arkadaşlar ben fincan arıyorum arka kamlar için egzozlar vde diğerleri. nerden bulabilirim??
arkadaşlar ben fincan arıyorum arka kamlar için egzozlar vde diğerleri. nerden bulabilirim??
Karadeniz - Giresun.
Az önce bi ilan gördüm 2007 Hyosung 3500 TL yazılmış ben aramaya kalmadan satıldı
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
buji olarak hangisini ve buji anahtarı nerden alsam?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Eğer iridyum buji takayım motorun gücü artsın, benzin tüketimi düşsün gibi bir hayalin yoksa NGK'nın motoruna uyan bujisini al. İridyum bujiyi almanın tek mantıklı sebebi daha uzun ömürlü olması olabilir. Ama zaten standart buji için zaten kullanım kılavuzu 8000 km de bir değiştirin diyor. yani çok kısa bir aralık değil. Buji anahtarı için de bendeki buji anahtarını uzatacak bir fikrin varsa alıp kullanabilirsin. Zaten serviste bile öyle bir ek yapmışlardı
buji ngk cr8eix di galiba iridyum 18 bın km dir kullanıyorum km de 145 krş yakıyorum tabi ihtiyar kullanımı,gençler yakıtı arttırabilirbuji anahtarı mafsallı te kollu her yerde satılır 10 tl.17 lik.17 lokma girmez buji yuvasına aldanmayın.
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
@uğuR1000
Sistemden memnun musunuz? Bende düşünüyorum.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Scotoiler'e 250 lira bayılmaktansa denenebilir bi sistem. Fiyatı 70 lira sanırım. Sürekli spreyle yağlamaya çalışmak orta sehpası olmayan bir makine için zor oluyor. Acaba bu sistemde jant batıyor mu ? Ne kadar damlatacağını nasıl ayarlıyor ? Çalışma mantığını anlatabilir misiniz ?
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
subapların orda,belli miktar yağı içine alıp sonra kam miline gönderiyor bildiğim kadarıyla. tık tık diye bi ses var arka silindirde,ismail abi fincanlardan dedi bakalım ne olcak halletmem lazım. servise gösterdim önemli bişey değil açmaya gerek yok dedi ama ben motoru satmaya karar verdim,alan kişinin miğdesi bulansın istemiyorum.
EYÜP abi senin bi fikrin var mı bu konuda?ne yapabilirim?
Karadeniz - Giresun.
Arkadaşlar Bu kavrama işi bana tuhaf gelmeye başladı ..
Motorum iyi güzel lakin debriyaj aşağıda kavrıyor.. ortada kavrasa benim için daha iyi olacak lakin motor da '' 0 '' daha 50 km civarında.
Acaba ben servisten debriyajı biraz ayarlatsam mı ?
Yoksa bu şekilde kalsın ileride birkaç yüz km sonra düzelirmi ?
bu kavrama yüzünde bugun 2 defa istop etti .ışıklarda polo ile biri arkadan korna öttürdü . kavga edecektik adamla :D Bir yere bir şey yetiştirecek sanki...
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
zincir yağlama sistemi piyasada satılan 250 tl değerindeki stoiler yada değişik isimdeki sistemlerle aynı mantıkla çalışıyor.
1-kontağa bağlı aç kapa devresi mevcut.kontak kapalıyken boşa yağ akmaz.
2-üzereindeki ayar vanası sayesinde çok az yada çok bol yağlama yapılır.
3-cantın kirlenmesi sprey yağla ne kadar oluyosa o kadar extra bi kirlenme yok.
4-özellikle yağmurlu havalarda zincir daha çok suya maruz kalıp yağsız kalacağı için zırt pırt yağlama ihtiyacına gerek yok.
5-yağ deponu doldur.200 mililitre 2 tl yağmur çamur umrunda olmadan çık yola zincir kendi kendine motor çalıştığı sürece yağlasın.yağsız kalıp kurumasın.olmadık zamanda kuruyan zincirin şakırtısını dinlemek zorunda kalma yıpranmasıda cabası.
6-resimlerdende anlasılacağı gibifark edilmesi çok zor.
7-görüntüyü bozan hiç bir şey yok.
8-diğer yüksek fiyatlı haazır sistemleri netten motorlara uygulanmış resimlerine bakarak aradaki temiz işçiliği görebilirsiniz.
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9424698/detay/
siz baktığınızda bu ilan kaldırılmış olur büyük ihtimalle gerçi de genede link veriyim dedim.
2007 model 12 bin km de siyah sornsuz gıcır gıcır alet 3500 tl ye gitti.
Gece 2 de farkedip yüzsüzlük yapıp aradım bayan sesi geldi kapadım yanlış aradım diye, tekrar numarayı cevirdim gene kadın sesi dedim isminiz bumu falan motor iicin rahatsız ettim bu saatte kusura bakmayın cart curt... konuştuk falan ilan bi kac saat önce acılmış acıldığı gibide cakalın biri arayıp ayırtmış motoru kapora bile yatırmış online bankacılıktan...
Herneyse asıl sinir olduğum olay şu, ben sahibinden.com da haysongu fiyata göre ucuzdan pahalıya galeri olarak sıralat yapıp explorer ime eklemişim (sık kullananlara da dehil he direk menü cubuğuna! sabahtan akşama kadar iş yok güç yok yarım saatte bi bakıyorum bana denk gelmedide hangi şanslıya geldi gece gece sinirlerim tepeme cıktı ya... ben anlamadım anasını satiym, bu arada satan kişi heralde bayaa bi paraya sıkıştı...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)