Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Temmuz 2011, 00:46
serkan yağ o kadar kalın değildi aslında. debriyaj kolunun üzerindeki plastiği kaldır. onun altında ayar vidası var. onu kola sabitleyen kontrasını gevşet sonra vidayı teli gerecek şekilde hareket ettir. sonra da kontrayı sık. eğer sorun düzelmezse o zaman yağ olabilir. gerçi şu an ben de 20/40 kullanıyorum. malum yaz ayları
Reklamlar
-
01 Temmuz 2011, 00:50
Sattım fakat pişmanım :( rengini hiçbiriniz beğenmemiştiniz ama ben hala o kadar havalısını göremedim.
Herkeste geyik renkler var Bir kere daha alırsam kesin aynı renge boyarım.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
01 Temmuz 2011, 00:51
acayüp adlı üyeden alıntı
Sattım fakat pişmanım :( rengini hiçbiriniz beğenmemiştiniz ama ben hala o kadar havalısını göremedim.
Herkeste geyik renkler var
Bir kere daha alırsam kesin aynı renge boyarım.
hayırlı olsun kaça sattın bu arada ben rengini beğenmiştim. kim demiş olmamış diye
-
01 Temmuz 2011, 00:57
Herkeste geyik renkler var
Bir kere daha alırsam kesin aynı renge boyarım.
abi sen al bi tane daha onuda baştan yaparsın kafana göre
Hala şu boş müşürünü bulamadım ben ya bi kaç tane soket buldum vitesin ordan sele altına giden, söküp denedim hiçbiri değil
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
01 Temmuz 2011, 01:01
Felon adlı üyeden alıntı
abi sen al bi tane daha onuda baştan yaparsın kafana göre
Hala şu boş müşürünü bulamadım ben ya bi kaç tane soket buldum vitesin ordan sele altına giden, söküp denedim hiçbiri değil
Sen gel elimle koymuş gibi bulurum ben sana onu. Hatta cumartesi Şeref te gelicek (pasaa nikli arkadaş) onunla irtibat kur beraber gelin.
hayırlı olsun kaça sattın bu arada ben rengini beğenmiştim. kim demiş olmamış diye
5300 e gitti :( bu arada sende bir uğramadın gitti yaw bak bir tane vespa cosa topluyorum. 83 model. Gelip görmeni isterim. Hergün her saat müsaitim
-
01 Temmuz 2011, 01:06
Sen gel elimle koymuş gibi bulurum ben sana onu. Hatta cumartesi Şeref te gelicek (pasaa nikli arkadaş) onunla irtibat kur beraber gelin.
yakın olsa her hafta sonu sendeyim ama uzakki be abi şehir dışı sayılır nerdeyse
-
01 Temmuz 2011, 01:13
Sen bilirsin. Uzak dediğin 30 km
-
01 Temmuz 2011, 01:20
@acayüp abi benim sana iki tane sorum olucak usta olarak. daha önce sormuştum 1. sorumu ama sen görmedin sanırım yazdığımı cevap vermemiştin, tekrar soruyum dedim.
Öncelikle bildiğim kadarıyla bizim motorlara Suzuki lerin bir çok parçası uyuyor.
1. si linkteki Yoshimura GSXR1000 egsozu bizim motora uyumlu olur mu bir şekilde? Egsoz borusunun gelişi bizim motorunkine benziyor gibi geldi bana.
Link:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2048293/detay/
2. soru; Yine Suzuki GSXR600 ün arka jantı bizim motora uyar mı ? Arka çatal problem yaratır gibi geliyor bana ama 650R larda arka jantı GSXR600 ün arka jantıyla değiştirenler var. Mesela linkteki jant bizim motora uyar mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...316024/detay/?
ustam yorumlarını ve vereceğin bilgileri bekliyorum..
-
01 Temmuz 2011, 01:28
Kardeşim öyle sorular somuşsunki denemede kesin konuşulması zor sorular. Dolayısı ile cevaplarda çok politik olabilir. Bu konuda kusura bakma.
1... Eksoz uyarmı ? uymayabilir. Ama uydurulur .
Sonuç alınırmı ? deneyip görmek lazım.
Tavsiye edermiyim ? Etmem.
Bunun yerine forumda gt250 comet başlığını kurcala osborne nikli bir abimiz var kendisinin kullandığı çakma yoshimura eksoz gibisini ne gördüm ne duydum. Benim eksozdan bile daha iyi sesi vardı. Tavsiye ederim.
2... Jant içinde neredeyse aynı cevap fakat sorun mutlaka çıkarır . İllede yapılıcak uleynn dersen elimizde onu orjinali gibi yerine uydurabilicek ustalar var. Onlara danışırız. Daha hiçbirşeye olmaz dediklerini görmedim mutlaka bunuda yaparlar.
Yalnızzzz değermi bence değmez fakat takdir tamamen sana kalmış.
-
01 Temmuz 2011, 01:59
Kardeşim öyle sorular somuşsunki denemede kesin konuşulması zor sorular. Dolayısı ile cevaplarda çok politik olabilir. Bu konuda kusura bakma.
1... Eksoz uyarmı ? uymayabilir. Ama uydurulur .
Sonuç alınırmı ? deneyip görmek lazım.
Tavsiye edermiyim ? Etmem.
Bunun yerine forumda gt250 comet başlığını kurcala osborne nikli bir abimiz var kendisinin kullandığı çakma yoshimura eksoz gibisini ne gördüm ne duydum. Benim eksozdan bile daha iyi sesi vardı. Tavsiye ederim.
2... Jant içinde neredeyse aynı cevap fakat sorun mutlaka çıkarır . İllede yapılıcak uleynn dersen elimizde onu orjinali gibi yerine uydurabilicek ustalar var. Onlara danışırız. Daha hiçbirşeye olmaz dediklerini görmedim mutlaka bunuda yaparlar.
Yalnızzzz değermi bence değmez fakat takdir tamamen sana kalmış.
acayüp hocam verdiğin bilgiler için çok saoL, teşekkür ederim. ben motorumu çok seviyorum ve güzel görünmesi için bir çok şey yapmak istiyorum, arka lastiği janttan kalınlaştırmak ve kaliteli bi egsoz takmak bunların en başında geliyor. Bu yoshimurada da diretmemin sebebi, sahibiyle 650TL.de anlaştık. Bugün bi tiger'a 350-400TL. vereceğime yada Smokehead' e 750TL. vereceğime Orjinal Yoshimurayı 650TL.ye almak bana daha mantıklı geliyor. Elbetteki bir 4 silindir sesi alınmaz ama aradaki performans ve ses farkıda mutlaka fark edilir bir kalitede olur diye tahmin ediyorum, ne de olsa orjinal Yoshi..
-
01 Temmuz 2011, 02:24
acayüp senın motorun rengi nasıldıki ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 ----------
bugun motorumun üzreindeki akünün markasına bakatım dedim birde ne göreyimm :D hyosung yazıyor 2007 model motor akü hiç değişmemiş 4 yıl ::S xenon u bıle yakmıyor artık acil akü lazım tavsiye lütfen . bide düşük amper alırsak örn 9 amper ne olur ?
-
01 Temmuz 2011, 03:01
cakalaz adlı üyeden alıntı
Serkan ;
Sen hangi Yağı kullanıyordun kanka ...
kanka ben valvoline kullanıyordum ama bu sefer castrol koyduk actevo 20 40
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 ----------
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Serkan (Serk21) senin sübap sesi ne oldu?
subap sesi azaldı yeni yağıda koydum bi ara bujileri aldım tork iridyumları onlarıda taktırıcam şuan sorun yok gibi. 250 lira istiyorlar subap ayarına bende sinirlendim yaptırmıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:58 ----------
pc-kopat adlı üyeden alıntı
serkan yağ o kadar kalın değildi aslında. debriyaj kolunun üzerindeki plastiği kaldır. onun altında ayar vidası var. onu kola sabitleyen kontrasını gevşet sonra vidayı teli gerecek şekilde hareket ettir. sonra da kontrayı sık. eğer sorun düzelmezse o zaman yağ olabilir. gerçi şu an ben de 20/40 kullanıyorum. malum yaz ayları
yav abi sorma vallahi =) açtım orayı yaptım ayar düzeldi =) nasıl bozuldu o ayar anlamadım istanbuldan buraya gelene kadar =)
-
01 Temmuz 2011, 03:46
memnunkygsz adlı üyeden alıntı
hani plaka
-
01 Temmuz 2011, 13:11
FI yı buraya da yazayım bari.Ya arkadaşlar ben motoru alalı yaklaşık 4 ay oldu. Aldığımdan beri sürekli her zaman yanıyor bu ışık dururken hareket ederken vs. Su ana kadar da o ışıkla ilgili tek bi sorun bile yasamadım. Servise de götürmedim Benzin pompasında arıza var demişlerdi galiba ama neresinde ne var anlayamadım. Motor gayet iyi normal bi st yle aynı hiç bi sorun yasamadım. Normal calıstırıyorum ve geziyorum, Bunun hakkında ne düsünüyorsunuz ?
-
01 Temmuz 2011, 13:29
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
FI yı buraya da yazayım bari.Ya arkadaşlar ben motoru alalı yaklaşık 4 ay oldu. Aldığımdan beri sürekli her zaman yanıyor bu ışık dururken hareket ederken vs. Su ana kadar da o ışıkla ilgili tek bi sorun bile yasamadım. Servise de götürmedim Benzin pompasında arıza var demişlerdi galiba ama neresinde ne var anlayamadım. Motor gayet iyi normal bi st yle aynı hiç bi sorun yasamadım. Normal calıstırıyorum ve geziyorum, Bunun hakkında ne düsünüyorsunuz ?
FI ışığı en ufak bi sorundada yanabiliyor.Sadece motorda ters giden bişeyler var diyo ama ne olduğunu anlatamıyo malesef.Mesela benimde marş düğmesinin olduğu sağ kütükte bi temassızlık var,FI yandığı zaman motoru kapatıp o marş düğmesiyle oynuyorum biraz düzeliyor
-
01 Temmuz 2011, 13:37
Felon adlı üyeden alıntı
memnunkygsz
resimler süper matt ve çadırıda bağlamışsın arkaya oh
yalnız iyiydi de, artçım olsaydı çadır ve mat taşımak sıkıntı olacaktı...
bugay adlı üyeden alıntı
hani plaka
plaka kuyruğun altında, çamur toz kapatmış, motoru silerken bilerek temizlemiyorum orayı, köprü geçilerinde güzel oluyo :p ...
3 tane polisin önüne park ettim sigara molasında, normal asayiş polisi, baktılar plakan nerde dediler dedim görmüyormusunuz orda işte dikkatli bakın, baktılar gördüler, dediler onun orda olması normal mi?, dedim ben kuralları bilmem muayeneye böyle girdi, muayeneci geçer verdiğine göre sorun yoktur , dedi iyi ozaman yavaş git Allah yolunu açık etsin ...
-
01 Temmuz 2011, 13:44
-
01 Temmuz 2011, 14:47
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
Benim motorda sürekli ters giden bişeyler var o zaman
Hiç bişey yok yanarsa yansın saçma bi ışık
Göstergeye renk geliyor FI yandığı zaman hep kıpır kıpır
-
01 Temmuz 2011, 14:54
felon hafta sonu aramadın beni... kaynak işlerini hallettin galiba....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
01 Temmuz 2011, 15:19
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
felon hafta sonu aramadın beni... kaynak işlerini hallettin galiba....
evet abi mesaj atcaktım unutmuşum, gidonu çıkma buldum 70liraya sıfır gibiydi.vites pedalınada vida uydurdum
Ayna kaldı bi tek,yapıştırıcı denedim olmadı.tam dibinden kırıldığı için kaynakta olurmu bilmiyorum bi çift ayna alıcam olmassa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler