Arkadaşlar motoruma kavuştum
kalan resimlerde burada
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2368329
Arkadaşlar motoruma kavuştum
kalan resimlerde burada
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2368329
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
hayırlı uğurlu olsun felon kardeşim, Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin, tekerin hep düz bassın, ZN den sonra bu uçak gibi gelir emin oL artık şu takoz işini halledelim bak, senden haber bekliyorum hA
Hayırlı olsun felon.. Ben de getirebilirsem GT'liler toplanırız artıkın
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Siyah hyo da ayrı bi güzel canım Benimki de siyah olduğu için demiyorum he
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
@Felon
Hayırlısı olsun. Arka lastik güzel görünüyor modeli nedir acaba ? Michelin pilot active mi ? Ayrıca yeni motor dert gerçekten Motor alıyorsun ama cepte para kalmıyor Ben aldığımdan beri motora çalışıyorum. Pişman değilim ama
@fearlesboyy
Cevabın için teşekkürler. Ben aslında yuvarlak far seviyorum. Sadece aydınlatma için çift var olayı olduğundan düşündüm bir an. Ama o fiyatı vereceğime xenon takmak daha mantıklı geldi. Hayırlısı olsun tekrardan. Yakışmış gerçekten. Motoru daha bir göstermiş. Comet topiğine bekliyoruz seni. Orası sessiz biraz bu aralar
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Bu motoru alırken çevreden gelecek tepkilerden cok korkuyodum , malum o paraya araba alınırya :D ( alacağınız arabada 131 yada lada samara olur en fazla :D ) birde markaya gelecek tepkilerden korkuyordum hem telaffuzu zor hem fazla bilinmiyor hemde çince bi kelime gibi direk çin malı izlenimi veriyor .. hyosung,hoysung.haysung,hayasung ,haysuk : şahsen ben telaffuz edemıyorum , hyosung diyorum haa? die bi cevap gelıyor bende anahtarlığı gösteriyorum
aldığım tepkilere gelince ; anneme bu konuda hiç yalan söylemedim fiyatı konusunda felan , normalde mümkün deildi müsade etmesi ama hiçbi tepki vermedi , ne olumlu nede olumsuz olarak
park halindeyken bi cocuk geldı
cocuk: abı bu binlikmi
ben: yok 600 lük
cocuk: yaa binlik görünümlü 600 lük ozaman bu . Babaa babaa benim arkadaşın kafası bunda koptu işde motor hakkındaki ilk yorum buydu
sonra bi abim duymuş geldi ; olum sende hiçmi akıl yok ,okadar para verilirmi motora sen nezaman akıllanacan vs.vs sonra motoru bir gördü 1 dakkika kitlendi kaldı motora ... vallahi değerr dedi , helal olsun lan iyi yapmışsın biniyosan böylesine binecen ..
sonra bi kurye arkadas geldi , hayırlı olsunda niye bize haber vermedin ,gs500 bulurdum ben sana er 5 bulurdum vs. ama ne zman dışarı cıksam o arkadaşı motorun başına dikilmiş motoru incelerken buldum :D
sonra dayılar enişteler duymuş saydırmaya başlamışlar manyakmı bu çocuk niye okadar para vermış motora o kadar para verilirmi ...... ve tabi onlarda geldi ve motoru gördü , ilk önce bi güzel incelediler tabi ,eniştem zaten bitti motora helal olsun dedi daha fazlasına bile değer. sonra baktım dayım gelmiş bunla diyo köye gidermiyiz senle diyo :D
sonra en ilgincide yaşlı bi kurye abi geldi yaşı 50 ye yakın .. heyecanla hızlı hızlı geldi . kaçlık la bu 1000likmi ?? 250 lik dedim pehhh dedi aynı hızda istifini bozmadan döndü gitti :
ama şu bi gerçekki herkezin gözü motorda ..annem bile aldığım beri oğlum şu motora bi nazar boncuğu tak nazar değecekler deyip duruyor mahallenin kadınları bile başına dikiliyo motoru inceliyo gerisini siz düşünün artıkk :
Telafuza takılma. Kimse okuyamıyor zaten.
Benden de iki diyalog olsun.
1.
-- Abi kapının önündeki hayabusa seninmi
ben : evet beğendinmi
-- Felaket makine abii.
2.
-- Abi be bunun fiyatı ne merak ettim.
Ben: 5-6 arasına alırsın
-- Bırak be abi ...şak geçiyorsun akşam akşam
Ben: Yaw niye geçim ver 5500 hemen sana verim bunu
-- Abi kusura bakmada kıçı kırık apaçiler o para. bu 20 den aşşa değildir.
Ben.: Yaw ozaman boşver fiyatını moralin bozulmasın
-- İyi akşamlar abi
3.
Trafikte bekliyorum kaldırım dibinde. Karşıdan gelen bir genç Motorun etrafında dolaşarak
-- Abi makine budur yaa gerisi yalan..
Motorlar inanılmaz havalı beyler markasının ne önemi var. Kanuni yazmasın yeter ozaman iş değişiyor
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
HErkesinki lafta bizimki altımızda. Herkes diyor ama o zevki yaşayan şanslı azınlık biziz. Keyfini çıkarmak lazım
Beyler açık hava filtresi muhteşem keyifli olmaya başladı. Gazı verdikçe veresim geliyor. Hiç bu kadar hızlı kullanmazdım Tehlikeli olmaya başladı sökmeyi düşünüyorum
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
turbo booster şiparişimi bugün geçtim amerikadan gelicek bakalım nasıl olcak .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:15 ----------
debraj manetinin fotolarınıda bugün çekip eklerim.
yeni makine yeni tat.
selam arkadaşlar benim motorumda bir sorun var motor gazı bıraktıgımda boguluyor gaz yemiyor belli bir devirden sonra gaz yiyor ama alt devirllerde boglup stop ediyor tamirciye götürdüm hava filtresinin sag altındaki bir sensör var siemens marka oluyor genelde ama benimki magneti marelli marka yuvarlak kontak açınca yayla ileri geri giden parca bana o parcanın bozuk oldugunu yalama oldugunu söyledi ve ondan kaynaklandıgını söyledi kuralkanın sitesinde bulamadım adı giriş hava basınç sensörmüş galiba acaba bu parcayı nereden bulabilirim yada tamir olurmu yardımcı olursanız sevinirim ...
Uploaded with ImageShack.us
Arkadaslar yardimci olmaya calisanlara tesekkur ederim , parcanin resmini buraya yukledim bu parcanin bana tam olarak ismini soyleyebilecek olan varmi acaba ? kuralkanin sitesinde parcanin adi hava filtre selenoidi olarak mi geciyor ? site cok karisik oldugu icin tam olarak bir sonuca ulasamadim , bu parcayi tamir ettirebilir miyiz ? yada 2.elini nereden temin edebiliriz yardiminizi bekliyorum cok tesekkurler .
Dipnot:Resmi ilk olarak 106Gti nickli arkadasimiz forumda paylasmis kendisinden izin almadan buraya yukledim .Umarim kusura bakmaz hatta oda yardimci olursa sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)