Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    fara ne oldu hayırdır?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fara ne oldu hayırdır?
    aldığım gün iş yerinde garaja bıraktım akşam geldiğimde çatlaktı. sanırım yüksek bi araç geri gelirken tıklattı ama kismede ben yaptım kusura bakma demedi bende bişe demedim bi çatlak için ortalığı ayağa kaldırmış olmayayım diye.O çatlak daha sonraki zamanlarda biraz daha büyüdü.Şuanda sadece görsel olarak bi sıkıntısı var onun dışında bişey yok ama bulursam ucuza çıkma değiştiriyim diyorum

---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:00 ----------

Bu arada motorun grenajlarını söküp iç dış komple yıkadım motoru tertemiz yaptım.Yanmaz siyah sprey boya alıp egzos borusundaki paslanmaları zımparayla temizliyip boyadım.Bütün gün uğraşsamda motor müthiş temiz oldu.Bir daha grenajları sökmeden yağ değiştirmiyicem.motorun altı hep yağ oluyor şuanda grenajlarımın içide dışıda tertemiz motorun yarı naked görünümünün resimlerini eklerim akşama
    hatta naked halide baya güzel oluyo stunt bike havası katıyo motora kafa grenajını falan komple söküp öyle binmek lazım kışın yağmurda,karda ufak düşmelerde sorunda olmaz grenajsız oh mis
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aldığım gün iş yerinde garaja bıraktım akşam geldiğimde çatlaktı. sanırım yüksek bi araç geri gelirken tıklattı ama kismede ben yaptım kusura bakma demedi bende bişe demedim bi çatlak için ortalığı ayağa kaldırmış olmayayım diye.O çatlak daha sonraki zamanlarda biraz daha büyüdü.Şuanda sadece görsel olarak bi sıkıntısı var onun dışında bişey yok ama bulursam ucuza çıkma değiştiriyim diyorum

---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:00 ----------

Bu arada motorun grenajlarını söküp iç dış komple yıkadım motoru tertemiz yaptım.Yanmaz siyah sprey boya alıp egzos borusundaki paslanmaları zımparayla temizliyip boyadım.Bütün gün uğraşsamda motor müthiş temiz oldu.Bir daha grenajları sökmeden yağ değiştirmiyicem.motorun altı hep yağ oluyor şuanda grenajlarımın içide dışıda tertemiz motorun yarı naked görünümünün resimlerini eklerim akşama
    hatta naked halide baya güzel oluyo stunt bike havası katıyo motora kafa grenajını falan komple söküp öyle binmek lazım kışın yağmurda,karda ufak düşmelerde sorunda olmaz grenajsız oh mis
    GT650 S leri gördün mü? yan grenajları çıkarıp direksiyonu comet direksiyonu takmışlar touring diye satmaya çalışıyorlar Seninki de öyle olmuş.

Kafa grenajının çıkarılmış bi fotoğrafı vardı görmüştüm kepçe kulaklı küçük kafalı birine benziyor ya :D

Birde Forumda ana sayfadaki 2012 Comet mi diye bi haber yapılmış resimin alındığı siteyi ekleyeyim de herkes görsün bari. Büyük ihtimalle eleman kendisi yapmış.

http://www.onroadzone.com/zboard/vie...llery&no=30899

---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:50 ----------

Resimdeki olayı ben de yapmak istiyorum ama bozuk para yok =/

ahah aynen gt650s in 1e1 aynısı oldu hatta şu resimle karşılaştırma yapcak olursa aynısı

Arkadaş resimleri atsında akşama gt650s vs gt250r karşılaştırması yaparız aynı pozu bende çektim yandan
    O eklediğin resimdeki jantın farkı ney? frenlerimi?

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.onroadzone.com/zboard/dat...7/DSCF5899.jpg
    sağ alttaki motor da hyosung mu?
    bu arada st7 süper görünüyo.

@UNdocab, sitedeki o haber doğru olabilir çünkü arka kuyruk kısmı da 2011 gt250rlar gibi yani yeni kasa o ama yeni kasasında ön far da değişmiş mi adam kendi mi yapmış bilmem. Ve 650 comet yine kasa değiştirmemiş 650r gibi.

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ..

O eklediğin resimdeki jantın farkı ney? frenlerimi?
    evet frenler

Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.onroadzone.com/zboard/dat...7/DSCF5899.jpg
    sağ alttaki motor da hyosung mu?
    bu arada st7 süper görünüyo.

@UNdocab, sitedeki o haber doğru olabilir çünkü arka kuyruk kısmı da 2011 gt250rlar gibi yani yeni kasa o ama yeni kasasında ön far da değişmiş mi adam kendi mi yapmış bilmem. Ve 650 comet yine kasa değiştirmemiş 650r gibi.
    bazı ülkelerde bizdeki yeni kuyruk 2009 modellerde bile var Hyo acaip bi strateji uyguluyor. bakarak anlayamazsınız

Motosikleti
    Honda 1000 rr repsol 2016
    arkadaşlar
    motorumu sattım 2010 model ve 5000 km deydı sıyah kırmızı 6800 tl'ye gıttı sizce normalmı?

Motosikleti
    Yamaha Tracer 700/Black
    selamlar foruma yeni üye oldum herkeze merhaba
    bende gt250r arıyorum temiz bi tane bulursam hemen almayı düşünüyorum. bi tane var 2008 model 20000km de tamamen orjinal sahibinin dediğine göre aslında öylede gözüküyor pek anlamıyorum ilk motorum olacak 6500 fiyatı var normalmidir?

jonturka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Hyosung GT250R
    Alıntı cemdoga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar
    motorumu sattım 2010 model ve 5000 km deydı sıyah kırmızı 6800 tl'ye gıttı sizce normalmı?
    ben 2010 7000km de 6650 ye aldım..sen de iyi satmışsın.

---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:38 ----------

Alıntı Can özey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar foruma yeni üye oldum herkeze merhaba
    bende gt250r arıyorum temiz bi tane bulursam hemen almayı düşünüyorum. bi tane var 2008 model 20000km de tamamen orjinal sahibinin dediğine göre aslında öylede gözüküyor pek anlamıyorum ilk motorum olacak 6500 fiyatı var normalmidir?
    2008 model 20k kilometre bu fiyat fazla..6000 e düşür al onu..kışın 5500'e gider..

---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

- Abi 1000'lik mi bu ?

-

jonturka,
    Son foto

Motosikleti
    2010 Hyosung GT250R
    jonturka,
    Son foto
    sağolasın bugay..alt taraf biraz cıbıl kaldı ama dizlik taksam da garip olurdu sanırım, karar veremedim
    - Abi 1000'lik mi bu ?

-

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    @ Felon
    Fotoları eklersen süper olur yaa, grenajsız halini merak ediyorum Özellikle egsozu çekersen çok süper olur
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Motosikleti
    st gt250r 2011
    arkadaşlar bizim peder sol aynayı kırdı, yolda resmen kör gibi gidiyorum :( fazla sol aynası olan var mı ?

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    @jonturka, fotolar süper iyi yakalanmış valla sevdim
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

Alıntı jonturka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolasın bugay..alt taraf biraz cıbıl kaldı ama dizlik taksam da garip olurdu sanırım, karar veremedim
    takıver hocam allah korusun ufak bi düşmede bile dizlerin ne hale gelir Ben de kotla binerken dizlik takmıyorum ama şortla binince daha tedirgin oluyorum tabi şortla bindiğim her zaman da dizlik taktığım söylenemez

Bir de sorum olacak, fotoshoplu değil demi fotolar?

Motosikleti
    2010 Hyosung GT250R
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @jonturka, fotolar süper iyi yakalanmış valla sevdim
    sağol hocam..kardeşim çekti resimleri, daha da çekicek inşallah

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

takıver hocam allah korusun ufak bi düşmede bile dizlerin ne hale gelir Ben de kotla binerken dizlik takmıyorum ama şortla binince daha tedirg

in oluyorum tabi şortla bindiğim her zaman da dizlik taktığım söylenemez

Bir de sorum olacak, fotoshoplu değil demi fotolar?
    Ben de pantolon giyiyorum normalde de, bugün şortla çıkıyım dedim, dizlik takıcaktım normalde, fotoğraf çekileceği için de takmıyım dedim

Fotoşop yok henüz resimlerde, Nikon D3000 ile çekildi. Keyfimin geldiği bir vakit biraz oynarım resimlerle
    - Abi 1000'lik mi bu ?

-

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı mustafaemin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olabilir ben araştırıyorum yanlız fiyatlar fena arka michelin pilot power serisi 380 - pilot road 340 lira ve ayrıca benim makinanın üstünde road serisi var şehir içi mükemmel performansı var fakat teker zayıfladı.power seriside görsellikte ve uzun yolda daha iyi olur diye düşünüyprum sende araştır bende araştırayım bakalım arkadaşım haberleşiriz burdan.
    Haberleşiriz o halde. Selamlar
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

Alıntı Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ Felon
    Fotoları eklersen süper olur yaa, grenajsız halini merak ediyorum Özellikle egsozu çekersen çok süper olur
    resimler yarına kaldı malesef arkadaş nete giremediği için
    @jonturka
    aman hocam kot pantolon yada dizlik şart

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Sağol kardeş, acelesi yok
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4419166/detay/

Arkadaşlar acil yardımcı olun fikirlerinizi bekliyorum gercekten cok önemli benim icin, krank kırıp toplanmış bu motor bundan hayır gelirmi ?

Daha önce benim başımdan gecen bi olayı anlatiyim freedom 200 (racer 200 ün naked versyonu) üm vardı, motor kitledi 600 tl civarı bi masraf actı bana, tamirci bu motor ayar tutmaz bundan daa hayır gelmez hemen bunu sat elden cıkar demişti bende ucuz bi fiyata satmıştım, sonra alan cocuktada siboplar gitmiş 250 tl de ona masraf acmış.... kısacası böyle bi durum olabilirmi acaba aynı hatayı 2. kez yapmak istemiyorum o aldığım freedom da motor acılmış rektifiye edilmiş bi aletti cünkü... bile bile almıştım...

Bu arada grenajlar fiyatına göre iyi bile, bi tur attım anormal bi ses yok, hız olarak sahibi 120 yi gecmek sakıncalı olur motor kaldırmaz vs. dedi.. :S (hız cokta sorun diyil benim icin gerci)
    bide aynalar kırılmış yeni aynaları aşaa takmışlar direksyonu tam ceviremiyosun elin aynaya sıkışıyo :S .
    Valla alırsamda haftada 2-3 gün (ist) karşı yakaya gidip gelicem acaba alet sorun cıkartırmı edermi bilemiyorum ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 217 kullanıcı var. (0 üye ve 217 misafir)

Bu Konudaki Etiketler