ali o takozlar gt 250r ilemi uyumlu türkiyede yokmu ben görüyorum ama 600lüklerde onlarınki çokmu pahalı diye bakmıyorsun yoksa uyumsuzmu
ali o takozlar gt 250r ilemi uyumlu türkiyede yokmu ben görüyorum ama 600lüklerde onlarınki çokmu pahalı diye bakmıyorsun yoksa uyumsuzmu
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
@felon
felon senin eski zn sanırım benimkiydi. küçükçekmeceden aldın değil mi? notere beraber gitmiştik. ben de motorla gelmiştim (gt250r, gri-siyah).
doğru muyum?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
@felon
evet plaka doğru, benim motordu o. bana da sorun çıkarmamıştı, sana da çıkarmamış demek ki.
bu arada benim 2010 modeli gt250r yi de satacaktım ama sonradan vazgeçtim. o ara konuşsaydık belki benimkini alırdın, henüz 600 km de kendisi...
selamlar arkadaşlar ben 1 ay önce 2006 model gt250r aldım, daha öncede motosiklet tecrübem olduğu için, bu bir ay içerisinde 4-5 kez anca binmişimdir, motor çok güzel gayet memnunum, kalkışı, duruşu, yol tutuşu gayet iyi. lakin motora 2 kişi bindiğinizde motorun hızlanması kesiliyo, yani belirli bir süre sonra size yetmeyebilir, bana yetmiyor şuan racing tarzı olduğu içi başlangıç motorum olarak seçtim. yeni başlayanlar için gerçekten on numara motor.
gtr im icin depo kapagi ariyorum nerden bulabilirim yada baska hangi motorlarinki bizimkine uyuyor bilgisi olan yada yonlendirebilecek olan varsa cok sevinirim
hergün ufak tefek bişeyler yapıyorum.sonunda kusursuzlaştırıcam motoru
altta iki yan grenajın birleştiği yerdeki vida yuvaları kırılmış içten demir bi parçayla ek yaptım çok sağlam oldu.Dışardan sadece 2 vida gözüküyo oda motorun altında.Anca tekere kalkarsam gözükür
Gösterge üzerindeki kanuni stickerınıda söktüm.Şimdi birtek depo ve devir saatinde kanuni yazıyor.devir saatinin kağıdını nasıl değiştirebilirim?
O kağıttan nereden satın alabilirim?Almışken beyaz olanlardan alıyım beyazlar daha güzel duruyor.
fren manetide şuan geldi renkli racing manetlerim tamamlandı elciklerde tamam montajdan sonra fotoları paylaşcam sıra turboda amerikadan yola çıktı bakalım 2 haftaya gelir heralde.
yeni makine yeni tat.
honkong dan geldi fiyat 100 tl civarı.
yeni makine yeni tat.
motorun iç yapısında motor rodaj a sokulmadan önce ilk alan sahibi çelik piston ve özel bir dereceli ekzantirik zinciri falan yaptırmış diger hyolara göre çalışma sesi ve gidişindeki farkı bir çok kişi ve burdaki servisi söyledi motorun içi açılmamış sadece silindir daha yaglama dahi yapmadan böyle bir degişiklik yapılmış motorun içinden kastım alt taraf. ciddi anlamda motorumdan çok memnunum tekerleri degiştirdikten sonra çok süper oldu özellikle. pazar günü kemere giderken 130 140 virajlara hiç banamasın demeden girdim daha hızlıda virajlara girerdim fakat limitlerimide çok fazla zorlamak istemedim. şuan motor tork olarak ön kaldırma seviyesine geldi fakat tam o güç son güç yok. Ama turbo dan sonra büyük bir beklentim var. dyno testine çıkarcam turboyu takmadan önce. benden önceki ilk sahibi dynoda 42 beygir oldugunu ölçtürmüş. Sonuçları turbodan sonra yayınlarım 1 saat içinde manetlerin montajını yapıcam foto eklerim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 ----------
benim bmw yandaki beyaz.
lastik mevzusuna takılan arkadaşlar için 160 arka michelin lastigi için görüntüler ön teker için 120.
yeni makine yeni tat.
kardeşim güzel olmuş lastikler ama nazar degmiş çivi var lastiginde....
kazasız sürüşler dilerim lastikleri kaça aldın ......
nashua
Elcik ve manetlerin markası ney hocam süper durmuş
Lastiklerde süper
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)