bu saatte hala uynaık arkadaş varsa sorayım.gt250 çok hoşuma gidiyor ama çok kalıplı ve boyum kısa olduğu için rahat edermiyim diye düşünüyorum.ne dersiniz?
bu saatte hala uynaık arkadaş varsa sorayım.gt250 çok hoşuma gidiyor ama çok kalıplı ve boyum kısa olduğu için rahat edermiyim diye düşünüyorum.ne dersiniz?
"Beni öldürmeyen şey güçlendirir"
Buarada Ironeagle umarım gönlüne göre bi makina alırsın.benden bukadar.iyigeceler...
eyvallah iyi geceler bu sene okul bitiyor otomotiv öğretmenin de motor olmazsa ayıp olur :D
ironeagle
valla gt serisini önermeyen cbr a dönüp bakmaz bile aprilla var oda 2 zamanlı nerde ise gt ile aynı kalıp ve güçte ..yani bence motora race modeli dediğimiz modellerle başlamak çok akıl karı değil .. cc düşük olsa bile çok tehlikeli olabilir..
cbf250 veya twister sana daha iyi olur mademki chaper istemiyosun
DREAMER357
Boyuın 165 den kısa ise sorun olur eğer motor tecrüben yoksa zaten motor tecrüben yoksa uzun olsada sorun olur ..
yok ama ben viteslide tecrübeliyim diyosan kısa sürede alışırsın .. ama ironeagle le tavsiye ettiğim cbf hemn daha ufak hemde hafif boy hendikapın cbf te sorun olmaz..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
"Bbrr" , boyum1.70 ve 3000 km kadar yol yaptım sattığım cbr 125'imle.İlgin için saol.içimi biraz daha rahatlattın.Test sürüşü yapınca tam olarak anlıycam
Test sürüşü yapınca dayanamaz alırsın demedi deme
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Mart ayına kredi borcum olduğu için bişey yapamam en fazla çalmaya kalkabilirim bayiden)Zaten o yüzden sağa sola soruyorum nedir özellikleri diye bayita gidersem boş dönmem sanırım.sonra da iflasımı veririm
topıc cosunca o kadar mutlu oluyorumkı bazen bı tek ben gırıorum bakıyorum yenı msj yok ohhhhh ne gusel........
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
avatrlar hos olmus beyler....
ben alper abinin yaptığıyla geçiniyorum ama fena da değil hani...ss motosikletler...hepsi yamaha...r1 ve r6 hani araya bnm resimlerimide karıştırsak diyorum...
erhan(vasco) abi yapardı...aslında...
şşşşt dedikodumu yapma
kuşadası festivaline gittim bugun,
st kanuni gt250r baktım ustune oturdum falan
adama sordum devır kesıcı varmı valla bılmıyoz kardes bi enjeksiyon var herhalde dedi
töbe çektim, gaz kolunu bı cektım kople sinyal aparatıyla döndü
ineyim dedim çat ses meğersem sağ grenajın vidasını takmamışlar
abi kanuni bu işi aldıgı nerden bellı montaj bile yarım yamalak bide tanıtıma getirmiş o motoru
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kardes onun kanunıyle ne alakası var kı....montajı sandıktan ındırınce hangı servıse gelıosa onun elamanı yapıo.....ama tanıtıma gelen motorunda yarımyamalak olması ve bu konuda bılgılerının olması enteresan....bu arada motorda devır kesıcı varmıs...bayıye kapora verdıgımde adam motorunu 4 bın bakımına getırmıstım sordum ona bısıler...devır kesıcı sorusuda bu soruların ıcındeydı olumlu yanıt verdı...
olum reklam yapma lan ne gobek varmıs yaa bu motosıkletı almaktan vazgectım =)
faikçim espirili anlatım yaptım ya kanunıyle alakası yo ktabi canım bız senle aynı dusuncedeyız merak etme
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kardes bu gobek kıme aıt mrk ettım....hayır o deıl depo cok zorlanıcak bıde tank ped kondumu oturcak yer kalmıcak....saka bı yana yakısmıs yakısmıs....
Faik şu devir kesici olayını merak ediyorum hakkaten. (ST'lerde)
Ama şimdi senin motor rodajda olacağı için devir kestiremeyeceğiz.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)