Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Eylül 2011, 22:22
arkadaşlar bu shinko lastikler ıslakta çok kayıyor ne önerirsiniz şu belediyenin akşam saati sulamalarında özellikle buzda gider gibi sürüş izlenimi verdi bana
Reklamlar
-
05 Eylül 2011, 22:24
Geçmiş olsun kardeş, ucuz atlatmışsın,
Acaba ön dişliye zarar filan verdi mi acaba?
Plaka deyince, bu plakaların küçüğü vardı eskiden şimdi yapmıyorlar mı? Bu plakalar çok büyük, hiç güzel durmuyor
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
05 Eylül 2011, 22:29
Felon adlı üyeden alıntı
kusura bakma ama ilk gördüğümde pastan boya dökülmüş izlenimi verdi sonra bizim grenajların plastik olduğu aklıma geldi ve duraksadım
bence onu çıkar komple kırmızı kapla yada kafa grenajını boyat
kırmızı kaplamak daha kolay ve ucuz olur sanırım, konyada kırmızı düz folyo bulamadım internete de güvenemedim renk uymaz falan, artık buralardan alır kaplarım
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:26 ----------
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeş, ucuz atlatmışsın,
Acaba ön dişliye zarar filan verdi mi acaba?
Plaka deyince, bu plakaların küçüğü vardı eskiden şimdi yapmıyorlar mı? Bu plakalar çok büyük, hiç güzel durmuyor
Sağol, ben de dişliye bi şey olur mu diye korktum gelen tamirci sıkıntı olmaz dedi bi de yapılınca motoru çalştırmadan tüm viteslerde dişliler oynuyo mu baktım sorun yoktu, sonra çalıştırıp yavaş yavaş kotnrol ettim hiç bi şey olmamış.
Küçük plakayı reklamcıya falan yaptırabilirsin ama polisin ters bi gününe denk gelirsen sıkıntı yaşayabilirsin. Hem bu plaka olmasa zincir bana çarpabilirdi
-
05 Eylül 2011, 22:37
cagatay16 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu shinko lastikler ıslakta çok kayıyor ne önerirsiniz şu belediyenin akşam saati sulamalarında özellikle buzda gider gibi sürüş izlenimi verdi bana
Shinkolar öyle malesef değiştirebiliyosan hiç düşünme değiştir yoksa ister istemez drift yapıyo insan
bugay adlı üyeden alıntı
kırmızı kaplamak daha kolay ve ucuz olur sanırım, konyada kırmızı düz folyo bulamadım internete de güvenemedim renk uymaz falan, artık buralardan alır kaplarım
Sadece çizik yeri kaplamayı düşünüyosan rengi tuturman imkansız gibi birşey yapabilirsen komple kafa grenajını (kırmızı olanı) kapla yada aynı şuanki kaplı olan yeri mat siyah folyo ile kaplayabilirsin motor zaten kırmızı siyah garip durmaz ama güzel şekil vermek lazım gri olmamış siyah şık durabilir
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
05 Eylül 2011, 22:49
-
05 Eylül 2011, 22:54
@ Bugay
Ben hatırlıyorum eskiden vardı mobiletlerde kare ama daha küçüktü, dediğim orijinal plakaydı
şimdi yapmıyorlar mı onlardan
bu hepimizde olan tablo boyutundaki plakalar motosiklet plakası olarak geçiyor ,en küçüğü bu
-
05 Eylül 2011, 23:11
Felon adlı üyeden alıntı
Shinkolar öyle malesef değiştirebiliyosan hiç düşünme değiştir yoksa ister istemez drift yapıyo insan
Sadece çizik yeri kaplamayı düşünüyosan rengi tuturman imkansız gibi birşey yapabilirsen komple kafa grenajını (kırmızı olanı) kapla yada aynı şuanki kaplı olan yeri mat siyah folyo ile kaplayabilirsin motor zaten kırmızı siyah garip durmaz ama güzel şekil vermek lazım gri olmamış siyah şık durabilir
yok kafa grenajını komple kaplayacam ama depoyla falan belirgin bi fark olmaması lazım
-
05 Eylül 2011, 23:14
bugay adlı üyeden alıntı
yok kafa grenajını komple kaplayacam ama depoyla falan belirgin bi fark olmaması lazım
he depoyu unutmuşum.e depoyuda kaplamak lazım yada öne siyah yada mat siyah folyoyla ön kafa grenajını kaplamak lazım (yanları hariç oralar kırmızı kalsın ) 1metre folyo al gel avcılara yapalım
-
05 Eylül 2011, 23:24
-
05 Eylül 2011, 23:46
-
05 Eylül 2011, 23:49
aslında kırımızı yerleri mat kırmızı siyahları mat siyah yapmayı düşündüm de çok pahalı oluyo. Kendimiz becerebilsek ucuz olacak ama iyice berbat edebilirim ben ondan korkuyorum
-
06 Eylül 2011, 00:02
bugay adlı üyeden alıntı
Üsküdardayım yav çok uzak
Neyse gelirim bi gün inşallah ya da sen gel
Folyoyu nerden bulcağımı da bilmiyorum daha yeniyim ben
tamam ayarlarız bi gün folyoyu en rahat internetten araştırabilirsin yada gördüğün oto parça satan yerlere sor genelde biraz daha apaçi style olan tükanlarda oluyor hella flushda bulabilirsin
-
06 Eylül 2011, 00:14
Felon adlı üyeden alıntı
hemde ne drift bugün giderken dedim arka lastik kesin kilitlendi bişey olduda sonra yandaki arabay baktım yansıması dönüyor sonra belediyeye ve o lastiği üretn fabrikaya sağlam bir küfür yediler lastik olarak ne önerirsiniz fiyatı ne kadardır
-
06 Eylül 2011, 00:30
@cagatay16, lastikler çok para hacı adam gibisi ön - arka için en az 500 - 600 papel isterler drift yapmayı öğrenmek daha kolay
-
06 Eylül 2011, 00:31
cagatay16 adlı üyeden alıntı
hemde ne drift bugün giderken dedim arka lastik kesin kilitlendi bişey olduda sonra yandaki arabay baktım yansıması dönüyor sonra belediyeye ve o lastiği üretn fabrikaya sağlam bir küfür yediler
lastik olarak ne önerirsiniz fiyatı ne kadardır
ön 120 arka 160 michelin 2ct çifti 600küsüre geliyodu sanırım buzmotoru arıyıp güncel kurlardan bilgi alabilirsin
ama drift iyidir 2viteste bile yanlar oldu benim motor lastik yakmaktan arka lastik iyice bitiyor
-
06 Eylül 2011, 00:31
-
06 Eylül 2011, 00:35
eyvah bea ne lastikmiş öyle benim corsanın 16" 195 tabanlı lastikleri 1000 tl michelien ,bu michelin motorsiklette uçmuş biraz yakında inmezsek yere iyidir
-
06 Eylül 2011, 01:29
Beyaz ampul muayeneden geçer mi? Xenon değil ama normal ampul
-
06 Eylül 2011, 01:31
Valla bir tek mat renk siyaha gidiyor, motorum kırmızı siyah olursa sadece siyah yerlerini karbon kaplatırım
Komple kaç liraya kaplıyorlar ki
tek ön grenaja 200 TL demişti konyada bi modifiyeci pazarlığa oturmadan ayrıldım :D
-
06 Eylül 2011, 02:12
Merhabalar bir arkadaşım bugün istanbuldan gt 250 r aldı.Motorun dijital saati bi gidiyor bir geliyor çalışdığı zaman ise hızı doğru göstermiyor bazen 250 bazen 20.Başına bu olay gelen oldumu acaba.Birde şansızlıkla ayna kırılmış demir yerinden orayıda nasıl halledebiliriz ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 137 kullanıcı var. (0 üye ve 137 misafir)
Bu Konudaki Etiketler