Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orası öyle bir yer. Parça fiyatları kuruşuna kadar kuralkan.net'de yazan fiyatlar, sarf malzemeler (yağ balata vs.) normal piyasa fiyatları. Çok uğraştıracak işler haricinde böyle ufak işler için (mesela yağ değişimi) ücret almıyorlar.
    peki dğer servislerde nasıl yüksekmi işçilik ücretleri . ben eskiden suzuki servisliği ve sırf büyük makina yapan ustalığında şüpe olmayan birine götürcem ama ,karşıma abartılı fiyatlar çıkarsa diye korkuyorum :D bide motordan bi tıkırtı gelmeye başladı son günlerde önemli bişi değildir inşallah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki dğer servislerde nasıl yüksekmi işçilik ücretleri . ben eskiden suzuki servisliği ve sırf büyük makina yapan ustalığında şüpe olmayan birine götürcem ama ,karşıma abartılı fiyatlar çıkarsa diye korkuyorum :D bide motordan bi tıkırtı gelmeye başladı son günlerde önemli bişi değildir inşallah
    Diğer servisleri bilmiyorum başka bir yere gitmedim
    Ama fiyatların büyük motorla alakası yok. Biz gittiğimizde en küçük hacimli motorlar bizimkilerdi.

Motosikleti
    ST GT250R

slm

slm arkadaslar sizinde motorunuz fazla ısınıyomu ben yarım saat normal kullandığımda motor çok fazla ısınıyo bu normalmi bide 3.vitesteyken önden cızıltılı bir ses geliyomu aceba. buarada herkesin KANDİLİ kutlu olsun...

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Motorun isinması normaldir. Yağ soğutmalı bir makina ve havalarda sıcak malum. Eğer aşırı bir ısınma varsa daha kalın bir yağ koyun. Benim10-40 çok ısınyordu. Şimdi 15-50 kullanıyorum ısınma yüzde 30 oranında azaldı. Yağ soğutmalı olduğundan yağ çok önemli.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Motosikleti
    Sl 150

Satılık vespa aranıyor

ya bu mesajı yanlış yere yazdım. sileyim dedim silme butonunu bulamadım.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı rockandbeer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bu mesajı yanlış yere yazdım. sileyim dedim silme butonunu bulamadım.
    Yanlış konudasın ama yazim yinede.
    Bir arkadaşt var fakat 3500 den aşşağıy vermez. px 150
    Bende de şuanda çok değerli bir abimin cosa 200 ü var komple restore yapıyorum. Fakat artık oda satmaz
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış konudasın ama yazim yinede.
    Bir arkadaşt var fakat 3500 den aşşağıy vermez. px 150
    Bende de şuanda çok değerli bir abimin cosa 200 ü var komple restore yapıyorum. Fakat artık oda satmaz
    ayüp abi bu arka fren merkezi ve sağ kütükle ilgili ne diyosun dedikleri gibimidir?
    Sağ kütüğün gaz tellerini çekemediği doğru galiba çünkü mesela gazı açtım gidiyorum az bişe gaz kapayıp gazı sabitleyince devir düşüyo sonra motor kendini bi itiyo tekrar gaz açmış gibi
    Mesela 9bin devirdeyim 7bine indiriyorum 7bine normal bi şekilde iniyo ama o indiği anda bi 7.500 devir yapıp sonra normale geliyo gibi geldi bana.Elciğin yayıylamı alakalı acaba?
    Öyle oluncada sürekli gaz kesip gaz veriyomuşum gibi hopluyo motor.Belkide bu dediklerimi hiç hissetmiyicem zincir tutsa ama zinciri elimle rahatlıkla arka dişliden çıkarabilirim nerdeyse,zincir o durumda yani
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    felon sen zinciri nerden alacaksın? ben istanbuldayım günlerdir,netten araştırıyorum ama bulamıyorum bi türlü, benim toptancımda 55 lira olan ybn zincir burda en ucuz 110 liraya buldum, kazık ötesi resmen.

SFR marka o ringli zincir buldum 85 lira, satan adam YBN den iyi oldugunu söylüyor,bilen kullanan var mı? gerçekten daha mı iyi?

eyüp abi senin bildiğin bi yer var mı zincir alabileceğim?
    Karadeniz - Giresun.

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla aldığım arkadaş demişdi alırken devir kesici var die ama içimden hadilen demişdim ama doğruymuş
    Benimki de 2007 ve ustaya ''bunlarda devir kesici olmadığı için pek zorlamıyorum'' dedim o da olur mu öyle şey dedi boşta gazı kökledi kaç devir bilmiyom tam 11 - 12 gibi kesti. Ama şu vuuuııınnn dididididi diye gelen ses var ya öyle olmuyo Bana motor elektriği kesiyo gibi geldi ama hep o devirlerde yapıyo.

Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimki de 2007 ve ustaya ''bunlarda devir kesici olmadığı için pek zorlamıyorum'' dedim o da olur mu öyle şey dedi boşta gazı kökledi kaç devir bilmiyom tam 11 - 12 gibi kesti. Ama şu vuuuııınnn dididididi diye gelen ses var ya öyle olmuyo Bana motor elektriği kesiyo gibi geldi ama hep o devirlerde yapıyo.
    evet aynen o şekilde oluyor . motor 11bın cıvarında gücü kesiyor

şuan ustanın yanından geliyorum motorda bi ses vardı onu gösterdim ve usta pistondan geldiğini söyledi . motorun komple açılacağını ve bakılacağını söyledi ve sadece işçilik 250 dedi :( bu normal bi fiyatmıdır

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    felon sen zinciri nerden alacaksın? ben istanbuldayım günlerdir,netten araştırıyorum ama bulamıyorum bi türlü, benim toptancımda 55 lira olan ybn zincir burda en ucuz 110 liraya buldum, kazık ötesi resmen.

SFR marka o ringli zincir buldum 85 lira, satan adam YBN den iyi oldugunu söylüyor,bilen kullanan var mı? gerçekten daha mı iyi?

eyüp abi senin bildiğin bi yer var mı zincir alabileceğim?
    bende öyle araştıramadım servisteki eleman bi marka söyledi elinde ondan varmış(markasını unuttum şimdi bi türlü aklıma gelmedi neyse) o zincir 140tl miş O ringli ama bu akşam bi araştırcam vakit bulabilirsem DID ler en iyisi galiba ama 250cc olduğu için X ring e fazladan para vermeye gerek yok diyolar. X ringler daha çok tutunuyomuş ama

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    arkadaşlar bu polıslerle basım dertte benım yamasum masum gezerken arkamdan bır ses motorcuuuu sağaaa cekkk Neyse durdum yaklastı yanıma ver ehlıyetını ruhsatını dedı verdım garıp bır bakıs ıcerısnde plakan neden yamuk duruyor dedı Yolda gıderken yamulmus herhalde)) yoldan gecen vatandas duruma el attı yamuk plakayı duzelttık azımı acmadım daha bak dedı adını soyadını plakanı aldım bır bagırttını duyyum 300 500 yazarım yollarım evıne dedı bende hale tık yok bakıyorum sadece verdı evrakları ııyı görevlar dedım yola devam)Adam bıldın tehtıt edıyorr )
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

@ahmet şimşek
    polislerin %80 i racing tarzı motosikletlere kıl oluyolar efendi takılmakta fayda var sanırım

Arkadaşlar bu zincir dişli setini alıyım diyorum acaba biz kendimiz takabilirmiyiz?

http://www.motobakkal.com/?urun-5032...i-480-144.html

Bu arada nerede millet neden kimse yazmıyo

tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ahmet şimşek
    polislerin %80 i racing tarzı motosikletlere kıl oluyolar efendi takılmakta fayda var sanırım

Arkadaşlar bu zincir dişli setini alıyım diyorum acaba biz kendimiz takabilirmiyiz?

kimse yazmazsa ben yazıyım hayırlı olsun ali
    MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...

Alıntı tutku1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimse yazmazsa ben yazıyım hayırlı olsun ali
    saolasın hocam

@ahmet şimşek

ben aldım zinciri taktım ama eski dişlileri sökemediğim dişlileri takmadım .zincirin bağlantı kısmıda zor biraz baya çekiçlemem gerektı oturtmak için

ben aldım zinciri taktım ama eski dişlileri sökemediğim dişlileri takmadım .zincirin bağlantı kısmıda zor biraz baya çekiçlemem gerektı oturtmak için
    dişlileri sökmek biraz zor olur sanırım grenajlarda sökülecek ön dişli için ,
    bide bu grenaj vidalarında eksikler var benim onlardan nerden alabilirim vida seti satılıyormu acaba?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------

Beyler aklımda milyon tane soru var bunları sorup tecrübeli arkadaşlardan öğrenmem lazım mesela motor ısındığı zaman sağ bacağıma bi sıcaklık üflüyo ama sol bacağın olduğu yerde öyle birşey yok? bu normalmi sizdede öylemi ?

dişlileri sökmek biraz zor olur sanırım grenajlarda sökülecek ön dişli için ,
    bide bu grenaj vidalarında eksikler var benim onlardan nerden alabilirim vida seti satılıyormu acaba?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------

Beyler aklımda milyon tane soru var bunları sorup tecrübeli arkadaşlardan öğrenmem lazım mesela motor ısındığı zaman sağ bacağıma bi sıcaklık üflüyo ama sol bacağın olduğu yerde öyle birşey yok? bu normalmi sizdede öylemi ?
    grenajı sökmek gerekmiyor sadece üzerinde bi kapak var onu sokmen gerekıyor . ama öndişlinin üzerinde cok buyuk bir somun var 25 30 mm civarı sanırım grenaj vidası bende eksık bıkac tane . internette biyerde renklilerini görmüştüm ama nerede hatırlamıyorum

bu soruyu tekrar soruyorum .arka pistondan ses gelıyor ve usta sadece işçilik 250 dedı . normalmi bu fiyat ?

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    @ahmet şimşek

Şuanda eve girdim inanki.

Sendeki silkelenmeyi bakıp görüp yorum yapmak daha doğru olur. Enjeksiyonlu motorlara oldum olası gıcık olurum.
    X ring daha iyidir. Cc ile alakası yok. Daha iyi ve daha uzun süre yağ tutar.
    Bir arakdaş perpadan yanlış hatırlamıyorsam 160 tlye x ring did almıştı. Dişlileride değişirsen daha iyi olur. Ayrıca da arka dişli takozlarınıda kontrol etsinler.
    Çok yorgunum hemen yatmak istiyorum
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuanda eve girdim inanki.

Sendeki silkelenmeyi bakıp görüp yorum yapmak daha doğru olur. Enjeksiyonlu motorlara oldum olası gıcık olurum.
    X ring daha iyidir. Cc ile alakası yok. Daha iyi ve daha uzun süre yağ tutar.
    Bir arakdaş perpadan yanlış hatırlamıyorsam 160 tlye x ring did almıştı. Dişlileride değişirsen daha iyi olur. Ayrıca da arka dişli takozlarınıda kontrol etsinler.
    Çok yorgunum hemen yatmak istiyorum
    Saol abi şimdi didlerin fiyatları öyle ama ön arka dişli dahil değil o fiyata
    Arka dişli takozları nasıl bişey oluyor?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler