Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha R1
    hocam markası die bi kavram yok adam üretici direk tüm dünyaya üretim yapıyorlar redline vs hepsi bunların fabrikadan çıkıyor
    yeni makine yeni tat.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı nashua adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam markası die bi kavram yok adam üretici direk tüm dünyaya üretim yapıyorlar redline vs hepsi bunların fabrikadan çıkıyor
    Linki yollayabilirmisin peki hocam ebaydan falanmı aldın?
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Honda 1000 rr repsol 2016
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Avrupa yakasındaysan denizköşklerdeki yetkili servise gitmeni tavsiye ederim.
    1.5litre yağ koyuyolar normalde 2kutu yağ açıyolar ama 2kutunun parasını almıyolar.
    30tl yağ değişimi
    balata 15tl tanesi
    buji 20 tl tanesi
    tavsiyene uydum 100 tl tuttu yag fıltresı hava fıltresı yagı ve bujıler degişti

Alıntı cemdoga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tavsiyene uydum 100 tl tuttu yag fıltresı hava fıltresı yagı ve bujıler degişti
    Benim gözlemlediğim kadarıyla sıcak kanlı düzgün insanlar yardımcı olabildiysem ne mutlu

Arkadaşlar etkinlik yapalım istanbuldaki Gt250r kullanıcıları olarak
    istanbul dışında olupta gelebilen olursa onlarda katılabilir

Motosikleti
    Yamaha R1
    manetleri test ettim az önce baya güzel adamın e-mail adresi var bende sadece paypal hesabı verdi parayı yatırdım yolladı.çindeki bir arkadaşım aracı oldu
    yeni makine yeni tat.

ömrüm06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm arkadaşlar bende st kanuni gt250r yani eski adıyla hyosung almayı düşünüyorum ama yeni başlayak bi kullanıcı olarak motor kullanmayı bunda öğrenebilirmiyim ne diyosunuz cevaplar için şimdiden teşekürler...

Alıntı nashua adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    manetleri test ettim az önce baya güzel adamın e-mail adresi var bende sadece paypal hesabı verdi parayı yatırdım yolladı.çindeki bir arkadaşım aracı oldu
    Çifti kaça gelmiş oldu

Arkadaşlar Geziye katılmak isteyen yokmu?

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

slm

mat sıyahı merak eden arkadaşlar ıcın gerçi elimde uzaktan net yok ama şimdilik bunlarla idare edin fıarsat bulur bulmaz daha detaylı resim çekeceğim.

jant renklerimde bence süperrr

daha yeni aldıgım 600rr aynalarını bir türlü takmak nasip olmadı

Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mat sıyahı merak eden arkadaşlar ıcın gerçi elimde uzaktan net yok ama şimdilik bunlarla idare edin fıarsat bulur bulmaz daha detaylı resim çekeceğim.
    maşallah ,bu arada senin şu artçı için sisybar ı nasıl yapmıştın hocam?

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Çifti kaça gelmiş oldu

Arkadaşlar Geziye katılmak isteyen yokmu?
    Hakikaten pazar gününe birşey olsada bende gelsem. Bir hafta oldu hiç binmedim sırtına bu akşam gidip biraz seyrettim :( 4 gözle pazarı bekliyorum. Sıkıldım scooter dan . Bİraz gezdiricem keratayı
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Sonunda geldim motoruma kavuştum. Dün çıkardım benim dostumu, ustaya gitcektim şarj
    sorunu vardı halledip sezona hazır edicektim. Ustaya gitmeden ufak bi tur atayım dedim.
    Çıktım yola. Önümde polis gidiyo yapıştım kıçına 110 la gidiyoruz Gezici radar
    çıktı adam. Işıklarda yanına durdum, açtı camı, kaçlık bu kaç basıyo, çin malımı falan
    sorular sordu konuştuk. Işıklardan kalktık yavaş gidiyorum ben ceza yememek
    için , adam elle hareket yaptı bas bas diye , yanımdan yapıştırdı gitti bastım, polis önde
    ben arkada gidiyorum, 155-160 yaptım kestim gazı sonra baktım motor zorlancak iyice
    Sonraki ışıklarda durduk,açtı camı yine. Dedi "170 yaptım hani yakalayamadın,
    geride kaldın".. ,,,,,,yaa dedim 250 cc bu ne bekliyosun.. Adam demez mi kalıbı gördüm
    ben de bişey sandım diye Neyse dedim, ışıklarda tokatladım ben de

Ayrıca bobinlerde yanık varmış. Onu sargıya gönderdik bugün, akşama geldi taktık motora.
    Egzantirik de bollaşmış biraz, sezonu çıkarıp değiştircem artık..Bi de korna taktırdım sonunda Sarıma 50 tl bayıldım ama..
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakikaten pazar gününe birşey olsada bende gelsem. Bir hafta oldu hiç binmedim sırtına bu akşam gidip biraz seyrettim :( 4 gözle pazarı bekliyorum. Sıkıldım scooter dan . Bİraz gezdiricem keratayı
    Evet toplansak süper olcak ama kimseden ses çıkmıyo
    @my91
    ahah iyiymiş
    yolda kapışmak isteyen çok oluyo cidden
    yanyolda sakin sakin giderken bi tane kamyonet yanıma yapıştı camı indirdi kapışalımmı diye bağırıyo bende kafa salladım tamam dedim sonra bi dahada göremedim

Motosikleti
    YAMAHA MT

slm

maşallah ,bu arada senin şu artçı için sisybar ı nasıl yapmıştın hocam?
    resimleri daha önce atmıstım sanırım görmüşsündür.çok basıt arka tutamakları cıkardım geniş bir parca demire(bu taban olucak çünkü varsa eski scoterlerın sisbarı altıda olur)2 tane ince demir kaynattım gerekli egimleri mengenede vererek uclarınıda matkapla deldim tutamak demir baglantı yerlerıne denk gelen kısmına beleşe mal ettim yanı zaten cantanın altında kalıyor cokda görünmüyor.ama daha profösyonel malzemelerınız veya tanıdıgınız demirci varsa aynen sizinkide bedavaya gelır amaç görünüm değil işlev benim için ama bulursam eski demiri size detaylı resım yollarım.
    Bu arada mat sıyah motorumu satsammı acaba diye düşünüyorum çünkü binmeye zamanım yok .yatıyor garajda rodajdan cıkardım daha 350 km zor yapmısım. : ))

resimleri daha önce atmıstım sanırım görmüşsündür.çok basıt arka tutamakları cıkardım geniş bir parca demire(bu taban olucak çünkü varsa eski scoterlerın sisbarı altıda olur)2 tane ince demir kaynattım gerekli egimleri mengenede vererek uclarınıda matkapla deldim tutamak demir baglantı yerlerıne denk gelen kısmına beleşe mal ettim yanı zaten cantanın altında kalıyor cokda görünmüyor.ama daha profösyonel malzemelerınız veya tanıdıgınız demirci varsa aynen sizinkide bedavaya gelır amaç görünüm değil işlev benim için ama bulursam eski demiri size detaylı resım yollarım.
    Bu arada mat sıyah motorumu satsammı acaba diye düşünüyorum çünkü binmeye zamanım yok .yatıyor garajda rodajdan cıkardım daha 350 km zor yapmısım. : ))
    Hocam üstünde çanta yokkenkiresimlerini eklersen çok iyi olurdu ileride uzun yol için bende yapabilirim öyle birşey

cekokk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-09 / Yamaha Fazer 6
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonunda geldim motoruma kavuştum. Dün çıkardım benim dostumu, ustaya gitcektim şarj
    sorunu vardı halledip sezona hazır edicektim. Ustaya gitmeden ufak bi tur atayım dedim.
    Çıktım yola. Önümde polis gidiyo yapıştım kıçına 110 la gidiyoruz Gezici radar
    çıktı adam. Işıklarda yanına durdum, açtı camı, kaçlık bu kaç basıyo, çin malımı falan
    sorular sordu konuştuk. Işıklardan kalktık yavaş gidiyorum ben ceza yememek
    için , adam elle hareket yaptı bas bas diye , yanımdan yapıştırdı gitti bastım, polis önde
    ben arkada gidiyorum, 155-160 yaptım kestim gazı sonra baktım motor zorlancak iyice
    Sonraki ışıklarda durduk,açtı camı yine. Dedi "170 yaptım hani yakalayamadın,
    geride kaldın".. ,,,,,,yaa dedim 250 cc bu ne bekliyosun.. Adam demez mi kalıbı gördüm
    ben de bişey sandım diye Neyse dedim, ışıklarda tokatladım ben de

Ayrıca bobinlerde yanık varmış. Onu sargıya gönderdik bugün, akşama geldi taktık motora.
    Egzantirik de bollaşmış biraz, sezonu çıkarıp değiştircem artık..Bi de korna taktırdım sonunda Sarıma 50 tl bayıldım ama..
    Kalıbı Gördüm Birşey Sandım Koptum yaaaa

Motosikleti
    YAMAHA MT

slm

Hocam üstünde çanta yokkenkiresimlerini eklersen çok iyi olurdu ileride uzun yol için bende yapabilirim öyle birşey
    valla kardeş ben tatilden döndükten sonra cıkardım bir arkadaşa bırakmıstım o atmamıssa alır koyarım resimleri çünkü çok basit önemsiz bir şeydi

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    nerdesin hocam sen avrupa yakasındaysan bi karşılaştırma yapalım 2008le
    Avrupa yakasındayım da bu haftasonu yağmur var galiba =/

Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Avrupa yakasındayım da bu haftasonu yağmur var galiba =/
    Evet ya bu hafta sonu wunderground %50 yağış olasılığı diyor
    bu arada dün akşam 6gibi florya kavşağından geçtinmi? bi tane beyaz gtr geçti karşı şeritten
    valla kardeş ben tatilden döndükten sonra cıkardım bir arkadaşa bırakmıstım o atmamıssa alır koyarım resimleri çünkü çok basit önemsiz bir şeydi
    hm anladım hocam saolasın yinede en iyisi ucuzdan bi sisy bar alıp bi demirciye tarif edip yaptırmak olur sanırım

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı cekokk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kalıbı Gördüm Birşey Sandım Koptum yaaaa
    Çok sinirlendirdi beni ama!

Sargımda sıkıntı var. Sardırdık ama tam düzelmedi. Sıkıntıları dizeyim
    1- Belirli devir aralığında uzun farım yanmıyor. 5-7 bin devir arasında uzun farım azalıyo, yok oluyo.. Rölantideyken ve yüksek devirdeyken sorun yok..
    2- Kısa far kapalıyken aküm şarj olmuyo gibi gözüküyo Farı yakınca akünün voltu daha da artıyo..

Sorunlar neden olabilir ki?
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

my91
    elektrik tesisatı ince iş valla benim motorunda tesisatının heryerini yamalamışlar inş sorun çıkarmaz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler