Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Mayıs 2008, 10:31
Gt250R adlı üyeden alıntı
Bilmeneyenmi? Hocam Beni Tanıyormusun yada benimle ilgili bi bilginmi var? Kanuninin neyini savunuyorsun bana? Ayrıca babamın malımı demişsin, tabiki babanın malı diil ama kanuni kullanıyosun sanırım belli oluyor, insan kullandığı motoru kötülemek istermi? İnsan psikolojisi anlayabiliyorum seni. Ayrıca Kanuninin Hyosungla yakından uzaktan alakası yoktur. Granaj aynıdır sadece asıl siz bilmeden yorum yapıyorsunuz. ben bir dost tavsiyesi yaptım karar senin paranı bağla kanuniye satarkende RAHATLIKLA SATARSIN EMİN OL
KANUNİ var,honda cbr 600f var.suzuki gs 500e var..dahada saymama gerek yok sanırım,sen idda ediyorsun madem tamam git bi st bayisine şu verdiğim yerlere bak;
1_deponun altına şasenin kenarından bak hyosung etiketini görürsün,
2-aynaların altında kazınmış hyosung yazılarını görürsün,
3-egsozun üstündeki ve ön farın kenarındaki kazınan yerlerede dikkatet,
4-dahada inanmadıysan motor bloğunda kocaman hyosung amblemi var altındada GV 250 yazar
5-jantlarda küçük küçük hyosung yazar,
6-depodaki st kanuni yazısına 75 derecelik bi açıyla bak altında hyosung görürsün,hyosung yazısı boyanmış üstüne st kanuni yzısı yapıitırılmış,
dahada sayarımda bunlarlada inanmıyosan yapacak pek bişey herkesin tabiki kendi tercihi,bence hyoda kanunide japonlara göre kalitesiz ama prası uygun,ve malesef suzukiye hondaya parça bulamazken kanuniye buluyorum,suzukinin hondanın garantiden değişmediği parçayı kanuni değiştiryor,ve ikinci elide altın gibi değerli
Reklamlar
-
11 Mayıs 2008, 13:47
Bende Kanuni kullanıyorum. Servis ve parça sıkıntım yok. Arkadaşım Honda 600 F kullanıyor. Oda parça ve servis sıkıntısı çekmiyor. Ama ben daha az ödüyorum . Parama görede makinem onunkinden daha az popüler denilebilir . Siz artık nasıl yorumlarsanız. Size kalmış. Paraya göre sonuçta bu işler. Parası olan boğazdan ev alır. Olmayan şehir merkezinden filan gibi. Örnekleme çok sıralanabilir işte.
Sağlıcakla kalın motosikletçi dostlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
11 Mayıs 2008, 14:08
Bilmeneyenmi? Hocam Beni Tanıyormusun yada benimle ilgili bi bilginmi var? Kanuninin neyini savunuyorsun bana? Ayrıca babamın malımı demişsin, tabiki babanın malı diil ama kanuni kullanıyosun sanırım belli oluyor, insan kullandığı motoru kötülemek istermi? İnsan psikolojisi anlayabiliyorum seni. Ayrıca Kanuninin Hyosungla yakından uzaktan alakası yoktur. Granaj aynıdır sadece asıl siz bilmeden yorum yapıyorsunuz. ben bir dost tavsiyesi yaptım karar senin paranı bağla kanuniye satarkende RAHATLIKLA SATARSIN EMİN OL
gt250r kardes bence sen hıc okuyomuyosun forumu....bıdaha acıklıorum
suna gelen motorları yıne koredekı st grup uretıo ve dunyada kı ıle aynı motorlar...kanunı markası olarak gelmesının nedenı global motorun hyosung markasını kendı uzerıne tescıl ettırmesı...global motorun ustune oldugu ıcın marka motor turkıyeye st kanunı adı altında gelıor...motorun ustune bakarsan kardağ abının dedıgı yerlerde hyosun damgasını gorebılırsın...mahkeme sonuclanıp hyosung markası bosa cıktıgında artık motorlar hyosung adı altıyla getırılebılır ve bunu yapanda yıne kuralkan olucaktır..
kanunı motorlarının st kanunı motorları ıle uzktan yakından alakası yok zaten bayılerın hıc bırınde cınlı kanunı ıle st kanunı aynı yerde deıl...
-
11 Mayıs 2008, 16:07
cbr125faik adlı üyeden alıntı
topıcın canlanmasına cok sevınıorum...gt250r cıddı ıyı makına kımsenın aklında soru ısaretlerı kalmasın...
faikcim ne zaman alıyorsun motorunu al artık da sende kurtul bizde kurtulalım. Fahri temsilcimisin şaşırıyorum bazen
-
11 Mayıs 2008, 16:17
arkadaşlar merhaba.nasılsınız..ya benim hyo virajlara sert girince yalpalıyor.sizinkilerdede böle bir sorun varmı? duyduklarıma göre orj lastikleri çok sertmiş buyüzden virajlarda yalpalama yapıyormuş.sizin görüşleriniz ne bu durumda? şimdi dunlop-pirelli-michell tipi 170lik lastik alıcam..şimdi aranızdan birkaç arkadaş çıkıcak motorsikleti yorucaksın diye ama başka bir arkadaşım 1 seneden beri 170 lastikle geziyor ve çok memnun.
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
11 Mayıs 2008, 17:32
arkadaşlar maksimum 5000 ytl kadar gt250r arıyorum satmayı düşünün varsa iritbata geçerse sevinirim
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
11 Mayıs 2008, 21:50
istanbulccc kardesım temsılcılıgım yok ama verılırse hos olur saka bı yana yaklasık 11 aydır bunun hayalını kuruyorum sadece 35 gun var onumde allahım ızın verırse bayıye gıdıp parayı verıcem ve motoruma kavusucam kısmetse....35 gun sonra bıraz rahatlarsınız ama bu sefer devamlı foto yuklerım artık halınız dahada duman olabılır.....allah ınsallah herkese hayalındakı motora kavusma ımkanı verır...
-
11 Mayıs 2008, 21:57
cbr125faik adlı üyeden alıntı
istanbulccc kardesım temsılcılıgım yok ama verılırse hos olur
saka bı yana yaklasık 11 aydır bunun hayalını kuruyorum sadece 35 gun var onumde allahım ızın verırse bayıye gıdıp parayı verıcem ve motoruma kavusucam kısmetse....35 gun sonra bıraz rahatlarsınız ama bu sefer devamlı foto yuklerım artık halınız dahada duman olabılır
.....allah ınsallah herkese hayalındakı motora kavusma ımkanı verır...
Hayırlısı olsun şimdiden muhtemelen bende 2 yıllık bekleyişime sona erip motosikletimi alacağım, bende bekliyorum. Bu virüs bulaştımı gitmiyor valla
Saygılar.
-
11 Mayıs 2008, 22:08
aynen ole kardes hıc aklımda motor yoktu babam 4 sene once altında bır mondıal 125 mt ıle geldı gecen hafta sattım onuda bu motoru alabılmek ıcın....ogun bugundur aklımda hep motor kanıma ısledı yaaa...insallah kardes sende ıstedıgıne kavusursun...
-
11 Mayıs 2008, 23:20
lambada stopta falan made in korea yazıyo,yani ne çinli ne japon ikisinin arası,bugün karşımdan geldi italyan malına benzettim önden,abicim evet ya lastikleri pek iyi değil değiştirilmesi lazım
bide 2 - 3 ay daha bekleyin kanuninin 2. eli çıkınca bence 2.el alın,daha uygun olur
-
12 Mayıs 2008, 02:24
-
12 Mayıs 2008, 19:27
evet kanunı nın 2. elı pıyasaya dusunce nasıl olcak 2. el fıyatları bende mrk edıorum acıkcası
-
13 Mayıs 2008, 18:17
evet arkadaşlar 45hp gucunde hyosung sizce gerceklik payı var mı
http://www.sahibinden.com/45_hp_gucu...XQQdisplayitem
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
13 Mayıs 2008, 18:44
emmioğlu 15 beygirden bahsediyoruz öle bişey olsa kt'mi satmazdım
-
13 Mayıs 2008, 18:46
melocann adlı üyeden alıntı
emmioğlu 15 beygirden bahsediyoruz öle bişey olsa kt'mi satmazdım
ispanyadan getirmiş adam ama bi motora heleki 250cc 2 silindirli bi motorda bu kadar bi artış saglar mı 1000cclik motorlarda bile bu artış için neler yapıyorlar
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
13 Mayıs 2008, 19:35
arkaslar bu motor 29 beygirlik gucu hangi devirde alıyor.bakıyorum teknik özelliklerine 29hp yazıp gecilmiş.devir kesicide yok bu motorlarda krank kırana kadar gazın yolu acık galiba.yuksek ve alcak devirli kullanımda nekadar yakıt sarfiyatı yasıyorsunuz.
-
13 Mayıs 2008, 19:57
bıldıgım kadarıyla 7000 devırde max tork 9000 devırde max beygır....devır kesıcı sen olcaksın sanırım zaten bu motorları redlıne sokmaya gerek yok her ne kadar ırı ve hızlı gorunselerde aslında narın ve kıyaslandıkları makınalara gore oldukca yavaslar oyuzden bunun bı 250 cc motor oldugunu unutmayıp ona gore narın kullanmak lazım dıye dusunumuorum...
-
16 Mayıs 2008, 10:26
fatihsevim adlı üyeden alıntı
böyle bişey olamaz "FatihSevim" inde dediği gibi 1000cc lik makinelere bile 15 hp için bir dolu ayarlama ve değişim yapılıyor bunu hyosung gibi 250cc V twin bir motor üzerinde uygulamak ve 15 hp güç elde etmek imkansız.
Bu arada bende Gt250R'ı çok ciddi düşünüyorum fakat bu s&t kanuni muhabbeti kafama biraz takılıyor globalin üstünden hyosung ismi alındığında motorların türkiye'ye tekrar hyosung adı altında getirileceğinden eminmisiniz ve bu tahminen ne zaman olur...Sayılarımla...
kanuni firmasına bir önyargım olduğundan sormuyorum bunu sadece kafama takılıyor yanlış anlaşılmasın lütfen bir arkadaşımın kanuni tiger'ı var ve şuan hemen hemen 40.000 km'ye yaklaşıyor buda kanuninin kötü bir marka olmadığının ve görülen sorunların büyük bir kısmının kullanıcı hatası olduğunun bir işareti bence...
Ken wa kyouki. Kenjutsu wa satsujin-jutsu. Donna kireigotoya odaimoku wo kuchi ni shite mo, sore ga shinjitu...
-
16 Mayıs 2008, 13:32
arkadaslar bende gt 250r var 1000 bakımına götürcemde eleman bana 2 kitapçığı var falan dedi bende bitane var oda kullanım klavuzu sizde baska kitapçık tarzı bişey varmı.
-
17 Mayıs 2008, 01:42
arkadaşlar hayırlı günler st 250 r yi çektim altıma bence mükemmel korktugum yakıtta yok 65 km de 13 ytl yaktı sıfır motor için iii daha ne olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler