Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Patladık gittik geçende düştüm baya çizildi grenajlar şimdi boyada
    Bu arada kısa farı nightbreaker olmayanlar tek gözü kapalı gidiyolar haberleri olsun.Ben bu kadar fark beklemiyodum.beyaz park ledi ve nightbreakerla farlar süper oldu
    Parkları ve kısayı değiştirme işini nasıl becerdin kolay yolu varsa bi anlatsana bana

Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @felon uzun için night breaker olmaz mı ? Benim uzun da kısa da bi halta benzemiyo.
    Ben de sadece uzunları nightbreaker yaptım, gayet iyi, öncekinden sonra baya bi rahatlattı beni.
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Night breakerları praktiker vb. yerlerde bulabilir miyim?

Teknika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Model Hyosung GV250 EFI Aquila Full Siyah
    Alıntı jonturka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler..beylikdüzünden ataşehire gidiyorum...avcılar beylikdüzü 1 kere e-5 e çıkmıştım motoru aldığımdan beri..dua edin benim için temden sakin sakin gidicem
    Yolun açık olsun. Kazasız belasız, su gibi git, su gibi gel.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Parkları ve kısayı değiştirme işini nasıl becerdin kolay yolu varsa bi anlatsana bana

Ben de sadece uzunları nightbreaker yaptım, gayet iyi, öncekinden sonra baya bi rahatlattı beni.
    valla benim motor son resimde gördüğün gibi cıbıldak olduğundan çok zor olmadı ama senin siperliği ve göstergeyi sökmen gerekicek
    Night breakerları praktiker vb. yerlerde bulabilir miyim?
    Büyük ihtimalle vardır bulamassan magaza24.com dan sipariş et hemen yolluyolar
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    st gt250r 2011
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendi motorunla gir bence şimdi hiç scooter kullanmamışsanda sürersin ama dubalardan bi kaçına takarsın falan sakata gelme hocam
    ama kimseyede motoru verme sınava girmesi için şimdi görünce isteyen olur
    kıl hoca izin vermedi kendi motorumla girmeme ama bir sakatlık çıkmadı çok şükür sadece tüm ekipmanlarım üzerimde olduğundan komik bir görüntü oluştu =)

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah nazardan saklasın, kazasın belasız bin inş hocam, çok temizmiş motorun. arka stopları nereden temin ettin acaba ? "ebay" deme alışveriş yapamıyorum çünkü ordan Türkiye' den temin ettiysen bende düşünüebilirim..
    teşekkür ederim allah cümlemize.. kazasız belasız kullanmayı kısmet etsin fakaat stop olayına gelirsek Ebay den almadım.. sevinme çünkü pert bir motosikletten tesadüfen buldum ...hemen aldım taktım ... :D çok fazla ballıyım sanırım yada çok fazla şansmı deniyor yani yine şuanda ebay de var sadece...birde türkiyede benim motorda..
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

Bügün direksiyon sınavı vardı geçtiğim açıkLandı. Ki zaten kaLan oLMamıştır sanırım =). Ne zamana ehLiyet aLabiLiriz acaba? Varmı biLgisi oLan?

Motosikleti
    TVS Apache RTR150 2011 Opel Corsa D 2011
    Alıntı CAPPY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bügün direksiyon sınavı vardı geçtiğim açıkLandı. Ki zaten kaLan oLMamıştır sanırım =). Ne zamana ehLiyet aLabiLiriz acaba? Varmı biLgisi oLan?
    haftaya perşembe en geç cuma dediler bana bende 100 almışım:D

Alıntı cagatay16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haftaya perşembe en geç cuma dediler bana bende 100 almışım:D
    Acaba heryerden aLabiLiyormuyuz ehLiyeti? Sınava AntaLyada girdim istanbuLdan çıkartabiLirmiyim acaba?

Motosikleti
    Acaba heryerden aLabiLiyormuyuz ehLiyeti? Sınava AntaLyada girdim istanbuLdan çıkartabiLirmiyim acaba?
    bildiğim kadarıyla nufüsa kayıtlı olduğun ilçeden alınıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Kayıt olduğun sürücü kursunun bulunduğu ilçe emniyet müdürlüğünden alabilirsin sadece.

Motosikleti
    st gt250r 2011
    Alıntı cagatay16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bildiğim kadarıyla nufüsa kayıtlı olduğun ilçeden alınıyor
    bana kağıthaneden alıcaksın dediler ehliyeti bende düz mantık yaparaktan heralde kursun işlem yaptığı yerden alınır diye düşündüm =) yanlış düşünmüş olabilirim =)

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı ugur_m adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana kağıthaneden alıcaksın dediler ehliyeti bende düz mantık yaparaktan heralde kursun işlem yaptığı yerden alınır diye düşündüm =) yanlış düşünmüş olabilirim =)
    Doğru düşünmüşsün. Kursun kayıtlı olduğu ilçe emniyeti dışında biryerden alamazsın. Randevu sistemi sana başka yerden randevu verir fakat alamazsın böyle de bir sistem yapmışlar

Night breaker far ampülü praktikerde 25 TL. Tam buraya çok pahalı diye yazacaktım ki http://www.magaza24.com/product_info...ucts_id=101747 bunlar iyice abartmış :D
    Praktikerdeki ürün linktekinin aynısı yani bi kutu içinde 2 tane var bunlar uzun ve kısa farlar değil mi? Bi de xenon deeğil de super white mı ne ve cool blue var yine Osram marka, bunlar nedir xenon kadar güzel olur mu bilen kullanan var mı?

Motosikleti
    oda olabilir benim kursla ikametgah adresi aynı ilçe olduğundan bunu düşünmemiştim

Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Night breaker far ampülü praktikerde 25 TL. Tam buraya çok pahalı diye yazacaktım ki http://www.magaza24.com/product_info...ucts_id=101747 bunlar iyice abartmış :D
    Praktikerdeki ürün linktekinin aynısı yani bi kutu içinde 2 tane var bunlar uzun ve kısa farlar değil mi? Bi de xenon deeğil de super white mı ne ve cool blue var yine Osram marka, bunlar nedir xenon kadar güzel olur mu bilen kullanan var mı?
    Hayır uzun kısa ayrı ayrı bizde. O paket otomobiller için. İçindeki ikisi de ayrı ve bizim motosiklete uygun değil h4 Bizim kullanmamız gereken h1 ve h3
    Aşağı iki linktekini de almanız gerekir uzun ve kısa için. Uzun h1 kısa h3
    http://www.magaza24.com/product_info...ucts_id=107883
    http://www.magaza24.com/product_info...ucts_id=107882
    33 KDC 64

Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır uzun kısa ayrı ayrı bizde. O paket otomobiller için. İçindeki ikisi de ayrı ve bizim motosiklete uygun değil h4 Bizim kullanmamız gereken h1 ve h3
    Aşağı iki linktekini de almanız gerekir uzun ve kısa için. Uzun h1 kısa h3
    http://www.magaza24.com/product_info...ucts_id=107883
    http://www.magaza24.com/product_info...ucts_id=107882
    H1 2li paket 25 TL praktikerde, bunlar çok pahalı birini daha buluyum da 2 kişi alalım bari :D

Debriyaj telim koptu zaten esnemişti iyice, bugünün pazar olduğunu unutarak yola çıktım her yer kapalı olunca çarşıya gittim arkadaşlarla buluştum neyse eve gelirken koptu kopacak artık vites yükseltirken debriyaj kullanmıyom yarıda kalmayım diye eve geldikten sonra ben biraz gerdiriyim dedim ve elimde kaldı, yukarıdan biraz gerip debriyaja basmamla koptu
    Bu halde tamirciye götüremem yenisini nasıl takacam? biraz zor gibi görünüyo aşağıdaki vidaları açmak.

Motosikleti
    st gt250r 2011
    bugün ilk kez 150 yi gördüm heyecan vericiydi

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bugün ilk kez 150 yi gördüm heyecan vericiydi
    rodaj bittimi rodaj bitmeden pek görme oraları hocam alışkanlık yapar
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Ben de az önce çıktım gazladım biraz , stres attım ama boncuk boncuk terledim.Kaç tane polis önünden geçtim tekrar tekrar hiç biri durmadı inadına geçiyorum yine durdurmuyolar ya Bişey dikkatimi çekti gazdan elimi çekince tıkırtı yapıyo, tenekeye bişeyler çarpıyo gibi sanırım egzozun içi dağıldı. Dün akşam bi ustayla karşılaştım bi vurdu evet dağılmış dedi. Böyle idare edicez artık
    33 KDC 64

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 140 kullanıcı var. (0 üye ve 140 misafir)

Bu Konudaki Etiketler