Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
31 Temmuz 2011, 23:14
my91 adlı üyeden alıntı
Ben de az önce çıktım gazladım biraz , stres attım ama boncuk boncuk terledim.Kaç tane polis önünden geçtim tekrar tekrar hiç biri durmadı inadına geçiyorum yine durdurmuyolar ya
Bişey dikkatimi çekti gazdan elimi çekince tıkırtı yapıyo, tenekeye bişeyler çarpıyo gibi sanırım egzozun içi dağıldı. Dün akşam bi ustayla karşılaştım bi vurdu evet dağılmış dedi. Böyle idare edicez artık
orjinal egzos fiyatlarına bakma hiç moralin bozulur
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
31 Temmuz 2011, 23:20
Felon adlı üyeden alıntı
orjinal egzos fiyatlarına bakma hiç moralin bozulur
O kadar fena yani durum ha
Ne güzel eski telefonumu tutturup kayıt yapıyodum yolda giderken sarjım bitmiş. Hay aksi şeytan. Sinir oldum !
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
31 Temmuz 2011, 23:21
my91 adlı üyeden alıntı
Ben de az önce çıktım gazladım biraz , stres attım ama boncuk boncuk terledim.Kaç tane polis önünden geçtim tekrar tekrar hiç biri durmadı inadına geçiyorum yine durdurmuyolar ya
Bişey dikkatimi çekti gazdan elimi çekince tıkırtı yapıyo, tenekeye bişeyler çarpıyo gibi sanırım egzozun içi dağıldı. Dün akşam bi ustayla karşılaştım bi vurdu evet dağılmış dedi. Böyle idare edicez artık
dert etme benimde ara boru dağılmış durumda tıkırtıdan başka bierşey yapmıyor ama sinir bozucu yakın zamanda yaptırmayı planlıyorum içi açılıcak...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
31 Temmuz 2011, 23:22
bygrm adlı üyeden alıntı
dert etme benimde ara boru dağılmış durumda tıkırtıdan başka bierşey yapmıyor ama sinir bozucu yakın zamanda yaptırmayı planlıyorum içi açılıcak...
Sürüş esnasında tıkırtı yapıp sinir yapıyo insanda. Sürüş keyfini etkiliyo valla Tamir edilebiliyor mu?
33 KDC 64
-
31 Temmuz 2011, 23:28
-
31 Temmuz 2011, 23:30
Felon adlı üyeden alıntı
hıı ,külüstür havası katıyo diyosunuz yani
tabi yaşamayan bileme...
tek bir tık yok motorda
(yarın kesin motor dağılır
)
Kuyruk ve depo hariç grenajları boyattım boya kodu olmadığı için göz kararı yaptık ama renk tam tuttu renk porche kırmızısı olarak geçiyo ihtiyacı olan olur ileride google aramasından bulur okursanız dualarınızı eksik etmeyin.He bu arada s1000rr istiyorum dua ederken ona göre edin
Ne güzel sessiz motor aman nazar değmesin Güzel gözüküyo boya.Tekrar çizme dikkat et de
Ustam oto galeri açmış bi de,yeni usta bulmam lazım acilen benim
33 KDC 64
-
31 Temmuz 2011, 23:34
napcan ustayı bi sorunun oldumu gel ist e hallederik :p
Maşallah diyin artık paso düştüğümden nazara inanmayan ben nazar yüzünden motoru yıkamayacak duruma geldim
Buda böyle ufaktan bi video boş alanda öyle yatıp kalkıyoz
-
31 Temmuz 2011, 23:54
Felon adlı üyeden alıntı
napcan ustayı bi sorunun oldumu gel ist e hallederik
:p
Maşallah diyin artık paso düştüğümden nazara inanmayan ben nazar yüzünden motoru yıkamayacak duruma geldim
Video az daha uzun olaymış da yatıp kalkışı göreydik Ben de pek inanmazdım, her geçen bakıyo, birsürü kişi satılık mı diye soruyordu. Ardından 10 la köşe dönerken yattım , elektrik sorunlarından dışarı çıkaramaz oldum. Akıllandım artık boncuk takıcam
33 KDC 64
-
01 Ağustos 2011, 00:02
my91 adlı üyeden alıntı
Video az daha uzun olaymış da yatıp kalkışı göreydik
Ben de pek inanmazdım, her geçen bakıyo, birsürü kişi satılık mı diye soruyordu. Ardından 10 la köşe dönerken yattım , elektrik sorunlarından dışarı çıkaramaz oldum. Akıllandım artık boncuk takıcam
4yıllık lastiği sonuna kadar olmasada hatrı sayılır bi derecede yatırıyorum ama videoda düz dönüyomuşum gibi gözüküyo onun için sonrasını eklemedim lastiği gören anlar
tamamına yatırabilirdim belki ama malum daha yeni boyandı grenajlar riske gerek yok
-
01 Ağustos 2011, 00:20
Felon adlı üyeden alıntı
rodaj bittimi
rodaj bitmeden pek görme oraları hocam alışkanlık yapar
rodaj bitti çok şükür hocam rahatım yani :D
-
01 Ağustos 2011, 00:21
Felon adlı üyeden alıntı
napcan ustayı bi sorunun oldumu gel ist e hallederik
:p
ilk görünen lastik benim michellin 2ct ler ve yatış açımı oradan bakabilirisniz :D 2ct yazısına kadar yatıyo..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
01 Ağustos 2011, 00:23
my91 adlı üyeden alıntı
Sürüş esnasında tıkırtı yapıp sinir yapıyo insanda. Sürüş keyfini etkiliyo valla
Tamir edilebiliyor mu?
Sakın olaki eksozunu komple yardırma . Çözümü çok basit ama buradan anlatmak zor. Levent tarafına yolun düşerse 15 dakikada halleder bir üstüne eksozunu boyarız sevinerek gidersin
Şimdi gördüm silifkedeymişsin
Eğer bir başka eksozu yapıcak olursam resimlerini çekerim resim üzerinden anlatırım.
Ozamana kadar beklersen sanada kolaylık olur.
AMa ne zaman belli değil önce konu mankeni bir eksoza ihtiyaç var
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
01 Ağustos 2011, 00:24
bygrm adlı üyeden alıntı
ilk görünen lastik benim michellin 2ct ler ve yatış açımı oradan bakabilirisniz :D 2ct yazısına kadar yatıyo..
Ee michelin olunca daha güvenli oluyodur tabi
acayüp adlı üyeden alıntı
Sakın olaki eksozunu komple yardırma . Çözümü çok basit ama buradan anlatmak zor. Levent tarafına yolun düşerse 15 dakikada halleder bir üstüne eksozunu boyarız sevinerek gidersin
Daha tam bakmadık ama olmazsa bu şekilde bincem. Bi zararı olur mu? Teşekkür ederim acayüp usta .Levent tarafı. Baya bi uzak buraya 1000 km falan Okula geldiğim zaman ailem gönderse, yakınım zaten maslaktayım ama maalesef göndermiyolar motoru.
33 KDC 64
-
01 Ağustos 2011, 00:31
Tıngırtı zırılıttı tıkırtı gibi bilimum sinir bzocu sesi çıkarır. Onun dışında zararı yok. AMa yapıldıktan sonra gaza basınca motorun sana garip gelior bir daha seviyorsun resmen
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
01 Ağustos 2011, 00:34
acayüp adlı üyeden alıntı
Tıngırtı zırılıttı tıkırtı gibi bilimum sinir bzocu sesi çıkarır. Onun dışında zararı yok. AMa yapıldıktan sonra gaza basınca motorun sana garip gelior bir daha seviyorsun resmen
O sinir bozucu seslerden bolca mevcut zaten motorla çıkıyorum kafamı bozuyo Egzantrikten ses geliyo dediler de el insaf yahu daha 13500 km.de . Gergide mi sorun vardır ki
33 KDC 64
-
01 Ağustos 2011, 00:38
ugur_m adlı üyeden alıntı
rodaj bitti çok şükür hocam rahatım yani :D
o zaman yavaş yavaş açmaya başla ama aman dikkatli dikkatli
bygrm adlı üyeden alıntı
O ilk lastikler seninmi şimdi farkettim :D
-
01 Ağustos 2011, 00:44
Arkadaşlar bu grenaj vidalarını buldum karizma motorda zeytinburnu istanbulda arkadaş var o gidip ordan alıcak ben çanakkaledeyim arkadaş gitmişken fren balatası ve hava filitresi de alsın diyorum
Ordan alışveriş yapan istanbullu arkadaşlar sizce nasıl ordaki mallar hangi markalar var kalitelimi fiyatlar diğer mazalarla uygunmu arkadaş güngörende oturduğu için oraya yakın orası var bende ordan alalım diyorum
-
01 Ağustos 2011, 01:31
oh be sonunda foruma girebildim. bir süredir giriş yapıyordum ama site beni atıyordu. acaba beni banladılar mı dedim ama kötü birşey de yapmadım ki.. anlasılan bir hata oluşmuştu. arkadaşlar motorumu sattım inş. bugün satışını vereceğim bir aksilik olmazsa. gerçi bugüne kadar alıp sattığım aletlerde çok söz verip kaçan gördüm ama nasip bakalım. tekrar bir r1 almayı düşünüyorum. bir süredir alışkın olduğum gücü hissedememenin eksikliğini beni sarmıştı yine. 99 model bir r1 buldum ama kimseye tavsiye etmem. ben alıp uğraşmayı kendi ellerimle tertemiz hale getirmeyi seviyorum. bu arada acayüpüm nasılsın abi?
-
01 Ağustos 2011, 02:10
kafa adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu grenaj vidalarını buldum karizma motorda zeytinburnu istanbulda arkadaş var o gidip ordan alıcak ben çanakkaledeyim arkadaş gitmişken fren balatası ve hava filitresi de alsın diyorum
Ordan alışveriş yapan istanbullu arkadaşlar sizce nasıl ordaki mallar hangi markalar var kalitelimi fiyatlar diğer mazalarla uygunmu arkadaş güngörende oturduğu için oraya yakın orası var bende ordan alalım diyorum
+
fren balatalarını ilk önce bende istanbuldan almıştın ama şimdiki hyosunguma araştırmalarım sonucu mondial rs151 in fren balataları ile bire bir aynı orjinal balata fiyatı 5*7 tl arası değişiyor şu andada kullanıyorum gayet memnununum bence boşa 25 tl verme git oradaki mondial servisine 5 tl ye orjinali al tak pişman olmazsın hatta bana dua edersin bu arada arkadaşlar truncu naked-race karışımı motorumu satıyorum daha önce forumlarda da resmini paylaştığım mat sıyah hyomuda satıcam yakında uygun fiyatlı isteyen olursa ilan aşağıda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5503971/detay/
bilerek fiyatı ben uygun yazdım maksat ihtiyacı olan birisi alsın yoksa piyasa düşürmek falan değil amacım mat sıyah hyosungumuda bunun gibi uygun satıcam bebek oldu artık arabayla dolaşıyorum motorlar yatıyor garajda bari sezon bitmeden birisinin işine yarasın
-
01 Ağustos 2011, 09:31
@fearlesboyy
hayırlı satışlar
gtr ı naptın hocam mat siyahmı hala
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 207 kullanıcı var. (0 üye ve 207 misafir)
Bu Konudaki Etiketler