Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Haziran 2011, 18:10
okkan adlı üyeden alıntı
Arkadaslar yardimci olmaya calisanlara tesekkur ederim , parcanin resmini buraya yukledim bu parcanin bana tam olarak ismini soyleyebilecek olan varmi acaba ? kuralkanin sitesinde parcanin adi hava filtre selenoidi olarak mi geciyor ? site cok karisik oldugu icin tam olarak bir sonuca ulasamadim , bu parcayi tamir ettirebilir miyiz ? yada 2.elini nereden temin edebiliriz yardiminizi bekliyorum cok tesekkurler .
Dipnot:Resmi ilk olarak 106Gti nickli arkadasimiz forumda paylasmis kendisinden izin almadan buraya yukledim .Umarim kusura bakmaz hatta oda yardimci olursa sevinirim
Fotoğraftaki parça dediğin gibi Selenoid. Değiştirmeyi düşünme hemen zaten 372 TL fiyatı var. Sök içini temizle geri tak sorunun çözülme ihtimali yüksek.
Reklamlar
-
02 Haziran 2011, 18:50
enjeksiyonlu modellerdemi var bu parça benim alette görmedimde bu parçayı bakınıyorum ondan sordum
-
02 Haziran 2011, 19:52
arkadaşlar yarın motoru komple bi bakıma sokmayı düşünüyorum ama karşıma cıkacak fiyattan korkuyorum . karburatör temizliği ve ayarları bide gerekiyorsa subap ayarları . bu işlemler ıcın ıstenen işçilik ücretleri nedir ortalama olarak . karşıma ne cıkacağını bileyımde ona göre gidiyim
birde şu marşa basmaya engel olan butun müşürleri iptal etmek istiyorum . hiç olmadık bi anda marş basmayıverıyor bu müşürlerden biri yuzunden ama vitesmi debriyajmı çözemedim . bu konudada yardımcı olursanız cok ıyı olur
-
02 Haziran 2011, 20:38
-
02 Haziran 2011, 21:06
nashua adlı üyeden alıntı
enjeksiyonlu modellerdemi var bu parça benim alette görmedimde bu parçayı bakınıyorum ondan sordum
evet parca enjeksiyonlu modellerde mevcut .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
02 Haziran 2011, 21:08
350 Liraydı o parçanın sıfır
-
02 Haziran 2011, 21:18
arkadaşlar f1 egzosları var piyasada arabalara takıyorlar. bu bizim motorların sesi pek hoş değil. acaba böyle birşey taksak nasıl olur? bu görüntüye öyle bir ses harika olmazmı...
-
02 Haziran 2011, 21:29
teşekkür ederim arkadaşlar peki temizleyince gecermi acaba motor bogulup duruyor usta ileeri geri giden parca yalama olmus dedi ama temizlesek yine faydası olurmu yada bu tamir olurmu 0 ı çok pahalı ya çıkması falan varmıdır piyasada bilgisi olan varsa sevinirim ...
-
02 Haziran 2011, 22:33
achmalen adlı üyeden alıntı
arkadaşlar f1 egzosları var piyasada arabalara takıyorlar. bu bizim motorların sesi pek hoş değil. acaba böyle birşey taksak nasıl olur? bu görüntüye öyle bir ses harika olmazmı...
bu tarz bişey yapılsa ben hemen talibim..
-
02 Haziran 2011, 22:50
Bugün yağı ve 3balatayıda değiştirdim
Zincir ve dişlilerinde değişmesi gerekiyor zincir ölü durumda salak herif zinciri değiştirmediğinden dişlileri yemiş.
Balatalar değişirken arka fren balatasınında fren merkezinde sorun olduğunu söylediler.Pompalamıyomuş kitleyebilirmiş.Şimdi bu fren merkezindeki sorunu anlamadım ben arka fren tekeri kitleyebilcek kadar tutuyo ama iyi durdurmuyo.Bu fren merkezinde sorun varsa arka frenin tutmaması gerekmiyomu.
Bide Fı ışığı kafasına göre yanıp sönüyodu.sağ marş kolundaki bi sorundan olduğunu buldular.Marş düğmesinin orada bir temassızlık var orayı elle oynayınca FI sönüyo ve tekrar yanabiliyor.Gaz koluda gaz tellerinin birini çekiyo birini çekmiyomuş zaten bazen motor devrinde dalgalanmalar oluyo.
Hava filtresi ve bujiler iyi durumda gibi.
yüksek hızlarda bazen bi zırıltı geliyo önden o zırıltıyı gaz kolu yapabilir dedi usta ama bilmiyorum.
Kabaca motoru saat gibi yapmak için 500tl lik bir masraf var sanırım.Bu biraz moralimi bozdu.
Bunları uzun vadeye yayıpta yaptırabilirim ama ben hiçbir kusuru olmasın istiyorum
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
02 Haziran 2011, 22:57
slm
muratcan7 adlı üyeden alıntı
@Felon
Hayırlısı olsun. Arka lastik güzel görünüyor modeli nedir acaba ? Michelin pilot active mi ? Ayrıca yeni motor dert gerçekten
Motor alıyorsun ama cepte para kalmıyor
Ben aldığımdan beri motora çalışıyorum. Pişman değilim ama
@fearlesboyy
Cevabın için teşekkürler. Ben aslında yuvarlak far seviyorum. Sadece aydınlatma için çift var olayı olduğundan düşündüm bir an. Ama o fiyatı vereceğime xenon takmak daha mantıklı geldi. Hayırlısı olsun tekrardan. Yakışmış gerçekten. Motoru daha bir göstermiş. Comet topiğine bekliyoruz seni. Orası sessiz biraz bu aralar
benim hyom 250r gtr ama acerbisli olanda aslında 250r grenajları cıkardık.yani bende 2 tane hyosung var : )) bazen naked tarzına bınıyorum onda tiger egsoz var sesi bence tok ve dikkat çekici. bazende benım mat sıyah 250r a ama orayada takılırm neden olmasın
-
02 Haziran 2011, 23:06
muratcan7 adlı üyeden alıntı
@Felon
Hayırlısı olsun. Arka lastik güzel görünüyor modeli nedir acaba ? Michelin pilot active mi ? Ayrıca yeni motor dert gerçekten
Motor alıyorsun ama cepte para kalmıyor
Ben aldığımdan beri motora çalışıyorum. Pişman değilim ama
fabrika çıkışı lastik var shinko 150lik
En iyisi 2.el motorda bi 500tl kadar parayı motorun bakımına çıkabilcek sorunlara bırakmak aslında tek hatam o oldu ama yavaş yavaş bütün sorunlarını halledicem.Geçiş motoru değil benim için çünkü
-
02 Haziran 2011, 23:07
Felon adlı üyeden alıntı
Zincir ve dişlilerinde değişmesi gerekiyor zincir ölü durumda salak herif zinciri değiştirmediğinden dişlileri yemiş.
Balatalar değişirken arka fren balatasınında fren merkezinde sorun olduğunu söylediler.Pompalamıyomuş kitleyebilirmiş.Şimdi bu fren merkezindeki sorunu anlamadım ben arka fren tekeri kitleyebilcek kadar tutuyo ama iyi durdurmuyo.Bu fren merkezinde sorun varsa arka frenin tutmaması gerekmiyomu.
Bide Fı ışığı kafasına göre yanıp sönüyodu.sağ marş kolundaki bi sorundan olduğunu buldular.Marş düğmesinin orada bir temassızlık var orayı elle oynayınca FI sönüyo ve tekrar yanabiliyor.Gaz koluda gaz tellerinin birini çekiyo birini çekmiyomuş zaten bazen motor devrinde dalgalanmalar oluyo.
yüksek hızlarda bazen bi zırıltı geliyo önden o zırıltıyı gaz kolu yapabilir dedi usta ama bilmiyorum.
Kabaca motoru saat gibi yapmak için 500tl lik bir masraf var sanırım.Bu biraz moralimi bozdu.
Bunları uzun vadeye yayıpta yaptırabilirim ama ben hiçbir kusuru olmasın istiyorum
kardeş yaptırdığın işlemler ve ödediğin ücretler hakkında bilgi verirmisin ? yarın bende bakıma götürcemde
-
02 Haziran 2011, 23:08
ColdhearteD adlı üyeden alıntı
kardeş yaptırdığın işlemler ve ödediğin ücretler hakkında bilgi verirmisin ? yarın bende bakıma götürcemde
30tl yağ değişimi (opet yağ koydular)
Balatalar tanesi 15tl 3disk var x 3
İşcilikten ücret almadılar
-
02 Haziran 2011, 23:10
Felon adlı üyeden alıntı
nerede baktırdın motoruna ali ?
tamam opet yağ deyince anladım ben neresi olduğunu
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
02 Haziran 2011, 23:12
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
nerede baktırdın motoruna ali ?
denizköşklerde Avcılar sosyal tesislerin ordaki serviste.Baya ilgililer iyi gibi ama bu fren merkezi durumu kafamı karıştırdı.
-
02 Haziran 2011, 23:14
Felon adlı üyeden alıntı
denizköşklerde Avcılar sosyal tesislerin ordaki serviste.Baya ilgililer iyi gibi ama bu fren merkezi durumu kafamı karıştırdı.
arka frenle çok işin olmayacakki senin.. racinglerde genelde ön fren lazım.. arka çok kaydırır.. gv de bile kayıyorsa artık gtr de bilemem..
ama genede fren dedimmi işler değişir fazla da kafana takma bence zamanla herşey
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
02 Haziran 2011, 23:19
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
arka frenle çok işin olmayacakki senin.. racinglerde genelde ön fren lazım.. arka çok kaydırır.. gv de bile kayıyorsa artık gtr de bilemem..
ama genede fren dedimmi işler değişir
fazla da kafana takma bence zamanla herşey
Ya işte ben hiçbişeyi olmasın istiyorum yoksa sadece zincir ve dişli değişimiyle kullanılabilcek bi durumda sanırım.
Arkadaşlar bu gaz koluna bağlı olan 2tane tel her biri bir silindirimi ima ediyor?
yani gaz kolunun bir teli daha fazla çekip diğerini daha az çekmesi silindirlerden birini çalıştırıp diğerinin yorulmasınamı neden olur?
-
02 Haziran 2011, 23:51
neden işçilik ücreti almadılar onu anlamadım :S
-
03 Haziran 2011, 00:04
ColdhearteD adlı üyeden alıntı
neden işçilik ücreti almadılar onu anlamadım :S
Orası öyle bir yer. Parça fiyatları kuruşuna kadar kuralkan.net'de yazan fiyatlar, sarf malzemeler (yağ balata vs.) normal piyasa fiyatları. Çok uğraştıracak işler haricinde böyle ufak işler için (mesela yağ değişimi) ücret almıyorlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 101 kullanıcı var. (0 üye ve 101 misafir)
Bu Konudaki Etiketler