Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Haziran 2011, 01:10
Reklamlar
-
20 Haziran 2011, 01:15
ColdhearteD adlı üyeden alıntı
hyonun deposuda malum takımlara bi zarar gelecek diye korkuyorum
Felon'un depoda özel yeri var. Gayet konforlu
-
20 Haziran 2011, 01:19
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Felon'un depoda özel yeri var. Gayet konforlu
aga bayanlara göremi yapıolar nedir ,bizi hiç düşünmemişler bi kaza felan yapsak durum ne olur merak edıyorum doğrusu
-
20 Haziran 2011, 01:23
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
20 Haziran 2011, 01:26
O deponun şeklinden çok serviste geçen muhabbet süperdi. O zamana kadar işlevini bilmiyordun.
-
20 Haziran 2011, 01:28
-
20 Haziran 2011, 01:46
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
20 Haziran 2011, 02:00
-
20 Haziran 2011, 02:04
ya allahtan arkadaşım cup verdi motorun cıkana kadar ıdare et diyee . ayağımı yerden kesıyo ,yoksa kafayı yerdım sımdıye ustayla kanlı bıcaklı olurduk
verırken 1 hafta surer dedı süre uzun geldı vermedım ,sonra mecburkaldım vermeye. yarın soker senı ararım dedı ,aradan 3 gun gecdı arayan soran yok .sonra bi gittim adam daha yenı söküyo motoru . sonra bi motordan düştü biraz öyle bekledi , yarın silindirler honlanacak dedi ,2 gun sonra gittim gene yarın honlanacak dedı ,o lafı söyledikten sonra sehır dısına cıkdı daha dün honlatmış . pazartesı toplamaya başlarım dedi ama allah bilir artık nezaman başlar ne zaman biter
tamam sağlam usta ,güvenim tam ,cokda severim kendisini ama , beklemek cok yoruyor ınsanı . hyosu elınden almış motorcu kadar tehlikelisi yoktur heralde
. ama adamadahak verıyorum birsuru iş var elınde
Selam ColdhearteD, bahsettiğin ustanın adını öğrenebilirmiyim.
Bilgimiz olsun en azından.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
20 Haziran 2011, 02:29
AydoganX adlı üyeden alıntı
Selam ColdhearteD, bahsettiğin ustanın adını öğrenebilirmiyim.
Bilgimiz olsun en azından.
yanlış anlaşılmasın ben ustayı kötülemek amacıyla yazmadım sadece beklemek beni cok bunalttı . usta cok yoğun hak vermek lazım . usta ankaradaki sayılı ustalardan biridir . gittiğimde bi arkadaş istanbuldan gelmişdi motoruna baktırmak için .istanbulda hakkıyla yapan bi usta olmadığından felan bahsediyordu
-
20 Haziran 2011, 02:34
yanlış anlaşılmasın ben ustayı kötülemek amacıyla yazmadım
sadece beklemek beni cok bunalttı . usta cok yoğun hak vermek lazım . usta ankaradaki sayılı ustalardan biridir . gittiğimde bi arkadaş istanbuldan gelmişdi motoruna baktırmak için .istanbulda hakkıyla yapan bi usta olmadığından felan bahsediyordu
Haklısın, anladım kötülemek için yazmadığını. Sanırım Metin Usta'dan bahsediyorsun.
Ankara aslında motosiklet ustası bakımından fakir bir şehir.
Böyle bir şehirde işini hakkıyla yapan bir usta bulmakta ayrı bir olay
Neyse, umarım kısa sürede sorunsuz şekilde motosikletine kavuşursun.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
20 Haziran 2011, 02:46
AydoganX adlı üyeden alıntı
Haklısın, anladım kötülemek için yazmadığını. Sanırım Metin Usta'dan bahsediyorsun.
Ankara aslında motosiklet ustası bakımından fakir bir şehir.
Böyle bir şehirde işini hakkıyla yapan bir usta bulmakta ayrı bir olay
Neyse, umarım kısa sürede sorunsuz şekilde motosikletine kavuşursun.
yok metin usta deil . kendısını cok duydum ama tanısma imkanımız olmadı. motora yenı basladıgım sıralar bır arkadasım ; metine gitme cok para alır hızıra git cok ucuza yapar demişdi sanırım onun etkısınde kalmışım hiç gitmedim haha
-
20 Haziran 2011, 03:21
muhabbet süper :D bu saatte bol bol güldüm =) hele ColdhearteD ın muhabbeti tam film =) hilti fln :D
bu arada bende o dertten müzdaribim,arkamda biri olunca depo çok baskı yapıyor 20 km ve sonrasında dayanamıyorum artık. depoyu ezme dışında çözümü olan var mı =)
-
20 Haziran 2011, 03:35
Serk21 adlı üyeden alıntı
muhabbet süper :D bu saatte bol bol güldüm =) hele ColdhearteD ın muhabbeti tam film =) hilti fln :D
bu arada bende o dertten müzdaribim,arkamda biri olunca depo çok baskı yapıyor 20 km ve sonrasında dayanamıyorum artık. depoyu ezme dışında çözümü olan var mı =)
dostum sadece artcı tek başına rahatsız ediyor zaten ama benım kadrolu artcım hem göbekli hemde cantası var oturuyo cantayı araya bi sokuyo kendimi motora monte olmuş gibi hissediyorum . yakında benım depoda felon unkine dönecek :D . felon bu arada senın gidonda depoya doğru eğilme varmı :D arkadas gidona baya asılmış anlaşılan :D:D bu arada bi ekbilgi vereyım . gidona ihtıyacınız olursa kesınlıkle eskı model almayın ,hangı yılda yenı serıye gecdı bilmiyorum ama yenılerde saplama kısmı kat kat daha sağlam . eskide dişleri direk gidon borusuna acmışlar ,ama yenıde arada celikden yapaılmış iki tarafı dişli bi baglantı parcası var hem gidona giriyor hemde gidon kelepçesine kırılma ıhtımalı cok daha az
-
20 Haziran 2011, 03:50
dostum sadece artcı tek başına rahatsız ediyor zaten ama benım kadrolu artcım hem göbekli hemde cantası var
oturuyo cantayı araya bi sokuyo kendimi motora monte olmuş gibi hissediyorum . yakında benım depoda felon unkine dönecek :D . felon bu arada senın gidonda depoya doğru eğilme varmı :D arkadas gidona baya asılmış anlaşılan :D:D bu arada bi ekbilgi vereyım . gidona ihtıyacınız olursa kesınlıkle eskı model almayın ,hangı yılda yenı serıye gecdı bilmiyorum ama yenılerde saplama kısmı kat kat daha sağlam . eskide dişleri direk gidon borusuna acmışlar ,ama yenıde arada celikden yapaılmış iki tarafı dişli bi baglantı parcası var hem gidona giriyor hemde gidon kelepçesine kırılma ıhtımalı cok daha az
senin artçıda koala gibiymiş :d zamanında bi yapışmış ogün bugündür bırakmamış =) bende bi tws apaçi al ona kurtul =)
-
20 Haziran 2011, 04:00
-
20 Haziran 2011, 09:34
-
20 Haziran 2011, 14:21
UNdocab adlı üyeden alıntı
Çıkar smokehead'i tak orjinal eksozu 100km de en az 1lt fark eder
Güzel ses geliyor be cok tatmin edici nasıl cıkarayım onu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------
Felon adlı üyeden alıntı
Yok yok bunu o kısım yapmış olamaz nasıl olmuş öyle
-
20 Haziran 2011, 14:27
-
20 Haziran 2011, 14:35
Felon adlı üyeden alıntı
takımların resmi çıkmış depoya
şaka maka o ezik çok işe yarıyor.sizin bahsettiğiniz rahatsız durum bende yok
zuhah iyimiş valla bende bi gün aksama kadar kızılay ,bahçeli,bilkent gezeyim benim motordada aynı yer açılırmı acaba zuahauz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler