hız_09 kardes bu lıstelerın hepsı hem hyosung.com da hede stkanuni.com da mevcut bıraz arastırırsan zorlanmadan bulabılırısın....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
arkadaşlar öncelikle merhaba, bende sizn gibi gt250r tutkunlarından biriyim,
istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum.
hyosung adı altında gt250r inceleme fırsatı bulmuştum ama birde STkanuni adı altında nasıl olduğunu yakından görmek istiyorum,
istanbulda tuzlada bir yeri var sitesine göre ama, avrupa yakasında bunun bi yetkili bayii yokmu?
bi bilgi verirseniz sewinirim
[B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,
bir kaç gündür forumun bu konusunu uzun uzun okuyorum...Okuyorum ki,
bir çok arkadaş gibi, önceki sayfalarda cevabı olmasına rağmen aynı soruları sorup sizleri uğraştırmayım...
Fazla motor bilgim olmamasına rağmen, uzun zamandır motor almak istiyordum, hıza olan tutkumu 4 teker üzerinde güzel bir bmw ile artık dizginledim derken, aradan belirli bir süre geçtikten sonra, 2 tekerin heyecanı beni sarıp götürdü...
ilk önce bir tane yamaha R6 alıyordum ki son anda vaz geçip, biraz daha doğru yoldan gidip, neredeyse yarı fiyatı diyebileceğim 250 lik bir motor alayım dedim. Bu konuda forumun ilgili yazıları ve arkadaşlarımın uyarıları kararımdaki en büyük etkendir.
Bu gün Ankarada Hyosung yetkili satıcısına gidip bir tane sıfır km. kırmızı siyah GT250r motor alıp aranıza katıldım. Yaklaşık 60 km yol yaptım, çok keyifli ve gerçekten fiyatı açısından güzel bir motor.
Lakin tek problem ellerinde bu renkte 2008 model kalmadığı için 2007 sini almış olmam. Sonuçta 2008 çıkışlı ve faturası da olduğu için problem olmayacağını düşündüm. Umarım yanılmıyorumdur...?
Birde alt tarafında, siyah ince bir hortum sallanıyordu, onuda artık park ederken gördüm, o da sorun değilse şimdiden motora ısındığımı söyleyebilirim.
Başlangıç için çok bile diyebileceğim, yakıt sarfiyatı düşük, çekişi bana göre şu an için makul ve gösterişli bir motor.
Burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlara başta olmak üzere, herkese;
Şimdiden beni aralarına kabul ettiği için teşekkür eder, saygılar sunarım.
hoşgeldin kazasız belasız günlerde kullanman dilegiyle...kaca aldın motoru 2007 model sıfır degilmi hyosung yani...bende ankaradayım görüşürüz inşallah
:bounce:
Global birçok modelinde meşhur s&t krizinden sonra gümrükten motosiklet çekmedi. Bayii elindekilerin faturalarında dikkat ederseniz 2007 yazar. Ruhsata işlerken bazı uyanık takipçiler 2008 olarak işletebiliyorlar. Severek biniyorsanız sıfır herzaman sıfırdır. sarkan hortum akü suyu fazlasını atmak içindir her modelde olur.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
hyosung gt 250r 'ın üretimini durdurdu mu yoksa hala üretiyor mu ??
Hoşgeldin ve hayırlı olsun. O benzin tahliye hortumu kafana takacak birşey yok. Benzin alırken, asıl depoyla dış sacın arasına benzin kaçarsa o hortum sayesinde motor kısmına akmadan tahliye ediliyor. Benim gibi görüntü açısından kafana takıyorsan 4-5 parmak kesebilirsin. Ben hortumu kısalttığımda 1000 km'deydi şimdi 25.500 km'deyim motorum taş gibi hiç bir sorun çıkarmadı. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. krank felan diyorlar hikaye motoru ısıtmadan gazlayanların yada her viteste 10-11.000 devir çevirenlerin sorunudur krank.
Comet ve Viceroy arkadaşım, değerli bilgilerinizle beni aydınlattığınız için teşekkür ederim.
üretim korede devam ettiği gibi tüm dünyada satışı artış gösteriyor. Sadece Türkiye'de S&T-Global takışmasından kaynaklı ürün çekemiyorlar.Merak edilecek bir durum yok. Kalite her yerde her zaman distribitör bulur en yakın örnek keeway! Macar patentli olup çinde üretimi ypılıyor tüm dünya pazarında... Motomax ptt ihalesini alıp kazandığı halde beceremedi işte efsane motor satışı üstüne aldı bile.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
aramıza hosgeldın hocam hayırlı olsun allah kaza bela vermesın....
iyi dileklerin için teşekkür ederim, sağolasın dostum
hfcde de yazdım burdakı etkınlıklerde bırlıkte oluruz ankarada....
tabı once motorumun gelmesı lazım
ENFARKLISI hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun
Sen motor işini bitirmemiş miydin Faik?
Ne zaman alıyosun..
[B]Motosiklet haritadaki iki nokta arasına anlam katan bir makinedir !!! [/B]
arkadaslar az once bagdat caddesinde delta motosiklet'te s&t kanuni gt 250r ı yakından inceledim..gri/siyah...çok güzel motor işçiliğe 10 üzerinden 10000 verdm...
gerçekten çok super motosiklet(görünüş olarak çünkü sadece tipini inceledm)
ve başlangıç motosikletinde son noktayı koydumm...ya hyo 250r yada kanuni 250r
bi soru sorucam hyosung gt250 r sorunlu bi motor mudur ?? başlıca sorunları nelerdir ??
bence sorunlu deil... sadece güzel kullanılmıyoo... yaratılan sorunlar kullanamamaktan kaynaklanıyo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bide hyosung gt 250 r ı 2008 de üretti mi ve üretmeye devam edecek mi ??
Hyo kalmadı artık kardeşim Artık ST KANUNİ war ama ben alacak oLursam 2. eL 10 000 km nin altında temiz bir Hyosung GT 250 R alırım !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)