Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Ağustos 2011, 02:03
Sağolasın. Ok yaptırırım tabiki. Hafta içi tekrar bir mesajla hatırlat. Yatırır gönderirim. Ama deponun ve motorun grenajının detaylı fotosunu gönder. Çünkü, modele göre değişiyor Grenaj ve depo çıkartmaları.
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
Reklamlar
-
06 Ağustos 2011, 04:04
Felon adlı üyeden alıntı
@osman_22
hayırlı olsun tekerin düz bassın
@jonturka
polis memuru egzosunun içi boşalmış bi araçmı satıyo
jonturka adlı üyeden alıntı
şu polis memurunun sattığı motor mu bu ? egzozun içi boşaltılmıştı ?
Evet polis memurunun sattığı motor fakat egzoz orjinal dedi bana ama oynamışta olabilir egzozun sesi gür cıkıyo biraz ama abartılı diyil öyle dürümcülerin bindiği scooterlar gibi
ya sizi okuyodum o kadar sayfa hız icin ne tartışmalar falan yok benimki 160 tan sonra.... yok 160 ne ben 180 basıyorum, motoru alalı 3 gün falan alıyo daha 4. vitesi görmedim, uzun yola falan cıkmassamda pek ihtiyacım olmaz heralde...
-
06 Ağustos 2011, 05:00
vayy bee herkez önceden ducati yazardı hyosung lara şimdi herkez hyosung yazsın diye çabalıyor :D eee gelen gideni aratırmışş.. :D
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
06 Ağustos 2011, 05:02
bygrm adlı üyeden alıntı
vayy bee herkez önceden ducati yazardı hyosung lara şimdi herkez hyosung yazsın diye çabalıyor :D eee gelen gideni aratırmışş.. :D
hahahaha vala doru soz suzuki-ducati yazanları gormuşluğum vardır ne zaman kanuni yazaya bşaladı herkez hysoung yazsın die urasıyor ama yalan yok alet gerçekten hyo :D ducati suzuki saçmalık oluyordu:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
06 Ağustos 2011, 05:14
osman_22 adlı üyeden alıntı
Evet polis memurunun sattığı motor fakat egzoz orjinal dedi bana ama oynamışta olabilir egzozun sesi gür cıkıyo biraz ama abartılı diyil öyle dürümcülerin bindiği scooterlar gibi
ya sizi okuyodum o kadar sayfa hız icin ne tartışmalar falan yok benimki 160 tan sonra.... yok 160 ne ben 180 basıyorum, motoru alalı 3 gün falan alıyo daha 4. vitesi görmedim, uzun yola falan cıkmassamda pek ihtiyacım olmaz heralde...
arada biraz gazla motor unutmasın oraları
-
06 Ağustos 2011, 05:18
Şu hareketi nasıl yapıyorsunuz?
-
06 Ağustos 2011, 08:52
Hangi hareketi yav?
-
06 Ağustos 2011, 09:06
Teknika adlı üyeden alıntı
Hangi hareketi yav?
kaskı kast ediyor olabilir bende anlıyamadım
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
06 Ağustos 2011, 09:13
Kask?
-
06 Ağustos 2011, 09:24
@Teknika
Hocam sende 2011 var tabi ufacık kanuni yazıyo sende
Bende kocaman büyük harflerle kanuni yazıyo ve yazıyı söktüm sticker üstüne vernik attıkları için izi hala duruyo ama çok incelenirse gözüküyo yinede tank padle yada bir şekilde kapatmak gerekte seninki kadar küçük olsa elektrik bandıyla bile kapatılır benim deponun yarısı kanunii yazısıyla kaplı..
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
06 Ağustos 2011, 09:26
-
06 Ağustos 2011, 10:53
alper150zc adlı üyeden alıntı
yok be ali ben fark edemedim
gerçi hep gece görüyorum ama neyse
Sen ilk aldığımda görcektin o yazıyı, şimdi pasta cila vs ne varsa sürdüm biraz dağıldı eskisi gibi net belli olmuyo
-
06 Ağustos 2011, 13:05
Kask tabii ki. Çok sıkıntılı bir hareket değil mi o?
-
07 Ağustos 2011, 02:21
felon kanka sen o yan parçaları ne kadara boyattınn ? ben komple boyatmayı düşünüyorum motoru bugun bi arkadaşa sordum ortalama 200 civarı tutacağını söyledi . nasıl sence
-
07 Ağustos 2011, 03:05
bi halt yedim forumda biryerde motorun yaktığı miktarı söyledim ve bugün resmen nazar değdi. Motor benzini yakmadı içti =/ rakam söylemiycem ama 100km de 5 in üzerinde ya da ben kafayı yedim :S
-
07 Ağustos 2011, 04:06
ColdhearteD adlı üyeden alıntı
felon kanka sen o yan parçaları ne kadara boyattınn ? ben komple boyatmayı düşünüyorum motoru bugun bi arkadaşa sordum ortalama 200 civarı tutacağını söyledi . nasıl sence
ooo o kadar pahalımıymış boya yaw ben beleşe boyattım onun için boyattım diyebilirim hatta yoksa çizikte kalsa olurdu ama çalıştığım yerin servisinde usta görünce geçmiş olsun boyarız bunları falan diyince öyle beleşe getirdim
UNdocab adlı üyeden alıntı
bi halt yedim forumda biryerde motorun yaktığı miktarı söyledim ve bugün resmen nazar değdi. Motor benzini yakmadı içti =/ rakam söylemiycem ama 100km de 5 in üzerinde ya da ben kafayı yedim :S
o kadar yakmaz hocam ya yanlış hesap yapmışsındır bi sonraki aldığın benzinle tekrar hesapla bence
-
07 Ağustos 2011, 05:11
Felon adlı üyeden alıntı
ooo o kadar pahalımıymış boya yaw
ben beleşe boyattım onun için boyattım diyebilirim hatta yoksa çizikte kalsa olurdu ama çalıştığım yerin servisinde usta görünce geçmiş olsun boyarız bunları falan diyince öyle beleşe getirdim
o kadar yakmaz hocam ya yanlış hesap yapmışsındır bi sonraki aldığın benzinle tekrar hesapla bence
peki nasıl oldu boya orjinal gibi oldumu ? bu arada ben her 100 kmde 20 tl benzın atıyorum anca kurtarıo :D
-
07 Ağustos 2011, 05:49
osman_22 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.Arka tekerin değişime ihtiyacı var gibi gözüküyor...
-
07 Ağustos 2011, 13:19
UNdocab adlı üyeden alıntı
mümkün olduğunca ne resim koycan internete nede bindiğiniz araçları övüceksin bendede corsa var 2011 opsiyonlu tr tek opelim.nette resimleri var ilk önce ön cam suyu bidonu delindi garantiden değişti şimdide ön sağ sol sis farları aynı yerden aynı şekilde çatlamış ve opaklaşmaya başlamış çok sinir oluyorum bu gözü kalanlara hatta bir arakadaşı arabaya bindirmeyi bırak 10 metre yakınından geçirmiyorum
-
07 Ağustos 2011, 14:36
Felon adlı üyeden alıntı
ooo o kadar pahalımıymış boya yaw
ben beleşe boyattım onun için boyattım diyebilirim hatta yoksa çizikte kalsa olurdu ama çalıştığım yerin servisinde usta görünce geçmiş olsun boyarız bunları falan diyince öyle beleşe getirdim
Normalde benim motor inanılmaz az yakıyor.Rakamı söylesem olmaz okadar az yakamaz dersin.
Dün olanı söyleyeyim sen hesapla. Dün motor full depodan 1 diş eksikti.Hadi diyelim ki tam arada olsun 2. dişi de eksiltecek olsun ve full depodan 2 diş eksik olsun.Dün 160km yol yaptım ve motoru eve park ettiğimde kırmızı yanmaya başlamıştı.
---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
cagatay16 adlı üyeden alıntı
mümkün olduğunca ne resim koycan internete nede bindiğiniz araçları övüceksin bendede corsa var 2011 opsiyonlu tr tek opelim.nette resimleri var ilk önce ön cam suyu bidonu delindi garantiden değişti şimdide ön sağ sol sis farları aynı yerden aynı şekilde çatlamış ve opaklaşmaya başlamış çok sinir oluyorum bu gözü kalanlara hatta bir arakadaşı arabaya bindirmeyi bırak 10 metre yakınından geçirmiyorum
Gerçekten öyle ya. Resmen motorun başına olaylar geliyor.Birisi de tutmuş benim buraya koyduğum fotoğrafı sahibindene ilan açarken kullanmış 2011 az kullanılmış satılık 1500km de diye o fotoğraf çekildiğinde motor daha 75km deydi
Daha da töğbe bi daha ne yaktığım yakıtı ne de resim koyarsam buraya..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler