Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Eylül 2011, 01:00
Alakası bile yok ve çok zararlı. Tigar eksoz al memnun kal. Süper oluyor ses.
ferad adlı üyeden alıntı
arkadaslar usandım artık bu motorun sesı neden boyle dıye soranlardan..egsozu soksem makinaya 1 zarari olur mu acaba egsozsuz sesi cok daha guzel youtube`dan izleyince farkettim tiger yoshimura falan hep ayni veriyormus gibi geldi sanki bana
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
Reklamlar
-
01 Eylül 2011, 01:04
ferad adlı üyeden alıntı
arkadaslar usandım artık bu motorun sesı neden boyle dıye soranlardan..egsozu soksem makinaya 1 zarari olur mu acaba egsozsuz sesi cok daha guzel youtube`dan izleyince farkettim tiger yoshimura falan hep ayni veriyormus gibi geldi sanki bana
egzosu sökünce üstünde durabilceğinimi sanıyosun.arkadaşınkini söktük bakmak için 4bin devirin üstüne çıkartamadım bütün mahalle ayağa kalktı..
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
01 Eylül 2011, 01:29
Gezi güzeldide, fotorafları videoları da en kısa sürede görürüz inş,
-
01 Eylül 2011, 01:46
gezi foto.rar - 222.58MB
Fotografları upload ettim , bendeki videolardan biri 2.4 diğer 1 GB o yüzden ancak elden verebilirim.
-
01 Eylül 2011, 03:01
bellagio..sen o videoları torrent yap bence.. saylant @ gmail.com a maill at torrenti ben çekiyim 2 günde en fazla gelilr..sonra ben de paylaşırım..o şekilde seeder ı arttıra arttıra gideriz
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
01 Eylül 2011, 03:20
aslında rarlayıp parcalayıpta upload edebilir tabi biraz uğraştırır seni... ama boyutlar cokta yüksek değil , resimler icin saol bu arada...
-
01 Eylül 2011, 10:21
1 GB'lık videoyu Felon'un deneme amacıyla çekmiş ,
diğer videolar da onun hafıza kartında,
bir kaç gün evde olmacağım için pazar gününe kadar Felon'un videolarıyla idare edin.
Torrent'e upload ettikten sonra, linkini de buradan paylaşırım...
-
01 Eylül 2011, 10:53
Video istiyoruzzzz. Felooon.
-
01 Eylül 2011, 12:12
evet arkadaşlar top bende ,en kısa zamanda yükleyeceğim
-
01 Eylül 2011, 12:31
Bellgio.
Benim cep telefonuyla çekilen fotolar daha güzel yaa. Neden öyle?
-
01 Eylül 2011, 16:05
Teknika adlı üyeden alıntı
Bellgio.
Benim cep telefonuyla çekilen fotolar daha güzel yaa. Neden öyle?
220 mb bence o kadar resim için çok az..Necati resize yapıp eklemiş olabilir..ondan da kalite düşmüş olabilir.
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
01 Eylül 2011, 17:52
ilk vitesli motoru GT250R olup kaza yapmayan kaç kişi var.?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
01 Eylül 2011, 18:15
Chronix adlı üyeden alıntı
kimse yoktur heralde ama motoru olupda düşmeyende yok.ufak kaza ve yatırmalar illaki oluyor
-
01 Eylül 2011, 18:55
Felon adlı üyeden alıntı
kimse yoktur heralde ama motoru olupda düşmeyende yok.ufak kaza ve yatırmalar illaki oluyor
ama nerdeyse şimdiye kadar okuduklarımın çoğu acemilikten kaynaklı gibi geliyor. sanki fazla özgüvene sahipmişsiniz gibi .. undocab şu an yolda ve motoru hiç ederek eve dönüyor. aynalar yok, granajlar harap olmuş durumda, aynı şekil de depo da ve kuyruk granajlarında çizikler.. bence düşmenin büyüğü küçüğü olmaz , 2 sene önce lanet bir çukurdan dolayı dengemi kaybedip olduğum yerde düştüm görünüşte ufak bir düşüş gibi görünsede arkadan gelen aracın kafamı ezmesi an meselesiydi.ön kaldırıp hızlanmalara çalışacağınıza frenleme ve debriyaj hakimiyetine daha çok önem verip motorun sınırlarını öğrenmek yerine önce kendi sınırlarınızı öğrenmelisiniz gibi geliyor..
Two Against the World
-
01 Eylül 2011, 19:07
ama nerdeyse şimdiye kadar okuduklarımın çoğu acemilikten kaynaklı gibi geliyor. sanki fazla özgüvene sahipmişsiniz gibi .. undocab şu an yolda ve motoru hiç ederek eve dönüyor. aynalar yok, granajlar harap olmuş durumda, aynı şekil de depo da ve kuyruk granajlarında çizikler.. bence düşmenin büyüğü küçüğü olmaz , 2 sene önce lanet bir çukurdan dolayı dengemi kaybedip olduğum yerde düştüm görünüşte ufak bir düşüş gibi görünsede arkadan gelen aracın kafamı ezmesi an meselesiydi.ön kaldırıp hızlanmalara çalışacağınıza frenleme ve debriyaj hakimiyetine daha çok önem verip motorun sınırlarını öğrenmek yerine önce kendi sınırlarınızı öğrenmelisiniz gibi geliyor..
undocap kazamı geçirdi onda bişey varmı?
sen benim pilotajımı başkalarıyla karıştırma yalnız 3ayda teker yapıyosam bu motor artık oyuncak gibi geldiği için stopie, wheelie,burnout uda çok rahatlıkla yapabiliyorum ama bu benim kaza yapmayacağım anlamına gelmez bi anlık dalgınlık çok saçma kazalara neden olabiliyor. Ben 3defa kaza yaptım motoru aldığımdan beri çok şükür hepsi maddi hasarlı 60km hızda düştüğümde üstümden arabada geçebilirdi.Motosiklete biniyosan bazı şeyleri göze alıcaksın.Yaptığım her hareketin doğurabilcek sonuçlarını bildiğim halde yapıyorum.Onun için eğer bu motor üzerinde ölürsemde buna değeceği için biniyorum.yoksa ulaşım için düşük model bi arabada alabilirim.ama bu farklı bi keyif bırakabilsek ne mutlu
-
01 Eylül 2011, 19:30
Felon adlı üyeden alıntı
undocap kazamı geçirdi onda bişey varmı?
sen benim pilotajımı başkalarıyla karıştırma yalnız 3ayda teker yapıyosam bu motor artık oyuncak gibi geldiği için stopie, wheelie,burnout uda çok rahatlıkla yapabiliyorum ama bu benim kaza yapmayacağım anlamına gelmez bi anlık dalgınlık çok saçma kazalara neden olabiliyor. Ben 3defa kaza yaptım motoru aldığımdan beri çok şükür hepsi maddi hasarlı 60km hızda düştüğümde üstümden arabada geçebilirdi.Motosiklete biniyosan bazı şeyleri göze alıcaksın.Yaptığım her hareketin doğurabilcek sonuçlarını bildiğim halde yapıyorum.Onun için eğer bu motor üzerinde ölürsemde buna değeceği için biniyorum.yoksa ulaşım için düşük model bi arabada alabilirim.ama bu farklı bi keyif bırakabilsek ne mutlu
laz inadı var onda birşey olmaz sağlam şekilde eve dönüş yolunda şu an bolu tarafındalardır muhtemelen. ayrıca bu saydığın 3 şey seni profesyonel yapıyorsa çok söze gerek yok
Two Against the World
-
01 Eylül 2011, 20:09
benim ilk motorum GT250R debriyajın nerde olduğunu..2 fren olduğunu bu motorda öğrendim..aa 2 tane mi fren var demiştim 1 kere acemilikten durduğum yerde yatırdım onun dışında bir şey olmadı henüz 2 ay oldu..1500km yaptım.
---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:04 ----------
laz inadı var onda birşey olmaz sağlam şekilde eve dönüş yolunda şu an bolu tarafındalardır muhtemelen. ayrıca bu saydığın 3 şey seni profesyonel yapıyorsa çok söze gerek yok
profosyonel olduğunu iddia etmemiş zaten kimse. Motoru ilk aldığımda virajlarda nerdeyse duruyodum. Şimdi fazla gaz kesmeden rahatça giriyorum. Felon'da aldığında muhtemelen gaz vermeye korkuyodu şimdi wheelie yapıyo adam. Aynı mantık. Napıyım güvenli diye virajlara durarak mı gireyim. Felon'da zaten kapalı yerlerde yapıyo bunları. Dün Levent'te ışıklarda yaptığını saymazsak
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
01 Eylül 2011, 21:05
Merhaba bizim forumda, gezimizden etkilenmiş olucaklar ki 250 cc bulusması isteyen arkadaslar var hepberaber bir el atsak da havalar güzelken buyuk bir gezi ayarlasak...
-
01 Eylül 2011, 21:11
Ertug10 adlı üyeden alıntı
Merhaba bizim forumda, gezimizden etkilenmiş olucaklar ki 250 cc bulusması isteyen arkadaslar var
hepberaber bir el atsak da havalar güzelken buyuk bir gezi ayarlasak...
Olabilir ama eken çok oluyor. Adam gibi 40-50 motorluk çok büyük bir gezi tertip edelim. Hatta 100 motorluk.
-
01 Eylül 2011, 21:16
Evet soyle 1 hafta önceden reklamını yaparsak güzelce toplanırız gibi geliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler