzel modelleri var bu kaskın. Ama Türkiye'de sadece bu birkaç modeli satıyorlar. 2012'den önce de getirmeyiz diyorlar. exo-450'nin 2 modeli var zaten başka yok Türkiye'de.

biri bu scarhead modeli;

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...sk-pmu600.html

diğeri de bu bizimki Gourou modeli;

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...sk-pmu601.html

Exo-750 almak için kafayı yiyorum ama S beden olarak sadece şu modeli var bildiğin MOR;bi de Ducati Arif'in aldığı Cırtlak NEON rengi var

http://www.icasque.com/images/casque...ameleon-s6.jpg
    - Abi 1000'lik mi bu ?

-

Motosikleti
    GT250R
    inanmıyorum şaka maka benimkinin aynısınımı aldın ? yok artık....

Motosikleti
    2010 Hyosung GT250R
    inanmıyorum şaka maka benimkinin aynısınımı aldın ? yok artık....
    aynalı vizörünü de alırım görürsün

belki kışa kadar bekler 750 alırım..450 ler üretimden kalktı zaten daha gelmez.
    - Abi 1000'lik mi bu ?

-

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Felon
    Uzun yıllar kullanma fikri güzel fikir Ali
    Büyük cc motorların derdi ve masrafı çok, bunun kadar rahat binemezsin, bunda kafan rahat, istediğin gibi takıl
    Valla bende motor almadım ama yapacaklarım hakkında bir liste oluşturmaya başladım bile şimdiden 20 tane oldu
    Kesin kararlaştırınca yayınlarım
    250cc türkiye şartlarında yeterli fazlası için yol yok. ölmek içinde erken
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kadıköyde değerleri alet ile ölçen yerler var arkadaş gidecekti o biliyor ona bi sorarım.
    Bu motorda sübap ayarı yok gibi birşey, shim var çünkü. Çok fazla km 60 70 bin gibi rakalmardan sonra shimler değişir.
    internetten okuğum kadarıyla biliyorum senkron subab ayarını 3.3litre min. max 4.5litre gördüm.yakıtta sorun yok ama senkron ayarından sonra performansdada artış oluyomuş.2011 modele bindim benim motordan daha iyi hızlanıyo gibime geldi.tabi bunu etkileyen birçok etken olabilir ama şu senkron ayarını yapan iyi bi yer varsa yaptırayım diyorum.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler