pazar günü bi aktivite yapılabilirmi şöle bi lafını geçirsem :D
pazar günü bi aktivite yapılabilirmi şöle bi lafını geçirsem :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
http://www.youtube.com/watch?v=pXLCR...D8B3FFD&t=100s
hamit arkadaşımıza gelsin videonun bu anları..
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
Uploaded with ImageShack.us
Arkadaşlar, diğer motorlarda var, Hyosung yazısı güzel duruyor, yaptırmak isteyene güzel fikir
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Bi bilmecem var arkadaşlar bilen çıkmadı daha Motorumun şarj sıkıntısı var kaç ustaya gittim çözen olmadı daha. Konjektör değişti, sargı sarıldı , akü değişti vs. Motor şarj etmiyo kimse de yapamıyo, deneme yanılma yöntemiyle sürekli deniyolar yanılıyolar Önce rölantide şarj edip gaz verince etmiyodu, sonra hiç şarj etmez oldu ustacıklarım oynayınca Biara düzelir gibi oldu çok az da şarj etse ediyodu şimdi rölantide sıkıntısı var. Devir arttıkça şarj ediyor ama az, devir iyice yükseldiğinde 13ün üstüne anca çıkıyor. Ne yapabilirim, neyden olur, bana bi yardım edin bilmecemi bilin
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lli-ayna/detay
Resimdeki motoru ben gördüm canlı diri motor, normalde orjinalliği bozan stickerları sevmem ama adam sırf markaları kombine etmiş, ufak bi iki aksesuar falan kendime inanmadan beğendim yani her an piste cıkıp yarışcakta bi stickerları reklam amaclı almış havası var... ama sinyalli aynayı beğenmedim, sinyallerin alt tarafta durması motora bi estetik katıyo bence ora boş kalınca olmaz
Süper bir video özellikle virajda Lamborghini'Nin motorun arkasından göründüğü sahne. Müthiş!
http://www.youtube.com/watch?v=JJ4td...eature=related
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
Rica ederim arkadaşlar elimden geldiğince işe yarar bişeler paylaşmaya çalışıyorum.
Motosiklet üzerinde yapılabilecek modifikasyonları yazdım ama ingilizce olduğu için pek kimse rağbet etmemiş anlaşılan
Bu akşam eğer eve erken gidersem türkçe olarak ve parçaların alınabileceği linklerle beraber yazıcam.
Şöyle bir ip ucu versem dikkat çeker herhalde alıntı yaptığım yerde o yazıdaki işlemlerden sonra sürüş kalitesi gerçekten çok artıyor ve motor 8-10 beygir daha kuvvetlenir deniyor ;)
Selam GT250 R almak istiyorum 2008 model ve üstü Satan tanıdıgınız arkadasınız onerebileceginiz biri varmıdır? internetten arastırdıgım kadariyla 5000 ile 7000 tl arası pazarlık payınıda katarsak sanırım 5000 tl ye alabilirim . irtibat için 0533 348 23 24 Saygılar
hemşerim adı üstünde ya Hyosung adı bi güzel kanuni deyince ne biliyim türklerin yaptığı gibi geliyodu ama değilmiş zaten araştırdım kapalı kutuda geliyor sadece yazısı kanuni diyorlar bi de devir kesici diye saçmalık falan diyorlardı o devir değil devreymiş meğer de olsun gene de güzel motor galiba S&T kanuni alıcam eğer para yeterse yetmezse ikinci el bir hyosung düşünüyorum olan varsa bilgilendirsin ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
felooon google a hyosung gt250r türkiye yaz görselde ara direk sizin istanbul turunuz çıkıyor
AKLINI BAŞINA KASKINI KAFANA AL !!
@osman_22
katılıyorum, keskin hatları olan bir motora o yuvarlar kesimli ayna hiç olmamış, sanırım suzuki de vardı böyle aynalar, keskin hatları olan ledli bir ayna olsa olabilirdi ama
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
@osman22 , @sepetçioğlu benim aldığım sinyalli aynalar böyle oval değil daha keskin hatlara sahip, daha takmadım görev dolayısıyla şehir dışındayım motor yatıo gidince takıp resimlerini ekliyecem.
Beyler şu resimdeki gibi boyatmak istiyorum jantlarımı, kendim boyucam makinam var ancak aynı rengi bulmam konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermessen; gün gelir en sağlam yerinden kopar,canın yanar !
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermessen; gün gelir en sağlam yerinden kopar,canın yanar !
Jantları beğendim güzelmiş aklımı çeldi valla ben de mi yapsam ne
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)