Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Temmuz 2011, 17:02
Reklamlar
-
29 Temmuz 2011, 17:06
m.fatih06 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, biraz daha güzelleştirmek istiyorum motorumu. Jant şeridi ile alakalı fikirleriniz nedir. kırmızı gider ama bir arkadaşınkinde kırmızı var, sizce beyaz nasıl olur.
Beyaz jant şeridi ve yanında şu tank pad..
buyrun...
sizce nasıl olur. Ayrıca bir arkadaş tavsiye etti, ön cama siyah kaplayalım dedi.. Ben orjinalini hiç bozmak istemiyorum, cam siyah olacaksa kolayca sökülebilmeli. ve ya başka türlü nasıl olabilir. fikirleriniz nelerdir? taze motorcuyum, 10 günlük, fikirleriniz benim için önemli
)
Siyah kırmızı uyumu iyidir motoru o şekilde doldur :
Kırmızı jant şeridi
Kırmızı elcik
Kırmızı manet
Kırmızı-siyah desenli tank pad
kırmızı-siyah desenli gidon pad
Ön arka led sinyaller
Minik app plaka
Ön 120 arka 160michelin pure 2ct lastikler
Kırmızı renkli zincir
Kırmızı ayaklık
Kırmızı fren pedalı
Kırmızı artçı basamakları
Kırmızı fren hidrolik kapağı ön arka
Kırmızı yağ kapağı
Kırmızı gidon orta vidası
Yan stickerlarıda söküp 2011 modellerdeki kırmızı GTR yazılı sticker aldınmı motor 10numara olur
Bide ön camdaki St yazısını sök asimetrik duruyor
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
29 Temmuz 2011, 17:17
Felon adlı üyeden alıntı
Siyah kırmızı uyumu iyidir motoru o şekilde doldur :
Kırmızı jant şeridi
Kırmızı elcik
Kırmızı manet
Kırmızı-siyah desenli tank pad
kırmızı-siyah desenli gidon pad
Ön arka led sinyaller
Minik app plaka
Ön 120 arka 160michelin pure 2ct lastikler
Kırmızı renkli zincir
Kırmızı ayaklık
Kırmızı fren pedalı
Kırmızı artçı basamakları
Kırmızı fren hidrolik kapağı ön arka
Kırmızı yağ kapağı
Kırmızı gidon orta vidası
Yan stickerlarıda söküp 2011 modellerdeki kırmızı GTR yazılı sticker aldınmı motor 10numara olur
Bide ön camdaki St yazısını sök asimetrik duruyor
Abooowww. Dostum kırmızıya boyadık motoru.... çok teşekkür ediyorum
-
29 Temmuz 2011, 17:24
Abooowww. Dostum kırmızıya boyadık motoru.... çok teşekkür ediyorum
aklıma gelenler bunlar ama bunları yaptıktan sonra bir kişi beğenmesin kibrit atıp yakarım o motoru
Kırmızı siyah uyumu her zaman iyidir ama bu parçaları komple siyahta alabilirsin.
-
29 Temmuz 2011, 17:46
kırmızı siyah uyumu gerçekten güzel oluyor motoru doldurmak istiyorsan benimde aklıma gelenler var..
kırmızı vida takımı
bulabilirsen undertail yada led stop..
kırmızı fren hortumları
Siyah double cam (çok koyu renk olmasın)
İbre çerçevesi orjinal carbon kaplama üstüne çilalı olucak.."yapıştırma olanlardan değil !"
arkaya mono kapak E bay de var
Metal manetlerin ve elciklerin renginde kırmızı zincir korumalığı...
papatya diskler..
modifiyeli depo kapağı..
vs vs bu dediklerimizle şöyle bir 2 3 milyar kadar harcamış oluyosun haa bide tiger egzozu katarsan .... bütçene göre yap işte seçenekler bunlar ...
bu sunduğum seçeneklerin ynaı sıra motora altın sarısı renkte çalışabilirsin çok güzel bir uyum olur oda daha bir hoş duruyor.. altın sarısı folyo tarzı sticker jant şeridi bulupta çekersen makina harika şekilde olur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
Kameranda tamam artık bi video bekliyoruz senden
Bu arada bygrm 196 ve 205 yapan hyo videolarınıda izlemek çok keyifli olur inanmamak açısından söylemiyorum hani bi video olsa da izlesek
inş ozmnda olucak... videoları türkiyeden biz koyucağız..
my91 adlı üyeden alıntı
@bygrm motor çok temiz ve alımlı gözüküyor maşallah
geçen felonun videoda stop lamban dikkatimi çekmişti . Güzel görünüyor
Vida setini nerden temin ettin? Ben de almayı düşünüyorum boyutu kaç olanlardan ?
teşekkkür ederim vidalar değişik ölçeklerde ben karizma motordan aldım vida takımını.. 2 ayrı ölçekte vida var birisi dizlerinizin geldiği yerdek kalın vida boyutu diğeride grenajın yan tarafında olan ince vidaların boyutu.. yanlız belirtmek isterimki aksesuar vidalar çok çabuk yamuluyor..başları sıyrılabiliyor... dikaktli sıkıp gevşetmek lazım
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
29 Temmuz 2011, 17:46
-
29 Temmuz 2011, 17:55
Arkadaşlar, biraz daha güzelleştirmek istiyorum motorumu. Jant şeridi ile alakalı fikirleriniz nedir. kırmızı gider ama bir arkadaşınkinde kırmızı var, sizce beyaz nasıl olur.
buyrun...
sizce nasıl olur. Ayrıca bir arkadaş tavsiye etti, ön cama siyah kaplayalım dedi.. Ben orjinalini hiç bozmak istemiyorum, cam siyah olacaksa kolayca sökülebilmeli. ve ya başka türlü nasıl olabilir. fikirleriniz nelerdir? taze motorcuyum, 10 günlük, fikirleriniz benim için önemli
)
bu arada egzozunun ucuna yapılan ek hiç hoş olmamış araba için yapılmış egzoz ucunu motora takmak çok abezdir.. ne yaparsan yap o egzozla o motor hep yarım olucaktır benden söylemesi.. egzozunu şiddetle orjinala döndürmeni yada motosiklet için olan bir egoz almanı tavsiye ediyorum el yapımı egzoz ile motosiklet hız yapmaz... erken devir keser çok yakar bendede el yapımı vardı oradan biliyorum sök onu bence..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
teşekkür ederim malzemelerin alındığı yer karizma motor zeytinburnunda... mavi vida takımını camı falan ordan aldım.. parayı veri malzemeyi direk alın parayı verip malzeme bekleme yapmayın...
Beyaz mavi çok hoş olur bu arada....
'05 gören kişide avcılar motopark servisindeki erdal usta dır... kendisi yarışlara motorda hazırladı bir dönem.. stock bir ST GT250R ile 205 gördü.. motorun rengi siyahtı...4. vitesi uzatabildiği akdar uzatıp ardından seri şekilde 5 e atıp hafif rampa aşağı 205 i gördüğünü söylüyor.. motorun sınırı o dur diyo kendisi.. daha gram ileri gitmez...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
-
29 Temmuz 2011, 17:57
-
29 Temmuz 2011, 18:16
buyrun...
)
Bence siyah kırmızı çok boğucu olur..beyaz jant şeridi daha güzel olabilir..
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
29 Temmuz 2011, 21:32
Epey emek harcadın görkem kardeşim helal olsun motorunu cok sevıyorsun kazasız belasız surusler...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
30 Temmuz 2011, 00:01
-
30 Temmuz 2011, 01:36
-
30 Temmuz 2011, 01:44
@felon uzun için night breaker olmaz mı ? Benim uzun da kısa da bi halta benzemiyo.
-
30 Temmuz 2011, 02:26
felon krankı eline alman yakındır gibime gelıo kardes zorlama o kadar o motoru :D
-
30 Temmuz 2011, 02:44
Felon adlı üyeden alıntı
Patladık gittik
geçende düştüm baya çizildi grenajlar şimdi boyada
Bu arada kısa farı nightbreaker olmayanlar tek gözü kapalı gidiyolar haberleri olsun.Ben bu kadar fark beklemiyodum.beyaz park ledi ve nightbreakerla farlar süper oldu
eeee kim taktıı tabiki iyi olcak :D :D
-
30 Temmuz 2011, 06:24
Dün GT250R'ımı sandığından çıkarttırarak nihayet teslim aldım.!
Raptordan sonra bu motorla ilk 41 Km izlenimlerim;
* Racing'e ilk bindiğiniz de ilk yarım saat kadar çok korkuyorsunu. Racing sürülmezmiş abi yaa bu ne diyorsunuz. Ama bu korku yavaş yavaş geçiyor. Hafif hafif hoşunuza gitmeye başlıyor.
* İlk fark titreşim vibrasyon neredeyse sıfır. Hatta yok diyebilirim. Çok farklı.
* Frenler ve lastik tutuşu da çok farklı. Resmen zımbalıyor.
* Motor rodajda olduğu için 5-6000 Devri geçmeme rağmen neredeyse rolantide bile 95-100'e çıkıyor. Ayrıca devir'in 10.000 üzerlerine çıkabilmesinin yaşattığı özgürlüğün farkına varıyorsunuz. ( Tabi şimdi değil. Daha bebek çünkü. Denemek için bile devir yoklanmaz. Ama çok agresif yapıda. Bassana der gibi. )
* Farlar çok iyi. Ama eski motordaki sinyal uyarı sesi keşke bunda da olsaydı.
* İlk 1 saat içerisinde racing'in otoruş pozisyonu inanılmaz bir şekilde her tarafınızın ağrımasına (Boyun, bel, el bilekleri vb.) Sebep oluyor. Ama 1 saat sonra yavaş yavaş alıştığınız hissediyorsunuz. Ama şunu söyliyeyim alışınca da oturuş pozisyonu çok seksi geliyor.
* Benzin deposu 17 litre. Bu arada benzin ve devir göstergesi olması da çok güzel.
* Kontağı ilk açtığınızda devir saati sonuna kadar çıkıp iniyor. Digitan ekranın da tüm karakterleri test oluyor. Bu arada benzin pompasının da sesini duyuyorsunuz.
Şimdilik ilk izlenimler bunlar.
En önemlisi, Racing motorların arkasına neden hep fıstık gibi kızlar neden biner, motorcular nereden bulurlar onları artık biliyorum. Malum depoya denk gelen kısımlar resmen uyuşuyor. Hatta bir süre sonra hissetmiyorsunuz. Yani Racing kullanan biriyle takılmak çok güvenliymiş. Onu anladım.
-
30 Temmuz 2011, 09:58
-
30 Temmuz 2011, 11:12
beyler..beylikdüzünden ataşehire gidiyorum...avcılar beylikdüzü 1 kere e-5 e çıkmıştım motoru aldığımdan beri..dua edin benim için temden sakin sakin gidicem
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
30 Temmuz 2011, 11:23
jonturka adlı üyeden alıntı
beyler..beylikdüzünden ataşehire gidiyorum...avcılar beylikdüzü 1 kere e-5 e çıkmıştım motoru aldığımdan beri..dua edin benim için temden sakin sakin gidicem
Bişey olmaz dostum sık gazı 1.60-1.80 uza
-
30 Temmuz 2011, 12:19
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler