Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Haziran 2011, 23:36
Beyler 40km sonrasında bileklerim uyuşmaya başlıyo daha alışamadım oturuş pozisyonuna sanırım Bugünde 87km kadar dolaştım.Zincir dişliden sonra herhangi bir sorunu kalmadı motorun Şu depodaki kanuni yazısı ne kadar imaj bozucu birşey yahu.Oraya ne yapıştırabilirim aklınıza gelen birşey varmı?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
05 Haziran 2011, 23:49
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
05 Haziran 2011, 23:52
Felon adlı üyeden alıntı
Şu depodaki kanuni yazısı ne kadar imaj bozucu birşey yahu.Oraya ne yapıştırabilirim aklınıza gelen birşey varmı?
Kabullen olm artık senin motorun KANUNİ
-
06 Haziran 2011, 00:00
Felon adlı üyeden alıntı
Şu depodaki kanuni yazısı ne kadar imaj bozucu birşey yahu.Oraya ne yapıştırabilirim aklınıza gelen birşey varmı?
ne yapıştırsan yapıştır imajı kurtarır. Yara bantı güzel olur. Hani yarasını kapattım anlamında
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
06 Haziran 2011, 00:07
-
06 Haziran 2011, 00:27
O yazılardan birçok Hyosung kullanıcısı muzdarip ve ikinci el motosikletlerin çoğundada dikkat ettiysen o yazılar yok. Geçen gün baktığım bir ilanda arkadaş o yazıları pasta ile çıkarttığını söylemişti. Banada mantıklı geldi
-
06 Haziran 2011, 02:07
acayüp adlı üyeden alıntı
Vespa boşuna efsane olmamış
83 model scooter da kombine fren sistemimi olur arkadaş yaw
Elinizi çabuk tutun az önce 3000 tl teklif gelmiş sahibinden de heran verebilirim
(ne veririm belli değil tabii )
Bitsinde son hali için konu açabilirim(vespanın) . Ama artık foto çekmeye başlasam fena olmicak. İşi yarıladım daha doğru dürüst resim yok elimde
keşke zımparalı halini resmini çekseydin be abi, araba sacından motor yapmışlar gram pas yoktu bide =) ondaki motoru bizim hyolara taksak uçurur gibime geldi =) bu arada bizim virago satılmadan sende satma motoru kimseye indirimde yapma =)
abi senin motoru gördüm kendi motorumdan soğudum :( sesi, çamurluğu,egzoz takozundan tut gösterge rengine kadar çok sağlam olmuş inşallah Allah nasip eder de izmite alırız =)
-
06 Haziran 2011, 09:42
Mrtcn adlı üyeden alıntı
O yazılardan birçok Hyosung kullanıcısı muzdarip ve ikinci el motosikletlerin çoğundada dikkat ettiysen o yazılar yok. Geçen gün baktığım bir ilanda arkadaş o yazıları pasta ile çıkarttığını söylemişti. Banada mantıklı geldi
stickerdan sonra vernik atılmış galiba sticker sökük şuanda biraz içe göçük çekilde kanuni yazıyo.Pasta kapatırsa iyi olurdu bizim kaportacı abiye bi sorayım bunu
-
06 Haziran 2011, 09:47
2011 model sahibi başka kimse takılmıyor galiba burada.
2011'i olan varsa bi yazarse sevinirim birkaç sorum olacak karşılaştırma için.
-
06 Haziran 2011, 13:16
UNdocab adlı üyeden alıntı
nerdesin hocam sen avrupa yakasındaysan bi karşılaştırma yapalım 2008le
-
06 Haziran 2011, 17:29
arkadaşlar
benım motorun 4000 km bakımını yaptıracam ama servıs 150 mılyonu cebıne koy gel dedı balatalar yag fıltresı yagı bujılerı ve hava fıltresı temızlenecek bujıler ve balatalar degısebılır dedı normalmı sızce bana bıraz yuksek geldi
-
06 Haziran 2011, 17:49
cemdoga adlı üyeden alıntı
arkadaşlar
benım motorun 4000 km bakımını yaptıracam ama servıs 150 mılyonu cebıne koy gel dedı balatalar yag fıltresı yagı bujılerı ve hava fıltresı temızlenecek bujıler ve balatalar degısebılır dedı normalmı sızce bana bıraz yuksek geldi
bunların hepsini çok rahatlıkla kendin yapabilirsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------
ve masrafıda torch iridyum buji 2 tane 21 tl
yag filtresi 4.5 tl ii si ucuzu 2.5 tl
hava filtresi 12 tl
balata 15 tl
1.5 lt yag yok 2lt alcan castrol 4t 10w40 yag 2 ltresi 35 tl
alet ekipman olarak lazım olarak.
14 anahtar depo için
10 anahtar yag filtresi için
17 anahtar yağ tahliye kapağı için
1 tanede buji anahtarı
granejları sökmek içinde 5 alyan (grenajı sökmedende yapabilirsin fakat ben söküyorum yağ olmaması için.
-
06 Haziran 2011, 18:17
nashua
dostum öncelıkle ılgın ıcın teşekkür ederım fakat bakımların servıste yapılması mecburı motor yoksa garantıden cıkıyor her bakımı geldıgınde servıse goturmeye mahkumuz
anlayacagın bır kac servıse daha baş vurucam
-
06 Haziran 2011, 18:24
cemdoga adlı üyeden alıntı
nashua
dostum öncelıkle ılgın ıcın teşekkür ederım fakat bakımların servıste yapılması mecburı motor yoksa garantıden cıkıyor her bakımı geldıgınde servıse goturmeye mahkumuz
anlayacagın bır kac servıse daha baş vurucam
Avrupa yakasındaysan denizköşklerdeki yetkili servise gitmeni tavsiye ederim.
1.5litre yağ koyuyolar normalde 2kutu yağ açıyolar ama 2kutunun parasını almıyolar.
30tl yağ değişimi
balata 15tl tanesi
buji 20 tl tanesi
-
06 Haziran 2011, 18:27
UNdocab adlı üyeden alıntı
Hocam 2011 Model GT250 r Var bende
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
-
06 Haziran 2011, 18:34
bi etkinlik düzenlesek şöyle Gt250r lar 10-15tane dolaşsak forumda kaç kişiyiz acaba toplamda
-
06 Haziran 2011, 21:12
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumda takılmıyorum öncelikle herkese merhaba,
Perşembe günü kısmetse arka lastik çift ayna yada sağ tek ayna almam gerekiyo anadolu yakasında ümraniye kadıköy üsküdar civarında tavsiye edebileceğiniz bi yer var mıdır ? Yardımlarınızı rica ederim.. Saygılarımla..[COLOR="Silver"]
Arkadaşlar bi de 180lik almayı düşünüyorum Janta tam oturur fakat dönüşlerde gidon kendi kendine dönmeye çalışıyormuş doğru mudur ? Bilgisi olan var mı ? Sonuçta Düşme tehlikesi kimse geçirmek istemez.
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
-
06 Haziran 2011, 22:25
@ felon kardeşim şu gösterdiğin takozlardan almak istiyorum ben, sen yardımcı olup iletişime geçermisin satan kişiyle benim için, ücretide ben sana gönderiyim, sen sanırım biraz erteledin masraflardan dolayı takoz işini ama ben halletmek istiyorum bu takoz işini, yardımcı olursan çok sevinicem..
-
06 Haziran 2011, 23:30
hllmr adlı üyeden alıntı
@ felon kardeşim şu gösterdiğin takozlardan almak istiyorum ben, sen yardımcı olup iletişime geçermisin satan kişiyle benim için, ücretide ben sana gönderiyim, sen sanırım biraz erteledin masraflardan dolayı takoz işini ama ben halletmek istiyorum bu takoz işini, yardımcı olursan çok sevinicem..
hocam dediğim gibi adama internet sitesi üzerinden mail atılabiliyor.Ebay hesabındanda para yollayabiliyosun gerisi adamın şerefine kalmış bişe bi garantisi yok göndermeyedebilir ama gönderedebilir.ben senden parayı alıpda almak gibi bişey pek yapmak istemem çünkü riski var tanımıyoruz adamı he ben aldığımda nasıl yapcaktım.Kendim riske girip 2tane alcaktım yada bi kargoyla max. kaç tane gelebiliyosa.kargo fiyatı değişmeden ve gümrüğe takılmadan o kadar alıp sonra forumdan arkadaşlara olmadı sahibinden.com da satıp veririm diyodum ama şu durumda o durum baya bi ertelendi malesef
İngilizce yazarsan anlıyolar çat pat bişeler yaz anlar onlarında ingilizcesi kötü çünkü
Mesajlarda yardımcı olabildiğim kadarıyla yardımcı olurum ama dediğim gibi biraz riskli :(
-
07 Haziran 2011, 01:57
Felon adlı üyeden alıntı
hocam dediğim gibi adama internet sitesi üzerinden mail atılabiliyor.Ebay hesabındanda para yollayabiliyosun gerisi adamın şerefine kalmış bişe bi garantisi yok göndermeyedebilir ama gönderedebilir.ben senden parayı alıpda almak gibi bişey pek yapmak istemem çünkü riski var tanımıyoruz adamı he ben aldığımda nasıl yapcaktım.Kendim riske girip 2tane alcaktım yada bi kargoyla max. kaç tane gelebiliyosa.kargo fiyatı değişmeden ve gümrüğe takılmadan o kadar alıp sonra forumdan arkadaşlara olmadı sahibinden.com da satıp veririm diyodum ama şu durumda o durum baya bi ertelendi malesef
İngilizce yazarsan anlıyolar çat pat bişeler yaz anlar onlarında ingilizcesi kötü çünkü
Mesajlarda yardımcı olabildiğim kadarıyla yardımcı olurum ama dediğim gibi biraz riskli :(
Ya ben o takozları arkadaşıma yaptırtırım diye düşünüyorum. Çok espirisi olan birşey değil sanki. Orta demiri ölçüp yapsa kenardaki takozlar normal takoz işte değil mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 110 kullanıcı var. (0 üye ve 110 misafir)
Bu Konudaki Etiketler