@playboy_77 hayırlı yolculuklar motorumu bir alsaydım kesin gelirdim seninle ahh ahh neyse iş çıkışında yanındayım haberin olsun
dedgın gıbı sağlık olsun kardes...kazasız belasız gıdın donun ınsallah benım yerımede eglenın....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
hadı bakalım ıyı festıvaller....
ok mesut ben direk eve gidiyorum ozaman
abı naptınız dondunuzmu festıvalden mrk ettım....nasıl gectı yolculuk...motorun uzun yolunu mrk edıyorumda...
Hyosung yada st&kanuni adı her ne olacaksa bu motor kalite/fiyat/cc açısından bir boşluğu dolduracak gibi gözüküyor.Daha öncesinde cbr125im vardı sattım.Ben de almayı düşünüyorum ama motorun uzun dönem artılarını eksilerini izleyip karar verceğim.Bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
evet arkadaşlar 2.sakarya\poyrazlar festivaline gittik-geldik allaha şükür.giderken 4-5 kere yolları kaybetsek bile gece 00.00 saatlerinde festival alanına giriş yaptık.neyse kısa kesip resimlere geçiyorum
bu makineyi çok sevdim ilk mola yerimiz,otobana girmeden 5 dk önce
özcan abinin şimdilik kafası güzel.hadi mesut şurda içmeye başlayalım diyecek diye aklım gitti ama neyse festival alanına kadar hiç içmedik.(bir ara içmeyi düşünmedik değil hani)
sitede verdikleri bilgilere göre 2.girişten gireceksiniz demişlerdi.bizde ilkini geçtik.bir park alanına uğradık ve orda çalışanlar başka çıkış yok geri dönmelisiniz diyince işte o an BİTTİK.2-3 Km risk alıp ters yönden döndük.en yakın dönüş(21 km'ydi)
yolları 4-5 kez kaybetsek bile en sonunda buluyoruz.eee ne demişler sora sora bağdat bulunurmuş
ne kadar dil döksemde kelle başı 10 ytl'yi kurtaramadık.giriş için ücretlerimizi ödedik ve yaklaşık 1 km ilerde festival alanı bizi bekliyor
özcan abi ücret öderken az ilerde onu bekliyorum
artçımın çektiği bir resim
büyük uğraşlar sonrası çadırımızı kuruyoruz
festival alanında ilk dakikalarımız
işin garip yanı.akşam o patatesleri görmemiştim.şimdi resimleri yüklerken farkına vardım
dedik zaten geç kaldık,zararın neresinden dönsek iyidir diyip hemen ortam yaratıyoruz ve başlıyoruz çekelemeye
özcan abiyle birlikte olunca alkol kaçınılmaz oluyo
artçım ile bi pıtret çektik
köçek çalıp bir anda türkü ordanda başka tür müziğe geçseler bile yinede teşk ederiM
diğer masa doldu.dedik sıra geldi bu masaya
sabah ayazı kendini hissettirmeye başladı ve bizde bir ateş yaktık.(o ateşi nasıl yaktık bi ben bi allah biliyor.yanacak ne varsa millet uyurken topladım geldim) popom üşümüşte biraz ısıtayım dedim
kafalar iyi olmaya başladı galiba
işte işin garip yanı.özcan abi bir ara yatmaya karar versede hiç uyumadı.5 gibi yatmışım ve saat 7-8 arası özcan abi beni kaldırmaya çok uğraştı ama nafile.dediğim gibi işin garip yanını söylim.saat 11 gibi kalkıyorum ama ne özcan abi nede çadırı.aradığımda artçısına bir tel gelmiş ve acil dönmek zorunda kalmışlar.umarım kötü bişey yoktur.acil dönme sebebini bize açıklarsan sevinirim özcan abi
hala çok uykum var.ayakta uyuyom
özcan abinin döndüğünü duyunca neşemiz kaçtı ve apar topar bizde dönmeye karar verdik
toparlanırken farkettimde gece yaktığımız ateş ufakta olsa hala yanıyordu
çok basit bir resim dimi.aslında altında büyük anı yatıyor.gece ateş için ince odun bulamamıştık.masa zaten allah emanet duruyordu.bir ara bi baktım özcan abi sökmeye başladı masayı
yola çıkmaya hazırız...!
gece geldiğimizde farımızın aydınlattığı yerden başka bişey görmemiştik.gündüz gözüyle poyrazlar gölünün güzelliğini görmüş olduk.
kahvaltı için otobanda mola veriyoruz.börek ne kadar bayat olsada onunla birlikte fiyatlar nekadar tuzlu olsada aç karnızımı doyurmaya çalışıoruz
bizim kadar kırmızı prensesimde yoruldu.otobanda biraz fazla zorladım.inş bana kızmamıştır
ve MUTLU SON.yalovamıza ulaşıyoruz.yorgunluğumuz her halimizden belli zaten.arkadaşlarla bir yorgunluk çayı içiyorum ve uykuya kaldığım yerden devam etmek için eve geliyorum
resimleri bulgaristan mt bölümüne eklemiştim.o yüzden kişisel isimler ve samimiyetler var.herkes tanıyor bizi çünkü.yorumlara değilde resimlere bakın sadece resimlerin devamı bulgaristan MT bölümünde var..yol izlenimlerine gelince gidişte bir çinli ile gittiğim için 90-100 km\h pek geçmedim yani sakin bir yolculuk oldu.dönüşte tek moTor dönmek zorunda kaldık.otobanda fln redline girmeden zorladım.150-165 arasında seyir ettim yolu.motorsikletde ne kasma nede şişme belirtisi oldu.beni üzmeden götürdü getirdi.uzun yol içinde ideal bir motor.benide çok yormadı.sadece yol yorgunluğu oldu üzerimde.merak ettiğiniz bişey varsa cevaplamaya çalışrım
sarılı olan benim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Çok güzel kardeşim Motorunu da iicene tanıdım artık yalowa da görüşcez
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzel gezi olmuş imrendim bir an çalışmasaydım kesin bende gelirdim neyse pazar günkü termaldeki hyosung toplantısına gelirim
arkadaşlar bu motorların motoru kaç bin km dayanır merak ettim bir an mesela 100.000 km de motor değişmesi gerekir filan gibi
arkadaslar bugun gıttım ve ankarada kı 4.44 motora kaporamı verdım o kadar mutluyum kı anlatamam...hazıran ayı ıcerısınde motorun gelecegını solediler ama tam olarak ne zaman oldugunu bılmıorum.....allah herkese ıstedıgı motoru nasıp etsın 10 aydır gt250r ıcın hayal kurdum roadfighter kardesım yanı asım kardesım bılır...sımsıyah bır st kanunı gt250r artık senı beklıorum ne olur hemen gel.....KARAŞÖVALYE ismınıde boyle koydum....
motorun uzun yolunu merak edıyorum demıstım saol kardes benım ıcın yeterlı bı cvp sanırım artık gerısını alınca kendım gorucem ınsallah allah kısmet ederse...
arkadaşlar bildiğiniz bir ikinci el gtr 250 varsa bana özelden mesaj atarsanız çok mutlu olurum acil lazım
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
Faik hayırlı olsun kardeşim. İlk adımı atmışsın.
Allah tamamına erdirsin.
Okulda Hyo'ları 3'leyeceğiz inş. senle (gerçi 1'i ST olacak )
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
kardes hıc farketmez motorlar aynı nasılsa...
evet ılk adımı attık bakalım...hazıranın 15 ınden sonra cıddı bı bıcımde hergun haber beklıcem 4.44 ten....
allah nasıp ederse bınıp gezıcez vallaha...
ya bayler topıc yıne ıssızlastı tek basıma kaldım...
arkadaşlar kısmetse bende yarın gidip bakıcam birisi ile anlaştım yarın öğlen saatlerinde hyo ile zevk turları atıyor olucam ama bu akşam sabah olmıycak gibi
kardes hadı hayırlısı bakalım...haberlerını beklıor olacagım...
beyler konuyla çok alakasız bi durum olacak herhalde ama başlık sebebiyle buraya yazma gereği duydum,
gt250r ın ortalama yakımı (benzin) konusunda bilgilendirirmisiniz beni
[B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:
kardes sehır ıcın ortalama 4.0-4.5 lt yakıyor bıldıgım kadarıyla 100 km de
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)