Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Ağustos 2011, 18:33
memnunkygsz adlı üyeden alıntı
şu bilgi paylaşımın ile 200 tl kazandırdın bana, çok sağol
...
rica ederim 200tl nin lafımı olur yaw
UNdocab adlı üyeden alıntı
az olsa ne olur 2 katı fark olmaz herhalde arada 200tl fark var bi set daha alır takarsın
aynen bende öyle düşünüyorum hatta nasıl takıldığınıda öğrendim bir dahakini kendim takıcam
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
23 Ağustos 2011, 10:18
Ön sol çamurluğun ufak bi parçasına hella flush yaptık
bu resim pek iyi çıkmamış ama akşama bi kaç tane daha atarım ,nasıl durmuş?
-
23 Ağustos 2011, 17:57
Sonunda sirkeciye gelmiş yağ filtresi hemen aldığım opetten de önerdiğiniz yağı alıp değiştirdim, icindeki yağ resmen su olmuş, iyiki daha fazla bekletmeme gerek kalmadı...
Şimdide zincir yağı almam lazım ama unuttum sirkecideyken önerceğiniz bi marka model fiyat varmı ?
Birde motorun ön takımdan ses geliyo(motoru ilk aldığımda yoktu sonradan oluştu) diskten geliyo dedi usta temizleyicim yok şuanda daha sonra hallederiz bişey yok onda dedi ama icimi sıkıyo, sizce de basit halledilebilir bişeymidir, özellikle yavaş hızlarda can sıkıcı oluyo...
Bu arada motoru alırken babamı cbf veya ybr almayıp bunu almam icin cok zor ikna ettim, acıkcası kendimide ikna ettim, motorun seveni var sevmeyeni var, cin malı teneke diyen var hondayı aratmıyo kalitesi diyen var, ama bence beklentiyi orta seviye tutan birinin beklentilerini karşılayan bi motor, ben bunla bi 1 yıla yakın takılıp 0 ını almayı planlıyorum şuanda....
-
24 Ağustos 2011, 00:24
slm beyler bu hyosung gt250 r uzun yolda nasıl yani muğladan istanbula gidip gelebilirmiyim yakıt tüketimi nasıldır tahminen 100 km de 120 130 la gtsem ne kdr yakar ???
-
24 Ağustos 2011, 01:06
bike adlı üyeden alıntı
slm beyler bu hyosung gt250 r uzun yolda nasıl yani muğladan istanbula gidip gelebilirmiyim yakıt tüketimi nasıldır tahminen 100 km de 120 130 la gtsem ne kdr yakar ???
Yorucu diyenler var fakat ben İstanbuldan izmire gidip geldim yorulma bel ağrıma gibi sorunlar yaşamadım. 100 ile giderken 100km de 3.2lt gibi bir değer ölçtüm. 120 130 da ne olur bilmiyorum
-
24 Ağustos 2011, 01:32
selam arkadaslar artik bende 2007 model Hyosung GT250R kullanicisiyim ve daha simdiden motoruma asik oldum 130 a kadar soluksuz cikisi yol tutusu gostergeleri ve hepsinden onemlisi o kasli durusu.ama merak ettigim 1 konu war motorda orjinal egsoz bulunuyor acaba icini bosaltsam ses chopperlar gibi kuru gurultu mu olur yoksa racing`e yakin 1 ses alabilirmiyim ? tesk
-
24 Ağustos 2011, 03:35
ferad adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar artik bende 2007 model Hyosung GT250R kullanicisiyim ve daha simdiden motoruma asik oldum 130 a kadar soluksuz cikisi yol tutusu gostergeleri ve hepsinden onemlisi o kasli durusu.ama merak ettigim 1 konu war motorda orjinal egsoz bulunuyor acaba icini bosaltsam ses chopperlar gibi kuru gurultu mu olur yoksa racing`e yakin 1 ses alabilirmiyim ? tesk
Hayırlı olsun kardeş. Aşık olmamak elde mi? Tamam aşıksın ama bazı yönlerde motorun eksikliğini kabul etceksin :D 2 silindirden racinge yakın bir ses almayı bekleme. Ayrıca orjinal egsoz olduğu gibi dursun bence güzel bi performans egsozu taktırabilirsin motorun kasasına göre sesin olur havan olur en azından amaaaa yukardaki yorumda yazan 3.2 gibi rakamları bulman çok zor olur bunu da bil yani
-
24 Ağustos 2011, 04:46
Öncelikle forumdaki herkeze s.a yaklaşık 1 hafta önce bende 2011 model beyaz hyo gt250r aldım daha doğrusu aldırdım motor evde bekliyor, ben görev dolayısıyla başka yerde olduğumdan henüz kavuşamadım inş. bayramdan sonra kavuşacam. Uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı ve çoğu konuda bilgi sahibi oldum sayenizde! herkeze teşekkürü bir borç bilirim!
HERKEZE TEŞEKKÜRLER!
-
24 Ağustos 2011, 05:29
ferad adlı üyeden alıntı
içini boşalttırma apaçi mod oluyo bi tane gördüm iğrençti bence. 2. el tiger vb egsozlara bakabilirsin bulabilirsen sahibinden.com'a bi göz at benim eski egsozu da satabilirim sana Ama egsoz değiştirmek 100 kmde 0.7 - 0.8 lt falan yakıt tüketimini arttırıyo orjinal taktıktan sonra tüketimim düştü.
-
24 Ağustos 2011, 05:34
bugay adlı üyeden alıntı
içini boşalttırma apaçi mod oluyo bi tane gördüm iğrençti bence. 2. el tiger vb egsozlara bakabilirsin bulabilirsen sahibinden.com'a bi göz at benim eski egsozu da satabilirim sana
Ama egsoz değiştirmek 100 kmde 0.7 - 0.8 lt falan yakıt tüketimini arttırıyo orjinal taktıktan sonra tüketimim düştü.
Bu tiger vs egsozlar iyi ses yapıyor eyvallah fakat bu egsozları takınca son hız 10 15km düşerken bunları neden performans egsozu diye satıyorlar?
Aha bu da konuyla baya alakalı
---------- Post added at 04:34 ---------- Previous post was at 04:32 ----------
ozkancan adlı üyeden alıntı
Öncelikle forumdaki herkeze s.a yaklaşık 1 hafta önce bende 2011 model beyaz hyo gt250r aldım daha doğrusu aldırdım motor evde bekliyor, ben görev dolayısıyla başka yerde olduğumdan henüz kavuşamadım inş. bayramdan sonra kavuşacam. Uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı ve çoğu konuda bilgi sahibi oldum sayenizde! herkeze teşekkürü bir borç bilirim!
HERKEZE TEŞEKKÜRLER!
Forumdaki herkes adına cevap vereyip
"Eyvallah ne demek her zaman yardımcı olmaya çalışırız"
Bende de 2011 beyaz var noluyor şimdi senle bacanak mı oluyoruz
-
24 Ağustos 2011, 06:31
sipetnas adlı üyeden alıntı
forma henüz üye olmuş biri olarak tüm arkadaşları canı gönülden selamlıyorum. ufak bi kaza geçirdim ve bunun sonucunda sol grenajımda çizikler oluştu anlıycanız boyanması kaçınılmaz oldu :( ben grenaj yapıştırmaları nerden bulabilirim bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Allahım herkesi kazadan beladan korusun..
kuralkan.net de bulabılırsın
-
24 Ağustos 2011, 08:26
GT250R'ın eksozunu sakın boşalttırma iğrenç oluyor. Resmen sınıf düşürüyor. Diğer marka performans eksozları da hiç olmuyor. Onlarda da ses çok itici oluyor.
GT250R için kesinlikle en iyi ve en klas sesi alabileceğin eksoz tartışmasız Tigar eksoz! GT250R'a ne Yoshimuro, ne Akropovic, ne de diğer eksozlar uymuyor. Yani ses gene çok dandik oluyor. Duyduğum en iyi ve en hoş kaliteli eksoz sesi Tigar eksozlu Hyosung'tu. Tigar eksoz 350 TL. Karbon olanı 750 TL. O da yeni çıktı.
ferad adlı üyeden alıntı
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
-
24 Ağustos 2011, 12:58
Merhaba arkadaşlar. Ayna takımı ihtiyacım var, orjinal temiz 2. el olsa süper olacak. sahibinden.com da satılanlardan almak istemiyorum çok. kuralkan dan orjinal alsak, 200TL çok geliyor. fikriniz varsa, belki burada bulurum diye sizleri rahatsız ediyorum
-
24 Ağustos 2011, 13:21
m.fatih06 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Ayna takımı ihtiyacım var, orjinal temiz 2. el olsa süper olacak. sahibinden.com da satılanlardan almak istemiyorum çok. kuralkan dan orjinal alsak, 200TL çok geliyor. fikriniz varsa, belki burada bulurum diye sizleri rahatsız ediyorum
600rr aynası çifti 90lira civarında orjinalinden daha hoş
---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:19 ----------
-
24 Ağustos 2011, 14:20
UNdocab adlı üyeden alıntı
Bu tiger vs egsozlar iyi ses yapıyor eyvallah fakat bu egsozları takınca son hız 10 15km düşerken bunları neden performans egsozu diye satıyorlar?
Aha bu da konuyla baya alakalı
Son hız 10-15 km düsüyor derken bunu önceden de duymuştum mantığı nedir?
-
24 Ağustos 2011, 15:10
Felon adlı üyeden alıntı
600rr aynası çifti 90lira civarında orjinalinden daha hoş
---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:19 ----------
Şimdi inceledim de siteyi, siz ebaydan da getirmişsiniz birşeyler. Çok daha uygunsa ebay dan, 2 tane sinyal, 2 tane ayna tankpad, zincir yağı gibi şeyler alabilirim. Hani böyle birkaç şey birden alabilirim. tabii yardımcı olabilirseniz
-
24 Ağustos 2011, 15:49
m.fatih06 adlı üyeden alıntı
Şimdi inceledim de siteyi, siz ebaydan da getirmişsiniz birşeyler. Çok daha uygunsa ebay dan, 2 tane sinyal, 2 tane ayna tankpad, zincir yağı gibi şeyler alabilirim. Hani böyle birkaç şey birden alabilirim. tabii yardımcı olabilirseniz
baya uygun siz alcağınız şeyleri seçin ben yardımcı olurum.kargosu ücretsiz olan ürünleri seçin arama yaparken öyle daha iyi oluyor
-
24 Ağustos 2011, 16:58
Acaba bu ebay sitesini türkçe olarak görmemize yarayan bi program veya bi eklenti var mı acaba?
-
24 Ağustos 2011, 17:22
google crome çeviri yapıyor onu indir
-
24 Ağustos 2011, 18:10
cagatay16 adlı üyeden alıntı
google crome çeviri yapıyor onu indir
EYvallah!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler