Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Düzgün resim ataydın bari
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düzgün resim ataydın bari
    dedimya renk olsun die :D

thecoolzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    beyler herkese selamlar.bu motorun izmirde bayisi bir tane mi var? sitede öyle görünüyor o da şehir dışında.birde sıfırı ne kadar şu anda.ötv indirimi fark etmedi mi?adamlar sitesiyi yenilemiyor.ne kadar iğrenç sitesi var şu st kanuninin.resim bile koymuyor adamlar doğru düzgün 3 yıldır aynı resimler duruyor sitede.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

slm

Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Enjeksiyon aşkı başladı bu yorumlar sayesinde Normalde ayarlanabilir olmasından ötürü karbüratörü tercih ederdim ama 420 kmlik depo menzili çok iyi. Ben en fazla 350 yapabilirim herhalde.

Biraz binip kışa doğru sıfırını almayı düşünüyorum. Comet modelini tabi. Umarım fiyatlar biraz iner kışa doğru. ST, Honda ile rekabet etmek istiyorsa R modelini en az bin lira aşağıya vermeli.
    yanlış anladınız sanırım benım motorda 2006 model karbüratörlü ve 425 km benzın bıttı full depo şehir içi sürekli dur kalk bence normal sanırım tabi sizinkiler nasıl onu bilemem

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim bu bozuk olan arka fren pompası bugün havasını alalım derken iyice kendini bıraktı orjinali 150tl cik acaba başka modellerin fren pompa merkezini uydurabilirmiyiz?
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Yanlış anlamışım sanırım. Benim makina 2005 model. 100 km'de devirli kullanımda 5 litre yaktığımı varsayarsak bu 17 litrenin menzili 340 km anlamına gelir. Daha yeni senkron ayarını yaptırdım. Herşeyim yeni. Sizinkisi gerçekten ekonomik bir yakış göstermiş. Kimsenin rahat rahat 400 üzeri kilometreleri devirli ve şehir içinde yaptığını sanmıyorum. Yada benim makinada bir sorun var.

Egzozum açık. Bu fark ettiriyor. Stok egzoz olsa belki 100 km'de yarım litre daha az yakarım. Farkında olmadan verdiğim aragazlarla 1 litreye çıkar belki.

Bu makinede egzoz merağımı giderip sonraki makinemde stok egzoz kullanacağım Yada açık egzoz kullanmayacağım.

Enjeksiyonda 100 km'lerde 3,2 litrelerin söylenildiğini duyunca çok şaşırdım. 3,5 litre yaksa 100km'de bu 485 km lik bir depo menzili demektir. Yani bir depoyla 500 km'ye yakın bir değer.

Sanırım bir iridyum buji alma yolu göründü bana Ben kendimi biliyorum agresif kullanıyorum. İridyum bir nebze düşürür umarım yakıtı.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim bu bozuk olan arka fren pompası bugün havasını alalım derken iyice kendini bıraktı orjinali 150tl cik acaba başka modellerin fren pompa merkezini uydurabilirmiyiz?
    %100 kendisini bıraksa bile havası alınarak düzeltilemiyor mu ?
    Bizim bi arkadaş kaliperleri kırmızıya boyamak için kendisi sökmüştü taktığında ise hiç tutmuyordu. Götürdük bir ustaya rahat yarım saat havasını almakla uğraştı ama sonunda oldu.
    Senin bahsettiğin başka bir şey mi acaba?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------

Yanlış anlamışım sanırım. Benim makina 2005 model. 100 km'de devirli kullanımda 5 litre yaktığımı varsayarsak bu 17 litrenin menzili 340 km anlamına gelir. Daha yeni senkron ayarını yaptırdım. Herşeyim yeni. Sizinkisi gerçekten ekonomik bir yakış göstermiş. Kimsenin rahat rahat 400 üzeri kilometreleri devirli ve şehir içinde yaptığını sanmıyorum. Yada benim makinada bir sorun var.

Egzozum açık. Bu fark ettiriyor. Stok egzoz olsa belki 100 km'de yarım litre daha az yakarım. Farkında olmadan verdiğim aragazlarla 1 litreye çıkar belki.

Bu makinede egzoz merağımı giderip sonraki makinemde stok egzoz kullanacağım Yada açık egzoz kullanmayacağım.

Enjeksiyonda 100 km'lerde 3,2 litrelerin söylenildiğini duyunca çok şaşırdım. 3,5 litre yaksa 100km'de bu 485 km lik bir depo menzili demektir. Yani bir depoyla 500 km'ye yakın bir değer.

Sanırım bir iridyum buji alma yolu göründü bana Ben kendimi biliyorum agresif kullanıyorum. İridyum bir nebze düşürür umarım yakıtı.
    Uzun yolda 2010 comet orjinal eksoz iridyum buji; arkada artçı olarak ben varken 100km de 3,5lt yakıyordu. Değeri 2000km Kastamonu gezisinde ölçtük.
    cbf150 'ye ayak uydurduk hatta o bize uydurdu cbf sürekli dipgaz gidiyordu
    110-115 arası hızla yolu aldık.

2011 GT250R kendi motorum tamamıyla herşey stok, bujiler normal üzerinde gelen buji hatta rodajdaydı. Rodaj şehir içinde yapılmaz uzun yolda yapılır diyerek İstanbul -Ayvalık gitip geldim. Yolun %75'inde tek kişi %25inde artçım vardı(rodaj kmsi dolmuştu).
    1000km yol yaptık değer 3.2lt
    yine aynı koşullar geçerli cbf 150 si olan bir arkadaş vardı birde 2kişilerdi birde yan çantaları ve topcase ağzına kadar doluydu 90 -100km hızla geldik.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Arkadaşlar şu alış satış işlerini neden polemiğe çeviriyorsunuz ki.
    Her zaman derim ucuz motor yoktur sorunlu yada sorun çıkaracağı bilinerek satılan motor vardır.
    Benimkide 30 bin deydi 5300 e gitti alan adam birkaç servis gezdikten sonra beni arayıp Allah razı olsun diyor. 4000 tl den fazla etmez mesajlarıyla dolu mesaj kutum.
    Geçende bir arkdaşın motoru sattım 2008 model 6400 tlye (gv 250) Her gelen 6 dan fazla etmez sıfırı zaten 7400 felan da filan diyip gitti ama alan arkadaş sıfır motor almış gibi aldı. Daha 2bin kmdeydi.

Siz nedense daha malı görmeden iki resime bakıp mala fiyat biçmeye km ye göre motor seçmeye çalıştıkça ve son noktasına kadar pimpiriklendikçe başınız dertten kurtulmaz. Ne kadar zorlarsanız o kadar sorun açar size , o az km yapmış yüksek model kelepir motorlar.

Bırakın kim neye satarsa satsın. Almazsanız olur biter. ama emin olun ki aldığınız 5000 km hiiiç binilmemiş garaj motoru ve sahibi bayan doktor olan makine bile 50000 km insani sınırlarda kullanılmış başka bir motordan daha fazla sorun çıkarabilir.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    %100 kendisini bıraksa bile havası alınarak düzeltilemiyor mu ?
    Bizim bi arkadaş kaliperleri kırmızıya boyamak için kendisi sökmüştü taktığında ise hiç tutmuyordu. Götürdük bir ustaya rahat yarım saat havasını almakla uğraştı ama sonunda oldu.
    Senin bahsettiğin başka bir şey mi acaba?
    Sorun zaten hava olayı değil, kaliperde de sorun yok. Arka fren pompası sorunlu.

Free_AnGeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    http://s1141.photobucket.com/albums/...view=slideshow

=) GT250r Sonunda fotoları çektim
    ''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı Free_AnGeL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://s1141.photobucket.com/albums/...view=slideshow

=) GT250r Sonunda fotoları çektim
    İyi nitekim bir beyaz gt250R değil

Free_AnGeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi nitekim bir beyaz gt250R değil
    hocam bu beyazı çok aradım ama bulamadım beklemekte istemedim pek :D

sabırsız davrandım ama Kırmızı Ejderimi seviyorum yaa :D

41 kere maaşallah :=)
    ''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    monte edildiği yeri sanayide deldirirsen zx6 nınkini takarsın,benmde bozuktu delikleri denk gelmedi zx6 nınki bende orjinali bozmak istemedim gitti m 40 liraya kazalı bi motorun üstünden söktürtüp aldım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:01 ----------

Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boşu boşuna tartışmışsınız ya
    Zaten doğru düzgün motor satılmıyor ki. İnsanlar ilan vermiş işte ama belli ki kışa kadar kalacak o sahibindeki motorların büyük bi kısmı. Cidden piyasa bayağı yüksek yaz başlangıcı olmasından. Bazen uygunlar denk geliyor ama o da çok nadir.

Neyse ben de alacaktım ama Ağustos sonuna doğru alırım artık.
    Ciddi satıcı ne de olsa fiyatını düşürecek yaz boyunca satamayınca.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------

Şu motora bakan oldu mu hiç ya? Durumu hakkında fikri olan var mı ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8968719/detay/
    bu motorun sahibi polis aradım ben onu bi gidip bakayım diye biraz konuştuk sonra dedim ki ben boya varsa anlarım kaportacıyım vs dedim ama adamın gönlü yoktu motoru satmakta daha sonra satıcam şuan lazım dedi ki dedğini yaptı =)
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı Free_AnGeL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bu beyazı çok aradım ama bulamadım beklemekte istemedim pek :D

sabırsız davrandım ama Kırmızı Ejderimi seviyorum yaa :D

41 kere maaşallah :=)
    istanbulda vardı yav hatta bulunduğun şehire kargoluyorlar
    Neyse Kırmızı dragon da güzel tabi ama abi o stickerlar yok mu Beyazdaki hariç diğerleri ne kadar iğrenç ya

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    monte edildiği yeri sanayide deldirirsen zx6 nınkini takarsın,benmde bozuktu delikleri denk gelmedi zx6 nınki bende orjinali bozmak istemedim gitti m 40 liraya kazalı bi motorun üstünden söktürtüp aldım[COLOR="Silver"]
    40liraya çok iyi bulmuşsun hocam ,zx6nın fren pompası ne kadarki

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

slm

dediğim gibi benim motor sıfır yapıldı masrafdan kacmadım bu hesapla şehir içi sürekli dur kalk ortalama yaklaşık 100 km de 4 lt yakmış(umarım yanlış hesap yapmamışımdır hesabım kötü çünük) bujilere kadar her şeyin orjinalı aldım iridyum buji kullandım şehir içi kullanımda 425 km yakın oldu şehir dışıda denerim bakalım ne yakacak şu izne bir ayrılayım 700-800 km yol yapıcam.makinam 2006 model 1-2 aya kadar da satıcam haaa öyle yüksek fiyat da çekmiycem : )) çünkü kışın garaj sorunum var

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Masraf yapmak ne demek bende anladım Motor kısmında bir sorun çıkmadı Allah'a şükür ama debriyaj balataları, akü, amortisör, komple kırmızıya kaplattırdım, komple ağır bakıma soktum, lastikler değişti derken 2 bin lira harcadım makinaya. 4 bin liraya almıştım. Bende sıfırını almaya niyetleniyorum. Aldıktan 1-2 hafta sonra Comet'lerin 2010 modellerini 6600'a veriyorlardı. Sıfırını. Ama pişman olmadım sıfır aldığıma .Motoru artık çözdüm diyebilirim. Deneyim oldu bana da.

Biraz böyle 1-2 ay masraf yapmadan gezmek istiyorum Zaten birşeyi kalmadı. Keyfe keder zincir ve dişli takımını değiştirebilirim komple her parçayı sıfırlamak açısından.

Şuan önceliğim iridyum buji oldu. Bin km sonra yağını değiştiririm. O zaman aradan onu da çıkartırım diye düşünüyorum.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    40liraya çok iyi bulmuşsun hocam ,zx6nın fren pompası ne kadarki
    onu sormadım ama en fazla 30 lira verecektim takabilselerdi =) bence st servislerini bi gez kazalı motor sor bulursanda fren hidrolik pompasını iste,ben şansıma izmitteki special motorda bulmuştum =) izmit ufacık yer istanbulda şansın daha fazla
    Karadeniz - Giresun.

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onu sormadım ama en fazla 30 lira verecektim takabilselerdi =) bence st servislerini bi gez kazalı motor sor bulursanda fren hidrolik pompasını iste,ben şansıma izmitteki special motorda bulmuştum =) izmit ufacık yer istanbulda şansın daha fazla
    internette baktım zx6larınki baya pahalı.servise servis dolaşayım o zaman yada bir ay frensiz dolaşsam sıfırınımı alsam kararsız kaldım

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    internette baktım zx6larınki baya pahalı.servise servis dolaşayım o zaman yada bir ay frensiz dolaşsam sıfırınımı alsam kararsız kaldım
    zaten motorla geziyosun?gördüğün her motorcuya gir sor hyosung arka fren hidrolik pompası diye elbet birinden çıkar yada yönlendirirler şurda var diye.50 liradan fazlada verme benden 50 istedi 40 lira verdim =)

bu arada velomotodan aldıgım iridium bujilerle yağ filtrem biraz önce geldi.bujilerin üzerinde iridium yazmıyor =) bakalım farkedecekmi takınca.
    Karadeniz - Giresun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler