Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, gece 12 den beri forumunuzu okuyorum
, yine uyumadım ve 1 saat sonra işe gidicem :S . Neyse ki epey bilgi sahibi oldum ve 3 hafta süren uzunca bir kararsızlık sürecinin ardından 250cclik bir motorla başlamayı uygun gördüm, ardından Maxiscooter mı naket mi olsun supersport mu olsun derken, karakterim gereği SS'e karar verdim, daha sonra SS 250 lik CBR250,ZZR250, GT250R, ZXR250 karmaşası içine girdim
taa ki 873 sayfalık emek ve bilgi dolu bu başlığınızı okuyunca kadar ( emeği geçen herkese t.ler). Şuan da azimle pisleyen taşı deler misali içime sinmiş bir şekilde GT250R almaya ve aranıza katılmaya karar verdim ve minimum 2009 model, max. 15 000 km de , kesinlikle
ilk sahibinden, kazasız bir gt250r arıyorum bilginize... Sahibinden . com u aktif olarak takip etmekteyim. Sizlerden de bahsettiğim temizlikte bir motoru satmayı düşünen olursa konuyla ilgili görüşmek isterim.
İki sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1) Gt250r kiralayan bildiğiniz bir firma var mı ? ( yine de almadan önce mümkünse bir müddet denemek istiyorum)
2) Satın alacağım motoru bulduğumda kontrol amaçlı, almadan önce götürebileceğim yerler var mı daha doğrusu Arabalarda olan ekspertiz- check-up gibi bir hizmeti kanuni servisleri de motorları için yapıyor mu?
Teşekkürler.