grenaj montaj vidası satılıyor ben karima motordan almıştım 10 lira paketi pakette 10 adet var bir ince biri kalın olmak üzere 2 paket alsan işini görür renklileride var.
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak üyelik açmamıştım. Sadece yazıları takip ediyodum. Birkaç arkadaşımızın galiba grenaj vidası eksikmiş benimde geçtiğimiz günlerde bir sitede gözüme çarpmıştı renkli grenaj vidaları. İşlerine yarar diye düşündüm linkini paylaşıyorum.
http://www.motobakkal.com/catinfo.asp?cid=446
Yaz sonuna doğru bende almayı düşünüyorum bir GT250R almayı. Benim planım Mat siyah kaplatıp vidaları kırmızı alıp ardından birde kırmızı jant şeridi çekmek. Yada jantları altın rengine boyatıp altın rengi elcik ve manet seti almayı düşünüyorum Birde altın rengi grenaj vidası takarsam süper olucak gibi
eyüp abi seni biz yorduk kusra bakma =) herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.yollarda telef olacaktık sen olmasan =))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:00 ----------
abi sağolasın, deli oldum vallahi istanbuldaydım 5 gündür, bir sürü yere sordum adamlar YBN ye 120 lira çekiyorlar çoguyla kavga ettim. sende biliyosun 55 lira idi YBN bizim parça aldıgımız yerde, millet kendini kaybetmiş. bugun izmitte sordum 60 lira dedi. izmit istanbuldan ucuz fiyat verdi şok oldum.. bide bu SFR ler var, istanbulda motoay tayvan malına 85 lira dedi, izmitte çin malı SFR 90 lira =) kafam allak bullak oldu yarın arayayım senide konuşalım abi =)
Karadeniz - Giresun.
saol hocam bu vidalar güzelmiş
Bizim grenajlardaki vidalar kaç mm acaba
Dün zincir ve dişlileri değiştirdim Ybn zincir dişli seti (dişli ön arka) 150tl ye aldım 30tl de işciliğe aldılar. takarlarken keşke kendimiz yapsaydık dedim kolaymış aslında
Sonra gecede alarmı taktıkdan sonra biraz gazlayalım dedik beylikdüzü haramidere yokuşunda 10.500 devir 166kmh gördüm
Ve aynı gece 3defa tank slapper yaşadım.3kere oldu. arka arkaya çukurlar varmış e-5de Öyle bir yusuf yusuf yok yani.
Forumda okuduklarımla kurtuldum desem yeridir.Herkes kesinlikle gaz kesmeyin diyodu tank slapper olduğunu anlayınca refleks olarak azcık gazı açtım(nasıl oldu bilmiyorum ama ) sonrasında topladı motor zaten
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Sizinle alakası yok. Vespa çok yoruyor beni. Zamanda kısıtlı. Bir an önce bitmesi lazım. Astarını attım. Öyle duruyor. Daha byanıcak (sedef beyaza ) ve toplanıcak. Çok iş var çook
Felon hayırlı olsun yeni dişli zincirin. Motoru üzmeden kullan hiç gerek yok maceraya. Yüksek sürat risklidir. Alışık olmadığın hızlara bir anda çıkmamanı öneririm.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Herkse Selamlar, Konu almış başını gitmiş. Yeni alıcak biri olarak tavsiyeler nelerdir okuyabilceğim veya sizin önericeğiniz şeyler varmıdır. Motorun 2011 sıfır'ı 8940TL galiba. Sıfır almak mı yoksa temiz 2.el almak mı daha mantıklı olur.
Fotoğraf varsa eğer görebirmiyiz. Mat siyahın nasıl durduğunu çok merak ediyorum. Bana kalırsa altın rengi jant ve altın rengi (ayna,grenaj vs. bütün vidalar) vidalar çok güzel durucaktır. Altın rengi elcik ve manet seti biraz abartı olabilir. Herşey altın rengi olur bu sefer.
abi o vespaya herşey deyer =) benden 2 buçuk yaş büyük ama nokta kadar pas göremedim =)
bu arada onur başımın etini yiyor,bir an önce viragoyu satıp senin motoru almak istiyor =) bakalım inşallah alıcı bulurda yollarız viragoyu, akşamınada sana geliriz =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 ----------
sağolasın abi,ben daha yeni uyandım =) malum istanbul macerasında yollarda kaldık =) gece yarılarına kadar uykusuz kaldık =) eyüp abi olmasa tinerci olcaktık =) evden çıkınca arayacagım seni abi burda motorcuda parça var ver diyorum yarın gel diyor =) lanet motorcular =)
Karadeniz - Giresun.
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, kafamda ki soru işaretlerini kaldırıp bu makineyi almamı sağladığınız için =) gerçi daha 100 km yaptım ama alışıyoruz birbirimize =))
ikinci el tiger egzos bulabilecegim bir yer varmı? sahibinden.com'a baktım ama bulamadım.
Şu an bu konu içerisinde 96 kullanıcı var. (0 üye ve 96 misafir)