Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı okkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar yardimci olmaya calisanlara tesekkur ederim , parcanin resmini buraya yukledim bu parcanin bana tam olarak ismini soyleyebilecek olan varmi acaba ? kuralkanin sitesinde parcanin adi hava filtre selenoidi olarak mi geciyor ? site cok karisik oldugu icin tam olarak bir sonuca ulasamadim , bu parcayi tamir ettirebilir miyiz ? yada 2.elini nereden temin edebiliriz yardiminizi bekliyorum cok tesekkurler .

Dipnot:Resmi ilk olarak 106Gti nickli arkadasimiz forumda paylasmis kendisinden izin almadan buraya yukledim .Umarim kusura bakmaz hatta oda yardimci olursa sevinirim

Fotoğraftaki parça dediğin gibi Selenoid. Değiştirmeyi düşünme hemen zaten 372 TL fiyatı var. Sök içini temizle geri tak sorunun çözülme ihtimali yüksek.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha R1
    enjeksiyonlu modellerdemi var bu parça benim alette görmedimde bu parçayı bakınıyorum ondan sordum
    yeni makine yeni tat.

arkadaşlar yarın motoru komple bi bakıma sokmayı düşünüyorum ama karşıma cıkacak fiyattan korkuyorum . karburatör temizliği ve ayarları bide gerekiyorsa subap ayarları . bu işlemler ıcın ıstenen işçilik ücretleri nedir ortalama olarak . karşıma ne cıkacağını bileyımde ona göre gidiyim

birde şu marşa basmaya engel olan butun müşürleri iptal etmek istiyorum . hiç olmadık bi anda marş basmayıverıyor bu müşürlerden biri yuzunden ama vitesmi debriyajmı çözemedim . bu konudada yardımcı olursanız cok ıyı olur

ferhatdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache
    Alıntı tolgatek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ferhat, bu sabah yeşilyurt motorla görüştüm parça yokmuş ellerinde, bu gün keçeleri cengiz usta temin ederse yarın sabah yeşilyurt motordayım işçilik 80 lira, ilgilendiğin için sag ol...
    hayırlısı olsun dostum işcilikde ıyıymiş hani ama en sağlam iş ehline abicim

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Alıntı nashua adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    enjeksiyonlu modellerdemi var bu parça benim alette görmedimde bu parçayı bakınıyorum ondan sordum
    evet parca enjeksiyonlu modellerde mevcut .
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    350 Liraydı o parçanın sıfır

Motosikleti
    hyosung gt250r
    arkadaşlar f1 egzosları var piyasada arabalara takıyorlar. bu bizim motorların sesi pek hoş değil. acaba böyle birşey taksak nasıl olur? bu görüntüye öyle bir ses harika olmazmı...

okkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 650 DRAGSTAR
    teşekkür ederim arkadaşlar peki temizleyince gecermi acaba motor bogulup duruyor usta ileeri geri giden parca yalama olmus dedi ama temizlesek yine faydası olurmu yada bu tamir olurmu 0 ı çok pahalı ya çıkması falan varmıdır piyasada bilgisi olan varsa sevinirim ...

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı achmalen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar f1 egzosları var piyasada arabalara takıyorlar. bu bizim motorların sesi pek hoş değil. acaba böyle birşey taksak nasıl olur? bu görüntüye öyle bir ses harika olmazmı...
    bu tarz bişey yapılsa ben hemen talibim..

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün yağı ve 3balatayıda değiştirdim
    Zincir ve dişlilerinde değişmesi gerekiyor zincir ölü durumda salak herif zinciri değiştirmediğinden dişlileri yemiş.
    Balatalar değişirken arka fren balatasınında fren merkezinde sorun olduğunu söylediler.Pompalamıyomuş kitleyebilirmiş.Şimdi bu fren merkezindeki sorunu anlamadım ben arka fren tekeri kitleyebilcek kadar tutuyo ama iyi durdurmuyo.Bu fren merkezinde sorun varsa arka frenin tutmaması gerekmiyomu.
    Bide Fı ışığı kafasına göre yanıp sönüyodu.sağ marş kolundaki bi sorundan olduğunu buldular.Marş düğmesinin orada bir temassızlık var orayı elle oynayınca FI sönüyo ve tekrar yanabiliyor.Gaz koluda gaz tellerinin birini çekiyo birini çekmiyomuş zaten bazen motor devrinde dalgalanmalar oluyo.
    Hava filtresi ve bujiler iyi durumda gibi.
    yüksek hızlarda bazen bi zırıltı geliyo önden o zırıltıyı gaz kolu yapabilir dedi usta ama bilmiyorum.
    Kabaca motoru saat gibi yapmak için 500tl lik bir masraf var sanırım.Bu biraz moralimi bozdu.
    Bunları uzun vadeye yayıpta yaptırabilirim ama ben hiçbir kusuru olmasın istiyorum
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

slm

Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Felon

Hayırlısı olsun. Arka lastik güzel görünüyor modeli nedir acaba ? Michelin pilot active mi ? Ayrıca yeni motor dert gerçekten Motor alıyorsun ama cepte para kalmıyor Ben aldığımdan beri motora çalışıyorum. Pişman değilim ama

@fearlesboyy

Cevabın için teşekkürler. Ben aslında yuvarlak far seviyorum. Sadece aydınlatma için çift var olayı olduğundan düşündüm bir an. Ama o fiyatı vereceğime xenon takmak daha mantıklı geldi. Hayırlısı olsun tekrardan. Yakışmış gerçekten. Motoru daha bir göstermiş. Comet topiğine bekliyoruz seni. Orası sessiz biraz bu aralar
    benim hyom 250r gtr ama acerbisli olanda aslında 250r grenajları cıkardık.yani bende 2 tane hyosung var : )) bazen naked tarzına bınıyorum onda tiger egsoz var sesi bence tok ve dikkat çekici. bazende benım mat sıyah 250r a ama orayada takılırm neden olmasın

Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Felon

Hayırlısı olsun. Arka lastik güzel görünüyor modeli nedir acaba ? Michelin pilot active mi ? Ayrıca yeni motor dert gerçekten Motor alıyorsun ama cepte para kalmıyor Ben aldığımdan beri motora çalışıyorum. Pişman değilim ama
    fabrika çıkışı lastik var shinko 150lik
    En iyisi 2.el motorda bi 500tl kadar parayı motorun bakımına çıkabilcek sorunlara bırakmak aslında tek hatam o oldu ama yavaş yavaş bütün sorunlarını halledicem.Geçiş motoru değil benim için çünkü

Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zincir ve dişlilerinde değişmesi gerekiyor zincir ölü durumda salak herif zinciri değiştirmediğinden dişlileri yemiş.
    Balatalar değişirken arka fren balatasınında fren merkezinde sorun olduğunu söylediler.Pompalamıyomuş kitleyebilirmiş.Şimdi bu fren merkezindeki sorunu anlamadım ben arka fren tekeri kitleyebilcek kadar tutuyo ama iyi durdurmuyo.Bu fren merkezinde sorun varsa arka frenin tutmaması gerekmiyomu.
    Bide Fı ışığı kafasına göre yanıp sönüyodu.sağ marş kolundaki bi sorundan olduğunu buldular.Marş düğmesinin orada bir temassızlık var orayı elle oynayınca FI sönüyo ve tekrar yanabiliyor.Gaz koluda gaz tellerinin birini çekiyo birini çekmiyomuş zaten bazen motor devrinde dalgalanmalar oluyo.
    yüksek hızlarda bazen bi zırıltı geliyo önden o zırıltıyı gaz kolu yapabilir dedi usta ama bilmiyorum.
    Kabaca motoru saat gibi yapmak için 500tl lik bir masraf var sanırım.Bu biraz moralimi bozdu.
    Bunları uzun vadeye yayıpta yaptırabilirim ama ben hiçbir kusuru olmasın istiyorum

kardeş yaptırdığın işlemler ve ödediğin ücretler hakkında bilgi verirmisin ? yarın bende bakıma götürcemde

Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş yaptırdığın işlemler ve ödediğin ücretler hakkında bilgi verirmisin ? yarın bende bakıma götürcemde
    30tl yağ değişimi (opet yağ koydular)
    Balatalar tanesi 15tl 3disk var x 3
    İşcilikten ücret almadılar

StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    nerede baktırdın motoruna ali ?

tamam opet yağ deyince anladım ben neresi olduğunu
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerede baktırdın motoruna ali ?
    denizköşklerde Avcılar sosyal tesislerin ordaki serviste.Baya ilgililer iyi gibi ama bu fren merkezi durumu kafamı karıştırdı.

StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    denizköşklerde Avcılar sosyal tesislerin ordaki serviste.Baya ilgililer iyi gibi ama bu fren merkezi durumu kafamı karıştırdı.
    arka frenle çok işin olmayacakki senin.. racinglerde genelde ön fren lazım.. arka çok kaydırır.. gv de bile kayıyorsa artık gtr de bilemem..
    ama genede fren dedimmi işler değişir fazla da kafana takma bence zamanla herşey
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka frenle çok işin olmayacakki senin.. racinglerde genelde ön fren lazım.. arka çok kaydırır.. gv de bile kayıyorsa artık gtr de bilemem..
    ama genede fren dedimmi işler değişir fazla da kafana takma bence zamanla herşey
    Ya işte ben hiçbişeyi olmasın istiyorum yoksa sadece zincir ve dişli değişimiyle kullanılabilcek bi durumda sanırım.

Arkadaşlar bu gaz koluna bağlı olan 2tane tel her biri bir silindirimi ima ediyor?
    yani gaz kolunun bir teli daha fazla çekip diğerini daha az çekmesi silindirlerden birini çalıştırıp diğerinin yorulmasınamı neden olur?

neden işçilik ücreti almadılar onu anlamadım :S

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden işçilik ücreti almadılar onu anlamadım :S
    Orası öyle bir yer. Parça fiyatları kuruşuna kadar kuralkan.net'de yazan fiyatlar, sarf malzemeler (yağ balata vs.) normal piyasa fiyatları. Çok uğraştıracak işler haricinde böyle ufak işler için (mesela yağ değişimi) ücret almıyorlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 101 kullanıcı var. (0 üye ve 101 misafir)

Bu Konudaki Etiketler