Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Eylül 2011, 03:06
Doobly adlı üyeden alıntı
Beyaz ampul muayeneden geçer mi? Xenon değil ama normal ampul
aydınlatmasına bağlı
Reklamlar
-
06 Eylül 2011, 11:15
öyle uzun botlarla yapamayacağım en iyisi şöyle bi kısa bot alayım diyorum bu akşam hudsona gidip bakıcam.hem ucuz hem gündelik kullanıma uygun gözüküyor.Bide giyip rahatlığına bakıyım ,sizce nasıl?
http://www.hudsonderi.com/?urun-2411...torsiklet.html
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
06 Eylül 2011, 14:16
Felon adlı üyeden alıntı
Günlük kullanımda olmaz gibi kışlık bot görüntüsü var, daha sportif bişe günlük kullanımda daha iyi olmazmı, kırmızı beyaz yada kırmızı siyah falan ?
-
06 Eylül 2011, 14:26
osman_22 adlı üyeden alıntı
Günlük kullanımda olmaz gibi kışlık bot görüntüsü var, daha sportif bişe günlük kullanımda daha iyi olmazmı, kırmızı beyaz yada kırmızı siyah falan ?
günlük kullanımdan kastım motoru bıraktığımda ayağımda kaba saba çizme olmasın istemiyorum, uzun bot denedim aşırı rahatsız onlarla yürümek ayrı bi dert
-
06 Eylül 2011, 14:37
ozgurakman adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben 250 comet alma niyetine girdim şayet titreşim ybr'ninkinen fazla denildi. bildiğim kadarıyla şase/motor comet ile gtr de aynı. titreşim hakkında ve yakıt hakkında bilgi verebilir misiniz? 100 kmde kaç litre yakar şehir içi ve şehir dışı?
cevap atan yok mu üstadlar :(
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
06 Eylül 2011, 14:41
uniqe adlı üyeden alıntı
Merhabalar bir arkadaşım bugün istanbuldan gt 250 r aldı.Motorun dijital saati bi gidiyor bir geliyor çalışdığı zaman ise hızı doğru göstermiyor bazen 250 bazen 20.Başına bu olay gelen oldumu acaba.Birde şansızlıkla ayna kırılmış demir yerinden orayıda nasıl halledebiliriz ?
Dijital saatini bilemiyorum ancak, bnm de devir göstergesi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor... boşa dönüyor.. Servis ben bunu yapamam dedi. bilmiyorum...
-
06 Eylül 2011, 14:55
ozgurakman adlı üyeden alıntı
cevap atan yok mu üstadlar :(
hocam valla aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan kendimi robot gibi hissetmeye başladım benim son 20mesajıma bak en az 2 defa motorun genel durumu hakkında açıklama yapmışımdır.şöyle bi 10sayfa kadar geriye doğru okursanda bulabilirsin aradığın cevapları
titreşim ybr den fazladır diyicem ama ybr ile 100km hız yapmadığımdan birşey diyemem ama bi kaç tur atmışlığım var o kadar.ybr çalışıp çalışmadığını anlamıyorum bile çünkü birazda hacimle alakalı.bu motorlarda v twin çift silindir var titreşim yok ama altında çalıştığınıda hissediyosun.çinli motor titreşimi bekleme yani.yakıt enjeksiyonlu modelleri 100kmde 3.5litre yakar kullanımına göre + - değişir.
-
06 Eylül 2011, 16:04
merhaba arkadaşlar red coyote marka beyaz siyah gri renk 46 numara korumaları üzerinde orjinal yarış botu satıyorum,ingiltereden geldi yarışa girmek için ama kısmet olmadı yani hiç kullanılmadı.henüz ilan açmış değilim uygun fiyata vericem düşünen olursa yabancıya gitmemiş olur.
-
06 Eylül 2011, 16:08
Serk21 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar red coyote marka beyaz siyah gri renk 46 numara korumaları üzerinde orjinal yarış botu satıyorum,ingiltereden geldi yarışa girmek için ama kısmet olmadı yani hiç kullanılmadı.henüz ilan açmış değilim uygun fiyata vericem düşünen olursa yabancıya gitmemiş olur.
Dostum bana 3 numara büyük yoksa olabilirdi
-
06 Eylül 2011, 16:46
Felon adlı üyeden alıntı
yanlız kaval kemiği ve parmak koruması yok günlük kullanıma uygun tabikide yürümek rahat olur
-
06 Eylül 2011, 17:20
cagatay16 adlı üyeden alıntı
yanlız kaval kemiği ve parmak koruması yok günlük kullanıma uygun tabikide yürümek rahat olur
orası öyle fakat uzun bot alıp sürekli giymeye üşenip spor ayakkabıyla kullanacağıma böyle bişey alıyım hep kullanıyım hem normal ayakkabıdan daha koruyucu olur diyorum
-
06 Eylül 2011, 17:28
bu motor uzun yola gidermi diye soran arkadaşlar vardı...
bayram tatilinde, 8 günde 1860,6 km yol yaptım, yola çıkmadan önce zincir dişli takımını değiştirdim, yağını değiştirdim, çıktım yola...
1860,6 km boyunca tık demedi maşallah, sadece dönüş yolunda zinciri gerdim biraz o kadar, onun dışında tak anahtarı git...
ayrıntılı benzin hesabı yaptım, veriler evde kaldı, akşama 3 5 resimle birlikte ekleyecem...
-
06 Eylül 2011, 17:35
Aynen bende bodruma gidip geldim bayram öncesi. Çok şükür tık demedi.Özellikle o manisa ve aydındaki yüksek sıcağa dayanması hoşuma gitti. Dünde motoru 7500 bakımına soktum. Keyifler yerinde
bu arada ali hudson deri ye gidicem demişsin.ne tarafda beraber gidelim.
[COLOR="#FF0000"][/COLOR][B]Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz ! ! ![/B] :wiinkk:
-
06 Eylül 2011, 17:50
Felon adlı üyeden alıntı
orası öyle fakat uzun bot alıp sürekli giymeye üşenip spor ayakkabıyla kullanacağıma böyle bişey alıyım hep kullanıyım hem normal ayakkabıdan daha koruyucu olur diyorum
tabikide ormalde daha koruyucu olduğu kesin zaten inş korumalara hiç birimizin ihtiyacı olmaz
-
06 Eylül 2011, 18:10
memnunkygsz adlı üyeden alıntı
bayram tatilinde, 8 günde 1860,6 km yol yaptım, yola çıkmadan önce zincir dişli takımını değiştirdim, yağını değiştirdim, çıktım yola...
1860,6 km boyunca tık demedi maşallah, sadece dönüş yolunda zinciri gerdim biraz o kadar, onun dışında tak anahtarı git...
ayrıntılı benzin hesabı yaptım, veriler evde kaldı, akşama 3 5 resimle birlikte ekleyecem...
helal olsun ya ah bide ben şöyle bi yola çıkabilseydim
@rocknrolla
mesıj attım
-
06 Eylül 2011, 21:11
benzin yine zamlanmış
-
06 Eylül 2011, 21:48
gençlik bi motora baktım bugün iyi güzel fiyat da işime geldi ama koltuk amortisöründe bi yağlanma vardı.
Adama sordum "sen mi yağladın" diye. "Hayır" dedi. O yağ neyin nesidir amortisör mü sıkıntılı yoksa, arka silindirden oraya kadar atar mı?
-
06 Eylül 2011, 21:50
Şiitttttt! (kahretsin)
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
06 Eylül 2011, 22:29
Felon adlı üyeden alıntı
Organize et bi çadır kampı şöyle balıkesir çanakkale edirne falan gezelim havalar soğumadan bi tur atalım
-
06 Eylül 2011, 22:43
memnunkygsz adlı üyeden alıntı
ölçümlerimi yaparken, depoyu belirlediğim bir çizgiye kadar doldurup en az 250km yol alıp,
sonra yine aynı çizgiye kadar doldurup gittiğim km ve aldıgım benzin üzerinden yaptım.
benzin bir yerde 4,33tl diğer tüm yerlerde 4,32 tl ydi.
giderken yardırmadan 7 8 bin devirlerde giderek benzini ölçtüm:
km de 0,154 tl yaktı, yani 100km de 3,56 litre yaktı...
sonraki ölçümde 10 bin devirde 5inci viteste yardırarak ölçtüm:
km de 0,204 tl yaktı, yani 100km de 4,7 litre yaktı...
tüm yol kayıt altında bir çok ölçüm yaptım yukardaki iki örnek max ve minumum değerlerdir,
diğer ölçümlerim bunların arasında kaldı...(100 km de 3,86 lt -4,09 lt -3,79 lt -3,98 lt )
1860,6 km yol boyunca toplam 348,4 tl lik 80,64 litre benzin aldım, artanı depomdadır.
artanı depomda oldugu için burdan net bi ölçüm çıkmaz...
3 5 resim ekliyeyim
1860,6 km- 8 Gün ...
rota: istanbul, yalova, bursa, balıkesir, manisa, izmir, çeşme, selçuk, kuşadası, izmir, ayvalık, altınoluk,
assos, bozcaada, çanakkale, keşan, malkara, tekirdağ, istanbul...
bu yol arkadaşım 2 motor gittik...
ayvalık, cunda...
ayvalık, cunda...
assos, behramkale...
bozcaada...
bozcaada...
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
Felon adlı üyeden alıntı
@rocknrolla
mesıj attım
sağol kardeşim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)
Bu Konudaki Etiketler