ben sımdı o mavı olanı deıstrcem demı kardes bu arada gecmıs olsun ...
arkadslar elektrık sorununu cozdum sgrta patlams yensyle deıstrdım motr calstı hepnze cok teskkr edrm bılglrnz ıcın hpnıze kazasz belasz srusler...
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
arkadaslar ıkıncı el tiger egsoz arıyorum antalyadan sıfırını suan almak ıstemyrum eger satan arkads varsa benle ırtıbat kurarsa sewnrım.
degerli arkadaşlar
yardımlarınıza ihtıyacım var motorla yola cıktım 146 km hıza cıktım redlıne hıc gırmedım egzostan hıc ses gelmıyordu sankı tam e5 ten cıktım motordan bır ses gelmeye basladı sılındırlerden takır takır bır ses gelmeye başladı oldugu yerde calıstırdım zaman gelıyor cekısınde herhengı bır problem yok ama ınanılmaz bır takırtı sesı gelıyor onerınız varmı?
arkadaşlar size bir şey sorucam sizin hyolar tam bir depo ile şehir içi kaç km gidiyor.ben eksantrik piston sekman vs den sonra deniyeyim dedim depoyu kapaga kadar fulledim cumartesi ve bugün toplam 202 km oldu ama daha sadece ibrede 1 çizik eksildi anlamadım gitti ne yani 202 km bir çizik eksiliyosa benim depo sanırım hiç bitmez : )))) hiç deneyeniniz varmı full depo ile sehir içi kac km gideriz.bakalım kaç km olunca depo bitecek.sonucunu yazarım size
bir gün buluşalım antalyada hyocu çok yok fazla denk gelmedim
motorla ilgili sıkıntın olursa yanıma gelebilirsin komple baştan dizebilcek tecrübe var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------
ya eksozun içinde bir malzeme var ismini unuttum o parçalanıyor ve ses yapıyor bazı arkadaşlarımızda olmuştu çekişinde sorun yoksa krank bilyesi dagılmış olabilir kötü ihtimal olarak.
yeni makine yeni tat.
bulusalım kardesım bana uyar zaten bnde 2 tane hyosungla yan yana dolasmak ıstemsmdr hep :D
Bugün önce motoru bi güzel temizledikten sonra metylan ile egzost u parlattık.Baya bi kararma vardı ayna gidi oldu metylan metal parlatıcıyı herkese tavsiye ederim.wd40dan sonra 2.adamım metylan
sonra şu sağ kütüğü açtık uzun zamandır FI ışığı yanmamasına rağmen biraz bakındık ama kütükte şuan sorun yok bazen bi temassızlıktan dolayı FI yakıyor.
Elciği söktük.
gaz teli tek olarak geliyomuş elciğe ama hemen deponun orada 2ye ayrılıyor.2ye ayrıldığı plastik parçada çatlak var o yüzden gaz tellerinden birisi bazen çıkıyo ve birini daha çok çekerken birini daha az çekebiliyor.Onu en kısa zamanda değiştirmem lazım şimdilik bantladık bişeler yaptık ama bant çözüm değil tabiki.
Bugün en çok vakit alansa kadranı komple söküp içindeki kanuni yapışkanını çıkartmaktı.önce siperliği çıkarttım
sonra kadranı söktüm kanuni yapışkanını çıkartınca altında hyosung yazısı çıktı.ama onuda gri bi kalemle boyamışlar kullanılamaz durumda olması için :/ bende evde no fear tshirtümün yakasından çıkan çıkartmayı getirdim o boyalı hyosung yazısının üstüne yapıştırdım, tam oturdu.Fenada olmadı belki sonrasında daha iyi bişeler düşünülebilir.hani şu devir saatinin çubuğunada bi led yapılsa hoş olur 2011 modellerdeki gibi.Kanuni yazısından kurtuldum şuanda o yeterli bana
Kısa h3 farımıda h3 nightbraker ile değiştirmek için bauhaus a kadar gittik ama nightbrakerların h3 ü kalmamış değiştiremedik.parkları beyazla değiştiricem.kısa ve uzunlar sarı renk aynı wat olcak ama nightbraker alıcam.daha fazla ışık veriyomuş onlar.
eee o kadar bakım yaptık birazda turlayalım dimi akşam üstü sahile indik şu arkadaşla biraz yarıştık ama ben onunla boy ölçüşemem tabi.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hocam Egzoz Şahane olmuş Yaaa .. ( 41 kere maaşallah )
Markayı Yazdım ilerde Kararma olursa kullanıcam )
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
ekledım kardesım tamam gruselım zaten bıraz bılgıye ıhtyacm var:D
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)