vallaha kardes bende beklıorum
vallaha kardes bende beklıorum
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
ne sabırsızsınız yahu modifiyenin 2. bölümü için paramı denkleştirip istediğim parçaları alayımda ozaman.fakat poyrazlar festivaline gelecek varsa aranızda orda canlı canlı dinlersiniz.dinlemek 5 ytl gaz vermek 10 ytl
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
fiş almazsak kaça olur abi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kardes eger boyle gıderse her modıfıkasyonun parasını burdan cıkarırsın aslında ıyı fıkır....
bizim burda bi arkadaş tiger egsoz taktı 250 cc olmasına ragmen gayet guzel ses cıkıyor
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Bende YBR125 var ve tiger egzostlu. 125likte bile iyi ses cikiyor, 250likte haliyle ses daha toktur.
= = = Be Aprilia racer! = = =
gözde beraber gideriz dinlemeye sen motorun oralarda saklanırsın ben dinlerken sende bedavaya dinlemiş olursun
Bu motoru dusunuyorum bende gercekten yenı kayıt oldum yenı okudum paylasım ıcın cok saol bole foruma can kurban ...
hadı bakalım topıcde bı canlılık oldu gusel gusel...
ya su motorumu bı alabılseydım hayırlısıyla butun gezılere gelecem yaahu yeter acaıp ıcım gıdıo....allah kısmet ederse pazt yada salı gunu kaporayı verıcem mtorlar ıstanbuldan 15 ı gıbı gelıcekmıs....
sizce bu 15 gun gecer mı
ne gunler gectı o 15 gunmu gecmıcek hehehehe
ama 30 40 resım ıstıyorum ben topıc acda gozumuz gonlumuz acılsın tamam mı !
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bu foto muhabettının en fazla acısını ceken benımdır herhalde...sen mrk etme kardes benım gıbıler oldugunu dusunerek her acıdan cekıcem KARAŞÖVALYE'nın fotosunu...
hakkaten ha temmuzun 22 sınden berı motor ıcın para bırıktırıorum gercı oncekı hedefım cbr 125 r ıdı ama takı gt250r ı gorene kadar....
ama en zor 15 gun bu 15 gun olcak kardes yaaa....
allah kısmet ederse sımsıyah gt250r ın resımlerını buraya 15 ıle 20 sı arası koyarım motorun ıstanbuldan gelme tarıhıne baglı....
yaklaşık 1 saat sonra poyrazlar festivali için gaz açıyorum.yok mu gelen bu akşam yada yarın sabahtan
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
kardes motor olsaydı burdan gelırdım bende ama yokkı motorum senıde yanlız bırakmazdım orda
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)