Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Haziran 2011, 22:23
Felon adlı üyeden alıntı
my91
elektrik tesisatı ince iş valla benim motorunda tesisatının heryerini yamalamışlar inş sorun çıkarmaz
Valla öyle ya. Arkadaş ne saçma bu motorun tesisatı Milletin far açınca şarj etmez, benimki farı açınca ediyo kapayınca etmiyo
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Reklamlar
-
10 Haziran 2011, 22:29
my91 adlı üyeden alıntı
Valla öyle ya. Arkadaş ne saçma bu motorun tesisatı
Milletin far açınca şarj etmez, benimki farı açınca ediyo kapayınca etmiyo
büyük ihtimalle basit birşey çıkar ama onu bulana kadar kaç parça değişir orası belli değil.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
10 Haziran 2011, 22:55
Selam arkadaşlar uzun bi araştırmadan sonra GT 250 R nam-ı değerkara ejderime kavuştum 2008 Hyosung şimdilik çok memnunum makinamdan fakat devir saatinde hiçbir hareket yok bende devir saatinin oynadığını görmeyi çok seviyorum acaba neden arızalı
Bu arada Pazar gezisi düzenlemek isteyen arkadaşlarım olduğunu gördüm GT250R lar bi buluşsak aslında çok iyi olur seve seve katılırım...
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
-
10 Haziran 2011, 23:00
kajmerengin adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar uzun bi araştırmadan sonra GT 250 R nam-ı değerkara ejderime kavuştum 2008 Hyosung şimdilik çok memnunum makinamdan fakat devir saatinde hiçbir hareket yok bende devir saatinin oynadığını görmeyi çok seviyorum acaba neden arızalı
Bu arada Pazar gezisi düzenlemek isteyen arkadaşlarım olduğunu gördüm GT250R lar bi buluşsak aslında çok iyi olur seve seve katılırım...
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
hoşgeldin hayırlı olsun motorun
bu hafta sonu yağmur diyo hava tahminleri katılım olursa güneşli bi günde buluşuruz inş
-
10 Haziran 2011, 23:08
Hoşbulduk Felon evet yaw şimdi baktım bende yağmurlu görünüyor motoru aldım alalı işe gelip gitmekten başka bişe yapamadım valla inşallah hava haftaya güneşli olur hemde tanışmış oluruz haftaya kadarda daha iyi organize olabiliriz
-
10 Haziran 2011, 23:08
33 KDC 64
-
10 Haziran 2011, 23:14
my91 adlı üyeden alıntı
Öğrenci adamız arkadaş para mıçmıyoruz ki biz de
Pek bilgim de yok kendim de bakamıyorum. Yarın elektrikçiden yardım alcaz artık napalım
Sen sen ol zorlama motorunu, ne güzel sıkıntısız kullan
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Aynı özelliklerde benimki de. Aman elektrik sistemine dikkat
Teşekkür ederim hayırdır yaw çokmu sıkıntılı bunların elektrik sistemleri acaba?
-
10 Haziran 2011, 23:17
-
10 Haziran 2011, 23:25
Felon adlı üyeden alıntı
katılım olsun organizasyon kolay, hallederizz
@my91
bazen kaçıyo gidiyo 140-160 tutamıyorum
ama dizginlemeyi öğrendim uslu duruyo artık
Ben de başlarda öyleydim, tank tokatladım bikaç hafta 80 i geçemedim Sonra alıştım yine aynı 140-150 gidiyorum ama sallıyo o hızlarda çok..
kajmerengin adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim hayırdır yaw çokmu sıkıntılı bunların elektrik sistemleri acaba?
Şarj sistemi sıkıntılı biraz.. Çok değil ama. Bakma bana bu günlerde dertliyim ondan
33 KDC 64
-
11 Haziran 2011, 09:41
my91 adlı üyeden alıntı
Ben de başlarda öyleydim, tank tokatladım bikaç hafta 80 i geçemedim
Sonra alıştım yine aynı 140-150 gidiyorum ama sallıyo o hızlarda çok..
Tank tokatlama çok feci bişey yahu.Ama çok fena bi adrenalin patlaması oluyo
-
11 Haziran 2011, 10:14
debriyaj telinin selenin al kısmında motora bağlı olan yerde yağ mı ne artık bilemiyorum kaçırıyor bu neden böyle yapar acaba arkadaş debriyaj kecesindendir dedi ama ben anlamadığım için bilemiyorum başına gelen oldumu acaba ?
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
-
11 Haziran 2011, 11:47
chirkinn adlı üyeden alıntı
debriyaj telinin selenin al kısmında motora bağlı olan yerde yağ mı ne artık bilemiyorum kaçırıyor bu neden böyle yapar acaba arkadaş debriyaj kecesindendir dedi ama ben anlamadığım için bilemiyorum başına gelen oldumu acaba ?
Motor kaç model? 2010-2011 ise debriyajın üstündeki kapak Türkiye de değiştiriliyor ve kontrol edilmeden piyasaya veriliyor. Kore den gelirken Hyosung kabartmalı kapaklar burada çıkarılıp yerine düz kapaklar takılıyor. Yağ kaçırma sebebi bu. Hemen servise git ve kapak contasını yenilet...
-
11 Haziran 2011, 11:57
2007 model selenin altında telin bağlı olduğu en uç kısım motora giren yerden sızdırıyor :S
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
-
11 Haziran 2011, 13:00
chirkinn adlı üyeden alıntı
2007 model selenin altında telin bağlı olduğu en uç kısım motora giren yerden sızdırıyor :S
o teli kaplayan kablo gibi bişey var dimi.büyük ihtimalle onda sorun vardır ucuz bişey o
-
11 Haziran 2011, 13:31
aynen öyle de o kablo gibi şeyin devamı son noktası oradan motorun içine giriyor galba tam o son noktadan geliyor
-
11 Haziran 2011, 13:33
Felon adlı üyeden alıntı
Evet ya bu hafta sonu wunderground %50 yağış olasılığı diyor
bu arada dün akşam 6gibi florya kavşağından geçtinmi? bi tane beyaz gtr geçti karşı şeritten
hm anladım hocam saolasın yinede
en iyisi ucuzdan bi sisy bar alıp bi demirciye tarif edip yaptırmak olur sanırım
Hayır ben değildim. Geçen Hafta Ayvalık-İzmir civarlarındaydım geldiğimde park ettim garaja hala yatıyor =/. İşe motorla gitmiyorum Anadolu yakasında olduğu(köprü trafiği vs) ve 45km uzaklıkta olduğu için.
Bu haftasonu gezerim diyordum havalar yağmurlu. Ben anlamıyorum ki niye böyle oluyor. Hafta içi deli gibi sıcak haftasonu yağmurlu. Geçen sene de böyleydi
-
11 Haziran 2011, 15:09
arkadaşlar merhaba, dün motorun devir göstergesi bir ara delirdi 6 bin devirle giderken(sesinden anladığım) 13 bin devir falan gösterdi.farkedince durumu motoru kenara çektim stop edip tekrar çalıştırınca düzeldi.Neden kaynaklanmış olabailir bir fikri olan var mı acaba,ben de endişe ettim cünkü forumdan takip ettiğim kadarıyla devir saati bozuk olan çok arkadaş var..
-
11 Haziran 2011, 15:13
senf adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba, dün motorun devir göstergesi bir ara delirdi 6 bin devirle giderken(sesinden anladığım) 13 bin devir falan gösterdi.farkedince durumu motoru kenara çektim stop edip tekrar çalıştırınca düzeldi.Neden kaynaklanmış olabailir bir fikri olan var mı acaba,ben de endişe ettim cünkü forumdan takip ettiğim kadarıyla devir saati bozuk olan çok arkadaş var..
göstergenin altında kabloların toplandıgı biryer var ordaki kablolar temassızlık yaptıgı zaman devir saatı yapıyodu onu oraları kontrol et.
-
11 Haziran 2011, 15:13
güneş ışığına maruz kalmasın gösterge sonra sapıta yada bozula biliyor bir kaç kişi sahibindede satış yaparken bozulmuş olmasını buna bağlıyorlardı senin sorunun ne onu bilemiyorum
-
11 Haziran 2011, 16:55
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 209 kullanıcı var. (0 üye ve 209 misafir)
Bu Konudaki Etiketler