Beyler Fi arıza sinyallerini fazla aksatmayın ilerde sorun büyür.
Beyler Fi arıza sinyallerini fazla aksatmayın ilerde sorun büyür.
Bi resim ekleyeyim bari Yeni resimlerde çekemedim aynamın teki yok çok çirkin gözüküyo öyle :D
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
yarın ders vermek için karşıya geçeceğim nasipse bana özelden tam adresini atarsan gpsle seni çabucak bulurum inş. ama çay isterim bak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 ----------
uzun süre gitmemişsin hiç benim haftada bir ayarladığım oluyor. yağın aynısından ben de koydum bugün. herhangi bir şey yapmaz korkma
Karadeniz - Giresun.
zaten 2008 trafiğe çıkışlı sanırım 2007 son üretimi olsa gerek =) abi bakınıyorum hala etrafa insaflı bir fiyata ayar yapan bulursam yaptırıcam yoksa sorunda yok zaten =) ama vampirlere savaş açtım para yedirmicem 250 lira nedir :s sanki vehbi koçun yeğeniyim :S
bu arada egzoz düşüncem devam etmekte sessizlik büyük sorun trafikte =) bu kartalda yapan biyer varmış,istanbula yolum düştüğünde gidip konuşucam abi sanada haber veririrm birlite gideriz olur mu
Karadeniz - Giresun.
şimdi;
"hayır şaka değil, köprüler halk içindir, gelir kapısı değildir, masrafının 100 katını kazandırmasına rağmen halen para alınması bana ters geliyor, ulaşım hakkımı kısıtlasığı için ve köprüye sebepsiz yere para ödememek için kaçak geçiyorum"
dersem suç olur...
o yüzden "tabiki şaka" diyorum...
bende biraz resim ekleyeyim bari.daha önceki sayfalarda vardı komple piston sekman eksantrik zinciri yag filitresi ngk irudyum buji harris elçik vs komple sıfır motor oldu..bu arada yakın ilden olupda uygun fiyatlı hyo almak isteyen olursa özelden yazabilir.Yeni aldıgım 600rr aynaları daha kutusunda led sinyalleride daha takamadım.motoruma bu aralar fırsat bulamıyorum
(2,el satış ilanı değildir sadece motorumu paylaşmak forumu renklendirmek istedim.mat siyah yapmak isteyene fikir olması açısından)
Foto nasıl ekleniyor bir iki de biz ekleyelim ortalık şenlensin demi
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...im-ekleme.html
hepsi ve en basiti burda var kardeşim
fearlesboyy motor gerçekten güzel olmuş beğendim.
Allah kaza bela vermesin
sağolasın dostum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 ----------
Dur bi deneyim öğrenmiş oluyum Bu arada benim hyoylada tanısın Kaza yapmadan önceki hali
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 ----------
Fearlessin hyosung yazısı cok hosuma gitti benimki onun yanında çok basit kaldı
Bu da sonraki hali
Mustafa senin motor her kaza yaptığında daha da güzelleşiyor yav :D
Ya gavur ölüsü gibi ağır o mont ve taş gibi sert nasıl giyiyosun ?
Mağzada denemiştim kolumda kıvrılma yerleri, ağırlığı bana göre değildi vazgeçip bıraktıydım.
Hadi bir resim de benden gelsin bari.
1-2 gün sonra yeni manetler almayı düğünüyorum ebay'den şunları buldum.
Daha önce bunlardan alan ve tecrübesini söyleyebilecek olan var mı ?
Spor sürüşler için kısa olanları da var ama rahat edermiyim bilemedim ben onu :s
Benim tercihim BORDO ayar düğmesi, MAVİ zemin. Bilmem birşey anlatıyor mu :D
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)