Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence o kadar abartmayın arkadaşlar krank sağlamsa o dediğin eskidendi dısarda cıkma eksantrik zincirlerini 130 tl satıyorlar kuralkanda sıfırı 75 tl bende gevseme vardı sesli çalısıyordu valla tuttum 2 sini sıfırla değiştirdim.açmışken piston sekman orjinal contalar vs sıfırladım hiçde bir motor parası vermedim anlıycanız şuanda sıfır km motora biniyorum daha rodajda 410 km yapmısım ama motor tin tin çalısıyor tamamen sessiz hatta ilerdeki sayfalarda resimli anlatmıstım olayı ama bulamadım sayfayı ama yıne bu topikteydi : ))
    şu kuralkanın sitesinin linki neydi? arıyorum google dan bulamıyorum her seferinde :S masa üstüne kısayol yapıcam en sonunda =)
    Karadeniz - Giresun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

: )

Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim tam benim istediğim gibi touring gt250r Bunun bi de eşyasız fotoğrafı var mı, nasıl olduğunu tam görebiliriz ve ustaya gösterip benzerini yaptırabiliriz. Bir de a2teker'densiniz galiba konya'dan mı?
    aynen a2tekerdenim oraya hastahaneden kaçış yaz resimleri gör cantalı o kadar yolu nasıl yapmısız resimli burdan link atmayayım..reklam derler bu arada gecen egsoz olayında yazmıstım sana bu arda konyadan faruk vardı afanol nickli ben usyata degıl kendım yapmıstım : )))
    buldum linki bu amatör siz daha farklı geliştirebilirsiniz ne o kapa vs o kadar para veremem

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2296048

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:16 ----------

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu kuralkanın sitesinin linki neydi? arıyorum google dan bulamıyorum her seferinde :S masa üstüne kısayol yapıcam en sonunda =)
    valla muharrem özsoyda arka camurluk plakalık 60 tl 2 el orda 31 tl sıfır anlamadım gitti hiç tamirle ugrasmıyorum sıfırı ordan alıyorum kayalar motor yada yeşilyurt motorda al daha cabuk gelıyor kargo olarak bu arada 2 tane 600 rr aynası aldım sıfır ddaha takmadım bakalım nasıl olucak bu arada mat sıyah motorumu ne renge boyatsam diyorum beyaz yada repsol var aklımda tabi kesin değil sadece gitr gel aklım bu aralar: )

https://www.kuralkan.net/SiteLogin.a...2fDefault.aspx
    kullanıcı adınla gır gör

dostum zinciri nerden kaça aldın? dişlileri de değiştirdin mi? birde gidonun hangi parçalarını aldın ? nerden nekadara =)
    zincir dişli takım sahibinden den aldım 150 liraya . gidonuda burda bi tamirciden aldım 50 liraya.. ama dişlileri değiştiremedim yeterli aletim yoktu . ama zincir değişince cok farketi gidiş ve ses

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 ----------

aynen a2tekerdenim oraya hastahaneden kaçış yaz resimleri gör cantalı o kadar yolu nasıl yapmısız resimli burdan link atmayayım..reklam derler bu arada gecen egsoz olayında yazmıstım sana bu arda konyadan faruk vardı afanol nickli ben usyata degıl kendım yapmıstım : )))
    buldum linki bu amatör siz daha farklı geliştirebilirsiniz ne o kapa vs o kadar para veremem

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2296048

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:16 ----------

valla muharrem özsoyda arka camurluk plakalık 60 tl 2 el orda 31 tl sıfır anlamadım gitti hiç tamirle ugrasmıyorum sıfırı ordan alıyorum kayalar motor yada yeşilyurt motorda al daha cabuk gelıyor kargo olarak bu arada 2 tane 600 rr aynası aldım sıfır ddaha takmadım bakalım nasıl olucak bu arada mat sıyah motorumu ne renge boyatsam diyorum beyaz yada repsol var aklımda tabi kesin değil sadece gitr gel aklım bu aralar: )

https://www.kuralkan.net/SiteLogin.a...2fDefault.aspx
    kullanıcı adınla gır gör
    komple boya ne kadara mal oluyor acaba ? cizikler canımı sıkmaya başladı boyatıp kurtulam diyorum

Motosikleti
    YAMAHA MT

slm

Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zincir dişli takım sahibinden den aldım 150 liraya . gidonuda burda bi tamirciden aldım 50 liraya.. ama dişlileri değiştiremedim yeterli aletim yoktu . ama zincir değişince cok farketi gidiş ve ses

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 ----------

komple boya ne kadara mal oluyor acaba ? cizikler canımı sıkmaya başladı boyatıp kurtulam diyorum
    valla fıyat olayına kafayı takmıyorum cunku cok ucuza boyatırım mesela komple kafa yan yanı tamamen ön tarafı macun dahil 50 tl : )) ama bu fiyat sadece bana adam baskasına boyamıyor zaten zamanı yokmus .tek sorunum muayene ölüyor sanmıstım ölmüyormus sadece ruhsat değişim üçreti ve ek1 oda sanırım 110 tl cıvarı mesela hangi renk yapacagıma karar vermem yapa yapmalımıyım benım derdım çizik degil siyah hemen toz oluyor birde mat olunca oda ayrı bir sey

valla fıyat olayına kafayı takmıyorum cunku cok ucuza boyatırım mesela komple kafa yan yanı tamamen ön tarafı macun dahil 50 tl : )) ama bu fiyat sadece bana adam baskasına boyamıyor zaten zamanı yokmus .tek sorunum muayene ölüyor sanmıstım ölmüyormus sadece ruhsat değişim üçreti ve ek1 oda sanırım 110 tl cıvarı mesela hangi renk yapacagıma karar vermem yapa yapmalımıyım benım derdım çizik degil siyah hemen toz oluyor birde mat olunca oda ayrı bir sey
    ben aynı rengine boyatcam . normalde nekadar tutar bu işlem ? herhangi bir boyacıda .aslında bende mat düşünüyorum senin motorun bi kac fotosunu koyarmısın nasıl duruyor bakalım :D

Motosikleti
    YAMAHA MT

slm

ben aynı rengine boyatcam . normalde nekadar tutar bu işlem ? herhangi bir boyacıda .aslında bende mat düşünüyorum senin motorun bi kac fotosunu koyarmısın nasıl duruyor bakalım :D
    mat aslında coook güzel o kadar motorcu gördü daha yakısmamaıs diyen cıkmadı valla benım için en zor şey resim yükleme ama senin için bir iki resim yüklerım ya bu resim yüklemenın kolay yolu yokmu varmı bir bileniniz

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Ben şeffaf kaplama yaptırmayı düşünüyorum :D

Bir de birşey sorucam.
    Bildiğimiz bir şey var(motorlar için söylemiyorum). Çinde aynı ürün verilen paraya göre üretiliyor. Yani çin malı her zaman kalitesiz değil istediğiniz kalitede üretiliyor.

Bu motorun bazı parçaları çinli motorlar ile uyuyor diye gidip çinli motorların parçalarını alıp takanlar oluyor.

Soru bu noktada geliyor. "Bu motorların uyan parçaları çinli motorlar ile aynı kalitede mi yoksa bir ekol meselesi mi?
    Mesela fransız arabalarının parçalarının birbirine uyması aynı teknolojiyi kullanması gibi
    Bu tarz ürünleri kullanmak ne kadar doğru ?

Bir de ters örnek vereyim. Bizim eski bir mercedes var 300D arabada bi parça arıza yapmış. Mercedes servisine sorduk 900tl fiyat çekti. Çıkmalara bile 550tl dediler. Ürünü aslen Bosch üretiyor. Sonra bir tamirci abinin demesiyle eski Ford p100 ler vardır ya onların içinde de birebir aynı parça var gidin ondan alın dedi ve o ürün birebir aynı parça yine bosch üretiyor. Mesele "25TL" ye çözüldü. 900tl nereye 25tl nereye.

Şimdi gelelim bu motorun kalite olarak değerlendirmesine. Sizin yorumlarınız nedir arkadaşlar ?

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi gelelim bu motorun kalite olarak değerlendirmesine. Sizin yorumlarınız nedir arkadaşlar ?
    Yamaha kalitesiz diyemeyiz fakat yzf 125 için o paraya kesinlikle değmez.
    Hyosunga Yamahadan daha kaliteli de diyemeyiz fakat bu paraya sonuna kadar değer.
    Kalite olarak değerlendirmenin kriteleri de önmeli. Neye göre kalite kıyaslaması yapılıcak. iyatına göre ise bu fiyata daha iyisi Ülkemizde neredeyse yok. ( bu özellikleri karşılayacak şekilde)
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tiger egzostlu bi Gt250r sesi dinleyin yeter 250cc den çıkan duyduğum en güzel ses.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tiger egzostlu bi Gt250r sesi dinleyin yeter 250cc den çıkan duyduğum en güzel ses.
    fiyatı nedir peki bu tigerların

Motosikleti
    hyosung gt250r
    ben o ustaların TEEE.... =) ahh ahh daha kaç kişi usta mağduru olacak bilmiyorum. sırf şu motordan anlayan usta yok diye satıcam bi gün
    dostum akan benzin statörü (alt sargı) yakmış... 250tl cik.... değişti. Allah tan konjektör bari sağlam.zaten şu ana kadar da yaptığım masraf 700 tl civarını buldu hepsinin tek sebebi cahil ustalar (ustacıklar) yakın çevrede düzgün servis olmayınca mecbur kalıyorsun... ve netice ortada... bu arada statör siparişini verirken yanında konjektör hava filtresi yağ filtresi filanda istedim. bu diğer 3 parça fazladan oldu. sahibinden de ilan yayınladım. firma bu ürünleri geri almıyor benimde şu anda başka parçaya ihtiyacım yok... ihtiyacı olan arkadaşlara verebilirim.

Motosikleti
    Yamaha R1
    eyüp kardeşim bugün sen eksiktin bizim masada üç kişi kaldık sen de olsaydın hoş olurdu ama nasip

fiyatı nedir peki bu tigerların
    sahibinden.com da 350tl ye ilan görmüştüm 0 ı ama şimdi bulamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

Şu koruma takozu satan elemana mail atmıştım ebay linki yolla diye cevap vermiş ;
    Hello, at the moment I announced on Ebay, but I'll see what the procedure and inform you if you want I can make a charge via paypal and send to you without any problems ok?

I'm from Osasco - São Paulo - Brazil.

Let me know your address so I calculate shipping fees.

Waiting in the wings
    Ebay linki vermeden almayı düşünmüyorum ama adresi versem bi fiyat çıkarsamı acaba?

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı pc-kopat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyüp kardeşim bugün sen eksiktin bizim masada üç kişi kaldık sen de olsaydın hoş olurdu ama nasip
    İnşallah başka zamana. Ben bugün yine ormana daldım. Çok güzel bir gün oldu
    Bide resim eklim bari.
    Not : scooterla ormana girmeyin. Hele tek kişi kesinlikle girmeyin
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Tiger, Smokehead, Devil gibi egzozların piyasada bolca çakması mevcut. Özellikle sıfır egzoz alıyorken belgelerinin olması onun markalı ürün olduğunu gösterir. IXIL egzozlar var 480 lira diye duymuştum. Bence gerek yok o kadar para vermeye. Tavsiyem içi bomboş tüp egzoz almayın. İçi nispeten dolu egzozları tercih edin. Yeterince ses çıkartıyor zaten.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tiger, Smokehead, Devil gibi egzozların piyasada bolca çakması mevcut. Özellikle sıfır egzoz alıyorken belgelerinin olması onun markalı ürün olduğunu gösterir. IXIL egzozlar var 480 lira diye duymuştum. Bence gerek yok o kadar para vermeye. Tavsiyem içi bomboş tüp egzoz almayın. İçi nispeten dolu egzozları tercih edin. Yeterince ses çıkartıyor zaten.
    Stock dışındaki egsozların hemen hemen hepsinin verdiği ses aynı sanırım.Peki mesela Tiger ın çakma olup olmadığını nasıl anlarız? Bu arada Tiger ı yakından dinleme fırsatım oldu bana gayet yeterli geldi ixil in ne gibi farkı var dahamı ince bir sese sahip?
    Edit: Brezilyalı kakama mail attım adresimi yazdım fiyat çıkartması için ama yinede ebay linki olmadan almayı düşünmüyorum dedim
    @acayüp
    geçmiş olsun sende bişe yoktur umarım
    Bende scooter ile dağ tepe çok dolaşıyodum sonra amortisör kırıldı

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Hemen hepsi aynı demek haksızlık olur. Deneme amaçlı biri çakma biri gerçek Tiger denedim ikisi de farklıydı. Ama Tiger'ı pek beğenmedim. Smokehead kullanıyorum. Benimkiside el yapımıdır büyük ihtimal. Sesini ben dahil herkes beğeniyor. IXIL'lerin ne farkı var bilmiyorum. Orjinal ürün sadece. Bu biraz subjektif bir konu. Nasıl akrapoviç ile yoshimura gibi. Hangisi daha iyi desem farklı görüşler çıkacaktır. Two brothers , laser.. onlarca sağlam marka var. Bizim makinaların ciğeri belli. V motor olduğundan racing sesi çıkmaz hiçbir şekilde. Pata pata sayacaktır. Ben tok ses sevdiğim için taktım.

Motosikleti
    gt250R Siyah
    boya pahalıya geliyor gibi tanıdık yoksa ben sol grenajı boyattım babamın servis arkadaşı vardı peugeot adama dedim abi normalde kaça boyarsın sadece bu parçayı 100 liradan aşağı boyamam bunu ben dedi vernikli boya bu dedi pahalı olur artık hesabını sen yap kendim yapıyım ediyim dedim hiç kolay bişey olmadığını öğrendim
    İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...

Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemen hepsi aynı demek haksızlık olur. Deneme amaçlı biri çakma biri gerçek Tiger denedim ikisi de farklıydı. Ama Tiger'ı pek beğenmedim. Smokehead kullanıyorum. Benimkiside el yapımıdır büyük ihtimal. Sesini ben dahil herkes beğeniyor. IXIL'lerin ne farkı var bilmiyorum. Orjinal ürün sadece. Bu biraz subjektif bir konu. Nasıl akrapoviç ile yoshimura gibi. Hangisi daha iyi desem farklı görüşler çıkacaktır. Two brothers , laser.. onlarca sağlam marka var. Bizim makinaların ciğeri belli. V motor olduğundan racing sesi çıkmaz hiçbir şekilde. Pata pata sayacaktır. Ben tok ses sevdiğim için taktım.
    evet biraz öyle oluyo ama yüksek devirde fena bi sesi yok.En azından motorun o kalıbına yakışan bi ses çıkıyor.Yzf r125 gibi değil
    Tiger ,ne çok fazla kafa şişiren nede çok az duyulmayan bi ses.aslında gayet iyi ama tabi 4silindirin müziği farklı bişey

Motosikleti
    KMT Duke 250
    4 silindir bambaşka bir dünya. Yanımda 600f oluyor Remus var onda bende isterse akrepoviç olsun yine 4 silindin sesi gibi olmuyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler