Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Haziran 2011, 00:10
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Orası öyle bir yer. Parça fiyatları kuruşuna kadar kuralkan.net'de yazan fiyatlar, sarf malzemeler (yağ balata vs.) normal piyasa fiyatları. Çok uğraştıracak işler haricinde böyle ufak işler için (mesela yağ değişimi) ücret almıyorlar.
peki dğer servislerde nasıl yüksekmi işçilik ücretleri . ben eskiden suzuki servisliği ve sırf büyük makina yapan ustalığında şüpe olmayan birine götürcem ama ,karşıma abartılı fiyatlar çıkarsa diye korkuyorum :D bide motordan bi tıkırtı gelmeye başladı son günlerde önemli bişi değildir inşallah
Reklamlar
-
03 Haziran 2011, 00:19
ColdhearteD adlı üyeden alıntı
peki dğer servislerde nasıl yüksekmi işçilik ücretleri . ben eskiden suzuki servisliği ve sırf büyük makina yapan ustalığında şüpe olmayan birine götürcem ama ,karşıma abartılı fiyatlar çıkarsa diye korkuyorum :D bide motordan bi tıkırtı gelmeye başladı son günlerde önemli bişi değildir inşallah
Diğer servisleri bilmiyorum başka bir yere gitmedim
Ama fiyatların büyük motorla alakası yok. Biz gittiğimizde en küçük hacimli motorlar bizimkilerdi.
-
03 Haziran 2011, 00:27
slm
slm arkadaslar sizinde motorunuz fazla ısınıyomu ben yarım saat normal kullandığımda motor çok fazla ısınıyo bu normalmi bide 3.vitesteyken önden cızıltılı bir ses geliyomu aceba. buarada herkesin KANDİLİ kutlu olsun...
-
03 Haziran 2011, 01:08
Motorun isinması normaldir. Yağ soğutmalı bir makina ve havalarda sıcak malum. Eğer aşırı bir ısınma varsa daha kalın bir yağ koyun. Benim10-40 çok ısınyordu. Şimdi 15-50 kullanıyorum ısınma yüzde 30 oranında azaldı. Yağ soğutmalı olduğundan yağ çok önemli.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
03 Haziran 2011, 01:12
Satılık vespa aranıyor
ya bu mesajı yanlış yere yazdım. sileyim dedim silme butonunu bulamadım.
-
03 Haziran 2011, 01:17
rockandbeer adlı üyeden alıntı
ya bu mesajı yanlış yere yazdım. sileyim dedim silme butonunu bulamadım.
Yanlış konudasın ama yazim yinede.
Bir arkadaşt var fakat 3500 den aşşağıy vermez. px 150
Bende de şuanda çok değerli bir abimin cosa 200 ü var komple restore yapıyorum. Fakat artık oda satmaz
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
03 Haziran 2011, 09:44
acayüp adlı üyeden alıntı
Yanlış konudasın ama yazim yinede.
Bir arkadaşt var fakat 3500 den aşşağıy vermez. px 150
Bende de şuanda çok değerli bir abimin cosa 200 ü var komple restore yapıyorum. Fakat artık oda satmaz
ayüp abi bu arka fren merkezi ve sağ kütükle ilgili ne diyosun dedikleri gibimidir?
Sağ kütüğün gaz tellerini çekemediği doğru galiba çünkü mesela gazı açtım gidiyorum az bişe gaz kapayıp gazı sabitleyince devir düşüyo sonra motor kendini bi itiyo tekrar gaz açmış gibi
Mesela 9bin devirdeyim 7bine indiriyorum 7bine normal bi şekilde iniyo ama o indiği anda bi 7.500 devir yapıp sonra normale geliyo gibi geldi bana.Elciğin yayıylamı alakalı acaba?
Öyle oluncada sürekli gaz kesip gaz veriyomuşum gibi hopluyo motor.Belkide bu dediklerimi hiç hissetmiyicem zincir tutsa ama zinciri elimle rahatlıkla arka dişliden çıkarabilirim nerdeyse,zincir o durumda yani
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
03 Haziran 2011, 16:00
felon sen zinciri nerden alacaksın? ben istanbuldayım günlerdir,netten araştırıyorum ama bulamıyorum bi türlü, benim toptancımda 55 lira olan ybn zincir burda en ucuz 110 liraya buldum, kazık ötesi resmen.
SFR marka o ringli zincir buldum 85 lira, satan adam YBN den iyi oldugunu söylüyor,bilen kullanan var mı? gerçekten daha mı iyi?
eyüp abi senin bildiğin bi yer var mı zincir alabileceğim?
-
03 Haziran 2011, 16:04
valla aldığım arkadaş demişdi alırken devir kesici var die ama içimden hadilen demişdim ama doğruymuş
Benimki de 2007 ve ustaya ''bunlarda devir kesici olmadığı için pek zorlamıyorum'' dedim o da olur mu öyle şey dedi boşta gazı kökledi kaç devir bilmiyom tam 11 - 12 gibi kesti. Ama şu vuuuııınnn dididididi diye gelen ses var ya öyle olmuyo Bana motor elektriği kesiyo gibi geldi ama hep o devirlerde yapıyo.
-
03 Haziran 2011, 16:51
bugay adlı üyeden alıntı
Benimki de 2007 ve ustaya ''bunlarda devir kesici olmadığı için pek zorlamıyorum'' dedim o da olur mu öyle şey dedi boşta gazı kökledi kaç devir bilmiyom tam 11 - 12 gibi kesti. Ama şu vuuuııınnn dididididi diye gelen ses var ya öyle olmuyo
Bana motor elektriği kesiyo gibi geldi ama hep o devirlerde yapıyo.
evet aynen o şekilde oluyor . motor 11bın cıvarında gücü kesiyor
şuan ustanın yanından geliyorum motorda bi ses vardı onu gösterdim ve usta pistondan geldiğini söyledi . motorun komple açılacağını ve bakılacağını söyledi ve sadece işçilik 250 dedi :( bu normal bi fiyatmıdır
-
03 Haziran 2011, 17:01
Serk21 adlı üyeden alıntı
felon sen zinciri nerden alacaksın? ben istanbuldayım günlerdir,netten araştırıyorum ama bulamıyorum bi türlü, benim toptancımda 55 lira olan ybn zincir burda en ucuz 110 liraya buldum, kazık ötesi resmen.
SFR marka o ringli zincir buldum 85 lira, satan adam YBN den iyi oldugunu söylüyor,bilen kullanan var mı? gerçekten daha mı iyi?
eyüp abi senin bildiğin bi yer var mı zincir alabileceğim?
bende öyle araştıramadım servisteki eleman bi marka söyledi elinde ondan varmış(markasını unuttum şimdi bi türlü aklıma gelmedi neyse) o zincir 140tl miş O ringli ama bu akşam bi araştırcam vakit bulabilirsem DID ler en iyisi galiba ama 250cc olduğu için X ring e fazladan para vermeye gerek yok diyolar. X ringler daha çok tutunuyomuş ama
-
03 Haziran 2011, 21:32
-
03 Haziran 2011, 22:37
@ahmet şimşek
polislerin %80 i racing tarzı motosikletlere kıl oluyolar efendi takılmakta fayda var sanırım
Arkadaşlar bu zincir dişli setini alıyım diyorum acaba biz kendimiz takabilirmiyiz?
http://www.motobakkal.com/?urun-5032...i-480-144.html
Bu arada nerede millet neden kimse yazmıyo
-
03 Haziran 2011, 22:44
Felon adlı üyeden alıntı
@ahmet şimşek
polislerin %80 i racing tarzı motosikletlere kıl oluyolar
efendi takılmakta fayda var sanırım
Arkadaşlar bu zincir dişli setini alıyım diyorum acaba biz kendimiz takabilirmiyiz?
kimse yazmazsa ben yazıyım hayırlı olsun ali
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
03 Haziran 2011, 22:57
-
03 Haziran 2011, 22:58
Felon adlı üyeden alıntı
@ahmet şimşek
ben aldım zinciri taktım ama eski dişlileri sökemediğim dişlileri takmadım .zincirin bağlantı kısmıda zor biraz baya çekiçlemem gerektı oturtmak için
-
03 Haziran 2011, 23:53
ben aldım zinciri taktım ama eski dişlileri sökemediğim dişlileri takmadım .zincirin bağlantı kısmıda zor biraz baya çekiçlemem gerektı oturtmak için
dişlileri sökmek biraz zor olur sanırım grenajlarda sökülecek ön dişli için ,
bide bu grenaj vidalarında eksikler var benim onlardan nerden alabilirim vida seti satılıyormu acaba?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------
Beyler aklımda milyon tane soru var bunları sorup tecrübeli arkadaşlardan öğrenmem lazım mesela motor ısındığı zaman sağ bacağıma bi sıcaklık üflüyo ama sol bacağın olduğu yerde öyle birşey yok? bu normalmi sizdede öylemi ?
-
04 Haziran 2011, 00:34
Felon adlı üyeden alıntı
dişlileri sökmek biraz zor olur sanırım grenajlarda sökülecek ön dişli için ,
bide bu grenaj vidalarında eksikler var benim onlardan nerden alabilirim vida seti satılıyormu acaba?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------
Beyler aklımda milyon tane soru var bunları sorup tecrübeli arkadaşlardan öğrenmem lazım mesela motor ısındığı zaman sağ bacağıma bi sıcaklık üflüyo ama sol bacağın olduğu yerde öyle birşey yok? bu normalmi sizdede öylemi ?
grenajı sökmek gerekmiyor sadece üzerinde bi kapak var onu sokmen gerekıyor . ama öndişlinin üzerinde cok buyuk bir somun var 25 30 mm civarı sanırım grenaj vidası bende eksık bıkac tane . internette biyerde renklilerini görmüştüm ama nerede hatırlamıyorum
bu soruyu tekrar soruyorum .arka pistondan ses gelıyor ve usta sadece işçilik 250 dedı . normalmi bu fiyat ?
-
04 Haziran 2011, 03:58
Felon adlı üyeden alıntı
@ahmet şimşek
Şuanda eve girdim inanki.
Sendeki silkelenmeyi bakıp görüp yorum yapmak daha doğru olur. Enjeksiyonlu motorlara oldum olası gıcık olurum.
X ring daha iyidir. Cc ile alakası yok. Daha iyi ve daha uzun süre yağ tutar.
Bir arakdaş perpadan yanlış hatırlamıyorsam 160 tlye x ring did almıştı. Dişlileride değişirsen daha iyi olur. Ayrıca da arka dişli takozlarınıda kontrol etsinler.
Çok yorgunum hemen yatmak istiyorum
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
04 Haziran 2011, 09:50
acayüp adlı üyeden alıntı
Şuanda eve girdim inanki.
Sendeki silkelenmeyi bakıp görüp yorum yapmak daha doğru olur. Enjeksiyonlu motorlara oldum olası gıcık olurum.
X ring daha iyidir. Cc ile alakası yok. Daha iyi ve daha uzun süre yağ tutar.
Bir arakdaş perpadan yanlış hatırlamıyorsam 160 tlye x ring did almıştı. Dişlileride değişirsen daha iyi olur. Ayrıca da arka dişli takozlarınıda kontrol etsinler.
Çok yorgunum hemen yatmak istiyorum
Saol abi şimdi didlerin fiyatları öyle ama ön arka dişli dahil değil o fiyata
Arka dişli takozları nasıl bişey oluyor?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler