Diskten gelen ses sorununu hallettim.Komşudan iyi bi alyan anahtar aldım benim 1liralık setler gibi değil yapıştımı bırakmıyo kendini
Meğer 2tane anahtarı boşa yamultmuşum bu çin işi anahtarlar böyle işlere hiç gitmiyor.
balataları söküp yerlerini değiştirdim bide balatalar değişirken servis altaki vidasına pul koymuştu.üstünde karşılığı olan vidaya pul koymadı ama!
ben o alttaki pulu çıkardım test sürüşü yaptım ses falan kalmadı.Ama aklıma takıldı bu sefer 2 vidayıda pulladım bide öyle denedim.Arasındaki fark şu pul koyunca balatalar daha yakınlaşıyo manet daha kısa mesafede tekeri kitleyecek duruma geliyor.ama önceki sefer tek pul koyuldugundan balataları yan yiyodu.şimdi pulları çıkarttım orjinali nasılsa öyle olsun diye.(orjinalinde vidanın arkasında ona yapışık halde pulu var zaten)
Şuanda o kamyon freni sesi gitti.O lanet ses yüzünden 3gündür motora müzik dinlemeden binemiyodum.
Şuanda sessiz ve mutluyum bide şu arka fren pompasını yapabilcek kabiliyet olsa süper olcaktı ama şimdilik arka frensiz devam
inş bi yere patlamam şu arka fren yüzünden :/
Bir çift ayna bir çift sinyal ve arka fren pompasıda aldımmı kaza bela olmadığı sürece 10numara olcak bebeğim