Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Temmuz 2011, 13:04
Felon adlı üyeden alıntı
Patladık gittik
geçende düştüm baya çizildi grenajlar şimdi boyada
Bu arada kısa farı nightbreaker olmayanlar tek gözü kapalı gidiyolar haberleri olsun.Ben bu kadar fark beklemiyodum.beyaz park ledi ve nightbreakerla farlar süper oldu
Parkları ve kısayı değiştirme işini nasıl becerdin kolay yolu varsa bi anlatsana bana
bugay adlı üyeden alıntı
@felon uzun için night breaker olmaz mı ? Benim uzun da kısa da bi halta benzemiyo.
Ben de sadece uzunları nightbreaker yaptım, gayet iyi, öncekinden sonra baya bi rahatlattı beni.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Reklamlar
-
30 Temmuz 2011, 13:57
Night breakerları praktiker vb. yerlerde bulabilir miyim?
-
30 Temmuz 2011, 14:10
jonturka adlı üyeden alıntı
beyler..beylikdüzünden ataşehire gidiyorum...avcılar beylikdüzü 1 kere e-5 e çıkmıştım motoru aldığımdan beri..dua edin benim için temden sakin sakin gidicem
Yolun açık olsun. Kazasız belasız, su gibi git, su gibi gel.
-
30 Temmuz 2011, 14:45
my91 adlı üyeden alıntı
Parkları ve kısayı değiştirme işini nasıl becerdin kolay yolu varsa bi anlatsana bana
Ben de sadece uzunları nightbreaker yaptım, gayet iyi, öncekinden sonra baya bi rahatlattı beni.
valla benim motor son resimde gördüğün gibi cıbıldak olduğundan çok zor olmadı ama senin siperliği ve göstergeyi sökmen gerekicek
bugay adlı üyeden alıntı
Night breakerları praktiker vb. yerlerde bulabilir miyim?
Büyük ihtimalle vardır bulamassan magaza24.com dan sipariş et hemen yolluyolar
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
30 Temmuz 2011, 15:18
Felon adlı üyeden alıntı
kendi motorunla gir bence şimdi hiç scooter kullanmamışsanda sürersin ama dubalardan bi kaçına takarsın falan sakata gelme hocam
ama kimseyede motoru verme sınava girmesi için şimdi görünce isteyen olur
kıl hoca izin vermedi kendi motorumla girmeme ama bir sakatlık çıkmadı çok şükür sadece tüm ekipmanlarım üzerimde olduğundan komik bir görüntü oluştu =)
-
30 Temmuz 2011, 18:13
hllmr adlı üyeden alıntı
Allah nazardan saklasın, kazasın belasız bin inş hocam, çok temizmiş motorun. arka stopları nereden temin ettin acaba ? "ebay" deme
alışveriş yapamıyorum çünkü ordan
Türkiye' den temin ettiysen bende düşünüebilirim..
teşekkür ederim allah cümlemize.. kazasız belasız kullanmayı kısmet etsin fakaat stop olayına gelirsek Ebay den almadım.. sevinme çünkü pert bir motosikletten tesadüfen buldum ...hemen aldım taktım ... :D çok fazla ballıyım sanırım yada çok fazla şansmı deniyor yani yine şuanda ebay de var sadece...birde türkiyede benim motorda..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
30 Temmuz 2011, 20:23
Bügün direksiyon sınavı vardı geçtiğim açıkLandı. Ki zaten kaLan oLMamıştır sanırım =). Ne zamana ehLiyet aLabiLiriz acaba? Varmı biLgisi oLan?
-
30 Temmuz 2011, 20:26
CAPPY adlı üyeden alıntı
Bügün direksiyon sınavı vardı geçtiğim açıkLandı. Ki zaten kaLan oLMamıştır sanırım =). Ne zamana ehLiyet aLabiLiriz acaba? Varmı biLgisi oLan?
haftaya perşembe en geç cuma dediler bana bende 100 almışım:D
-
30 Temmuz 2011, 20:34
cagatay16 adlı üyeden alıntı
haftaya perşembe en geç cuma dediler bana bende 100 almışım:D
Acaba heryerden aLabiLiyormuyuz ehLiyeti? Sınava AntaLyada girdim istanbuLdan çıkartabiLirmiyim acaba?
-
31 Temmuz 2011, 01:40
CAPPY adlı üyeden alıntı
Acaba heryerden aLabiLiyormuyuz ehLiyeti? Sınava AntaLyada girdim istanbuLdan çıkartabiLirmiyim acaba?
bildiğim kadarıyla nufüsa kayıtlı olduğun ilçeden alınıyor
-
31 Temmuz 2011, 01:50
CAPPY adlı üyeden alıntı
Kayıt olduğun sürücü kursunun bulunduğu ilçe emniyet müdürlüğünden alabilirsin sadece.
-
31 Temmuz 2011, 01:52
cagatay16 adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla nufüsa kayıtlı olduğun ilçeden alınıyor
bana kağıthaneden alıcaksın dediler ehliyeti bende düz mantık yaparaktan heralde kursun işlem yaptığı yerden alınır diye düşündüm =) yanlış düşünmüş olabilirim =)
-
31 Temmuz 2011, 02:51
ugur_m adlı üyeden alıntı
bana kağıthaneden alıcaksın dediler ehliyeti bende düz mantık yaparaktan heralde kursun işlem yaptığı yerden alınır diye düşündüm =) yanlış düşünmüş olabilirim =)
Doğru düşünmüşsün. Kursun kayıtlı olduğu ilçe emniyeti dışında biryerden alamazsın. Randevu sistemi sana başka yerden randevu verir fakat alamazsın böyle de bir sistem yapmışlar
-
31 Temmuz 2011, 03:28
Night breaker far ampülü praktikerde 25 TL. Tam buraya çok pahalı diye yazacaktım ki http://www.magaza24.com/product_info...ucts_id=101747 bunlar iyice abartmış :D
Praktikerdeki ürün linktekinin aynısı yani bi kutu içinde 2 tane var bunlar uzun ve kısa farlar değil mi? Bi de xenon deeğil de super white mı ne ve cool blue var yine Osram marka, bunlar nedir xenon kadar güzel olur mu bilen kullanan var mı?
-
31 Temmuz 2011, 13:47
oda olabilir benim kursla ikametgah adresi aynı ilçe olduğundan bunu düşünmemiştim
-
31 Temmuz 2011, 14:32
bugay adlı üyeden alıntı
Night breaker far ampülü praktikerde 25 TL. Tam buraya çok pahalı diye yazacaktım ki
http://www.magaza24.com/product_info...ucts_id=101747 bunlar iyice abartmış :D
Praktikerdeki ürün linktekinin aynısı yani bi kutu içinde 2 tane var bunlar uzun ve kısa farlar değil mi? Bi de xenon deeğil de super white mı ne ve cool blue var yine Osram marka, bunlar nedir xenon kadar güzel olur mu bilen kullanan var mı?
Hayır uzun kısa ayrı ayrı bizde. O paket otomobiller için. İçindeki ikisi de ayrı ve bizim motosiklete uygun değil h4 Bizim kullanmamız gereken h1 ve h3
Aşağı iki linktekini de almanız gerekir uzun ve kısa için. Uzun h1 kısa h3
http://www.magaza24.com/product_info...ucts_id=107883
http://www.magaza24.com/product_info...ucts_id=107882
33 KDC 64
-
31 Temmuz 2011, 19:46
-
31 Temmuz 2011, 20:19
bugün ilk kez 150 yi gördüm heyecan vericiydi
-
31 Temmuz 2011, 22:36
bugün ilk kez 150 yi gördüm heyecan vericiydi
rodaj bittimi rodaj bitmeden pek görme oraları hocam alışkanlık yapar
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
31 Temmuz 2011, 22:45
Ben de az önce çıktım gazladım biraz , stres attım ama boncuk boncuk terledim.Kaç tane polis önünden geçtim tekrar tekrar hiç biri durmadı inadına geçiyorum yine durdurmuyolar ya Bişey dikkatimi çekti gazdan elimi çekince tıkırtı yapıyo, tenekeye bişeyler çarpıyo gibi sanırım egzozun içi dağıldı. Dün akşam bi ustayla karşılaştım bi vurdu evet dağılmış dedi. Böyle idare edicez artık
33 KDC 64
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 140 kullanıcı var. (0 üye ve 140 misafir)
Bu Konudaki Etiketler