fara ne oldu hayırdır?
aldığım gün iş yerinde garaja bıraktım akşam geldiğimde çatlaktı. sanırım yüksek bi araç geri gelirken tıklattı ama kismede ben yaptım kusura bakma demedi bende bişe demedim bi çatlak için ortalığı ayağa kaldırmış olmayayım diye.O çatlak daha sonraki zamanlarda biraz daha büyüdü.Şuanda sadece görsel olarak bi sıkıntısı var onun dışında bişey yok ama bulursam ucuza çıkma değiştiriyim diyorum
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:00 ----------
Bu arada motorun grenajlarını söküp iç dış komple yıkadım motoru tertemiz yaptım.Yanmaz siyah sprey boya alıp egzos borusundaki paslanmaları zımparayla temizliyip boyadım.Bütün gün uğraşsamda motor müthiş temiz oldu.Bir daha grenajları sökmeden yağ değiştirmiyicem.motorun altı hep yağ oluyor şuanda grenajlarımın içide dışıda tertemiz motorun yarı naked görünümünün resimlerini eklerim akşama
hatta naked halide baya güzel oluyo stunt bike havası katıyo motora kafa grenajını falan komple söküp öyle binmek lazım kışın yağmurda,karda ufak düşmelerde sorunda olmaz grenajsız oh mis
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
GT650 S leri gördün mü? yan grenajları çıkarıp direksiyonu comet direksiyonu takmışlar touring diye satmaya çalışıyorlar Seninki de öyle olmuş.
Kafa grenajının çıkarılmış bi fotoğrafı vardı görmüştüm kepçe kulaklı küçük kafalı birine benziyor ya :D
Birde Forumda ana sayfadaki 2012 Comet mi diye bi haber yapılmış resimin alındığı siteyi ekleyeyim de herkes görsün bari. Büyük ihtimalle eleman kendisi yapmış.
http://www.onroadzone.com/zboard/vie...llery&no=30899
---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:50 ----------
Resimdeki olayı ben de yapmak istiyorum ama bozuk para yok =/
ahah aynen gt650s in 1e1 aynısı oldu hatta şu resimle karşılaştırma yapcak olursa aynısı
Arkadaş resimleri atsında akşama gt650s vs gt250r karşılaştırması yaparız aynı pozu bende çektim yandan
O eklediğin resimdeki jantın farkı ney? frenlerimi?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
http://www.onroadzone.com/zboard/dat...7/DSCF5899.jpg
sağ alttaki motor da hyosung mu?
bu arada st7 süper görünüyo.
@UNdocab, sitedeki o haber doğru olabilir çünkü arka kuyruk kısmı da 2011 gt250rlar gibi yani yeni kasa o ama yeni kasasında ön far da değişmiş mi adam kendi mi yapmış bilmem. Ve 650 comet yine kasa değiştirmemiş 650r gibi.
arkadaşlar
motorumu sattım 2010 model ve 5000 km deydı sıyah kırmızı 6800 tl'ye gıttı sizce normalmı?
selamlar foruma yeni üye oldum herkeze merhaba
bende gt250r arıyorum temiz bi tane bulursam hemen almayı düşünüyorum. bi tane var 2008 model 20000km de tamamen orjinal sahibinin dediğine göre aslında öylede gözüküyor pek anlamıyorum ilk motorum olacak 6500 fiyatı var normalmidir?
ben 2010 7000km de 6650 ye aldım..sen de iyi satmışsın.
---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:38 ----------
2008 model 20k kilometre bu fiyat fazla..6000 e düşür al onu..kışın 5500'e gider..
---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 19:41 ----------
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
@ Felon
Fotoları eklersen süper olur yaa, grenajsız halini merak ediyorum Özellikle egsozu çekersen çok süper olur
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
arkadaşlar bizim peder sol aynayı kırdı, yolda resmen kör gibi gidiyorum :( fazla sol aynası olan var mı ?
@jonturka, fotolar süper iyi yakalanmış valla sevdim
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
sağol hocam..kardeşim çekti resimleri, daha da çekicek inşallah
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
Ben de pantolon giyiyorum normalde de, bugün şortla çıkıyım dedim, dizlik takıcaktım normalde, fotoğraf çekileceği için de takmıyım dedim
Fotoşop yok henüz resimlerde, Nikon D3000 ile çekildi. Keyfimin geldiği bir vakit biraz oynarım resimlerle
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
Sağol kardeş, acelesi yok
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4419166/detay/
Arkadaşlar acil yardımcı olun fikirlerinizi bekliyorum gercekten cok önemli benim icin, krank kırıp toplanmış bu motor bundan hayır gelirmi ?
Daha önce benim başımdan gecen bi olayı anlatiyim freedom 200 (racer 200 ün naked versyonu) üm vardı, motor kitledi 600 tl civarı bi masraf actı bana, tamirci bu motor ayar tutmaz bundan daa hayır gelmez hemen bunu sat elden cıkar demişti bende ucuz bi fiyata satmıştım, sonra alan cocuktada siboplar gitmiş 250 tl de ona masraf acmış.... kısacası böyle bi durum olabilirmi acaba aynı hatayı 2. kez yapmak istemiyorum o aldığım freedom da motor acılmış rektifiye edilmiş bi aletti cünkü... bile bile almıştım...
Bu arada grenajlar fiyatına göre iyi bile, bi tur attım anormal bi ses yok, hız olarak sahibi 120 yi gecmek sakıncalı olur motor kaldırmaz vs. dedi.. :S (hız cokta sorun diyil benim icin gerci)
bide aynalar kırılmış yeni aynaları aşaa takmışlar direksyonu tam ceviremiyosun elin aynaya sıkışıyo :S .
Valla alırsamda haftada 2-3 gün (ist) karşı yakaya gidip gelicem acaba alet sorun cıkartırmı edermi bilemiyorum ?
Şu an bu konu içerisinde 217 kullanıcı var. (0 üye ve 217 misafir)