Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Eylül 2011, 14:18
biraz önce ilk kazamı yapmış bulunuyorum... ama şaka gibi bir kaza oldu. saatte 15 km hızla giderken yolun ortasında yer alan ufak bir karpuz kabuğu ön tekeri mi kitledi ve kendimi önce yerde sonra duvara yapışık buldum.... kafa grenajı kırıldı.. gösterge bozuldu ve sağ grenajın alt kısmı çizildi.. benimde sağ dizim sıyrıldı ... bir karpuz kabuğu nelere kadir...
Reklamlar
-
17 Eylül 2011, 14:23
@ugur_m çok geçmiş olsun yola o kabuğu atanı bi bulsak Bu kadar düşüncesizlik mi olur
karpuz kabuğuna yaklaştığında frene mi bastın ya da kaçmaya mı çalıştın? tam olarak anlatırsan bize de tecrübe olur
-
17 Eylül 2011, 14:36
bugay adlı üyeden alıntı
@ugur_m çok geçmiş olsun yola o kabuğu atanı bi bulsak
Bu kadar düşüncesizlik mi olur
karpuz kabuğuna yaklaştığında frene mi bastın ya da kaçmaya mı çalıştın? tam olarak anlatırsan bize de tecrübe olur
Sağolasın . karpuz kabuğunu düştükten sonra ben neden düştüm diye bakarken fark ettim.. tam yokuşun başlangıç noktasıydı ve önce 3 kişi yürüyordu yavaşlamak için tek parmağımla ön frene dokunduğumda anda tam karpuz kabuğunun üstündeydim muhtemelen... şansızlık...
-
17 Eylül 2011, 14:43
ugur_m adlı üyeden alıntı
biraz önce ilk kazamı yapmış bulunuyorum...
ama şaka gibi bir kaza oldu. saatte 15 km hızla giderken yolun ortasında yer alan ufak bir karpuz kabuğu ön tekeri mi kitledi
ve kendimi önce yerde sonra duvara yapışık buldum.... kafa grenajı kırıldı.. gösterge bozuldu ve sağ grenajın alt kısmı çizildi.. benimde sağ dizim sıyrıldı ... bir karpuz kabuğu nelere kadir...
Geçmiş olsun kardeşim..
-
17 Eylül 2011, 14:58
Sağolasın . karpuz kabuğunu düştükten sonra ben neden düştüm diye bakarken fark ettim.. tam yokuşun başlangıç noktasıydı ve önce 3 kişi yürüyordu yavaşlamak için tek parmağımla ön frene dokunduğumda anda tam karpuz kabuğunun üstündeydim muhtemelen... şansızlık...
belki de karpuz kabuğun üstüne gelince refleks olarak frene bastın..ben de dün ilk kazamı yaptım 5-10 km hızla sağından gittiğim araba sinyal vermeden ve bütün kornalarıma rağmen sağa kırınca düşürdü beni..düşmezdim yaa sıkıntısı delirtiyo insanı
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
17 Eylül 2011, 15:02
@ugur_m
Çok geçmiş olsun kardeş, cidden büyük şanssızlık , bir de o kadar yavaşken!
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
17 Eylül 2011, 15:18
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeşim..
saolasın kardeşim...
---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:12 ----------
jonturka adlı üyeden alıntı
belki de karpuz kabuğun üstüne gelince refleks olarak frene bastın..ben de dün ilk kazamı yaptım 5-10 km hızla sağından gittiğim araba sinyal vermeden ve bütün kornalarıma rağmen sağa kırınca düşürdü beni..düşmezdim yaa sıkıntısı delirtiyo insanı
o zaman sana da geçmiş olsun hacım =) yok ya karbuz kağunu bilinç altımda bile hissetmediğime eminim teker kitlenince büyük şok yaşadım zaten ... şimdi tek derdim motorun kırılmış olan ön grenajı çünkü gidonu sola çeviremiyorum sıkışıyor...
---------- Post added at 14:18 ---------- Previous post was at 14:14 ----------
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
@ugur_m
Çok geçmiş olsun kardeş, cidden büyük şanssızlık
, bir de o kadar yavaşken!
çok sağol ... bir yerime bir şey olmaması güzel benim kara kıza içim acıyor şuan :( birde biraz daha hızlı olsam önde giden kızlardan birini altıma alıcaktım.. çok şükür duvar vardı da kimseye birşey olmadı... tam ayaklarının dibinde durdu motor...
-
17 Eylül 2011, 15:45
ama şaka gibi bir kaza oldu. saatte 15 km hızla giderken yolun ortasında yer alan ufak bir karpuz kabuğu ön tekeri mi kitledi
ve kendimi önce yerde sonra duvara yapışık buldum.... kafa grenajı kırıldı.. gösterge bozuldu ve sağ grenajın alt kısmı çizildi.. benimde sağ dizim sıyrıldı ... bir karpuz kabuğu nelere kadir...
GEçmiş olsun kardeş. Sana bişey olmaması sevindirici en azından.
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermessen; gün gelir en sağlam yerinden kopar,canın yanar !
-
17 Eylül 2011, 15:56
geçmiş olsun insanlarımız malesef çok kültürsüzler caddede karpuz kabuğunun ne işi var
-
17 Eylül 2011, 17:56
çok teşekkür ederim arkadaşlar 4 saatlik çalışma sonrasında, göstergenin yanındaki plastiği takamamış olsam da sorunsuz gidecek hale getirdim motoru
-
17 Eylül 2011, 22:39
Hayda beyler geçmiş olsun ya sizde bişe olmaması sevindirici motoru kafaya takmayın grenaj dediğin giysi boyatırsın canavar gibi olur kırıldıysa yenisini alırsın 5tane alyan vida tutuyor onları zaten
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
18 Eylül 2011, 13:17
Felon adlı üyeden alıntı
Hayda beyler geçmiş olsun ya sizde bişe olmaması sevindirici motoru kafaya takmayın grenaj dediğin giysi boyatırsın canavar gibi olur kırıldıysa yenisini alırsın 5tane alyan vida tutuyor onları zaten
Saol Ali kardeşim ... yanlız bana acil sperlik lazım şimdi senin eski siperlikte şuan dehşet desenler mevcut S şeklinde
-
18 Eylül 2011, 14:25
UNdocad sen tercüme yapıcam diyordun bazılarını ben anlayamadım bir el atarsan çok makbule geçicek birde şu yağ filtresini alayım diyorum nasıl sizce
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6543690/detay/
-
18 Eylül 2011, 14:31
sarp00 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar...
üniversiteye giden var mı aranızda hiç ? .
kampüse motorla gideniniz ? . nasıl tepkiler alıyorsunuz ve insanlar size nasıl bakıyor :D
aa apaçiye bak kanuni almış diyenler oluyo mu :DD (hyosungun sınıfındaki en iyi fiyat/performans motoru olduğunu biliyorum
)
yav ben gitmeye çekiniyorum okul daha yeni başladı şimdi kask mont vb. sınıfa götürülmez ki
Ama kaskı motora bağlayıp eldivenleri de bagaja atıyorum, şimdi montu da bisiklet kilidiyle kolundan motora bağlamayı düşünüyorum dizliği de oralara bi yere atarım
Var mı benim kadar zahmete giren
zaten okula git gel 10TL benzin yakacağından arada bi gidebilirim
-
18 Eylül 2011, 16:13
Haydaa 2 gün önce tanışmıştık hatırlarsan, o kadarda beğenmiştim motorunu nazaramı getirdim naaptım.
Cidden gecmiş olsun ama.. 0 alınan motora zarar gelmesi nası sinir edici bi durumdur tahmin edebiliyorum ama cok düşük hızda yan yatmalarda hasarsız geri kalkmıyo heralde bu motor benimkinide kuzenim düşürmüştü gidona bağlı gaz kolu demiri kırılmıştı, grenajdada ufak cizikler... Ama sana bişey olmamış, asıl önemli olanda bu, motoru yaptırma işi bi şekilde halloluyo..
Sanada cok gecmiş olsun, o olaydan bende cok cektim önceden sadece taksileri kolluyodum ani sağa dönmesinler diye, şimdi tüm sapaklarda bütün araclara karşı temkinli gidiyorum..
-
18 Eylül 2011, 16:22
selam dostlar motorunu satmayı düşünenler varmı 2006 yada 2007 model olabilir?
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
18 Eylül 2011, 17:10
geçmiş olsun uğuur gösterge bozuldu demisşsin nesi var ?
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
18 Eylül 2011, 19:50
bugay adlı üyeden alıntı
yav ben gitmeye çekiniyorum okul daha yeni başladı şimdi kask mont vb. sınıfa götürülmez ki
Ama kaskı motora bağlayıp eldivenleri de bagaja atıyorum, şimdi montu da bisiklet kilidiyle kolundan motora bağlamayı düşünüyorum dizliği de oralara bi yere atarım
Var mı benim kadar zahmete giren
zaten okula git gel 10TL benzin yakacağından arada bi gidebilirim
bende direk pantolon mont kaskla sınıfa gidicem birde knoxın sırt ve gögüs korumasıyla :D
-
19 Eylül 2011, 00:11
cagatay16 adlı üyeden alıntı
Daha yeni geldim eve ve yatmam lazım sabahın 6 sında kalkıcam =/
Sen çevir yarım kalan yerleri ben tamamlarım.
Yalnız şunu ekleyeyim oradaki performans değişikliklerinin hepsi karbüratörlüler için enjeksiyonlarda geçerli değil
-
19 Eylül 2011, 01:42
selam arkadaşlar,
uzun zamandır yazamıyorum. iyidir inşallah herkes. kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diliyorum. allah daha beterinden saklasın. Keyifli sürüşler herkese.
Adnan
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 119 kullanıcı var. (0 üye ve 119 misafir)
Bu Konudaki Etiketler