by moto arkadasım başarılar umarım iyi bi sonuç alırsın
by moto arkadasım başarılar umarım iyi bi sonuç alırsın
saol mertka bakıcaz insallah en dandiğinden de olsa bi anadolu lisesi hedefim...
bencede birader öyle yap ben zamanında çalısmadım şımdı açıklisedeyım resmen sürünuorum
@by_moto umarım sınavın güzel güçer iyi haberlerini bekliyoruz
by_moto ınsallah ıyı gecer sınavın sans meleklerın yanında olur ınsallah.....
gugukk hocam nasıl motor bı gun daha gecırdın dunkunden farklı bır ızlenım varmı...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
arkadaslar benım aklıma bişe takıldı gt250rda vites değiştince kaçıncı viteste oldugunu gösterıyomu
hayır mertka usta.. vitesin kaçta olduğunu göstermiyor.. bunu kendin anlamalısın.. ki daha önceden deneyim edinip bunu bilmelisin.. saygılar
way Cem sen buralara uğrar mıydın
Nooldu motor Verin onu bana sizzz Diyorum sizee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar 250r yada comet e yan çanta aparatı yapılabiliyor mu.askerlik dönüşü tur var ve regali satıp comet almak istiyorum
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
@cbr125faik hocam beklediğimden çok iyi çıktı motor çok seri en son 150 yaptım sonra hızdan korktum ve yavaşladım bassam dahada giderdi özellikle arabaları sollarken hiç sorun çıkarmıyor performansı çok iyi dün felaket sağnak yağış vardı ve yolda yakalandım yaklaşık 80-100 ile gittim ama lastik kayması veya firene basınca kayma gibi durumlarım yaşamadım lastik tamam kötü olabilir ama burda abartıldığı gibi değil henüz uzun yol yapmadım ama en kısa zamanda uzun yol yapıcam çünkü uzun yolda çok zevkli olacağı kesin
birde hala belim ve ellerim ağrıyor 1 hafta sürermiş ağrısı
yakıt tuketimi ve sekli 10 numara.insanın alası geliyor:D
@gugukk hocam saolasın mrk edıyorum bende motoru aldıgımda neyle karsılasacagımı bu bılgılerı bılmeme ragmen senden bı kes daha duymak benı rahatlattı....
şu motorumda gelseydı bı yaaa off off daha ne kadar beklıcem o bıle bellı deıl...verdık kaporayı beklıoz anca...
az kaldı sık biraz daha dişini yakında kavuşurusun inş.
arkadaslar genel olarak GT250 yi başalangıç motoru olarak alsak sıkıntı çekermiyiz başlangıçta? Scootter ve Chooper katagorisinden sonra nasıl gider?
teşekkürler....
ironeagle
hem gt 250 hemde gt250 r başlangıç için iyi bir seçim değil .. çok kalıplı motorlar gt250 r yamaha R1 ile hemen hemen aynı cüssede ama güç olarak o motorun nerde ise 1/6 sı gücü var .. bu çok büyük bir dezavantaj.. başlangıç motoru olacak motor değil her ikik motorda .. ama aynı motora sahip olan gv250 mükemmel bir başlangıç motoru olur. kullanımı kolay ve rahat. yol tutuşu çok iyi .. ve alıpta iki günde bıkacağın bir alet değil..
özellikle düşük devirde ve düşük hızlarda gt serisinin hakimiyeti oldukça zor
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
eyvallah hocam senın gıbı tecrubeli birisinden duymak benı bıraz olsun bılgılendırdı sağ olasın. Önerebileceğin baska racing katogorisinde bir model önerebilir misin?
Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)