Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Temmuz 2011, 19:28
rahtsılık yok dostum sadece bu şekilde dolandırılan kişiler bizi üzüyor.sen 5-6 bin tl fiyatı olan aracı yarı fiyatına almayı aklının ucundan geçiriyorsan eğer bu seninde potansiyel mağdur oldugunu gösterir. biz defalarca yazdık çizdik ucuz motor yoktur sorunlu motor vardır diye.bu ilandaki ne motor gerçek nede başka birşey. bu şekilde birçok ilan oluyor kimi çalıntı motor kimi krank arızalı kimi sahte ilan adam kapora acil diyor gönderiyosun birdaha haber alamıyosun kimide 250R arıyor bu yüzden aklınca piyasayı düşürmeye çalışıyor. ben daha hiç o fiyatta motor alan yada satan birini görmedim siz gördünüz mü beyler? gören varsa söylesin? hep kaynım gilin eniştesinin bi arkaşıdır alan da satanda =) kimse elini sıkmamıştır ne hikmetse görmemiştir de =)
he benim bi arkadaşım 4 bine aldı 2007 model ve ettiği masrafla 6 yı buldu ve hala masrafı var şimdi sorsan keşke almasaydım der... son sayfalara tekrar detaylı yazalım ki kimse magdur olmasın saygılar =)
Reklamlar
-
11 Temmuz 2011, 22:43
Abilerim, hocalarım 3 binlik 2,5 binlik fake ilanları, dolandırıcıları bi tarafa bırakıp gercekleri konuşalım biraz ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3598693/detay/
Bu ilandaki motoru resimlere kanarak temizdir diye gittim baktım, karşıma cıkan motor tam bi hayal kırıklığı ;
- Gaz fren kırmızı kontak düğmesinin bulunduğu birleşik yer sabit değil yukarı aşağı fink atıyo,
- zincir silindir takımı suspansiyon .... yemiş,
- Grenajlar ise depo ve kuyruk temiz, geri kalanı cöp, zaten sol tarafı full cizik ve bi yarım mause büyüklüğünde eksik bi yer de var.Tam olarak oraya cammı deniyo korumamı deniyo bilmiyorum ama şeffaf renk olmuş bildiğin gri(pislikten ve cizikten).
- Cok sesli calışıyo alet (bunu iyi anlamında yazmıyorum), sanki rolantiyi düşük ayarlasak direk istop etcekte o yüzden baya bi yüksek rolantide calışıyo gibi...
- 12 binde olduğunu idda ediyo aletin ama benim tahminim 60 binden aşaa değil 12 binde bu hale gelmesi icin 20 farklı kişinin bu motorda düşe kalka motor sürmeyi öğrenmesi lazım...
Sağolsun motorun sahibi abimiz test ettirmediğinden bunları sadece ayak üstü motorun sesini dinleyerek farkettim bi tur atsam neler cıkar kim bilir;
Motorun sahibi öğrencileri güvenmiyomuş hatta öğrenci oldumu öğrenince güldü vitesli motor sürmeyi biliyomusun falan dedi, ben ona 5 yıldır sürdüğümü söyledim ama o andan itibaren test etmek falanda istemedim şimdi bi laf falan daha eder hic uğraşamam...
Gel gelelim ben fiyat söylemeden sadece en son vereceğin fiyat ne kafanda ne belirledin falan sormalarıma aldığım cevap ilk başta 4 bin daha sonra 3800 olduki tahminimce bu motoru 3400 3500 a en fazla 3600 e kapatırım...
Diceksinizki madem bu kadar saydın saydın niye hala celişkidesin, motorun tipi abi dayanamıyorum.... rüyalarımda görmekten bıktım artık...
alıp daha sonra kendimi ayarlayıp bi boya attırabiliirm... ama bilmiyorum tamirciden cıkmama gibi bi durumum olurmu olmazmı.... belkide beklediğimin tam tersi hic sorun cıkarmak bu konudada size danışmak istedim ? varmı motor hakkında yorumu olan? motora gidip bakmış olan ?
-
11 Temmuz 2011, 23:08
motor satıLdı gözüküyor şuan. Sen aLdıysan hayırLı oLsun aLmadıysan.....
:=)
-
11 Temmuz 2011, 23:19
AAA ben mesajı attığımda satılmamıştı daha neyse iyi oldu satıldığı mantıklı düşünmeyip aceleci davranmak bi hata olurdu, 2 yıl bekledim, 1-2 ay daha beklerim gıcır gıcırını alırım
-
11 Temmuz 2011, 23:34
2010 model 7000km de motor aldım..paranız varsa yüksek model alın..uğraşmayın derdiyle
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
Felon bu pazar..2 hyosung katılalım size bi turlayalım 5'li
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
11 Temmuz 2011, 23:41
jonturka adlı üyeden alıntı
2010 model 7000km de motor aldım..paranız varsa yüksek model alın..uğraşmayın derdiyle
Felon bu pazar..2
hyosung katılalım size bi turlayalım 5'li
hayırLı oLsun dostum kazasız sürüşLer. Kaça aLdın?
-
11 Temmuz 2011, 23:52
Felon bu pazar..2
para olsa 0 alırımda bütce 2007-8 e anca yetiyo.. sen kaca aldın resimlerini falan eklesene..
-
12 Temmuz 2011, 00:00
hocam henüz bundan başka resim yok pek çekmedim..geçen hafta aldım 2010 model 6650 liraya..kırmızı siyah..
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
12 Temmuz 2011, 00:03
Benim de para tamam gibi, haftaya da İstanbul'a geleceğim büyük ihtimal, motor alıp dönsem keşke
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
12 Temmuz 2011, 00:14
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
12 Temmuz 2011, 00:20
my91 adlı üyeden alıntı
Oo dostum umarım alrsın.. Kavuşursun sonunda inşallah
İstanbul piyasa olarak geniş alırken çok dikkat et ama
Şuan silifkedeyim istanbulda olsam yardım etmek isterdim.
Teşekkür ederim, evet İstanbul piyasa olarak geniş, tanıdık biri olmadıkça temiz araç bulmak zor...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
12 Temmuz 2011, 00:50
Felon bu pazar..2
buyrun gelin hocam yakınız zaten biz hemen hemen her akşam avcılar sahilde oluyoruz ama hafta sonuna bişeler ayarlarız öm attım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
12 Temmuz 2011, 01:12
my91 adlı üyeden alıntı
jonturka,hayırlı olsun güle güle kllan.
sağolasın..öğrenmeye çalışıyoruz işte bizde..ilk motorum alıştım sayılır..aynalara güvenmiyorum şimdilik pek..araba sollicakken nerdeyse kafamı çevirip bakıyorum arkaya
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
12 Temmuz 2011, 01:22
Phantom264 adlı üyeden alıntı
Abi merak ettim sorayım dedim ilan şuan pasif durumda.
Fiyat ne kadar istiyorsun abi? Birde hangi ildensin
ilanı ben kaldırdım yayınlanmadan.dedim ya çocuk yüzünden binemiyorum.2-3 güne kadar gelecek bebek telefonlarla uğraşamam şşu an hastahanelere vs gidiyorum bu yğzden kaldırdım.aşağıdaki linki incelersen orda detayylar ve resimler var şimdilik biraz erteledim şu işlerimi bitireyim satıcam zaten.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-773.html
detaylı resimlerde sitede var...fiyat olarak son 4500 bırakırım.acelem yok evde bir turuncu sıyah acerbisli hyo daha var anteplı tanıdıgın varsa siteden sor beni bilirler 2 motorumuda bu arada neden 2 hyosung dersen inanmazsın ama motorda cok uygundu bizde aldık aldıgım fiyatı yazmayacağım cbr 125 parasından bile ucuz...
burdada resimler var ben hiç bir zaman 3 e alıp 5 satmam motoru zevk için alırım uygun alırsamda uygun satarım.her zamanda motorumun arkasındayım..
detaylı resimler burda var ilerleyen günlerde ilanı koyucam..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-833.html
-
12 Temmuz 2011, 01:28
sağolasın..öğrenmeye çalışıyoruz işte bizde..ilk motorum alıştım sayılır..aynalara güvenmiyorum şimdilik pek..araba sollicakken nerdeyse kafamı çevirip bakıyorum arkaya
Aynalarda kör nokta fazla zaten, ama dikkat edin kafanızı çevirmişken önde olacak ani bi frenleme sıkıntı yaratabilir. Benim de ilk motorumdu. Alışılıyo o kadar da zor değil
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
12 Temmuz 2011, 01:35
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
ilanı ben kaldırdım yayınlanmadan.dedim ya çocuk yüzünden binemiyorum.2-3 güne kadar gelecek bebek telefonlarla uğraşamam şşu an hastahanelere vs gidiyorum bu yğzden kaldırdım.aşağıdaki linki incelersen orda detayylar ve resimler var şimdilik biraz erteledim şu işlerimi bitireyim satıcam zaten.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-773.html
detaylı resimlerde sitede var...fiyat olarak son 4500 bırakırım.acelem yok evde bir turuncu sıyah acerbisli hyo daha var anteplı tanıdıgın varsa siteden sor beni bilirler 2 motorumuda bu arada neden 2
hyosung dersen inanmazsın ama motorda cok uygundu bizde aldık aldıgım fiyatı yazmayacağım cbr 125 parasından bile ucuz...
burdada resimler var ben hiç bir zaman 3 e alıp 5 satmam motoru zevk için alırım uygun alırsamda uygun satarım.her zamanda motorumun arkasındayım..
detaylı resimler burda var ilerleyen günlerde ilanı koyucam..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-833.html
http://i52.tinypic.com/24pdxk8.jpg[/IMG]
-
12 Temmuz 2011, 01:39
Arkadaşlar xenon far isteyen varsa elimde iki adet mevcut. Birisi mtech 6000k (h7) diğeri hıd 8000k(h4) ikiside ikinci eldir.
İlgilenenler özel mesaj atabilirler. İstanbulda olanlara montaj konusunda yardımcı olabilirim.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
12 Temmuz 2011, 02:00
-
12 Temmuz 2011, 09:32
teşekkürler Phantom264 sagolasın zaten şimdi tüm herşeyimizi ona ayırdık.inanın motora bile binemiyorum.mesafe mesele değil kardeşim hiç sorun değil burdan bazı arkadaşlarla da yüzyüze görüşebiliyoruz bazen.zaten bu formun amacıda insanları kaynaştırmak ...inşallah sende aklındaki motoru alırsın en kısa zamanda
-
12 Temmuz 2011, 19:59
Arkadaşlar meraba bende yaklaşık 3 aydan beri hyo gt 250r var bende aranıza katılmak isterim ayrıca sizeden yardımcı olmanızı istediğim bi konu var
Motorumun bujilerini değiştircem ve ngk iridyum buji almak istiyorum internetten alan arkadaşlar varsa bana güvenilir bi site linki yollaya bilirmisiniz
Bu arada ben çakkalleden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 181 kullanıcı var. (0 üye ve 181 misafir)
Bu Konudaki Etiketler