hocam markası die bi kavram yok adam üretici direk tüm dünyaya üretim yapıyorlar redline vs hepsi bunların fabrikadan çıkıyor
hocam markası die bi kavram yok adam üretici direk tüm dünyaya üretim yapıyorlar redline vs hepsi bunların fabrikadan çıkıyor
yeni makine yeni tat.
manetleri test ettim az önce baya güzel adamın e-mail adresi var bende sadece paypal hesabı verdi parayı yatırdım yolladı.çindeki bir arkadaşım aracı oldu
yeni makine yeni tat.
slm arkadaşlar bende st kanuni gt250r yani eski adıyla hyosung almayı düşünüyorum ama yeni başlayak bi kullanıcı olarak motor kullanmayı bunda öğrenebilirmiyim ne diyosunuz cevaplar için şimdiden teşekürler...
Sonunda geldim motoruma kavuştum. Dün çıkardım benim dostumu, ustaya gitcektim şarj
sorunu vardı halledip sezona hazır edicektim. Ustaya gitmeden ufak bi tur atayım dedim.
Çıktım yola. Önümde polis gidiyo yapıştım kıçına 110 la gidiyoruz Gezici radar
çıktı adam. Işıklarda yanına durdum, açtı camı, kaçlık bu kaç basıyo, çin malımı falan
sorular sordu konuştuk. Işıklardan kalktık yavaş gidiyorum ben ceza yememek
için , adam elle hareket yaptı bas bas diye , yanımdan yapıştırdı gitti bastım, polis önde
ben arkada gidiyorum, 155-160 yaptım kestim gazı sonra baktım motor zorlancak iyice
Sonraki ışıklarda durduk,açtı camı yine. Dedi "170 yaptım hani yakalayamadın,
geride kaldın".. ,,,,,,yaa dedim 250 cc bu ne bekliyosun.. Adam demez mi kalıbı gördüm
ben de bişey sandım diye Neyse dedim, ışıklarda tokatladım ben de
Ayrıca bobinlerde yanık varmış. Onu sargıya gönderdik bugün, akşama geldi taktık motora.
Egzantirik de bollaşmış biraz, sezonu çıkarıp değiştircem artık..Bi de korna taktırdım sonunda Sarıma 50 tl bayıldım ama..
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
resimleri daha önce atmıstım sanırım görmüşsündür.çok basıt arka tutamakları cıkardım geniş bir parca demire(bu taban olucak çünkü varsa eski scoterlerın sisbarı altıda olur)2 tane ince demir kaynattım gerekli egimleri mengenede vererek uclarınıda matkapla deldim tutamak demir baglantı yerlerıne denk gelen kısmına beleşe mal ettim yanı zaten cantanın altında kalıyor cokda görünmüyor.ama daha profösyonel malzemelerınız veya tanıdıgınız demirci varsa aynen sizinkide bedavaya gelır amaç görünüm değil işlev benim için ama bulursam eski demiri size detaylı resım yollarım.
Bu arada mat sıyah motorumu satsammı acaba diye düşünüyorum çünkü binmeye zamanım yok .yatıyor garajda rodajdan cıkardım daha 350 km zor yapmısım. : ))
Evet ya bu hafta sonu wunderground %50 yağış olasılığı diyor
bu arada dün akşam 6gibi florya kavşağından geçtinmi? bi tane beyaz gtr geçti karşı şeritten
hm anladım hocam saolasın yinede en iyisi ucuzdan bi sisy bar alıp bi demirciye tarif edip yaptırmak olur sanırım
Çok sinirlendirdi beni ama!
Sargımda sıkıntı var. Sardırdık ama tam düzelmedi. Sıkıntıları dizeyim
1- Belirli devir aralığında uzun farım yanmıyor. 5-7 bin devir arasında uzun farım azalıyo, yok oluyo.. Rölantideyken ve yüksek devirdeyken sorun yok..
2- Kısa far kapalıyken aküm şarj olmuyo gibi gözüküyo Farı yakınca akünün voltu daha da artıyo..
Sorunlar neden olabilir ki?
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
my91
elektrik tesisatı ince iş valla benim motorunda tesisatının heryerini yamalamışlar inş sorun çıkarmaz
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)